Tällä viikolla kryptovaluutta – 2. maaliskuuta 2018

Hinnat nousevat – valmiina nousuun?

Kuten tuhkasta nouseva feeniks, cryptocurrency -markkinat ovat keskellä ylösnousemusta, mutta onko tuulen siipien alla tarpeeksi saadakseen sen lentämään? Viikon aikana meillä oli vähän pelkoa, koska Bitcoin ei onnistunut murtamaan $ 12k: n vastustusta ja putosi takaisin $ 9.4k: iin. Se on kuitenkin varmuuskopioitu nyt, mutta ei aina takaisin. Kun lähestymme jälleen 11,5 tuhatta dollaria ja mahdollisesti 12 tuhatta dollaria, pidä ostovoimaa silmällä; jos on tarpeeksi äänenvoimakkuutta työntääksesi meidät edellisen vastuksen yli, voimme asettaa liukumaan. Kaiken kaikkiaan markkinoilla on elämän merkkejä, mutta niitä ei ole vielä täysin syntynyt. Markkinoiden yläraja on 455 miljardia dollaria, joten se on huikea 0,04% viime viikolta.

Bitcoin: Iso lintu on jälleen saanut ahneuden markkinaosuudellaan. Vaikka se ei ole läheskään lähellä + 80%, joka meillä oli tällä hetkellä viime vuonna, Bitcoinin markkina-asema on palannut noin 40 prosenttiin, mikä on ollut korkeinta koko vuoden ajan. Viikon alun pudotus hidasti Bitcoinin hintatoimintaa hieman, mutta se on edelleen nousussa 6% viikon aikana kysyttävällä hinnalla 10 900 dollaria.

Ethereum: Bitcoinin markkina-aseman kasvaessa Ethereum yrittää pysyä markkinaosuuden ja hintatoiminnan tasalla. Crypto’s # 2 käyttää tällä hetkellä 855 dollarin hintalappua, valitettavaa 3% lasku lähtökohdastaan ​​viime viikon perjantaihin.

Aaltoilu: Ripple sijoittui kolmanneksi (sekä markkina-arvoluokituksen että tämän viikon hintaliikkeiden vuoksi) 11% sen arvosta viikon aikana, tällä hetkellä hinta on 0,90 dollaria.

salausmarkkinat 1. maaliskuuta

Kotimaan uutiset

Bill Gates sanoo, että kryptovaluutat tappavat suoraan ihmisiä: “Tällä hetkellä kryptovaluuttoja käytetään fentanyylin ja muiden huumeiden ostamiseen, joten se on harvinainen tekniikka, joka on aiheuttanut kuolemia melko suoralla tavalla”, miljardööri sanoi. Hän lisää, että kryptovaluutta liittyy terrorismin rahoitukseen, ja uskoo, että salaus on pitkällä aikavälillä “erittäin riskialtista”. Tämä mielenmuutos on outoa Gatesilta, joka aiemmin viittasi Bitcoinin parempaan kuin fiat-raha haastattelussa Bloomberg TV: ssä.

Bill Gates

Financial Giant HSBC omaksuu salauksen, JPMorgan pelkää sitä: HSBC on käynnistämässä live blockchain -tapahtumia liiketoimintaan. “Teknologia on edennyt pitkälle, sen turvallisuus ja skaalautuvuus ovat meille paljon mukavampia”, HSBC: n vanhempi innovaatiopäällikkö Joshua Kroeker ilmoitti. Taajuuden toisessa päässä JPMorganin tiistai-iltapäivällä julkaistussa vuosikertomuksessa pankki totesi, että salausvaluutat voivat lisätä riskejä, kuten “maksujen viivästynyt käsittely ja muut palvelut”. Myös teknisten startup-yritysten lisääntynyt kilpailu tulee olemaan pakottaa pankki alentamaan hintoja ja palkkioita, lopulta aiheuttaa heidän menettää markkinaosuutensa. Boo hoo.

1 biljoonan dollarin rahanhallintayritys alkaa investoida salaukseen: Bostonissa toimiva yritys Wellington Management Co. haluaa osallistua toimintaan ja sijoittaa tällä hetkellä salkkuja kaivos- ja lohkotekniikkaan liittyvien yritysten kanssa. Esimerkiksi yritys on jo “investoinut tiettyihin sirunvalmistajiin, jotka valmistavat komponentteja”, hyvä valinta, kun otetaan huomioon, kuinka jotkut sirujen valmistajat ovat nousseet yli 30% vuodesta 2017. Lisäksi yritys on äskettäin päivittänyt järjestelmänsä salliakseen Bitcoin-johdannaisten.

