Kiina on kiistaton maailman johtava Bitcoin-kaivostoiminta, ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin hallinto on huolestunut. Maa hallitsee tällä hetkellä yli 70 prosenttia Bitcoinin hajautusvoimasta. Pelko on, että sillä voi lopulta olla merkittävä vaikutus amerikkalaisiin yrityksiin, jotka ovat jo mukana alalla.

Trumpin hallinto on tietoinen Kiinan Bitcoin Mining -valvonnasta

Ripplen päästrategin mukaan, Cory Johnson, Trumpin hallinto on hyvin tietoinen riskistä, että Kiina saattaa monopolida Bitcoinin kaivosvoiman. Tältä osin Yhdysvaltain hallitus on ilmeisesti tarkastellut myös XRP: n vahvuuksia kilpailukykyisessä salaustilassa execin mukaan.

Toisin kuin Bitcoin, XRP ei vaadi kaivostoimintaa. Lisäksi Ripple (yritys) hallitsee noin 60 prosenttia XRP: n kryptovaluutan tarjonnasta. Tämä tekee siitä jonkin verran vähemmän hajautettua kuin muut kryptovaluutat.

Puhuminen Breaker-lehdelle, Johnson sanoi, että hänen tiiminsä on puhunut sekä Trumpin hallinnon jäsenille, poliitikoille että sääntelyviranomaisille. He auttavat heitä ymmärtämään paremmin yrityksen tuotteita ja panosta salausmarkkinoille.

Ripple’s Position vs Bitcoin

Ripplen keskeinen tehtävä on tähän mennessä ollut integroida teknologia rahoitusalustoille nopeuden ja luotettavuuden lisäämiseksi. Äskettäin Yhdysvaltain huippupankki PNC ilmoitti käyttävänsä Ripplen RippleNet-alustaa rajatylittävien maksujen helpottamiseen.

Yli 100 laitosta käyttää tällä hetkellä Ripplen alustaa. Joitakin merkittävimpiä nimiä ovat American Express, Banco Santander ja SBI, japanilainen rahoitus- ja varainhoitoyhtiö.

Mitä tulee Ripplen XRP-asemaan kryptovaluuttamarkkinoilla, se on edelleen kaukana Bitcoinista, jonka markkina-arvo on noin 110 miljardia dollaria. Ripplen markkina-arvo on tällä hetkellä noin 18 miljoonaa dollaria Ethereumin takana, joka on toiseksi hieman yli 20 miljardia dollaria.

Yhdysvaltain hallitus suojaa yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä kohdistamalla kiinalaista tuontia

Yhdysvallat ja Kiina ovat tällä hetkellä sotkeutuneet Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin uuden taloudellisen protektionistisen politiikan käynnistämään taloussotaan. Ne on suunnattu maan kauppataseen alijäämän tasapainottamiseen, ja jotkut kohdennetaan erityisesti Kiinaan.

Kiinan bitcoin-kaivoslaitteet

Kiina on valloittanut kryptovaluutan hajautusvoiman (Image Credit: IEEE.org)

Kiinassa on maailman suurimmat bitcoin-louhinta-altaat salausvaluutta-alueella ja siellä asuu maailman suurimmat krypto-kaivoslaitteiden valmistajat – Bitmain, Ebang ja Canaan. Syyskuussa Yhdysvaltain hallitus korotti tuontitulleja useille kiinalaisille tavaroille, joiden kokonaismäärä oli 200 miljardia dollaria, mukaan lukien tämän tyyppiset laitteistot.


Kohdentaminen Bitcoinin kaivoslaitteistolle Kiinasta

Analyytikoiden mukaan Bitmain, Kiinan suurin kryptovaluutan kaivoslaitteiden viejä Yhdysvaltoihin, on luonnostaan ​​sitoutunut tuntemaan purista. Yhdysvaltain hallitus luokitteli kesäkuussa salauksen kaivoslaitteet “sähkökoneiksi”. He olivat aiemmin luokittaneet laitteistot “tietojenkäsittelykoneiksi”.

Tarkoituksenmukainen muutos luokituksessa on aiheuttanut Kiinan kaivoslaitteille uusien tuontitullien soveltamisen. Tällä hetkellä Bitcoin-kaivoslaitteiden tuontitullit ovat nollasta 27,6 prosenttia. Tariffien jyrkkä nousu on Yhdysvaltain hallituksen vastatoimi Kiinan hallituksen toteuttamaan kilpailuun perustuvaan politiikkaan nähden.

Yhdysvaltain kauppaneuvottelijan toimiston (USTR) julkaiseman raportin mukaan Kiina kohdistaa sen alueella toimiviin amerikkalaisiin yrityksiin epäoikeudenmukaiset ohjeet. Tämän seurauksena Yhdysvaltojen nykyinen politiikka Aasian kansaa vastaan ​​on tarkoitettu painostamaan Kiinaa muuttamaan sääntöjään.

USTR korostaa sitä Itä-Aasian maa pakottaa yhteisyrityksen vaatimukset yhdysvaltalaisille yrityksille. Tämä vaatimus syntyy asettamalla ulkomaisille sijoitusrajoituksille ja lisensointiprosesseille yrittäen painostaa niitä siirtämään teknologiaa.

Virasto syyttää myös Kiinaa investointien helpottamisesta amerikkalaisissa yrityksissä saadakseen tietoa tekniikan kehityksestä ja pakottaakseen laajamittaisen teknologian siirron. Kiinan väitetään myös toteuttavan kyberhyökkäyksiä yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä vastaan ​​saadakseen luvattoman pääsyn arkaluontoisiin yritystietoihin.

Esitelty kuvahyvitys: IEEE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me