Salausvaluutan mainontakielto

Viime viikkoina jotkut tekniikan suurimmista yrityksistä ovat johtaneet ristiretkeä salausvaluuttaan liittyvää mainontaa vastaan ​​alustoillaan. Facebook, Google ja Twitter ovat kaikki tiettävästi kriittisen valuutan, ICO: n ja muiden siihen liittyvien mainosten kulkua verkkosivustoillaan ja Googlen kannalta kaikissa sen mainospalveluissa. Salausvaluutan mainontakielto tulee aikaan, jolloin kryptovaluutat alkavat tulla kansainvälisen poliittisen areenan piiriin. Vaikka kiinnostus digitaalista trendiä kohtaan saavutti kuumeen nousun vuoden 2017 lopussa, salauksesta on käynyt virallisempia lainsäädäntöneuvotteluja viimeisten kahden kuukauden aikana kuin Bitcoinin luomisesta vuonna 2009..

Salauspolitiikka

Tämän viikon Argentiinassa pidetyssä G20-huippukokouksessa poliitikkoja eräistä maailman voimakkaimmista kansakunnista tuli johtopäätökseen että vaikka kryptovaluutat eivät toimi virallisina valuuttoina, ne edustavat laillista omaisuusluokkaa ja hallitsevaa foorumia on soittanut selkeän suunnan yhtenäistetyistä, maailmanlaajuisista säännöksistä tämän vuoden heinäkuuhun mennessä. Samaan aikaan Yhdysvalloissa Yhdysvaltain edustajainhuone järjesti alakomitean kuulemisen ICO: ista, kryptovaluutasta ja blockchain-tekniikasta 14. maaliskuuta. Tulossa kokouksesta, kongressi julkaisi yhteisen raportin Minority News -sivustolla blockchain / Distributed Ledger -tekniikan eduista ja potentiaalista.

Sanojen sodassa teollisuuden jättiläiset pelaavat johtajaa

Ota nämä edistykselliset lainsäädäntökehitykset (luultavasti) regressiivisen yksityisen sektorin mainospolitiikkojen rinnalle, ja sijoittajille ja harrastajille jää ristiriitaisia ​​viestejä: aikana, jolloin hallitukset haluavat säännellä ja hyödyntää uuden tekniikan etuja, sosiaalinen media ja teknologiajätit haluavat mitään tekemistä sen kanssa.

Tammikuun 30. päivänä Facebook aloitti salausvaluutan mainontakiellon, kun se julkaisi blogipostaus ilmoitetaan päivityksistä mainoskäytäntöönsä. Tuotehallintajohtaja Rob Leathern väittää, että muutoksen on tarkoitus suojata Facebookin käyttäjiä ja tehdä sosiaalisen median keskuksesta turvallisempi. “” Harhaanjohtavilla tai petollisilla mainoksilla ei ole sijaa Facebookissa “, hän kirjoittaa jatkaen sanomista,

“Olemme luoneet uuden käytännön, joka kieltää mainokset, jotka mainostavat finanssituotteita ja -palveluja, jotka liittyvät usein harhaanjohtaviin tai harhaanjohtaviin markkinointikäytäntöihin, kuten binaarivaihtoehdot, kolikoiden alkuannokset ja kryptovaluutta.”

Facebookin salauskäytäntö

Viestissä todetaan, että kokonaisvaltainen kielto on yhteisön edun mukaista, kunnes Facebook voi laatia strategian vilpillisten mainosten kohdistamiseksi suoraan. Siihen saakka salaukseen liittyvät mainokset eivät näe päivänvaloa sosiaalisen median verkostossa ja sen tytäryhtiöissä, Instagramissa ja Audience Networkissa:

“Tämä käytäntö on tarkoituksellisesti laaja, kun pyrimme havaitsemaan paremmin petolliset ja harhaanjohtavat mainostuskäytännöt, ja täytäntöönpano alkaa lisääntyä kaikilla alustoilla, kuten Facebook, Audience Network ja Instagram. Tarkastelemme tätä politiikkaa ja sen noudattamista, kun signaalimme paranevat. “

