Kilpailu kryptovaluutanvaihtosektorilla lämpenee noususuuntaisten markkinatilanteiden seurauksena. Tällä hetkellä blockchain-keskitetty teollisuus on täynnä uutisia uusista alueellisista rakenteista.

Digitaalisen päävaluutan Bitcoinin arvo on noussut yli 50 prosenttia viimeisten kolmen kuukauden aikana, ja markkina-analyytikot ennustavat nyt yli 10000 dollarin puhkeamista tulevina viikkoina. Myös Facebookin Vaaka-kolikko on ilmoitettu, ja uutiset ovat elvyttäneet teollisuutta. Tämä tapahtumien kääntäminen pakottaa salauspörssit vahvistamaan läsnäolonsa kehittyvillä markkinoilla.

Paras otos, jonka olen nähnyt. pic.twitter.com/G3Vpdc6ggY

– Wei (@weizhouBinance) 20. kesäkuuta 2019

Salausalustat kokevat liikenteen kasvun

Simiarweb-tilastojen mukaan kryptovaluuttakauppapaikat ovat viime kuukausien aikana kokeneet käyttäjäliikenteen nousua salauksen hintojen nousun vuoksi. Kasvupotentiaalin uskotaan käynnistäneen yritysten nykyiset laajentumistavat.

Binance kävijöiden määrä kasvoi helmikuun 27,2 miljoonasta toukokuun 42,45 miljoonaan. Sen arkistoija Coinbase näki myös liikenteen kohoavan. Kävijämäärä sen alustalla nousi samalla ajanjaksolla noin 20 miljoonasta 35,49 miljoonaan.

Salausvaihtoyritykset siirtyvät uusille markkinoille

Suuret salausalustat, kuten Binance ja Coinbase, ovat jo laajentumassa uusille alueille valmiina markkinoiden eskaloitumiseen.

Maltalla toimiva salauskauppayhtiö on juuri ilmoittanut aloittavansa Yhdysvalloissa säännellyn tytäryhtiönsä, joka palvelee amerikkalaista asiakaskuntaansa muutaman kuukauden kuluttua, kun taas Coinbase on laajentanut Visa-maksukorttitarjontaansa kattamaan vielä kuusi muuta Euroopan maata. Niihin kuuluvat Saksa, Espanja, Italia, Ranska, Irlanti ja Alankomaat

Amerikan markkinoille keskittyneenä Coinbase on jo pitkään ollut alan johtava yritys alueella, ja Binancen uusin liike asettaa kaksi maailman suurinta salausvaihtoa toisiaan vastaan.

Puhuminen CCN: lle muutama päivä sitten Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao mitätöi tämän ajattelutavan ja ilmaisi, että Yhdysvaltain markkinat ovat riittävän suuret molemmille yrityksille. Hän sanoi, että yhteistyö olisi hyödyllisempää kaikille kuin kasvaminen toistensa kustannuksella.

Yhdysvaltain Binance-kumppanuus

Binancen pääsy Yhdysvaltain markkinoille on mahdollistettu liittoutumalla BAM Trading Servicesin kanssa. Yhtiö vastaa alustan käytöstä, mutta käyttää hyväkseen pörssin lompakoita, tekniikoita ja järjestelmiä.

Juuri ennen Binance US: n ilmoittamista virasto päivitti käyttöehtojaan, joissa nimenomaisesti korostettiin, että se säilyttää oikeuden kieltää palvelujen tarjoaminen käyttäjille tietyillä lainkäyttöalueilla ja lopetti Yhdysvaltojen kansalaisten palvelemisen pääalustallaan.

BAM: sta tiedetään vähän, koska yrityksellä ei ole historiaa kaupankäynnissä, mutta se on rekisteröity yritys, joka noudattaa Yhdysvaltain valtiovarainministeriön Financial Crimes Enforcement Network -verkostoa (FinCEN). Uusi virasto näyttää perustuvan San Franciscossa Kaliforniassa.

