OKEXin toimitusjohtaja Jay Hao ilmoitti 3. joulukuuta Etelä-Korean Grand Hyatt -hotellissa uuden tuotteen tulevasta lanseerauksesta. Uusi tuote on erityinen futuurisopimus, joka on kopioitu ikuiset swapit. Tuote lanseerataan virallisesti 11. joulukuuta 2018. Tuotteen julkaisu antaa OKEX: lle mahdollisuuden kaapata arvokkaat uudet markkinat. Se tarjoaa myös OKEX: lle mahdollisuuden uudelle alulle.

Negatiivinen julkisuus ja uudet markkinat

OKEX on ollut viime aikoina paljon uutisissa. Valitettavasti uutiset eivät ole koskaan hyviä. Viimeksi tulivat OKEXin tulevat sopimukset tulen alla Bitcoin Cashin kovan haarukan aikana. Suhdetoiminnan näkökulmasta OKEX: n tarvitsi todella puhdistaa ilma. Suuri suhdetoimintakampanja ikuisten vaihtosopimusten käynnistämiseksi on Maltalla toimivan kryptovaluutanvaihdon yritys laittaa uusi jalka eteenpäin.

OKEX: llä on paitsi mahdollisuus saada tulevat sopimukset oikein, myös sillä on mahdollisuus kaapata joitain BitMexin tuottoisaa futuuriliiketoimintaa. TokenInsightin analyytikoiden mukaan suurin osa BitMexin liiketoimista on boutique-futuurisopimuksia ikuiset sopimukset.

Mikä on ikuinen vaihtosopimus?

BitMex tarjoaa ikuisia sopimuksia. OKEX tarjoaa ikuisia vaihtosopimuksia. Ero näiden kahden välillä on lähinnä markkinointi. Lukuun ottamatta eroa rahoitusta, ikuinen vaihto on käytännössä OKEX: n versio BitMex’sistä ikuinen sopimus.

Jatkuvat sopimukset ovat futuurisopimuksetilman voimassaolon päättymistä tai ratkaisua. Futuurisopimukset ovat pohjimmiltaan panoksia jonkin tulevaisuuden tilaan. Nämä asiat ovat tyypillisesti hyödykkeitä, kuten sianlihaa. Salausvaluutanvaihdoissa, kuten BitMex ja OKEX, futuurisopimukset ovat vedot kryptovaluutan tulevasta arvosta (kuten BTC, LTC, BCH, EOS, ETH ja muut erittäin likvideät kryptovaluutat). Futuurit ovat siis johdannaissopimuksia tai johdannaiset. Niiden olemassaolo johtuu jostakin muusta rahoitusvälineestä.

Vanheneminen ja sovinto

Tyypillisesti futuurisopimukset vanhenevat ja niihin on mentävä ratkaisu. Tilityksen yhteydessä varat hyvitetään tai veloitetaan elinkeinonharjoittajan tililtä. Jatkuvat swap-sopimukset eivät vanhene eivätkä siksi mene sovintoon.

Ennen kuin tarjotaan mahdollisuus tehdä ikuisia vaihtosopimuksia, OKEXin futuurisopimukset päättyvät viikon, kahden viikon tai neljänneksen sisällä.

Marginaali ja vipuvaikutus

Vedon tekemiseksi elinkeinonharjoittajan on tehtävä talletus. Tätä talletusta kutsutaan marginaali. Se on yleensä vakuus paljon suuremman panoksen tekemiseen. Suuremman panoksen arvon suhde marginaaliin kutsutaan vipuvaikutus. Esimerkiksi 50 prosentin marginaalilla (tai “2x vipuvaikutus”) elinkeinonharjoittaja voi lainata varoja luotonantajalta tehdäkseen futuurisopimuksen 100 dollaria, kun heillä on vain 50 dollaria talletettavana.

Kuten BitMex, OKEX antaa kauppiaille mahdollisuuden hyödyntää jopa 100-kertainen talletuksen marginaali.

Muuten 100 dollaria on todellinen nimellisarvo OKEXin ikuisesta vaihdosta. Tämä tarkoittaa, että yksi näistä erityisistä, päättymättömistä futuurisopimuksista on lunastettavissa BTC-vastaavaksi 100 dollaria kyseisenä ajankohtana. Vaihto voidaan myös lunastaa ETC: ssä tai muussa OKEX: n lopulta sallimassa kryptovaluutassa.


Rahoitus

Kun elinkeinonharjoittaja lainaa varoja luotonantajalta sopimusta varten, hän saa lainaa. OKEX: llä lainaa ikuiseen vaihtosopimukseen tarjoaa OK PiggyBank. OK PiggyBank on vertaisluottopalvelu.

OK PiggyBank lainaa kauppiaille jopa 100-kertaisen marginaalin. Elinkeinonharjoittajien ei tarvitse ottaa lainaa. Jos he kuitenkin tekevät, heidän sopimuksensa on vivutettu.

Kun sopimus on käytetty, kauppiaan on maksettava korkoa lainatusta summasta. Maksu suoritetaan 24 tunnin välein OKEX: llä. Tätä maksua kutsutaan rahoitusta. BitMexissä rahoitus tapahtuu kiinteinä 8 tunnin välein.

Johtopäätös

Jopa Chicago Mercantile Exchange (CME) ja Chicago Board of Exchange (CBOE) antavat keinottelijoille mahdollisuuden käydä kauppaa Bitcoin-futuureilla. Bitcoinin futuurisopimukset eivät ole uusia. OKEX: n on kuitenkin parannettava palveluitaan ja se saattaa jopa tarvita tätä uutta tuotetta selviytyäkseen.

OKEXin ikuiset swapit ovat kilpailukykyisiä. Ne kauppiaat, jotka tarjoavat likviditeettiä pörssille, ovat yleensä parempi ilman menee BitMexin kanssa. Ne, jotka eivät ole, nauttivat OKEXin alemmasta palkkiot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me