Suuret yhdysvaltalaiset yritykset ovat välttäneet salausmarkkinoita pitkään. Ja nyt, Fortress Investment Groupin merkittävän sijoittajan ja entisen hedge-rahastonhoitajan Mike Novogratzin mukaan tähän on merkittävä syy.

Galaxy Digitalin, kryptovaluutta-kauppiaspankin perustaja, hän äskettäin puhui asiasta Yahoo Finance All Markets -huippukokouksessa ja väitti, että bitcoin kokee pian “renessanssin” ja lopulta institutionaaliset sijoittajat tukevat sitä. Analyytikon mukaan monilla suurilla yhdysvaltalaisilla yrityksillä on tällä hetkellä huomattavat rahamäärät sijoitusvalmiina ja jotkut ovat jo osoittaneet merkittävää kiinnostusta kryptovaluuttamarkkinoihin, mikä on hyvä osoitus tulevista asioista. Mutta hän on myös puhunut kuinka hämärät transaktiot Bitcoinin kautta ovat, ja korostanut tarvetta palkata yritys, kuten moorcroft-velan perintä jos pankit aikovat antaa lainoja.

Entinen Goldman Sachs -kumppani ennusti, että markkinoilla alkaa olla merkittäviä institutionaalisia tulijoita seuraavien kahden tai kolmen kuukauden aikana, ja kiinnostus sektoriin johtuu pääasiassa pelkäämisestä. Hän puhui myös siitä, miksi suuret yhdysvaltalaiset rahoitusyhtiöt ovat tähän asti pysyneet poissa digitaalisen valuutan sektorista, sanoen, että luotettavien säilytysratkaisujen puute on merkittävä syy tähän.

Mike selitti myös, että suurilla yhdysvaltalaisilla yrityksillä on yleensä epämukavaa työskennellä pienten syntyvien yritysten kanssa, jotka tarjoavat näitä palveluja, kuten orastavalle teollisuudelle on ominaista. et ehkä vaaranna työsi Xapo-nimisen yrityksen puolesta. “

Hän ennusti, että tämänhetkisen tilanteen todennäköisin tulos on se, että suuret Wall Streetin pelaajat alkavat hankkia pienempiä erikoistuneita yrityksiä säilytyspalveluja tarjoaviin kryptovaluuttatiloihin. Talousanalyytikko uskoo, että suuret institutionaaliset toimijat ovat avain alan menestykseen.

Mt. Goxin painajainen

Mt Gox -historia on edelleen merkittävä tapaustutkimus siitä, mitä voi tapahtua, kun asiat menevät pieleen salauksen käsittelyssä, eikä mikään merkittävä yhdysvaltalainen rahoitusyhtiö ole valmis käsittelemään tällaista skenaariota. Japanissa Tokiossa, Shibuyassa vuonna 2014 sijaitsevalta pörssiltä varastettiin yli 700 000 bitcoinia, joiden arvo oli yli 4 miljardia dollaria tämän päivän markkinakurssilla..

Hakkerit hakkeroivat ilmeisesti tilintarkastajan tietokoneeseen ja manipuloivat keinotekoisesti bitcoinin arvoa pörssissä yhteen senttiin. Sitten he vilpillisesti “ostivat” kolikot asiakkailta ja karkasivat ryöstön. Muutama jäljellä oleva bitcoin siirrettiin kylmävarastoon.

Tuolloin planeetan suurin vaihto, kehitys aiheutti paniikkia bitcoin-maailmassa, ja oikeusjuttu aalto teki pian Mt. Gox konkurssiin. Selvityshetkellä yhtiöllä oli vain 91 miljoonaa dollaria varoja, jotka selvitystyivät ja jaettiin kantajille.

Nopea eteenpäin nykyisiin aikoihin ja krypto valuutanvaihtoon kaikkialla maailmassa on edelleen suuria hakkerointiongelmia. Todellisuus on se, että yrityksiltä ja pörsseiltä on varastettu 731 miljoonan dollarin arvoinen kryptovaluutta.

Salausalalla on kuitenkin edelleen suurta vetovoimaa, ja valtavat sijoituspalveluyritykset, kuten Goldman Sachs, ovat osoittaneet kiinnostusta kryptovaluutta-alaan. Mutta he ovat myös korostaneet salauspalvelujen tarjoamisen monimutkaisuutta merkittävänä kompastuskivenä.

Goldman Sachs on osoittanut kiinnostusta kryptovaluutta-alaan.

Valtavat sijoituspalveluyritykset, kuten Goldman Sachs, ovat osoittaneet kiinnostusta kryptovaluutta-alaan. (Kuvan luotto: Goldman Sachs)

Aiemmin tässä kuussa yhtiön talousjohtaja Martin Chavez kumosi väitteet, joiden mukaan monikansallinen investointipankki aikoi käynnistää salakirjoitustiskin ja hylkäsi raportit väärennöksinä.

Hän puhui säilöönottopalveluiden vaikutuksista yrityksen salausyrityksiin sanoen: “Fyysinen bitcoin on jotain erittäin mielenkiintoista ja erittäin haastavaa. Huoltajuuden näkökulmasta emme vielä näe institutionaalisen tason säilytysratkaisua bitcoinille, olemme kiinnostuneita siitä, että se on olemassa, ja se on pitkä tie. “

Muutama rohkea yritys, joka tarjoaa salauspalveluja

Heinäkuussa Coinbase toi virallisesti käyttöön kryptovaluutta-säilytystuotteensa, Coinbase Custodyn. Palvelu on suunnattu rahoituslaitoksille ja tarjoaa ilmeisesti yhdistelmän kylmävarastoinnin ja välittäjä-jälleenmyyjäominaisuudet. Siinä on myös useita suojaustasoja, mukaan lukien offline-yksityiset avaimet.

Muut yritykset, kuten itBit, Gemini ja BitGo, ovat myös hiljattain alkaneet tarjota salauksen säilytyspalveluja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me