Tämän viikon parhaat tarinat

Bitcoinin hinta nousee kaikkien aikojen korkeimmalle. Torstaina yhden Bitcoinin hinta nousi uuteen kaikkien aikojen korkein $ 5852,78, Joissakin pörsseissä jopa hetkellisesti 5900 dollaria. Hinta on tällä hetkellä noussut 883,95 dollaria (19,22%) viimeisten 7 päivän aikana. Jos luulet sen olevan vaikuttava, ihmisten, jotka sanovat: “Minun olisi pitänyt ostaa lisää Bitcoinia päivällä”, huhutaan kasvavan 10000%.

Tulevien haarukoiden uskotaan olevan vastuussa Bitcoinin hinnan noususta. On kaksi tapahtumaa, jotka olisivat voineet olla katalysaattori Bitcoinin hintahyppyyn. Olemme lähestymässä kolmatta Bitcoin-haarukkaa (Bitcoin Gold) 25. lokakuuta. Bitcoin-kulta (BTG) Tavoitteena on kaivostoiminnan hajauttaminen uudella työtodistusalgoritmilla. Valinnanvaihdosta riippuen kaikki, jotka omistavat Bitcoinin 25. lokakuuta, saavat myös vastaavan määrän BTG: tä. Joten hintahyppy voisi olla vain jokainen, joka siirtää fiat- ja alt-coin-osuutensa BTC: hen ennakoiden ilmaista BTG: tä. Lisäksi toisen, skaalautumiseen liittyvän haarukan nimeltä SegWit2X odotetaan esiintyvän marraskuun puolivälissä.

Alt-kolikot olivat yleensä alaspäin. Vaikka Bitcoin näki huomattavan härkäajon tällä viikolla, monet muut alt-kolikot, kuten NEO, OmiseGO ja Golem, laskivat. Jälleen tämä voi johtua ihmisistä, jotka parveilevat altcoineista Bitcoiniin saadakseen BTG: n.

Jamie Dimon vs. ”tyhmät” Bitcoin-kauppiaat: Kesti vain päivä, ennen kuin JPMorgan Chasen toimitusjohtaja Jamie Dimon alkoi puhua Bitcoinista sen jälkeen kun hän sanoi, ettei hän enää puhu Bitcoinista. Dimon kommentoi syyskuussa kutsui Bitcoinia ”petoksi” ja ampaisi kaikki sen kauppaa käyvät työntekijät “tyhmäksi”. Tällä viikolla Dimon jatkoi siirtymistään sijoitusmaailman Skip Bayless -tapahtumaan tarkastelemalla aihetta uudelleen sanomalla “Voisin vähemmän välittää siitä, mitä bitcoin käy kauppaa, miten se käy kauppaa, miksi se käy kauppaa, kuka käy kauppaa sillä. Jos olet tarpeeksi tyhmä ostamaan sen, maksat siitä yhden päivän hinnan.”

Bitcoin voittaa pankit: Bitcoinin markkina-arvo uudella korkeimmillaan (97 miljardia dollaria) ylitti JPMorgan-kilpailijoiden Goldman Sachsin (93 miljardia dollaria) ja Morgan Stanleyn (89 miljardia dollaria) markkina-arvon. Vaikka Bitcoinilla on vielä tapa edetä, ennen kuin se ylittää JPMorganin 337,33 miljardin dollarin markkina-arvon, se ei ole enää kuumeunelma.

Ethereum-haarukka: Tänä tänä sunnuntaina “Byzantium” -koodi pakotetaan Ethereumin lohkoketjuun kovana haarukana. Koodi on osaMetropoli”Ja sen oletetaan auttavan ratkaisemaan Ethereumin skaalauskysymyksiä. Ethereumin kehitysyhteisö ja kauppiaat ovat yleensä varmoja siitä, että kovasta haarukasta ei tule ongelmaa.

Mitä uutta CoinCentralissa?