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao on julkisesti ilmoittanut, ettei hänellä ole mitään roolia Yhdysvaltain alustan toiminnassa sanonta, ”Minulla ei ole laillisia nimikkeitä siellä. Minulla ei ole operatiivista roolia siellä. Minulla on jonkin verran vaikutusta, pelkästään mielipiteeni perusteella, mutta en käytä sitä päivittäin. “

Exec on myös todennut, että Binance-kolikko (BNB) ei ehkä ole käytettävissä uudessa pörssissään monimutkaisen sääntelyympäristön vuoksi.

Yhdysvallat on merkittävä salauspörssimarkkinat, joka voi laajentaa Binance Dominance

Yhdysvallat on johtava salauskauppamarkkinat. Tämä on tietojen mukaan koonnut Data Light. Raportti paljastaa, että amerikkalaiset kauppiaat ovat alan tuottavimpia. Yhdysvaltalaiset salauskäyttäjät suorittavat ilmeisesti suurimman osan kaupoista monissa suurissa pörsseissä, mukaan lukien Coinbase, Binance ja Bittrex.

Tämä tekee Yhdysvalloista tärkeimmät markkinat virastoille, jotka haluavat hyödyntää alan nykyisiä ja tulevia nousuja. Coinbase on suosituin pörssi Yhdysvalloissa. Noin 60 prosenttia sen käyttäjistä on maassa. Toisaalta, hieman yli 20 prosenttia kaikista Binancella tapahtuvista kaupoista suorittaa Yhdysvaltain käyttäjät.

Yhdysvaltalaiset pörssit, kuten Kraken, Coinbase ja Gemini, ovat voineet harjoittaa liiketoimintaa alueella omaksumalla noudattamista koskevan lähestymistavan, jota monet alueella toimivat alueet eivät ole saavuttaneet.

Vuonna 2017 perustettu Binance on välttänyt Yhdysvaltojen markkinoita etenkin sääntelyn byrokratian vuoksi. Yksi niistä vaatimuksista, jotka Yhdysvaltojen sisällä toimivien yritysten on täytettävä, on lopettaa rahoituspalvelujen tarjoaminen valtioille ja yhteisöille, joihin hallitus on asettanut kauppasaarron..

Binance päivitti äskettäin Käyttöehdot noudattamaan tätä käytäntöä ja estänyt Zimbabwen, Iranin ja Valko-Venäjän kaltaisissa maissa olevia käyttäjiä pääsemästä sen alustoille. Erityinen tätä kehitystä vastaava lauseke kuuluu seuraavasti.

“Pääsyyn Palveluihin ja käyttää niitä vakuutat, että et ole kaupan tai taloudellisten pakotteiden luetteloissa, kuten YK: n turvallisuusneuvoston pakoteluettelossa, jonka OFAC (Office of Foreign Assets Control of Yhdysvaltain valtiovarainministeriö) tai sijoitettu Yhdysvaltain kauppaministeriön “Estettyjen henkilöiden luetteloon”.

Yhdysvaltain pääomasijoitusyhtiöiden pääsy rahoitukseen

Tietysti varhainen noudattaminen maksoi kannan Coinbaselle, joka on palvellut Yhdysvaltojen markkinoita vuodesta 2012. Hallituksen lakien noudattaminen on antanut yritykselle mahdollisuuden saada rahoitusta sekä amerikkalaisilta riskipääomayhtiöiltä että yksittäisiltä sijoittajilta..

Coinbase on aiemmin saanut rahoitusta pääomasijoitusyhtiöiltä, ​​Draper Fisher Jurvetsonilta, USA: sta ja New Yorkin pörssiltä. Tämä on antanut yrityksen siirtyä uusille markkinoille ja laajentaa tarjontaansa.

Suurimmat Piilaakson yritykset välttävät yleensä sijoittamista ulkomaisiin yrityksiin erilaisten sääntelyvaatimusten vuoksi. Liiketoiminnan suorituskykyä on myös vaikea seurata ulkomailta.