Google seurasi ensimmäisenä salausvaluutan mainontakieltoa paljastaen muutoksen omaan mainostuskäytäntöönsä tässä kuussa. Kielto koskee kaikkia Googlen AdWord-palveluita, ja sen on tarkoitus tulla voimaan kesäkuussa lähettää:

“Kesäkuussa 2018 Google päivittää Rahoituspalvelupolitiikka rajoittaa erosopimusten, liikkuvan spot-valuutan ja taloudellisen hajautusvedonlyöntien mainostamista. Lisäksi seuraavien mainoksia ei enää sallita:

  • Binaarivaihtoehdot ja synonyymituotteet
  • Kryptovaluutat ja niihin liittyvä sisältö (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, alkuperäiset kolikoiden tarjonta, kryptovaluutanvaihto, kryptovaluutta-lompakot ja kryptovaluuttakauppaneuvonta) “

Kaikkien mainostajien, jotka haluavat julkaista mainoksia ”Sopimukset erosta, liikkuvat spot-valuuttamarkkinat ja taloudelliset hajautusvedot”, on nyt haettava sertifikaattia Googlelta maaliskuussa..


Tiistaina 27. maaliskuuta Twitter hyppäsi kieltovaunulle, samoin kuin omalla salauksen valuuttamainostokiellolla, joka noudattaa monia samoja ohjeita kuin Facebook- ja Google-kiellot.

Lähestymistapa kaikki tai ei mitään

Kirsikan poiminnan sijaan roskat ja mitkä jätettävät mainokset Google ja Facebook ovat päättäneet laittaa koko asian lepotilaan. Perustelut ovat riittävän yksinkertaiset: miksi suodattaa oikeutettuja hankkeita, kun itse markkinoita ei vielä ole lainkaan säännelty ja investointikäytännöt ovat edelleen suurelta osin leimattuja?

Ja tämä lähestymistapa on täysin perusteeton. Jonkin sisällä valtakunta Kun pumput ja kaatopaikat hallitsevat ja väärennetyt uutiset kerääntyvät nopeammin kuin Donald Trumpin tweet-myrsky, sijoittajat ovat usein oman tietonsa ja toimistonsa pyynnöstä. On olemassa vähän, jos sellaisia, puskureita, jotka suojaavat kuluttajia huijauksilta, etenkin ICO: n alueella.

Ota esimerkiksi Gizan laitteistolompakko. Projekti exit huijattu viime viikolla, kun olet suorittanut $ 2mln ICO: n. Ja tämä on vain yksi esimerkki esteettömästä petoksesta. Ne meistä, jotka olimme lähellä Confido-poistumishuijaus muistatko, kun ICO-rahastot-ja-ajaa -mallista alkoi tulla monien markkinoiden petosten elämänmuutos.

Pohjimmiltaan tämä liike on keskimääräisen Internet-käyttäjän edun mukaista, joka saattaa joutua huijaavan käyttäytymisen ja häikäilemättömien liiketoimintakäytäntöjen uhriksi. Tai ehkä se on mitä lakaistavat kiellot ovat pinnalla.

#Facebook, #Google, #Viserrys kieltäminen #crypto mainoksia! Enimmäkseen vaikuttavat #ICOs. Pitäisi olla hyvä puhdistaa sotku. Mitä mieltä sinä olet? # kryptovaluutta #altcoin pic.twitter.com/D00QWm6wgS

– Weiss Ratings (@WeissRatings) 19. maaliskuuta 2018

Varmasti voi olla vaikeaa erottaa lailliset ja epäaitot projektit yhtä syntyvässä ja sääntelemättömässä tilassa kuin salaus – katsokaa vain kuinka paljon rahaa Giza pystyi keräämään ennen kuin he aloittivat juoksemisen. Se, mikä erottaa väärän oikeudenmukaisesta, ei ole aina niin leikattua ja kuivaa.