Olympiakultamitalisti luistelee tiensä blockchainiin: Apolo Ohno voi yhtä hyvin käyttää bitcoinia kaulassaan. Vaikka luistelija käytti paljon energiaa voittamaan yhteensä kahdeksan mitalia ’02, ’06 ja 2010 olympialaisissa, Ohno suunnittelee nyt keskittymistään uuteen blockchain-hankkeeseen HybridBlock. Kansainvälisen vaihto- ja oppimisalustan ICO on huhtikuussa, ja sen odotetaan keräävän 50 miljoonaa dollaria rahoitusta.

apolo ohno

CFTC: n työntekijät, joilla on virallisesti lupa käydä salausta: Yhdysvaltojen Commodity Futures and Trade Commission on virallisesti antanut työntekijöilleen oikeuden sijoittaa salaukseen. CFTC: n yleinen neuvonantaja Daniel Davis antoi luvan sähköpostitse aiemmin tässä kuussa Giancarlon Yhdysvaltain senaatille antaman todistuksen jälkeen. Giancarlo sanoo, että työntekijät eivät saa työskennellä sellaisten valuuttojen sääntelyn parissa, joihin he ovat sijoittaneet eturistiriitojen vuoksi.

Miljardin dollarin vauva: Bitcoinin luomisen jälkeen Yhdysvaltain hallitus on takavarikoinut 1 miljardia dollaria kryptovaluutoissa: Alun perin Fortunen raporttina julkaistu Yhdysvaltain hallitus on takavarikoinut noin miljardin dollarin arvosta kryptovaluuttoja laittomaan toimintaan liittyvissä hyökkäyksissä, kuten Silk Roadin perustajan Ross Ulbrichtin pidättämisessä. Yleensä nämä varat myydään paloittain virallisissa valtion huutokaupoissa houkuttelemalla sellaisia ​​merkittäviä ostajia kuin aikaisemmin Tim Draper. Luulisi, että kryptovaluuttojen nousu vuosien varrella tekisi hodlerista Yhdysvaltain virkamiehiä. Toinen ajatus, todennäköisesti ei, koska 1 miljardi dollaria ei riitä koskettamaan (puhumattakaan Yhdysvaltain valtionvelka.

Pseudo Satoshi liian syvälle? Craig Wright syytetään $ 5 miljardin varastamisesta Bitcoinissa: Mies, joka itse julistaa olevansa Satoshi Nakamoto, Bitcoinin luoja, on vaikeuksissa. Craig Wrightia haastaa David Kleimanin omaisuutta edustava kantaja Floridan eteläisen piirin Yhdysvaltain käräjäoikeudessa. Kleimanin kuoleman jälkeen kantaja väittää, että Wright “teki joukon sopimuksia, joiden tarkoituksena oli siirtää Davein varat Craigille ja / tai hänen määräysvallassaan oleville yrityksille. Craig päivitti nämä sopimukset ja vääristi Dave-allekirjoituksen niihin. “

craig wright twiitti

Berkleystä, Kaliforniassa, tulee ensimmäinen Yhdysvaltain kaupunki, joka suunnittelee ICO: ta: Berkleyn kaupunki aikoo käynnistää oman ICO: nsa nimellä “Initial Community Offering”. Berkleyn kaupunginvaltuuston jäsen Ben Bartlett sanoi, että ICO: n suunnitelmia vauhditti republikaaninen verolaki, joka työnnettiin kongressin läpi viime vuoden lopussa. Salausvaluutta näyttää tarjoavan kohtuuhintaisia ​​asuntoja Berkleyn heikossa asemassa oleville, koska asunnottomuus on lisääntymässä kaupungissa ja koko Kalifornian alueella..

Mitä uutta CoinCentralissa?

Mikä on iExec RLC ?: Hajautettu pilvipalvelutoiminta kuulostaa kauniilta yhdistelmältä sanoja, joita käytetään tuotteen hyppäämiseen, eikö olekin? Älä huoli, iExecillä on varaa tuoda buzzia, ja jos kuulet projektista ensimmäistä kertaa, on järkevää – joukkue ei ole iso hype.

Mikä on vastapuoli (XCP) ?: Vastapuoli on alusta käyttäjien luomille varoille Bitcoinissa. Se on protokolla, määrittelyjoukko ja sovellusliittymä. Yhdessä se antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda ja myydä varoja Bitcoinin blockchainin päällä.

BitFlyerin Hailey Lennon saapuessaan Yhdysvaltain markkinoille Bitcoin-pörssinä: Viime viikolla Coin Centralin Steven Buchkolla oli ilo keskustella Hailey Lennonin kanssa, bitFlyer USA. He keskustelivat Haileyn hyppimisestä salaukseen, nykyisestä sääntelymaailmasta ja siitä, miten hän näkee sääntelyn kehittyvän lähivuosina.

