Älä anna markkinoiden huijata sinua: Härät juoksevat

Vuoden 2018 kryptovaluuttamarkkinoilla on tapahtunut melko jyrkkä siirtyminen vuoden 2017 lopusta. Useimmat projektit ovat vain neljäsosa kaikkien aikojen korkeimmasta arvostaan ​​vuonna 2017, ja Bitcoin-lippulaiva on laskenut noin 60% arvostaan.

markkina-arvo

Reddit-yhteisöt ja foorumikeskustelut, jotka olivat aiemmin ylpeitä ja rajamaania, kääntyivät mykistyneemmiksi, keskittyneemmiksi sävyiksi. Luonnollisesti 10%: n hyppyjä ja 20%: n pudotuksia tuottavat rahakkeet aiheuttavat enemmän synkkiä keskusteluja kuin ne, jotka nousevat 200% viikossa.

Jos Googlen hakutrendien lasku on osoitus, myös koko väestön huomio näyttää olevan vähentynyt hieman.

Hintojen yleisen liikkumisen tarkasteleminen markkinoilla on kuitenkin a vakavasti rajoitettu yrittää ymmärtää innovaatioita kryptovaluutta-alalla.

Vaikka kryptovaluutan hintojen lasku aiheuttaa ongelman niiden tiimien budjetille, jotka luottavat toimintakulujen rahoittamiseen rahakkeillaan, hyvin harvat ovat tosiasiallisesti sidottu käteiseen maksukyvyttömyyteen saakka.

Vuosi 2017 vastasi maata iskeytyvää meteoria. Näennäisesti äkillinen salausvaluutta- ja blockchain-projektien räjähdys paikalle ja tiedotusvälineisiin oli spektaakkeli kaikille.

Suurin osa vakaista sijoitusomistajista ja kokeneista tekniikan harrastajista odotti kuitenkin innolla vuotta 2018 tarkkailemaan savua puhtaana ja nähdäkseen, mitkä projektit tekevät huolellisuuttaan saadakseen mielekkäitä edistysaskeleita tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Monet blockchain-projektit, jotka tulivat vuonna 2017 hyvin rahoitetuilla ja valmiina menestymään, ovat ajaneet pedaalilla metalliin markkinoiden vaihteluista riippumatta. Joukkueet palkkaavat kehittäjiä ja liiketoiminnan kehityskykyjä kymmenillä, ja taitavat sijoittajat ottavat huomioon.

Muutama kysymys, joka kannattaa tutkia syvemmälle sukellukseen kuin pelkkä hinta-analyysi, ovat:

  • Mitkä projektit ovat saavuttamassa virstanpylväät?
  • Mitä kumppanuuksia nämä hankkeet tekevät tavoitteidensa saavuttamiseksi?
  • Mitä muutoksia strategiassa (jos sellaisia ​​on) nämä hankkeet toteuttavat?
  • Kuinka monta käyttäjää / asiakasta projektilla on tällä hetkellä?
  • Kuinka aktiivinen kehitystiimi on ja kuinka luotettavia he julkaisevat päivityksiä?

Cryptocurrency Investment World on edelleen aktiivinen

Älä anna nykypäivän markkinoiden laskusuuntauksen häiritä sinua edelleen kuumasta sijoitusmaailmasta. Vuonna 2017 pääomasijoittajat ja muut sijoittajat sijoittivat alalle 1,06 miljardia dollaria. Toistaiseksi vuonna 2018 nämä investoinnit ovat jo ylittäneet 350 miljoonaa dollaria.


Edessä on edelleen jännittäviä projekteja.

Otetaan esimerkiksi Fusion. Fusion, julkinen lohkoketju, jonka tavoitteena on luoda kattava salattu rahoitusalusta ketjujen, organisaatioiden ja tietolähteiden välisille älykkäille sopimuksille, keräsi yli 50 miljoonaa dollaria alle 24 tunnissa merkintätarjouksensa aikana helmikuussa 2018.

Digitaalinen maksuyritys Circle osti kryptovaluutanvaihdon Poloniex a ilmoitti 400 miljoonaa dollaria. Circlen perustaja ja toimitusjohtaja Jeremy Allaire totesi: “Nämä markkinat ovat vielä lapsenkengissään, mutta niillä on valtava lupaus. Ehkä tähän tilaan luodaan maailman ensimmäinen biljoonan dollarin yritys.”

15. maaliskuuta 2018 Lightning Labs julkaisi ensimmäisen mainnet-beetansa ja ilmoitti siemenrahoituksen kierrokselta, kuten Jack Dorsey (Twitter ja Square, yksi suurimmista P2P-maksualustoista), David Sacks (entinen PayPal COO), Vlad Tenev (perustaja Robinhood), Charlie Lee (Litecoinin luoja).

Lopulliset ajatukset:

Vuoden 2018 yleiskertomus on perusta ja odotukset sille, mitä suuren nopeuden blockchain-projekti on sijoittajille velkaa.

Vuosi 2017 oli aika, jolloin voit kirjaimellisesti plagioida paperin epäilyttävälle konseptille ja kerätä muutama miljoona dollaria, mutta vuoden 2018 laskeva Q1-markkinat lisäsivät toisen kerroksen sijoittajien skeptisyyttä, joka käytännössä karsasi tämän kauhean, yhdistävän lähestymistavan (uusiin hankkeisiin, vähiten).

Tämä on vuosi, jolloin monien kriittisen valuutan ja lohkoketjutilan eturivin innovaattoreiden on tehostettava toimintaansa ja tarjottava sijoittajille, katsojille ja valvojille syy uskoa.

Siksi niin monilla ihmisillä on silmänsä sellaisissa projekteissa kuin Ethereum, NEO, STEEM, EOS ja Monero. Luonnollisesti luettelo on rajoitettu lyhyyden vuoksi, mutta asia on, että vuosi 2018 on vuosi, jolloin ihmiset haluavat nähdä ihmisten ja tiimien työskentelevän yhdessä näiden mahdollisesti mullistavien projektien toiminnallisuuden lisäämiseksi.

2018 on vuosi, jolloin kryptovaluutta-sijoittajat oppivat, että tähtitieteellinen hyppy merkkihinnassa ei ole potentiaalisen projektin onnistumisen mittari. Innovaatioiden havaitsemisessa on strategia, ja ennakkoedellytys on häikäilemätön uteliaisuus yhdistettynä lujaan vakaumukseen projektin takana olevaan joukkueeseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me