Mutta tämä kryptovaluutan mainontakielto rankaisee todellisia projekteja petollisten rinnalla. Kryptosfäärissä on käytännössä laillisempia kuin laittomia toimijoita, ainakin ICO: n ja lompakon tarjoajien valtakunnassa, ja silti kuluttajansuoja asetetaan näiden laillisten hankkeiden kustannuksella..

Ja Google-kaltaisille teollisuuden titaaneille ehkä ei tarvitse olla binääriä “on tai ei ole”. Voi ajatella, että Googlella on resursseja siivilöidä roskakoria löytääksesi aarteen, ja jos menneisyys on tulevaisuuden predikaatti, tämä oletus voi olla pätevä.

CNBC: n mukaan artikla, “Google sanoi poistaneensa vuonna 2017 yli 3,2 miljardia mainosta, jotka rikkovat sen käytäntöjä, mikä on lähes kaksinkertainen edellisenä vuonna poistettuun 1,7 miljardiin.” Kenen sanoa, että näitä mainoksia ei suodatettu erikseen algoritmeilla tai muuten? Joka tapauksessa on epätodennäköistä, että ne kiellettiin toimialakohtaisesti, ja se osoittaa, että Googlella on käytössään työkaluja mainoksen sisällön laadun, arvon ja aitouden mittaamiseen.

Kysymys jää: he ovat tehneet sen aiemmin, miksi ei nyt?

Salausmainosten näkyvyyden tulevaisuus

Viime vuonna, Google ja Facebook keräsivät 73% digitaalisen mainonnan tuloista Yhdysvalloissa. Jonkin verran luvut jopa arvioivat, että kaksikko houkuttelee 25% kaikista maailmanlaajuisista mainosmenoista. Alphabet Inc.:lle, Googlen emoyhtiölle, se on “noin 84 prosenttia sen kokonaistuloista” CNBC.

Heitä on hyvästä syystä kutsuttu mainost duopoliksi. Ja jopa Snapchat, Amazon ja muut nakertaa Tässä hallitsevassa asemassa nämä kaksi houkuttelevat edelleen riittävästi mainosten näkyvyyttä 50 prosentin osuuteen koko markkinoista. Tämän hallinnan avulla he johtavat markkinoita, mikä tarkoittaa, että ehy sanelee, mihin sisältöön suurin osa Internetin käyttäjistä altistuu.

Salaliittolaiset väittävät, että kryptovaluuttojen mainontakielto on suuren tekniikan yritys kumoaa kryptovaluutta-villitys, sortava vastaus uuteen tekniikkaan, joka uhkaa alan titaaneja. A raportti Bloomberg ehdottaa, että Google haluaa todella ottaa käyttöön jonkin lohkoketjuun liittyvän, hajautetun pääkirjatekniikan pilviliiketoiminnalleen, mikä osoittaa, että ne eivät ole edellä teknologian omaksumisessa.

Silti kaiken salaukseen liittyvän kiellon tekeminen ei ole oikeutettua avaruuden laillisille hankkeille. Google ja Facebook palvelevat mainossisältöä suurimmalle osalle Yhdysvaltojen Internet-väestöä, joten on luonnollista, että he haluavat välttää mätää omenaa tarjoamasta käyttäjilleen. Mutta kieltämisen valinnan ei pitäisi estää harkintavaltaa, koska on paljon startup-yrityksiä ja projekteja, jotka hyödyntävät vastuullisesti samaa blockchain-tekniikkaa, jota Google itse tutkii.

Facebook on osoittanut, että se voi sitoutua valintaan harkinnanvaraisesti, kun he ovat tutkineet ongelmaa tarkemmin. Lainauksessa Mashable, Facebookin edustaja totesi, että sivuston uusi “käytäntö on tarkoituksellisesti laaja, kun pyrimme havaitsemaan paremmin petolliset ja harhaanjohtavat mainostuskäytännöt”. Toivottavasti joukkue oppii erottamaan tosiasiat fiktiosta, jotta todelliset projektit voivat saada oikeudenmukaisen altistumisen, ja jos he tekevät, ehkä se johtaa Googlen tekemään saman – kuten he ovat tehneet aiemmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me