Markkinat vuotavat nyt kovasti, mutta älä hermostu – olemme nähneet tämän aiemmin

Lainaan Ralphie Parkeria Joulutarina:

“Voi, elämä on sellaista. Joskus iloiten huipulla, kun ilomme on huipussaan, kun kaikki on maailman kanssa parhaimmillaan, kaikkein käsittämättömimmät katastrofit laskeutuvat meihin. “

Ei voisi olla sopivampaa tarjousta krypto-valuuttamarkkinoiden nykyisen omaisuuden kääntymisen kontekstualisoimiseksi. Bonuspisteitä elokuvan jouluympäristöstä, koska markkinoiden viimeaikainen huippu osui samaan aikaan joulun kanssa.

Lomakaudella oli todellakin euforista nousua markkinoiden luottamuksessa. Salausaiheiset aiheet esittelivät joulun kokoontumiskeskusteluja, 2017 vuosi-arvosteluissa odotti salauksen näkyvyyden nousua, ja markkina saavutti kaikkien aikojen korkean 830 miljardin dollarin pääomarahoituksen 7. tammikuuta.

Liiketoiminta kukoisti, ja näytti siltä, ​​että kaikki ansaitsevat rahaa. Mutta Ralphien havainnon mukaan “nautinnollemme huipulla, kun ilomme oli sen zenitissä”, omaisuus hiipui yhtä nopeasti kuin ne tehtiin, ja “katastrofi [laskeutui] meihin”.

Ja asiat kirjaimellisesti laskeutuivat. Meillä on kaksi viikkoa vuoteen 2018, ja hinnat ovat vapaassa pudotuksessa, koska aikaisemmin vihreät numerot ovat punaisia ​​- kausivärin vähemmän kuin hauska ilmentymä.

Kirjoitushetkellä salakirjoituksen markkina-arvo on 430 miljardia dollaria, mikä on 48% tappio kaikkien aikojen korkeimmasta arvostaan ​​kaksi viikkoa sitten. Ohjaus pois lukien, mikään kolikko 100 parhaan joukossa ei ole vihreää, ja kymmenen parhaan keskimääräinen menetys 24 tunnissa on noin 30%.

vuotaa

Joten jos epäilet, että sinulla on ainoa verenvuotokanta tällä hetkellä, lohduta – kurjuus rakastaa yritystä, etkä ole kaukana yksin. Ehkä voimme lohduttaa sinua edelleen. Tällaisia ​​korjauksia on tapahtunut aiemmin. Neljä kertaa, tosiasiallisesti, ja ne ovat kaikki tapahtuneet samaan aikaan, aivan uuden vuoden alkaessa.

Historia toistaa itseääntrendejä

Vuodesta 2014 lähtien kryptovaluuttamarkkinoilla on tehty merkittäviä korjauksia uuden vuoden tullessa. Lisäksi jokaisen peräkkäisen vuoden aikana korjaukset ovat olleet ankarampia kuin aiemmat vuodet.

Kun markkinat nousivat kaikkien aikojen korkeimpaan tasoonsa, u / trollerroller teki Reddit-viesti r / kryptovaluutta, joka osoittaa tämän trendin, varoittaen käyttäjiä siitä, että sen on pakko toistaa itsensä pian markkinoiden äskettäisen pullistumisen jälkeen.

Tarkastellaan kaaviota liittyy viestiin, rinnakkaisuus on outo. Lisäksi lasku, kun aloitimme vuoden 2017, suoliston lävistys 36%, heijastaa parhaiten nykyisen korjauksen reittiä 48 prosentilla.

Postissa u / trollerroller määrittelee tämän monivuotisen trendin sijoittajille, jotka ovat kertyneet verokaudelle. Tämä voi hyvinkin olla vaikuttava tekijä, mutta toinen analyysi ehdottaa lisä- / vaihtoehtoisia selityksiä.

Yksi r / kryptovaluutta-viesti korreloi nämä suhdannekorjaukset Lunar New Year -nimiseksi, joka tunnetaan myös nimellä kiinalainen uusi vuosi. Mukaan u / eclipsegumin viestiin-ja havainnollistava kaavio hyvitetään u / Secruoserille – markkinat täyttävät aina melkein kolme viikkoa kuun uudesta vuodesta. Aasian väestö, u / eclipsegum väittää, nostaa rahansa salauksesta kulutettavaksi matkustamiseen ja lahjoihin, ja kun otetaan huomioon, että Aasian markkinat muodostavat merkittävän osan kryptovaluutan ostovoimasta, tämä asettaa pommin markkinoiden kokonaisarvoon.

Älä paniikkia, odota sitä ja toista sitä älykkäästi

Historiallisten suuntausten vuoksi meillä ei ole juurikaan syytä olla huolissamme. Itse asiassa, jotta voimme kääntää tilanteen päätökseen, meillä on syytä olla kiitollisia. Markkinat lähestyivät tasaisesti 900 miljardia dollaria huipullaan, melkein kolminkertainen nousu 300 miljardin dollarin arvosta joulukuussa 2017. Tämä korjaus on terveellistä, ja se palauttaa markkinat vakaampaan asemaan, joka mahdollistaa kasvun jatkumisen eteenpäin.

Jos olet uusi taiteilija ja ostanut loman aikana, se on todennäköisesti ravistellut itseluottamustasi lompakon kanssa. En trivialisoi tilannettasi, koska olet todennäköisesti merkittävästi alamäessä ja se on valtava bummer.

Mutta älä pelkää, älä paniikkia myy. Jos historia toistuu edelleen, asiat etsivät pian ja markkinat piristyvät kohti tasaista elpymistä. Esimerkiksi, jos tarkastelet viime vuoden korjausta, se on vain pieni räpytys yhden vuoden kaaviossa, nyt merkityksetön kohouma tiellä suurempaan kasvuun.

Joten kävele pois salkustasi hetkeksi, osta pullo, jos tunnet rohkeutta, ja – kyllä, se on oikein – hodl on tiukka. Crypto on saanut taistelun siitä, että se on jäljellä, ja tulossa on lisää hauskoja ja zenitejä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me