Tämän viikon kryptovaluuttamarkkinat olivat sekalaukku. Iso poika Bitcoin on ylöspäin 5,2%, Ethereum ylös 2,91%, XRP alas 6,17%, ja Litecoin on ylöspäin 11,94%.

Sen seurauksena, että Binance ei enää salli yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita, BNB on pudonnut 11,64% päivänä.

Kryptovaluuttamarkkinat

John McAfee vs. Yhdysvaltain hallitus: ”Minä hautaan sinut kuninkaaksi!”: John McAfee, ikonoklastinen ohjelmoija, joka tunnetaan julmasta suhtautumisestaan ​​hallitukseen (ja hyvin, elämään), kohdisti vihansa Yhdysvaltain hallitukseen. McAfee väittää, että hallitus on vaivannut häntä maksamattomien verojen suhteen suunnitellessaan syyttää häntä murhasta, reketistä ja rahanpesusta syytteenä luovuttamiseksi Bahamalta ja heittämällä hänet veropetoksesta. McAfee myönsi tammikuussa, että hän ei ole ilmoittanut tuloveroa kahdeksan vuoden ajan ideologisista syistä. “Yhdysvaltain hallitus ei ole koskaan aikaisemmin kohdannut vihollista kuin minä,”McAfee määräsi. Kesäkuussa 2018 McAfee ilmoitti aikovansa ehdolla presidentiksi vuonna 2020.

Halusin vain jättää yksin. Maksoin kymmeniä miljoonia dollareita veroja ja sain vastineeksi vain liittovaltion työntekijöiden suvaitsevaisuuden, kun tarvitsin palveluja. Päätin maksaa enempää. Tämä on minun rikokseni. Sinun olisi pitänyt jättää minut yksin.

– John McAfee (@officialmcafee) 10. kesäkuuta 2019

Binance estää yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita käyttämästä palveluitaan: Maailman suurin krypto-krypto-pörssi ilmoitti lopettavansa palvelujensa tarjoamisen yhdysvaltalaisille asiakkaille syyskuussa. Binance saa tällä hetkellä noin 15% liikenteestään yhdysvaltalaisilta käyttäjiltä. Syyskuun 12. päivän jälkeen käyttäjät Yhdysvalloissa eivät voi käydä kauppaa tai tallettaa Binance.com-sivustolla, mutta heillä on silti pääsy lompakkoonsa ja varoihinsa. Laiha asia: jos olet yhdysvaltalainen asiakas, saat rahasi pois Binancesta.

Kryptovaluutta menee katoliseksi: Rick Santorum tukee tunnusta: Yhdysvaltain entinen senaattori Rick Santorum lähetti twiittinsä tukensa voittoa tavoittelevalle järjestölle Cathio, jonka tavoitteena on “tarjota varojen tehokasta, turvallista ja avointa liikkumista katolisen maailman sisällä”. Cathion käyttäjät maksavat 2% tapahtumiensa suorittamisesta järjestelmän kautta kiertäen perinteisiä maksupalveluntarjoajia. Lisäksi käyttäjät voivat nähdä läpinäkyvästi, mihin lahjoituksensa menevät. Cathion mukana tulee myös kartta, jonka avulla papit ja käyttäjät voivat lähettää valokuvia ja kartan aikoja kartalle. “Tuhatvuotiset eivät kuljeta käteistä, he treffailevat sovelluksissa ja katsovat viihdettä tilauksesta. Meidän on oltava siellä, meidän on opittava menestyviltä teknologiayrityksiltä ja meidän on tarjottava universaali ratkaisu, jonka avulla nuorempien sukupolvien on helppo olla yhteydessä kirkkoon ”, Santorum totesi..

Mitä uutta CoinCentralissa?

Mikä on BitTorrent (BTT)? | Maailman suurin hajautettu tiedostojen jakamisprotokolla: BitTorrent on peer-to-peer tiedostojen jakamisprotokolla, joka käynnisti äskettäin uuden kryptovaluutan, BTT. Verkon avulla voit ladata useita erityyppisiä tiedostoja nopeasti ja ilmaiseksi Internetistä. Tällä hetkellä yli 170 miljoonaa ihmistä käyttää protokollaa kuukaudessa.

Haastattelu perustajan Richard Dennisin kanssa & Temtumin, seuraavan sukupolven maksuverkoston toimitusjohtaja: Saimme yhteyttä perustajaan ja toimitusjohtajaan Richard Dennisiin selvittääkseen, mitkä ovat nykyisten kryptovaluuttojen luontaiset ongelmat ja kuinka temtum aikoo ottaa vakiintuneet pelaajat mukaan ja vapauttaa maksualustan kriittisen massan käyttöönoton saavuttamiseksi.

