Voimaantulopäivä: 23. toukokuuta 2018

Coincentral.com LLC

(“Me”, “me” tai “meidän”) ylläpitää https://www.coincentral.com/ -sivustoa (“palvelu”).

Tämä sivu kertoo sinulle käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palveluamme, ja valinnoista, jotka olet liittänyt näihin tietoihin.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä ole määritelty toisin, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, joihin pääsee osoitteesta https://www.coincentral.com/

Määritelmät

  • Palvelu: Palvelu on https://www.coincentral.com -sivusto, jota ylläpitää Shopov Media LLC

Henkilökohtaiset tiedot

Henkilötiedot tarkoittavat tietoja elävästä henkilöstä, joka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista (tai niistä ja muista joko hallussamme olevista tai todennäköisesti hallussamme olevista tiedoista).

  • Käyttötiedot

Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun käytön avulla tai itse Palveluinfrastruktuurista (esimerkiksi sivun vierailun kesto).

  • Keksit

Evästeet ovat pieniä tietoja laitteellesi (tietokone tai mobiililaite)..

  • Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjällä tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka (joko yksin tai yhdessä tai yhdessä muiden henkilöiden kanssa) määrittää tarkoitukset, joihin ja miten henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellään tai tullaan käsittelemään.

Tätä tietosuojakäytäntöä varten olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

  • Tietojenkäsittelijät (tai palveluntarjoajat)

Tietojenkäsittelijä (tai palveluntarjoaja) tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän puolesta.

Voimme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita käsittelemään tietojasi tehokkaammin.

  • Rekisteröity (tai käyttäjä)

Rekisteröity on elävä henkilö, joka käyttää Palvelumme ja on henkilötietojen kohteena.

Tiedonkeruu ja käyttö

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelumme sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää sinua toimittamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen (“Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja voivat olla muun muassa seuraavat:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Evästeet ja käyttötiedot

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä uutiskirjeisiin, markkinointi- tai mainosmateriaaleihin ja muuhun sinulle mahdollisesti kiinnostavaan tietoon. Voit kieltäytyä saamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla tilaamattomia linkkejä tai ohjeita, jotka ovat lähettämässämme sähköpostissa, tai ottamalla meihin yhteyttä.

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja siitä, miten Palveluun pääsee ja sitä käytetään (”Käyttötiedot”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet Protocol -osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selainversion, vierailemamme Palvelumme sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Seuranta & Evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen säilyttämiseen.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Myös seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi.

Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä pysty käyttämään joitain Palvelumme osia.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä:

  • Istuntoevästeet.Käytämme istuntoevästeitä palvelumme hoitamiseen.
  • Etusija evästeet.Käytämme etuevästeitä muistamaan mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turvallisuusevästeet.Käytämme turvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttö

Shopov Media LLC käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoamiseksi ja ylläpitämiseksi
  • Ilmoittaa sinulle Palvelumme muutoksista
  • Antaa sinun osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä niin
  • Tarjoamaan asiakastukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokasta tietoa palvelumme parantamiseksi
  • Palvelun käytön seuraamiseksi
  • Teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi ja ratkaisemiseksi
  • Tarjoamaan sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​tietoja

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla

Jos olet Euroopan talousalueelta (EEA), nouseva poker llc: n oikeudellinen perusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käytölle riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja erityisestä kontekstista, jossa keräämme niitä.

Shopov Media LLC voi käsitellä henkilötietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Käsittely on oikeutettujen etujemme mukaista, eikä oikeutesi korvaa sitä
  • Maksujen käsittelyä varten
  • Lain noudattaminen

Tietojen säilyttäminen

Shopov Media LLC säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja lakisääteisten sopimusten ja käytäntöjen noudattamiseksi.

upswing poker llc säilyttää myös käyttötietoja sisäisiin analyyseihin. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi kun näitä tietoja käytetään palvelun turvallisuuden parantamiseen tai palvelun toimivuuden parantamiseen, tai jos olemme laillisesti velvollisia säilyttämään nämä tiedot pidempään.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot, voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneille, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalait voivat poiketa omasta alueestasi..

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella ja päätät antaa meille tietoja, huomioi, että siirrämme tiedot, mukaan lukien Henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsittelemme niitä siellä.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja tällaisten tietojen toimittaminen edustavat suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Shopov Media LLC ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietoturva tietojasi ja muita henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Tietojen luovuttaminen

Lainvalvontaviranomaisten ilmoittaminen

Tietyissä olosuhteissa Coincentral.com LLC voidaan joutua luovuttamaan henkilötietosi, jos niin vaaditaan laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Lailliset vaatimukset

upswing poker llc voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa nousevan pokerin llc: n oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojaamiseksi
  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Tietojen turvallisuus

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirtomenetelmä tai elektroninen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Älä seuraa signaaleja

Emme tue Älä seuraa (DNT) -toimintoa. Älä seuraa on asetus, jonka voit asettaa selaimessasi ilmoittamaan verkkosivustoille, ettet halua seurata.