Doug Polk Crypto rivittää raskaat hitters uudelle podcast-kanavalle: Meidän omalla Doug Polkilla on nyt kryptovaluutta podcast täydentää hänen jatkuvasti suosittua YouTube-kanavaa. Podcastissa Doug keskustelee kaikesta salauksesta, teknisistä tiedoista ajankohtaisiin tapahtumiin, alan merkittävien vieraiden kanssa.

NEO Airdropping ONT -merkit yhteisöön: Tässä artikkelissa selitämme, kuinka saada joitain näistä “ilmaisista” kolikoista lentoputken kautta.

Chinese Online Retail Behemoth JD.com käynnistää Blockchain Acceleratorin: Lisätietoja tästä kiinalaisesta vähittäiskauppiaasta, jolla on yli 266 miljoonaa asiakasta ja yli 100 miljardia dollaria bruttotuotteita.

Mikä on Blocknet (BLOCK) ?: Kuten luultavasti tiedät, tällä hetkellä on satoja, ellei tuhansia lohkoketjuja. Blocknet yhdistää tällä hetkellä olemassa olevat eristetyt lohkoketjujärjestelmät yhden, yhtenäisen ekosysteemin luomiseksi.

Mikä on Monacon kortti ?: Monaco Card on Visa-merkkinen pankkikortti, joka otetaan salauksen rahoittamalta pankkitililtä. Koska kyseessä on Visa-kortti, voit käyttää Monaco-korttiasi samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta korttia.

Goldman Sachsin rahoittama piiri ostaa Poloniexin 400 miljoonalla dollarilla: Vielä yksi päivä salauksessa: Circle Internet Financial Ltd. ilmoitti äskettäin ostaneensa Poloniexin viileään hintaan 400 mln.

Vuotaneet sähköpostit vapauttavat näennäisesti IOTA: n väitetyistä haavoittuvuuksista: Tämä vuotanut keskustelu vetää IOTA: n verhon väitetty haavoittuvuus.

Mikä on Polymath ?: Polymath yksinkertaistaa suojaustunnusten luomisen ja myynnin oikeudellista prosessia. Se tekee uuden merkkistandardin, ST20: n, ja pakottaa hallituksen noudattamaan vaatimuksia.

Mikä on Nexus (NXS): Mikä on Nexus? Selvitä, miksi Nexus voi olla vain yksi harvoista projekteista, jotka ovat vielä toiminnassa 20 vuotta tiellä.

Mikä on Santiment (SAN) ?: Vielä alkuvaiheessa, tarkista all-in-one-syötteen lähde objektiivisista krypto-valuuttatiedoista, joka sisältää puolueettomia uutisia, projekti-analyyseja ja veneitä muuta tietoa.

NEO: n ensimmäinen projekti, joka hajosi Weiss-luokitusten A-tasoon: Kiinalainen pohjainen blockchain-alusta ja kryptovaluutta NEO on ensimmäinen projekti, joka murtautuu A-tasoon Weiss Rating -standardien sanelemalla tavalla..

Mikä on Ubiq (UBQ) ?: Ota selvää, miten tämä projekti aikoo vakauttaa blockchain-tekniikan käytettäväksi yrityksissä.

Mikä on Nav Coin ?: Lue lisää mielenkiintoisesta työstä yksityisissä maksuissa ja nimettömässä dApps-tilassa, jota tämä projekti tekee.

Mikä on Syscoin (SYS): Onko tämä hajautettu markkinapaikka seuraava Amazon? Katso Syscoin, blockchainin vastaus sähköisen kaupankäynnin alustoille.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Saksassa Crypto on nyt laillinen tarjous (verotarkoituksiin): Päätöksen tekeminen Euroopan unionin tuomioistuimelta arvonlisäverosta, Saksan valtiovarainministeriö julkaisi ohjeen kriittisten valuuttojen suhtautumisesta viime tiistaina. Sen kanta osoittaa, että kryptovaluuttoja käsitellään laillisena maksuvälineenä vain verotustarkoituksiin. Tämä on suorassa ristiriidassa Yhdysvaltojen salakäsittelyn kanssa, jonka mukaan kaikki salausvarat kirjataan tosiasiallisesti omaisuudeksi.

Singapore Eyes -säännöt sijoittajien suojelemiseksi: Singaporen keskuspankki (Singaporen rahaviranomainen) kysyy, tarvitseeko se lisää säännöksiä sijoittajien suojaamiseksi vai ei. Kaupunkivaltio, joka pyrkii tulemaan kryptovaluutan keskukseksi, ei säätele digitaalista omaisuutta toivoen tuomaan teknologiayrityksiä alueelle. Keskuspankki kuitenkin asettaa säännöksiä digitaalisista varoista, jos ne aiheuttavat luontaisia ​​riskejä, ja “arvioi, tarvitaanko lisäasetuksia sijoittajansuojaksi”.