Monet riskipääomayritykset, jotka tarjoavat varhaisia ​​sijoituksia, haluavat yleensä olla aktiivisia kumppaneita. Tämä paitsi antaa heidän osallistua päätöksentekoprosesseihin, myös antaa heille mahdollisuuden liittää uusia yrityksiä jo perustettuihin liiketoimintaverkostoihin, jotta voidaan saavuttaa sekä markkina-asema että markkina-asema.

Sellaisena on todennäköistä, että Binancen hyökkäys Yhdysvaltain markkinoille johtaa parempaan pääsyyn institutionaaliseen rahoitukseen ja lisää laajentumismahdollisuuksia.

Tuoreen mukaan Reutersin raportti, kryptovaluutta ja lohkoketjutila kokevat piikin institutionaalisessa rahoituksessa suurilta yrityslaitoksilta. Monet sijoituspalveluyrityksistä päättävät sijoittaa startup-yrityksiin ja muihin merkittäviin toimistoihin, toisin kuin suorat sijoitukset salaukseen.

Tämä strategia on ilmeisesti turvallisempi, kun otetaan huomioon Yhdysvaltojen tiukat sääntelypolitiikat ja turvallisuuskysymykset, jotka edelleen vaivaavat alaa. Vuonna 2018 joukko sinisiruyrityksiä, mukaan lukien Microsoft Corp, investoi ilmeisesti noin 2,4 miljardia dollaria salaus- ja lohkoketjuihin. Noin 850 miljoonaa dollaria rahoitusta on jo injektoitu aiheeseen liittyviin hankkeisiin tähän mennessä.

Muut salausvaihdot siirtyvät uusille markkinoille

Kraken laajenee E.U: ksi.

Kraken on hyötynyt valtavasti lainsäädännön noudattamisesta Yhdysvalloissa. Aikaisemmin tänä vuonna, yritys ilmoitti että se oli saanut noin 100 miljoonaa dollaria rahoitusta keksijöiltä.

Uusi pääomanlisäys antoi sille mahdollisuuden ostaa Crypto Facility, Isossa-Britanniassa toimiva johdannaiskaupan yritys. Kaupan uskotaan olevan vähintään 100 miljoonan dollarin arvoinen ja mahdollistanut Krakenin tarjota sekä futuureja että spot-kauppaa.

Salauspalveluita sääntelee täysin UK Financial Conduct Authority. Tämän hyväksynnän ansiosta Kraken voi tarjota palvelujaan käyttäjille sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa kiertäen riskialtista SEC- ja liittovaltion vaatimustenmukaisuutta. Kuten Binance, Kraken on erottanut yhdysvaltalaiset käyttäjät pääalustalleen.

Bittrex on laajentanut palveluitaan Eurooppaan ja tarjoaa eurokauppapareja

Viime vuoden lokakuussa salakirjoituskauppapaikka Bittrex ilmoitti avaavansa Maltalla toimivan pörssin Bittrex Internationaliksi kutsutulle eurooppalaiselle käyttäjälle. Alusta, joka nyt palvelee pääasiassa muita kuin Yhdysvaltojen asiakkaita, on räätälöity noudattamaan E.U. ja Maltan hallituksen asetuksia.

Mukaan uusi blogikirjoitus Yhtiö tukee tällä hetkellä salauksen USD-tarjouksia ja alentaa maksuja nollaan. Tarjouskilpailu ilmoitettiin pian sen jälkeen, kun sen “Euro Markets Are Coming This Summer” -ilmoitus. Tähän tarjoukseen voivat osallistua vain tilit, joiden kaupan kokonaismäärä on vähintään 30 000 dollaria. Tämä koskee kaikkia markkinoita, joihin kuuluvat USDT, ETH, BTC ja USD.

Yhtiö ilmoitti myös aloittavansa liikkeeseen eurokauppapareja.

(Esitelty kuvaluotto: Pixabay)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me