Kun verkkoyhteisöistä tulee kaikukammioita, jotka kaikuvat HODL- ja lambo-meemien kanssa, keskustelu blockchainin käytöstä jokapäiväisessä elämässä voi hukkua kuunhaun toiveiden sijoitusilmapiirissä. Joskus on helppo unohtaa, että salausvaluutan taustalla oleva tekniikka, blockchain, voi täysin uudistaa, miten olemme vuorovaikutuksessa tietojen kanssa. Sillä on todellinen käyttö, tulevaisuus yritysratkaisuissa ja kyky virtaviivaistaa liiketoimintakäytäntöjä ympäri maailmaa.

Mennäkseen vielä pidemmälle, sekä kryptovaluutoilla että blockchainilla on multimedia-merkitys, joka ulottuu selvästi alkuperäisten taloudellisten ja teknologisten juurien ulkopuolelle. Kun niiden suosio on kasvanut, innovaattorit ovat pyrkineet kiinnittämään yhteisön kiinnostuksen salaukseen integroimalla sen erilaisiin viihde-välineisiin. Sen epäedullisempia ilmentymiä ovat pelit, kuten surullisen CryptoKitties, ja ehkä yllättävämmin, cryptocurrency -henkinen musiikkiryhmä.

Pelaaminen Blockchainissa

Kehittäjät löysivät vuoden 2017 loppuun mennessä tavan ansaita kryptovaluutta-villitys pelialustoille. Ja tämä gambi maksoi, mutta se ei tullut ilman uhrauksia verkon terveydelle.

Ensimmäinen erä tällä alalla tuli digitalisoitujen kissojen muodossa CryptoKitties. Kanadalaisen tuotekehitysyrityksen Axiom Zenin, CryptoKittiesin, idea oli yksi maailman ensimmäisistä blockchain-pohjaisista peleistä. Ethereumin blockchain-sovellukseksi rakennettu sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa, myydä ja kasvattaa virtuaalisia kissoja pelin online-alustalla käyttämällä maksuvälineenä ETH: ta..

CryptoKitties

Ja ihmiset menivät pähkinän yli ajatuksesta. Muutamassa päivässä julkaisun jälkeen CryptoKittyyn liittyvät tapahtumat muodostivat suurimman osan Ethereum-verkon liikenteestä. 4. joulukuuta mennessä pörröisiin hahmoihin oli käytetty 3 miljoonaa dollaria ja kirjoituksen aikaan, yli 18,8 miljoonaa dollaria ETH: ssa on uponnut heidän kaupankäyntiin. Jotkut menevät yli 100 000 dollariin, ja kalleimman hinta on 300 ETH (~ 390 000 dollaria).

Niin ihastuttavia kuin ne ovatkin, CryptoKitties aiheutti päänsärkyä Ethereum-yhteisölle. Hulluuden huipulla, transaktiopalkkiot ja ajat nousivat kun tokenoidut furballit tukkivat verkon. Yhden ICO: n, SophiaTX, jouduttiin jopa viivästyttämään merkkimyyntiään verkon ruuhkan vuoksi.

Fiasko herätti skaalautuvuusongelmia, kun yhteisön jäsenet alkoivat kyseenalaistaa Ethereumin lohkoketjun vakauden. Jos se ei pysty ylläpitämään kaupankäynnin hyökkäystä digitaalisten kissojen armeijasta, miten Ethereum voi skaalata todelliseen, yleiseen käyttöön? Tuolloin ukrainalainen ohjelmistoinsinööri Boris Kozak twiittasi, että ongelma toivottavasti avaa lisää ovia kehitykselle.

No, ainakin on olemassa suunnitelma laajentamiseksi. @CryptoKitties saattaa vain pakottaa Eth-kehittäjät nopeuttamaan sitä. Valtakanavat (Raiden jne.), Sharding, Casper / PoS.

– Boris Kozak (@boriskozak) 4. joulukuuta 2017

Nämä ongelmat eivät kuitenkaan estäneet muita rakentamasta omia pelejä Ethereumin lohkoketjussa. 19. joulukuuta, Ethermon tuli Ethereumin ekosysteemiin, ja kyllä, se on juuri niin kuin miltä se kuulostaa. Kuten CryptoKitties, Ethermon ovat kaupattavia ja kerättäviä digitaalisia hahmoja Ethereumin lohkoketjussa Pokemonin maailman innoittamana. Toisin kuin CryptoKitties, Ethermonin meta ulottuu pelkkään keräämiseen, koska voit kouluttaa Ethermoniasi ja taistella muita verkon kouluttajia vastaan.

etermoni

On vielä muitakin. Pian TRON-yhteisön jäsenet voivat käyttää TRX-tunnuksiaan ostamiseen Tron-koirat–Totta, CryptoKittiesillä on pian koiran kilpailijoita.