Toronto-Dominion Bank liittyy Ban-wagoniin, estää salausostot luottokorteilla: Ottaen vihjeen amerikkalaisilta ja brittiläisiltä vertaisilta, TD on varpaillaan luottokorttien käytöstä salausvaluuttaostoksissa. Kanadalaispankki ilmoitti asiasta 23. helmikuuta, siirto, joka tulee Royal Bank of Canadan loppupäähän selvittämään kryptovaluuttojen debit- / luottokorttiostot (varoittaen tietysti kansalaisia ​​luonnostaan ​​sijoitusriskeistä).

Marshallinsaaret käynnistävät oman kryptovaluuttansa: Marshallinsaarten tasavalta merkitsee kolikonsa suvereeniksi, ja se aikoo käynnistää digitaalisen omaisuuden tänä vuonna ja saada sen toimimaan laillisena maksuvälineenä. “Tämä kohdistettiin nimenomaan maan pitkäaikaisiin tarpeisiin”, sanoi presidentti-apulainen ministeri David Paul. Noin 70 000 ihmistä asuu yli 1100 saarella, jotka muodostavat maan. Siirtyminen tapahtuu samalla tavalla kuin Venezuelan kaltaiset maat, jotka toivovat, että hallituksen ylläpitämät digitaaliset valuutat auttavat vahvistamaan heidän talouttaan.

Marshallsaaret

Tämä Just In: Rajaton rahoitusjärjestelmä, jota käytetään kansainvälisten pakotteiden ohittamiseen: Joku yllättynyt? Tiedotusvälineiden tarkastelu on edelleen valinnut tapoja, joilla häikäilemättömät maapäät ovat kääntyneet kryptovaluuttoihin järjestelmiensä rahoittamiseksi ja pakotteiden kiertämiseksi. Olemme nähneet tämän räikeästi Venezuelan äskettäin lanseeraaman petron, salausvaluutan kanssa, jonka presidentti Maduro on enemmän tai vähemmän myöntänyt, on tarkoitus kaivaa maa pois katastrofien taloudellisista kuopista. Itäisellä pallonpuoliskolla Venäjä haluaa lyödä oman kansallisen kryptovaluuttansa, salauksen ruplan, ja Pohjois-Korea on edelleen kansainvälisen valvonnan alaisena näennäisesti rahoittamien hakkerointi-iskujen varalta Etelä-Korean pörssejä vastaan..

Itävallan valtiovarainministeri haluaa EU: n kohtelevan salausta kuten kultaa, muita johdannaisia: Itävallan valtiovarainministeri Hartwig Löger tapasi portugalilaisen kollegansa Mario Centenon tällä viikolla keskustellakseen potentiaalisista säännöistä, joita EU saattaa hyväksyä kryptovaluutoille. Kokouksesta poistuessaan molemmat ministerit totesivat, että kulta- ja johdannaiskauppaa sanelevien sääntöjen perustaminen voi luoda vastuullisen pohjan petosten, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen vähentämiselle – aloilla, joilla kryptovaluutta on liian tuttu.

Kiina ottaa suuren veljen roolin poliisin valvonnassa merentakaisten salakirjoitusten kanssa: Kiinan uutistoimiston raportissa Yicai, Kiinan viranomaiset ovat huomanneet ihmisten “siirtävän palvelimiaan offshoreen tai rekisteröimällä yrityksiä ulkomaille” kiertääkseen säännöksiä. Tällaisina virkamiehet tarkistavat kotimaiset pankkitilit, jotka liittyvät “epäiltyihin auttamaan kotimaisia ​​sijoittajia tekemään digitaalisia valuuttakauppoja ulkomaisissa pörsseissä”. Raportti ei ole yllättävä, koska Kiina on ollut yksi kriittisimmistä kriittisen valuutan kriitikoista pyrkimyksissään kieltää se.

1% maailman bruttokansantuotteesta vaikuttaa, kun kupla puhkeaa: Haastattelussa Business Insiderille 27. helmikuuta Goldman Sachsin sijoitusjohtaja Sharmin Mossavar-Rahmani sanoi, kun salakupla puhkesi, “vain” 1% maailman BKT: sta vaikuttaa. Salakirjoitukseen sijoittaneet “loukkaantuvat … Mutta se on hyvin, hyvin pieni osa maailman BKT: sta”. Hän sanoo, että vaikka salaus on “kuuma aihe” juuri nyt, kryptovaluutat nykyisessä muodossaan eivät kestä.

* Erin Gorsline kirjoitti tämän viestin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me