Vuoden 2018 kuumimmat kryptovaluuttakumppanuudet

Projektin kumppanuuksilla on valtava rooli sen kasvunäkymissä ja teknisessä kehityksessä. Kumppanuuspäivityksiä julkaistaan ​​ympäri vuorokauden, ja niitä voi olla helppo unohtaa.

Aloitamme viikoittaisen segmenttimme kryptovaluutta-kumppanuuksista eräiden tällä hetkellä suurimpien, tulevaisuudessa odotettavissa olevien kumppanuuksien sekä huhutehtaalta tulevien mahdollisten kumppanuuksien kanssa..

Tämä ei ole sijoitusneuvontaa. Tee oma tutkimus ja tee sijoituspäätöksesi omilla ehdoillasi.

Nykyiset kumppanuudet:

Tron (TRX): 3. tammikuuta Tron ilmoitti yhteistyöstä johtavan Game.com-pelialustan kanssa, josta käyttäjät voivat ostaa virtuaalilemmikkejä TRX: n kautta. Viikkoa ennen, oPyörä, 10 miljoonan käyttäjän jaetun talouden yritys, joka toimii 20 maassa, teki yhteistyötä Tronin kanssa. Jos olet kiinnostunut saamaan ensikäden kauhan, toimitusjohtaja Justin Sun yleensä kiusaa seuraajiaan tulevista tärkeistä kumppanuuksista Viserrys. Alla näet yhden Sunin ensimmäisistä tärkeistä yritysliittymiä koskevista ilmoituksista.

Just Sun -kumppanuus Twitter

Ripple (XRP): Rajat ylittävät maksut -ratkaisu XRP näyttää olevan tällä hetkellä tähti suurten nimien kumppanuuspelissä. Talousjätit, kuten Santander ja American Express, yrittävät käyttää lohkoketjua korvaamaan vanhentuneen 1970-luvun SWIFT-järjestelmän. Viime aikoina japanilainen yritys SBI Holdings ilmoitti suunnitelmastaan ​​tarjota Ripple maksuratkaisuksi pankkeja Aasian maissa, Kiina, Japani ja Taiwan.Ripple-kumppanuudet

Raiden-verkko (RDN): Mukaan Merkle.com, RDN on muodostanut keskeisiä liittoutumia energia- ja tietokonepelien alalla. Energia-alan edustajia ovat Grid + (symboli: GRID) ja Energy Web -säätiö (EWF). Tällä hetkellä EWF pyrkii ottamaan käyttöön blockchain-ratkaisuja energiasektorilla, ja asiakkaiden luettelossa on yksi maailman kymmenestä suurimmasta yrityksestä, Royal Dutch Shell. Pelialalla Raiden Network teki yhteistyötä Enjinin kanssa, jolla on 18 miljoonan käyttäjäkunta ja joka on tällä hetkellä “suurin peliyhteisöjen luomisalusta maailmassa”.

Viiva (DASH): Jonkin sisällä Tweet 4. tammikuuta Dash ilmoitti kumppanuudestaan ​​Bitnovon kanssa, espanjalaisen startup-yrityksen kanssa, jonka sanotaan tarjoavan salausvaluutan yli 12 000 jälleenmyyjälle Espanjassa. Kuluttajat voivat ostaa DASH: n “kupongilla tuhansista myymälöistä ja valituista Carrefourin ja Media Marktin myyntipisteistä ostamalla lahjakortteja”. Tämän kumppanuuden näkökulmasta MediaMarkt on tällä hetkellä Euroopan suurin kulutuselektroniikan jälleenmyyjä. Vaikka vähittäiskauppiaiden määrä kuulostaa varmasti vaikuttavalta, Bitnovo aikoo laajentaa toimintaansa muihin maihin, kuten Iso-Britanniaan, Portugaliin ja Italiaan, mikä puolestaan ​​lisää DASH: n menestymisen todennäköisyyttä dramaattisella uudella markkinoille tulolla tiili- ja laastikaupoissa.