Teoksissa on jopa online-RPG, joka toimii Ethereumin Blockchainilla. Dubattuna Ethercraft, peli jäljittelee suosittua Minecraft-hiekkalaatikkopeliä. Käyttämällä ETH: tä maksutapana pelaajat voivat ostaa, myydä, käydä kauppaa ja käsitöitä pelissä, sekä ryöstää vankityrmät ja kerätä saalista täysin pelattavassa, avoimessa ympäristössä. Voi, ja peli sisältää oman äidinkielensä valuutan, ERC20-tunnuksen, jonka nimi on alustavasti Gold Pieces (XGP).

eetteri

Tämä tekee yhden pelialustan TRONin lohkoketjussa ja kolme Ethereumissa. Ottaen huomioon CryptoKittiesin Ethereumin verkostolle aiheuttamat vaikeudet emme todennäköisesti ole nähneet tällaisen ruuhkan loppua, jos myös Ethermon ja Ethercraft nousevat.

Kryptovaluutta osuu musiikkikohtaukseen

Viime aikoihin saakka salaushenkinen musiikkiryhmä oli todennäköisesti kaukana monien yhteisön jäsenten mielikuvituksesta, mutta vuonna, jolloin ihmiset ovat halukkaita pudottamaan 100 000 dollaria pipon vauvan digitaaliseen vastineeseen, krypto-pop näyttää vähemmän absurdilta.

Itse asiassa kaikki on mahdollista vuonna 2018, ja japanilainen pop-kollektiivi tuo krypto-musiikkia valtavirtaan. Virtuaalivaluuttatytöt esittivät konsertidebyyttinsä 12. tammikuuta Tokiossa, Japanissa, viikon kuluttua ensimmäisestä kappaleestaan ​​”The Moon, Virtual Currency, and Me”. osuma Youtube.

Ryhmä otti lavalle urheilutyttöpuvut ja paini-naamarit, jotka on merkitty suosituilla kryptovaluutta-logoilla, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja Ripple. Kuten voit odottaa, he hyväksyvät vain Bitcoin ja Ethereum konserttilippuihin ja tuotteisiin, ja he saavat myös omat palkkansa näissä valuutoissa.

Kasotsuka Shojo on maailman ensimmäinen kryptovaluutta-aiheinen pop-ryhmä. https://t.co/LdD0xbMd5f kautta @DigitalTrends # kryptovaluutta #pop #KasotsukaShojo #musiikki #raha #AI pic.twitter.com/D6MygPAWFP

– Zackey Ahmed (@ZackeyAhmed) 15. tammikuuta 2018

Heidän verkkosivuillaan, ryhmä ilmoittaa, että he “aikovat mainostaa [viihteen kautta], että virtuaalivaluutta ei ole keinottelun työkalu vaan tekniikka, joka luo upean tulevaisuuden”. Sen sijaan, että keskittyisivät pelkästään salauksen sijoituspotentiaaliin, heidän kappaleidensa sanat kannustavat turvalliseen sijoittamiseen, kehottaen kauppiaita välttämään huijaus ICO: ta ja pitämään omaisuutensa turvassa.

Hämärästä pääteollisuuteen

Vuosi 2018 on kriittisten valuuttojen ja lohkoketjuteknologian määrittelevä vuosi. Lähitulevaisuudessa todistettu tekniikka alkaa integroitua vanhojen teollisuudenalojen kanssa, ja tämän puomin todelliset voittajat erottavat itsensä valitettaviksi häviäjiksi..

Kun käyttöönotto kasvaa, odota salauksen vaikutuksen multimediaan jatkuvan. CryptoKittiesin menestyksen pohjalta Ethermon, Tron Dogs ja Ethercraft eivät olleet ensimmäiset blockchain-pelipöydässä, eivätkä ne varmasti ole viimeiset.

Lisäksi Virtual Currency Girls on ensimmäinen, joka yhdistää kryptovaluutan musiikkiin, ja näemme todennäköisesti, että blockchain linkittää itsensä muihin mediamuotoihin jatkossa. Kysymys on, mitä viihdemuotoja innovaattorit etsivät seuraavaksi hyödyntääkseen salauksen räjähtävän kasvun?

Meillä ei ole mitään tapaa tietää, mutta odotamme varmasti asiaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me