Forbes julkaisee Crypto Rich -luettelon: Ripple Royalty, Winklevoss Twins, & Tim Draper

Näennäisesti anteeksiantamattomilla markkinoilla on selvästi voittajia ja häviäjiä. Varhaisista sijoittajista alan yrittäjiin, katsotaanpa erittäin varakkaat blockchain-voittajat, jotka hymyilevät tyytyväisenä, kun he pyörivät taikinassa … vai sanotaanko kolikot.

Forbesin rikas luettelo

1. Chris Larsen – ikä 57 – nettovarallisuus 7,5–8 miljardia dollaria – Ripple-perustaja

Kärkipaikalla meillä on Chris Larsen, San Franciscon kotoisin oleva henkilö, joka on perustettu tunnettujen piilaakson startupien, kuten E-Loan ja Prosper Marketplace, perustajana. Tällä hetkellä liikemoguli omistaa 5,2 miljardia XRP: tä ja yrittää kasvattaa Rippleä useilla kumppanuuksilla blockchain-maailmassa sen pääjohtajana.

2. Joseph Lubin – Ikä 53 – Nettovarallisuus 1–5 miljardia dollaria – Ethereumin perustaja

Huhutaan, että Lubinilla on noin 10 miljardin dollarin arvoinen eetteri, ja se oli yksi suurimmista sijoittajistaan ​​joukossaan. Hän kertoo kuitenkin myyvänsä kolikoita hitaasti maksamaan projektirahoituksen. Lisäksi Lubin on noin 600 työntekijän blockchain-ohjelmistoteknologiayrityksen ConsenSysin perustaja, jolla on tällä hetkellä 6 toimistoa 5 maassa.

3. Changpeng Zhao – ikä 41 – nettovarallisuus 1,1–2 miljardia dollaria – Binancen toimitusjohtaja & Perustaja

Kesällä 2017 Zhao toi markkinoille Binancen, kerran hämärän pörssin, joka palvelee nyt yli 6 miljoonaa käyttäjää. Forbesin mukaan se on tällä hetkellä maailman suurin salauspörssi. Ansaitessaan rahaa sivustolta Zhaon sanotaan myös olevan tärkein haltija pörssin alkuperäisessä digitaalisessa omaisuuserässä Binance Coin (BNB), jonka tarjonta on lähes 200 miljardia BNB ja kaupankäynti noin 8 dollaria kolikkoa kohden.

4. Cameron & Tyler Winklevoss – ikä 36 – nettovarallisuus 900–1,1 miljardia dollaria – varhaiset Bitcoin-sijoittajat & Gemini-perustajat

Ihmiset muistavat usein Winklevossin kaksoset kuuluisasta oikeudenkäynnistään Mark Zuckerbergin kanssa, joka inspiroi elokuvaa “Sosiaalinen verkosto”. Miljoonilla, jotka he saivat selvityksestä, he ottivat osan näistä varoista ja sijoittivat ne Bitcoiniin sen lapsenkengissä noin vuonna 2012. Nyt heillä on suosittu kauppa-alusta.

5. Matthew Mellon – Ikä 54 – Yksityinen sijoittaja – 900–1 miljardi dollaria – Yksityinen sijoittaja

Mellon on tällä hetkellä New Yorkin republikaanipuolueen finanssikomitean puheenjohtaja. Muutama vuosi sitten hän alkoi sijoittaa kryptovaluuttaan ja huhutaan saavansa omaisuutensa sijoittamalla pääosin varansa Ripplen XRP: n alkuvaiheeseen.


6. Brian Armstrong – ikä 35 – nettovarallisuus 900–1 miljardi dollaria – Coinbasen toimitusjohtaja

Armstrong perusti vuonna 2012 pääkonttorinsa San Franciscossa, Coinbase on hallitseva voima maailmanlaajuisessa kryptovaluutanvaihtoteollisuudessa ja yksi harvoista pörsseistä, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa salauksen fiat-rahalla.

7. Matthew Roszak – Ikä 45 – Nettovarallisuus 900–1 miljardi dollaria – Bloq Cofounder

8. Anthony Di Iorio – Ikä 43 – Nettovarallisuus 750–1 miljardi dollaria – Ethereum-perustaja

9. Brock Pierce – ikä 37 – nettovarallisuus 700–1 miljardi dollaria – Bitcoin-säätiön puheenjohtaja

10. Michael Novogratz – Ikä 53 – Nettovarallisuus 700–1 miljardi dollaria – Galaxy Digitalin toimitusjohtaja

11. Brendan Blumer – Ikä 31 – Nettovarallisuus 600–700 miljoonaa dollaria – Block.one-toimitusjohtaja

12. Dan Larimer – ikä 35 – nettovarallisuus 600–700 miljoonaa dollaria – Block.one CTO

13. Valery Vavilov – ikä 38 – nettovarallisuus 500–700 miljoonaa dollaria – Bitfury toimitusjohtaja

14. Charles Hoskinson – Ikä 30 – Nettovarallisuus 500 – 6600 miljoonaa dollaria – Ethereum-perustaja

15. Brad Garlinghouse – ikä 47 – nettovarallisuus 400–500 miljoonaa dollaria – Ripplen toimitusjohtaja

Kansalaisessa Topekassa, Harvardin MBA-yliopistossa syntynyt Garlinghouse oli AOL: n aikaisempi kuluttajasovellusten johtaja ja aiemmin pilvipalveluyrityksen Hightailin toimitusjohtaja ja puheenjohtaja. Nyt Garlinghouse on Ripplen toimitusjohtaja ja hänen sanotaan omistavan huomattavan määrän XRP-kolikoita.

16. Barry Silbert – ikä 41 – nettovarallisuus 400–500 miljoonaa dollaria – digitaalisen valuutan konsernin toimitusjohtaja

17. Vitalik Buterin – ikä 24 – nettovarallisuus 400–500 miljoonaa dollaria – Ethereumin luoja

Tämän luettelon nuorin jäsen kypsän 24 vuoden ikäisenä Buterin ehdotti Ethereumia vuonna 2013, sillä oli joukko myynti vuonna 2014, ja tekniikka otettiin käyttöön vuonna 2015. Projektissa myytiin 60 miljoonaa rahaketta joukkoesittelyn aikana, mutta he pitivät 12 miljoonaa joukkue. Sen arvo on noin 800 dollaria per merkki, sen ilmeinen Buterin on hyvässä taloudellisessa asemassa.

18. Tim Draper – ikä 59 – nettovarallisuus 350–500 miljoonaa dollaria – Draper Associatesin perustaja

Draper tunnetaan merkittävänä pääomasijoittajana Piilaaksossa ja kovaa kryptovaluutta-harrastajaa, ja Draper aloitti investoinnin Bitcoiniin “ennen kuin se oli viileää”. Draper haluaa nyt laajentaa rakkauttaan blockchainiin yleisölle julkaisemalla Draper Blockchain Intensiivinen Draperin yliopistossa San Mateossa Kaliforniassa.

19. Song Chi-Hyung – nettovarallisuus 350–500 miljoonaa dollaria – Upbit-perustaja

Kuinka nämä miehet tekivät luettelon?

Jotta Forbes olisi koskaan ollut rikastettu salausvaluuttaluettelo, näiden varakkaiden digitaalisen valuutan tukijoiden oli oltava vähintään 350 miljoonan dollarin arvoisia ja hankittuja kryptovaluutta-alalta. On huomattava, että nettovarallisuus on arvioita. Lisätietoja kustakin listatusta sijoittajasta on osoitteessa alkuperäinen artikkeli Forbesista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me