Dash Twitter -kumppanuudet

Qtum (QTUM): Online-ääni- ja videoviihdepalvelujen tuella mammutti Baofeng (arvo yli miljardi USD), Qtumin tiimi toivoo voivansa ylittää Ethereumin ja Bitcoinin ja rakentaa suurimman ja ensimmäisen Blockchain Consensus Networkin (BCN). Suunnitelmalla helpottaa 50000 verkkosolmua se on viisi kertaa suurempi kuin Bitcoinin 10000 solmuverkko ja 2,5 kertaa suurempi kuin Ethereumin 20000 solmuverkko. Kuten Baofengin toimitusjohtaja Reccon Cui totesi, “Baofeng-konserni ylläpitää maailman suurinta P2P-verkkoa, joten Qtumin blockchain-arkkitehtuurin turvallisuus ja ylivoimainen joustavuus vaikuttavat meihin”.

Tähti (XLM): Vaikka Stellarin tekniset näkökohdat ovat melkein (ellei täysin) identtisiä Ripplen kanssa, nämä kaksi voimaa jatkavat yleensä eri tahojen perässä. Stellar yrittää tuoda kohtuuhintaisia ​​rahoituspalveluja köyhille, kun taas Ripplen kumppanuudet keskittyvät enemmän rahoitusjätteisiin ja suuriin pankkeihin. Yhteistyössä teknologiajätti IBM: n ja konsulttiyrityksen Deloitten kanssa löydät jatkuvia kumppanuusilmoituksia yrityksen virkamieheltä Viserrys, sekä löytää kattava luettelo nykyisistä kumppanuuksista tässä.


Tähtien kumppanuudet

Cardano (ADA): Vaikka kyseessä ei ole iso nimi, Cardano hyväksytään virallisesti maksuvälineeksi Espanjassa Hotelli Ginebra. Hotellin verkkosivuston mukaan “hyväksymällä ADA maksuna majoitukset maailmanlaajuisesti voivat säästää suurista provisioista, mikä johtaa lopulta parempiin hintoihin sinulle, asiakkaalle”. Jos kaikki onnistuu, mielekäs tunnustaminen voi antaa ADA: lle uskottavuuden jatkaa kasvua.

IOTA (MIOTA): Jonkin sisällä blogipostaus 4. tammikuuta 2018 päivätty IOTA: n perustaja Dominik Schiener ilmoitti, että joukkue on “virallisesti tehnyt yhteistyötä Kansainvälisen liikenteen innovaatiokeskuksen (ITIC) kanssa yhteistyössä heidän kanssaan autonomisien ajoneuvojen koepenkkien parissa”. Tämän kumppanuuden merkitys on, että se edistää innovaatioiden testaamista älykkäissä kaupunkiympäristöissä, kuten älykkäät liikkuvuusprojektit. Suorat mielenosoitukset pidetään vuonna 2018, ja ne antavat yleisölle käsityksen siitä, mitä IOTA / ITIC saavuttaa, ja niihin sisältyy “suurempi ryhmä yhteisiä kumppaniyrityksiä”.

Pundi X (PXS): Sen mukaan verkkosivusto, Pundi X valtuuttaa vähittäiskaupat “ostamaan myymään ja hyväksymään kryptovaluutan”. Alle 1% väestöstä omistaa valuuttaa, joten Pundi X aikoo nopeuttaa salausyhteisön kasvuprosessia tarjoamalla yli 100 000 vähittäiskaupalle mahdollisuuden “digitalisoida” myymälänsä kolmen lyhyen vuoden aikana. Vaikka he ovat jo ilmoittaneet ICO: nsa alkamispäivästä, osallistuvat kaupat voivat käydä kauppaa lähes kaikilla digitaalisilla valuutoilla, mukaan lukien Ethereum, Stellar, Qtum ja paljon muuta. Kumppanuuksiin kuuluvat Stellar, Fintech Indonesia ja Sveitsin Finance + Technology Association.