Voit ottaa Älä seuraa -ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä käymällä selaimesi Asetukset- tai Asetukset-sivulla.

Tietosuojaoikeutesi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) nojalla

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. upswing poker llc pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja jos haluat, että ne poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä olosuhteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, joita meillä on. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojasi suoraan tilisi asetuksissa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota meihin yhteyttä auttaaksemme sinua.
  • Oikaisuoikeus. Sinulla on oikeus saada tietosi oikaistuksi, jos tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio tiedoistamme strukturoidussa, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun upswing poker llc on vedonnut suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyssä.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen Euroopan talousalueella (ETA).

Palveluntarjoajat

Voimme palkata kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelun helpottamiseksi (“Palveluntarjoajat”), palvelun tarjoamiseksi puolestamme, palveluun liittyvien palveluiden tarjoamiseksi tai auttamiseksi meitä analysoimaan palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme ja ne eivät ole velvollisia paljastamaan tai käyttämään niitä muihin tarkoituksiin.

Analytics

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia seuraamaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

  • Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seuraamaan ja seuraamaan palvelumme käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstualisoida ja mukauttaa oman mainosverkoston mainoksia.

Voit kieltäytyä siitä, että olet antanut palvelusi aktiviteetit Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analytics JavaScriptia (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsin kanssa käyntitapahtumista.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojakäytännössä & Ehdot verkkosivu: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Käyttäytymiseen liittyvä uudelleenmarkkinointi

upswing poker llc käyttää uudelleenmarkkinointipalveluja mainostamaan sinulle kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, kun olet käynyt palvelussa. Me ja kolmansien osapuolten toimittajamme käyttävät evästeitä ilmoittaakseen, optimoidaksemme ja tarjoaksemme mainoksia, jotka perustuvat aiempiin käynteihisi palvelussamme.

  • Google AdWords

Google AdWords -markkinointipalvelun tarjoaa Google Inc..

Voit kieltäytyä Google Analyticsin käytöstä Display-mainonnassa ja muokata Google Display -verkoston mainoksia käymällä Google Ads-asetussivulla: https://www.google.com/settings/ads

Google suosittelee myös Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan asentamista – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – selaimesi. Google Analyticsin käytöstäpoistoselaimen lisäosa tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden estää tietojen keräämistä ja käyttöä Google Analyticsissa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojakäytännössä & Ehdot verkkosivu: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

  • Facebook

Facebook-uudelleenmarkkinointipalvelun tarjoaa Facebook Inc..

Voit oppia lisää kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta Facebookista käymällä tällä sivulla: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Voit kieltäytyä Facebookin aihepiiriin perustuvista mainoksista noudattamalla näitä Facebookin ohjeita: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook noudattaa digitaalisen mainonta-allianssin vahvistamia online-käyttäytymismainonnan itsesääntelyperiaatteita. Voit myös kieltäytyä Facebookista ja muista osallistuvista yrityksistä Yhdysvaltain Digital Advertising Alliancen kautta https://www.aboutads.info/choices/, Kanadan digitaalisen mainonnan liitto Kanadassa https://youradchoices.ca/ tai Euroopan interaktiivisen digitaalisen mainonnan liitto Euroopassa https://www.youronlinechoices.eu/, tai kieltäydy mobiililaitteen asetuksista.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Maksut

Voimme tarjota maksettuja tuotteita ja / tai palveluja Palvelussa. Tällöin käytämme maksujen käsittelyyn kolmansien osapuolten palveluja (esim. Maksuprosessorit).

Emme tallenna tai kerää maksukorttitietojasi. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmannen osapuolen maksunkäsittelijöille, joiden henkilötietojesi käyttöä ohjaa heidän tietosuojakäytäntönsä. Nämä maksuprosessorit noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visa, Mastercard, American Express ja Discover yhteistyössä. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Maksuprosessorit, joiden kanssa työskentelemme, ovat:

  • Raita

Heidän tietosuojakäytäntöään voi tarkastella osoitteessa https://stripe.com/us/privacy

  • PayPal tai Braintree

Heidän tietosuojakäytäntöään voi tarkastella osoitteessa https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että luet jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole valvontaa emmekä ota vastuuta minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei koske alle 18-vuotiaita (“lapset”).

Emme kerää tietoisesti henkilötietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimiin näiden tietojen poistamiseksi palvelimiltamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvässä ilmoituksessa palvelustamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan “voimaantulopäivä”..

Suosittelemme tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne julkaistaan ​​tälle sivulle.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me