Intia näyttää asettavan ankaraa salausta koskevaa lainsäädäntöä, odotettavissa oleva markkinoiden muutos: Intian bitcoin-vastaiset lainsäätäjät ovat ehdottaneet lakia, joka kieltää kansalaisia ​​hallitsemasta, kauppaamasta tai hyötymästä bitcoiniin liittyvistä hankkeista, joihin sisältyy kaivostoimintaa. ”Kryptovaluuttojen kieltäminen ja virallisen digitaalisen valuuttalaskun sääntely 2019” ehdotetaan, että salausvaluutoissa käyvien henkilöiden on todettu karkeata kymmenen vuotta baarien takana.

Live Planet jahtaa 5G: tä, nimittää 20th Century Fox Exec Hanno Basse: Live Planet nimitti 20th Century Fox Film Corporationin teknologiajohtaja Hanno Bassen liittymään joukkueeseensa hajautettujen mediaratkaisujen presidenttinä. Live Planetin nykyisiin ratkaisuihin kuuluu virtuaalitodellisuuden (VR) videoiden suoratoisto- ja julkaisuratkaisu sekä täysi stereoskooppinen VR-kamera ja pilvi, joka pystyy suoratoistamaan 4K-videoita miljooniin laitteisiin.

Lopeta Facebookin GlobalCoinin kutsuminen Bitcoin Killeriksi: Ellet ole ollut Internet-tauossa viimeisen kuukauden aikana, olet todennäköisesti kuullut Facebookin salaisesta Project Libra -yrityksestä ja yhtiön GlobalCoinin tulevasta lanseerauksesta. Vaikka uudesta stablecoinista on vielä vähän tietoa, useat luvut ja uutislehdet kutsuvat sitä jo seuraavaksi Bitcoin-tappajaksi. Huomaa, että tarkoituksellisesti käytämme sanaa ”seuraava”.

BRD-yhteistyökumppanit Wyren kanssa tuovat alhaiset pankkisiirtomaksut salaukselle: BRD, suojattu kryptovaluutta-mobiililompakko, jota käyttää noin kaksi miljoonaa käyttäjää 170 maassa, ilmoitti uudesta kumppanuudestaan ​​Wyren kanssa, joka on johtava blockchain-teollisuuden maksupalvelu. Tämän kumppanuuden avulla BRD: n yhdysvaltalaiset asiakkaat voivat yhdistää pankkitilit suoraan ja vaihtaa fiatinsa turvallisesti salaukseen. Pankkisiirrolla käyttäjät nauttivat myös alhaisimmista maksuista salausta ostettaessa. Tätä uutta ominaisuutta tukee yli 1700 Yhdysvaltain pankkia.

John McAfee lanseeraa salauksen kaupankäyntialustan ja maksukortin nimeltä McAfee Magic: Kaksinkertainen ongelma! Kaksi itsenäistä John McAfee -uutista viikossa, onneksi. McAfee Magic yhdistää manuaalisen ja botti-kaupan kahdeksassa pörssissä, jolloin käyttäjät voivat tehdä kauppoja nopeasti samalla kun käyttävät myös ennalta asetettuja automaattisia botteja. Alustan avulla käyttäjät voivat myös “varjokauppaa” tai kopioida ammattilaisten kaupankäyntitekniikoita. McAfee Magic toimii Arbitrage (ARB) -sovelluksella, joka on ERC20-tunnus. “Anteeksi, että olen myöhässä magnum opus -kauppapaikkani kanssa”, McAfee totesi maanantaina. “Mutta en odottanut, että minun täytyi muta painia Bahaman poliisikomissaari yhdessä pakenevien salamurhaajien kanssa tällä viikolla – Mutta parempi myöhään kuin ei koskaan – tässä se on.”

Maaginen salaus

Sanomatunnuksen myynti tulee lopulta julkiseksi pienellä annoksella: TechCrunchin raportin mukaan Telegramin merkkiä myydään rajoitetusti Liquid-pörssissä 10. heinäkuuta alkaen lokakuussa pidetyn julkisen julkisen myynnin sijaan. Myynnin toteuttaa korealainen Gram Asia, joka väittää olevansa suurin yksittäinen grammatunnuksen haltija. Telegramin tunnus on merkittävä, koska se on vielä suurin ICO, jossa kaksivaiheisessa ICO: ssa korotettiin 1,7 miljardia dollaria helmikuussa ja maaliskuussa 2018. Verkkosivuston mukaan “Myytävät tunnukset julkaistaan ​​vasta TONin julkaisun jälkeen (pääversio) ) toimitusaikataulun mukaisesti. Ostajat eivät voi siirtää, nostaa tai vaihtaa grammaita ennen kuin heidät vapautetaan. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me