Pundi (PXS) -kumppanuudet

Monero (XMR): Me kaikki tiedämme, että taiteilijat rakastavat yksityisyyttään, kun heillä on mahdollisuus saada se. Kanssa Projekti Koralliriutta, kryptovaluutta ja musiikin harrastajat voivat yhdistää intohimonsa antamalla sinun ostaa musiikkia ja kauppatavaraa erittäin yksityisen Monero-kolikon kanssa. G-Eazyn mukaan, “Kun salausvaluutat ovat suosittuja, on tärkeää, että faneillani on valinnanvaraa, kun he ostavat kappaleitani ja kauppatavaraani … Monero on yksi turvallisimmista, turvallisimmista ja yksityisimmistä kryptovaluutoista, joten se on yksi parhaimmista vaihtoehdoista faneilleni tänä jouluna. ” Taiteilijoiden joukosta voit ostaa tuotteita Moneron kautta: SIA, Kaskade, Weezer ja Mariah Carey.

Huhumylly:

Western Union käyttää XRP: tä: Mukaan Markets Insider, Western Unionin ja Ripplesin arvo kasvoi, kun huhut levittivät Western Unionin toteuttavan XRP: n kaikissa järjestelmissään. Näyttää siltä, ​​että huhu alkoi, kun Ripplen virallinen Twitter ilmoitti olleen yhdessä kolmen rahansiirtoyrityksen kanssa, jotka sijoittuvat viiden parhaan joukkoon. Western Unionilla on tällä hetkellä ykköspaikka ja se on todennäköisesti tunnetuin. Ottaen numero kaksi pistettä on Moneygram, seuraa TransferWise, WorldRemit, sitten PayPal, mikä tarkoittaa, että mahdollisesti mikä tahansa näistä voi olla osa allianssia.

Brad Garlinghouse Twitter XRP

Coinbase XRP: n lisäämiseksi: A äskettäinen ilmoitus Coinbase puristi monet Ripple-sijoittajat toivoo sen integroituvan pörssiin. Selvyyden vuoksi Coinbase ei sanonut, että he eivät koskaan lisää #XRP, he sanovat kuitenkin, että tällä hetkellä heillä ei ole suunnitelmia lisätä uusia kolikoita vaihtoonsa. Joten on edelleen mahdollista, että se lisätään tulevaisuudessa yhdessä muiden kolikoiden kanssa.

Coinbase-blogin kolikoiden lisäysilmoitus

Mark Zuckerberg näyttää salaukselta: Anteeksi Mark, mutta olet kaukana Winklevoss Twinsistä. Henkilökohtaisessa FB viesti Toimitusjohtajan itsensä Zuckerberg viittasi siihen, että hän haluaa ratkaista yritystään ympäröivät ongelmat, kun otetaan huomioon, että monet ihmiset uskovat, että FB on keskitetty järjestelmä, joka toimii jonkin verran “isoveljänä”. Postin mukaan ratkaisuihin voi sisältyä salausvaluutta tai ei. Pitäisikö meidän pysyä kuulolla “Zuckcoiniin” vuonna 2018?

Mark Zuckerbergin kolikko

TRX ja julkiset yritykset: Toimitusjohtaja Justin Sun ilmoitti suorassa videossa, että viime viikolla ottivat häneen yhteyttä suuret julkiset yritykset, jotka on tällä hetkellä listattu NASDAQ ja NYSE. Sunin mukaan kumppanuuksia solmittiin ja integrointi TRX: n kanssa on parhaillaan käynnissä. Alalle tuli vähintään 5 julkista yritystä. Määräysten vuoksi Sun sanoo, ettei hän voi jakaa nimiä ennen kuin yritykset ilmoittavat itse kumppanuudesta. Nuori toimitusjohtaja lupaa kuitenkin seuraajilleen ja sijoittajilleen, että nämä yritykset vievät Tronin “täysin uudelle tasolle” ja tuovat vähintään 100 miljoonaa uutta käyttäjää.

Lopulliset ajatukset

On tärkeää, että kiinnitämme huomiota myös siihen, mitä nämä innovatiiviset tiimit työskentelevät WHO he aikovat työskennellä tulevaisuudessa. Näillä kumppanuuksilla voi olla merkittävä rooli projektin teknologian ja käyttäjäkannan kasvussa.

Muista tilata sähköpostiluettelomme tulevia kumppanuusilmoituksia ja muita asiaankuuluvia kryptovaluuttauutisia varten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me