Toimittajan huomautus: Bitcoinin hinta on sittemmin rikkonut uuden kaikkien aikojen korkeimman $ 22.3k. Tämä artikkeli on edelleen keino ymmärtää bitcoin-hintapsykologiaa, erityisesti vuoden 2019 karhumarkkinoilla, kun se alun perin julkaistiin.

Bitcoin ei ole päässyt 10000 dollarin alueelle toisen viikon ajan, kun se on lyönyt 8000 dollaria.

Salausmarkkinoiden analyytikoiden joukko uskoo vahvasti, että 10000 dollarin rajan ylittävä ralli laukaisee huomattavan FOMOn ja ajaa pääkolikon uusiin korkeuksiin.

ThinkMarkets-salausmarkkinoiden analyytikko Naeem Aslam on yksi tämän teorian pääkannattajista. Viime viikolla tilaajille lähetetyn uutiskirjeen perusteella hän ennustaa, että todellinen FOMO alkaa, kun bitcoinin arvo saavuttaa tärkeän hintapisteen. Execin mukaan “bitcoin-hinta on räjähtämässä yli 10 000 dollarin tason, palauttaen puolet tappioistaan ​​kaikkien aikojen korkeimmalta.”

Hän ennusti, että virstanpylväs saavutetaan todennäköisesti viikossa tai kahdessa.

Fundstrat Global Advisors -yrityksen perustaja Thomas Lee tukee myös 10 000 dollarin FOMO-argumenttia. Hänen selityksensä mukaan keskeinen markkinahinta on koskaan ollut voimassa vain 3 prosenttia kaikista päivistä, mikä tarkoittaa, että se on siirtymäkohta merkittävään markkinamuutokseen, tässä tapauksessa todennäköiseen FOMO-laukaisimeen.

Oikeastaan ​​kaavion tarkoitus on sanoa, että “oikea FOMO” alkaa todennäköisesti milloin #bitcoin ylittää 10000 dollaria, koska hintataso on vain 3% kaikista päivistä…

… Vastaa matemaattisesti ylitystä $ BTC 4500 dollaria vuonna 2017

Taaksepäin katsottuna hinta oli taso, joka todella laukaisi FOMOn

– Thomas Lee (@fundstrat) 29. toukokuuta 2019

Hän kertoo, että 10000 dollarin arvomerkki on verrattavissa BTC: n 4500 dollarin hintaan vuonna 2017, joka aiheutti jatkuvan nousutien. Vauhti ajoi bitcoinia kaikkien aikojensa 19 500 dollarin huippuun.

Bitcoinin arvo on 8499 dollaria lehdistöaikana. Tämä on noin 5 prosentin tappio sen 12 kuukauden huippusta, joka saavutettiin 30. toukokuuta. Huolimatta lyhyestä syksystä bitcoin-pro-ristiretkeläiset ovat edelleen vakuuttuneita siitä, että 10000 dollarin hinta on lähellä.

Tietysti on todennäköistä, että bitcoin käy kauppaa jonkin aikaa 7000 dollarin ja 9000 dollarin välillä, ja saattaa kestää valkoinen joutsen -tapahtuma siirtääksesi BTC: n yli $ 10k seuraavien viikkojen aikana.

Bitcoin pysyy 7000 ja 10 000 dollarin hintarajan sisällä

Miljardööri Mike Novogratz ennustaa BTC: n pysyvän 7000- ja 10000 dollarin kynnyksissä jonkin aikaa, mutta viimeisen nousutrendin ympäröimä pelkkä jännitys voi nostaa hintoja korkeammalle.

Puhuminen Bloombergille, hän korosti, että nykyisen positiivisen markkinatrendin taustalla olevat tärkeimmät katalysaattorit ovat suurten Wall Street -yritysten laaja omaksuminen uudelle omaisuusluokalle sekä blockchain-käyttötapausten lisääntyminen.

Miljardööri Mike Novogratz ennustaa BTC: n pysyvän 7000 ja 10 000 dollarin kynnyksissä jonkin aikaa. (Kuva Credit: Bloomberg)

Hän mainitsi Facebookin huhutun salausprojektin ja Microsoftin blockchain-pohjaisen käyttäjätunnusohjelman merkittävinä ohjelmina, jotka tuovat merkittävää uskottavuutta teollisuudelle.

Voimat, jotka määrittävät suoraan hinnat

Valaat määrittävät lyhyen aikavälin hinta-asemat

Syntyvät bitcoin-markkinat ovat edelleen erittäin epävakaat ja alttiit valaiden ja institutionaalisten toimijoiden aiheuttamille hintaliikkeille, jotka pystyvät ansaitsemaan kymmeniä miljoonia dollareita osto- ja myyntitilauksia.

