JP Morgan etsii salauksen tulevaisuutta optimismilla

Sisään tuore raportti otsikolla “Taloudellisen edun avaaminen Blockchainilla: opas varainhoitajille”, JP Morgan tuo esiin blockchainin käytön vanhassa liiketoiminnassa ja varainhoidossa, joka sisältää pankin omaksuman blockchainin käyttöönoton aikajanan.

“Yhä useammin ymmärretään, että hajautettu kirjanpitotekniikka – joka tunnetaan yleisesti nimellä blockchain – tuo radikaalin muutoksen tapaan, jolla ajattelemme rahoitusvaroja ja tapaa, jolla rahoitusala toimii tulevaisuudessa”, raportti alkaa. Kirjoittaja, jonka on kirjoittanut liikkeenjohdon konsultti Oliver Wyman, kirjoitus “[väittää], että varainhoitajien on päästävä syrjään ja tehtävä aloite ymmärtämään ja omaksumaan blockchain.”

Sellaisena JP Morgan esittelee “oppaan siitä, miten tekniikka voi kehittyä, miten sillä voi olla omaisuudenhoitajia ja mitä toimia he voivat tehdä”. Tämän oppaan ensimmäisessä osassa kuvataan “Neljä ennakoitua blockchain-käyttöönoton aaltoa”, jotka ovat:

Tietojen jakaminen (2016-2019): Tässä vaiheessa blockchain-tekniikkaa käytetään tietojen tallentamiseen ja jakamiseen joko yhdessä organisaatiossa tai useiden organisaatioiden välillä. Lohkoketju testataan nykyisissä työympäristöissä todistamaan konseptin ja käyttötapausten toteutettavuuden.

Data Solutions (2017-2025): Tässä toisessa vaiheessa JP Morgan näkee lohkoketjun integroimisen liiketoimintaratkaisuihin ympäristön säilyttämiseksi ja hallitsemiseksi. Tämän integraation avulla yksiköt voivat vähentää toimintakitkaa ja parantaa olemassa olevaa infrastruktuuria. Kun käyttäjien mielenkiinto ja luottamus ovat riittävän korkeat, blockchain-alustat siirtyvät toimimasta olemassa olevan infrastruktuurin rinnalla korvaamaan sen kokonaan.

Kriittinen infrastruktuuri (2020–2030): Nyt blockchain-käyttöönotto on täydellä kaasulla. Tässä vaiheessa markkinatoimijat ottavat sen käyttöön [tärkeimpien toimintojen perusinfrastruktuurina]. Tähän voi sisältyä vanhentuneen omaisuuden, maksu- ja / tai tapahtumainfrastruktuurin korvaaminen ja uuden liiketoimintastandardin asettaminen tehokkaalle tiedonhallinnalle. Tietyt tekniikan iteraatiot keskitetään edelleen tässä vaiheessa, vaikka käyttöoikeuksien, käyttöönoton, standardien jne. Helpottamiseksi..

Täysin hajautettu (ei ennusteta päivämäärää): Todella hajautetun talouden aikakausi. Blockchain korvaisi tietyt keskitetyt mallit, infrastruktuurin ja järjestelmät hajautetulla ratkaisulla. Tämä tarkoittaa täysin peer-to-peer digitaalisen omaisuuden vaihtoa ja oikeudellista kehystä omaisuuden omistuksen ja siirron valvomiseksi blockchain-tekniikkaa käyttäen. Pohjimmiltaan lohkoketjut ja kryptovaluutat juurtuvat niin jokapäiväiseen elämään, että ne muuttuvat yhtä normaaleiksi kuin Internet tai älypuhelimet tänään.

Raportissa keskustellaan edelleen eduista, joita blockchain tarjoaa omaisuudenhoitajille, mukaan lukien kitkaton tiedonhallinta ja ratkaisut. JP Morgan näkee myös kustannusetuja, joissa tarpeettomien prosessien leikkaaminen ja tehokkaampi tietojen yhdistäminen merkitsee alhaisempia kustannuksia johtajille. Lähitulevaisuudessa yritys näkee operaatio-, IT-, salkunhallinta- ja rahoitusalojen saavan eniten blockchainin etuja.

Lisäksi tulopotentiaali kasvaa johtajille ja yrityksille, joilla on pääsy parannettuihin tietolähteisiin ja likviditeettimekanismeihin.

Raportin loppupuolella JP Morgan kehottaa kehittäjiä “sivussa” poistumaan penkistä ja pääsemään peliin väittäen, että eniten hyötyvät tästä häiritsevästä tekniikasta ovat ne, jotka pääsevät alkuun ja työskentelevät ratkaisujen parissa..

JP Morgan Blockchain

Sen kirjoittajat suunnittelevat myös “leikkikirjan” blockchainia käyttävien yritysten pääjohtajille korostaen keskustelua seuraavista asioista:

  • Arvio ja blockchain-potentiaalin koulutus organisaatiossasi
  • Ohjeet organisaatiosi vision ja kunnianhimoa varten
  • Blockchainin asema johtoryhmän prioriteettiluettelossa
  • Ympäristö, joka tukee muuttuvia lähestymistapoja ja innovatiivista ajattelua teknisissä tiimeissäsi
  • Ulkoinen hyväksyminen / sitoutuminen

Jotkut Takeaways


Takaisin helmikuussa, JP Morgan sanoi että kryptovaluutat voisivat jonain päivänä olla olennainen osa monipuolista ja tasapainoista rahoitussalkkua. Viime viikolla pankki ilmoitti siitä julkisesti kryptovaluutat ovat uhka taloudelliseen malliinsa.

Nyt laitos hyödyntää täysin blockchain-potentiaalia varainhoitajille ja liike-elämän yksiköille, mikä on merimuutos organisaatiosta, jonka toimitusjohtaja kutsui salausta “petokseksi” viime vuonna. Äskettäin Jamie Diamon veti tämän lausunnon, ja täydentäen katumustaan ​​hän hyväksyi blockchain-tekniikan sen runsaan potentiaalin vuoksi.

Tämä raportti on fyysinen osoitus lisääntyneestä kiinnostuksesta lohkoketjuihin ja kryptovaluuttoihin, jotka olemme nähneet kuluneen vuoden aikana. Yhdestä maailman suurimmista ja arvostetuimmista rahoituslaitoksista tulevan hyväksynnän pitäisi edelleen oikeuttaa salaus skeptikoille. Adoptiokaaren jatkuessa eteenpäin, tällaisen viralliset raportit, olivatpa ne yksityiseltä tai julkiselta sektorilta, ovat ratkaisevia yleisön kouluttamiseksi ja väärän tiedon ja myyttien hajottamiseksi blockchainista ja sen runsaasta potentiaalista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me