Viimeisin 2. huhtikuuta tapahtunut hinnankorotus johti muutokseen noin 4 100 dollarista 5078,52 dollariin 48 tunnin sisällä. Sen uskotaan johtuvan yhdestä 100 miljoonan dollarin ostotilauksesta, joka lähetettiin useille suurille pörsseille, mikä nosti hintoja myöhemmin.

Kuten salausteollisuuden tutkija Willy Woo kertoi, viimeisin 8000 dollarin hintaralli järjestettiin suurelta osin ammattimaisten kauppiaiden toimesta. Tämä tapahtui twiitin kautta, joka osoitti seuraavat.

”Tämä viimeinen eksponentiaalinen nousu & kaatuminen EI ollut orgaanista. Meillä on lohkoketju, joka näyttää pääoman liikkeet. Niitä ei ollut. Se oli orkestroitu lyhyt puristus maitotuotoista. Se vaatii valtavaa pääomaa ostaa bitcoinia kaikki shortsit. Sen tekevät ammattilaiset. “

Tämä viimeinen eksponentiaalinen nousu & kaatuminen EI ollut orgaanista. Meillä on lohkoketju, joka näyttää pääoman liikkeet. Niitä ei ollut. Se oli orkestroitu lyhyt puristus maitotuotoista. Se vaatii valtavan pääoman kaikkien shortsien ostamiseen. Sen tekevät ammattilaiset. https://t.co/58cpr00Iyh

– Willy Woo (@woonomic) 17. toukokuuta 2019

Markkinoiden muuttamiseen lyhyellä aikavälillä käytettävät manipulatiiviset strategiat

Pelätään, että algoritmisia kaupankäyntivälineitä käytetään markkinoiden porsaanreikien väärinkäyttöön. Tämä johtuu siitä, että heillä on kyky toteuttaa väärennettyjä ostotilauksia laajamittaisesti. Tekniikka, joka tunnetaan yleisesti nimellä flash-kauppa, on laiton säännellyillä markkinoilla, koska se antaa väärän käsityksen kohde-etuuden arvosta.

Alan suurin ongelma tällä hetkellä on se, että tarkastuksia ja saldoja on vähän, joten tällaiset järjestelmät jatkuvat vailla.

Pumppaus- ja kaatopaikkastrategiat ovat myös rehottavia. Niiden tarkoituksena on johtaa sijoittajat harhaan ostamaan tiettyjä omaisuuseriä ehdotetulla mahdollisuudella valtava hinnankorotus.

Pitkän aikavälin hintaohjaimet

Halvin jakso

Teollisuuden asiantuntijat viittaavat puolittamiseen, joka on ratkaiseva tapahtuma, joka voi nostaa bitcoin-hinnan yli 20 000 dollaria. Ilmiö rajoittaa bitcoinien tarjontaa markkinoilla lisäämällä kaksinkertaisesti BTC: n käsittelyyn liittyviä matemaattisia monimutkaisuuksia. Tämä aiheuttaa liikkeessä olevien kolikoiden kysynnän kasvavan myöhemmin.

Seuraava puolittamistapahtuma on määrä tapahtua toukokuussa 2020, ja sen seurauksena palkkiot vähenevät 12,5 kolikosta lohkoa kohti 6,25: een. Jakso tapahtuu automaattisesti jokaisen 210 000 louhitun lohkon jälkeen ja tällä hetkellä noin 51 300 on jäljellä.

BTC-verkkoprotokolla oli ohjelmoitu käynnistymään nopeudella 50 bitcoinia palkkiona lohkoa kohden. Tämä oli nopeus, kun verkko luotiin vuonna 2009. Puolittaminen tapahtuu määrätyn prosessoitujen lohkojen jälkeen. Nykyään on louhittu noin 17733 563 kolikkoa.

Kaivostoiminta pysähtyy 21 miljoonaan kovakoodattujen verkkoparametrien mukaan. Bitcoinin hinnan odotetaan nousevan tasaisesti tämän jälkeen rajoitetun tarjonnan vuoksi.

Vain noin 3 miljoonaa bitcoinia on jäljellä, eikä ole mitään tietoa siitä, mikä BTC-korko on varsinkin muutaman vuoden kuluttua, kun niukkuus kasvaa merkittävästi sekä kysynnän että hintojen ajamiseksi.

(Esitelty kuvaluotto: Pixabay)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me