Doug Polk ilmoitti CoinCentralin virallisesta julkaisemisesta. Torstaina perustaja Doug Polk ilmoitti CoinCentralin käynnistämisestä sarjassa twiittejä. Upswing Poker Perustaja ja YouTube-videon luoja jatkoi keskustelemaan osallistumisestaan ​​kryptovaluuttaan ja näkemyksestään CoinCentralista.

Tästä päivästä lähtien olen iloinen voidessani ilmoittaa seuraavasta projektistani. Tänään on virallinen CryptoCurrency-uutissivustoni käynnistys https://t.co/r7Y1Pd0zpD! pic.twitter.com/0Z1bwbac4S

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. lokakuuta 2017

Olen ollut mukana avaruudessa siitä lähtien, kun BTC oli 100 dollaria, joten tämä on ollut minulle intohimo jo vuosia. Uskon, että kryptovaluutta on tulevaisuus.

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. lokakuuta 2017

Klo @helsinki, Tavoitteenamme on auttaa kaikkia salausmaailmasta kiinnostuneita saamaan luotettavaa tietoa päätöksenteon tekemiseksi

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. lokakuuta 2017

Odotan innolla tätä uutta haastetta ja teen parhaani sen varmistamiseksi, että jokainen, joka etsii tarkkaa tietoa, löytää sen @helsinki

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 13. lokakuuta 2017

Tervetuloa CoinCentral.com -sivustolle!

Kuten Dougin twiitissä mainittiin, tavoitteemme CoinCentralilla on auttaa kouluttamaan maailmaa kryptovaluutta- ja blockchain-tekniikoista. Vaikka tämä jännittävä uusi tekniikka voi olla hyvin monimutkainen, pyrimme selittämään sen tavalla, jota kuka tahansa voi ymmärtää.

Jos olet uusi salausvaluutta, tässä on joitain parhaita resurssejamme, joiden avulla saat vauhtia.

Bitcoin 101 – Tämä ladattava PDF selittää, mikä Bitcoin on, miten se toimii, ja kaikki sen ympärillä olevat terminologiat.

Mikä on Bitcoin? – Tässä oppaassa tarkastellaan syvällisemmin maailman ensimmäistä kryptovaluutta Bitcoinia.

Mikä on Ethereum? – Ethereum-oppaastamme saat tietoa maailman toiseksi suurimmasta kryptovaluutasta. Vaikka Bitcoin pyrkii toimimaan ensisijaisesti valuuttana ja arvon säilyttäjänä, Ethereum on foorumi, jolle voidaan rakentaa hajautettuja sovelluksia.

Kuinka ostaa Bitcoinia ja muita suosittuja kryptovaluuttoja – Niille, jotka haluavat sijoittaa kryptovaluuttoihin, olemme arvioineet ja tarkastelleet joitain maailman suosituimpia pörssejä.

Parhaat Bitcoin-lompakot – Kun omistat Bitcoinin, on aika varmistaa, että se pysyy turvallisena. Tässä oppaassa käymme läpi erilaisia ​​Bitcoin-lompakoita ja näytämme sinulle suosituksemme.

Lisää salausuutisia verkosta

Japanin jeni ja Korean won ovat syrjäyttäneet Kiinan juanin tiukasti kryptovaluuttakaupan määrään. torstai, Bloomberg kootut tiedot, jotka osoittavat fiat-salausvaluuttakauppaparien markkinaosuuden. Tiedot antavat valon siitä, kuinka hallitusten kanta kryptovaluuttaan on vaikuttanut kauppavolyymiin.

Kiinan yuan muodosti aiemmin suurimman osan Bitcoin-kaupasta, lisääntyvä sääntely on tuhonnut Yuanin kryptovaluutta-pareiksi. Yuanilla oli jossain vaiheessa vähintään 98% Bitcoinin markkinaosuudesta, mutta se on nyt laskenut alle 5%.

Kiinan hajotessa Japanista on nopeasti tulossa Bitcoin-markkinoiden voimanpesä. Kun Japanin rahoituspalvelutoimisto on virallisesti tunnustanut 11 yritystä rekisteröidyiksi salausvaluuttaoperaattoreiksi, Japanin jeni on saavuttanut yli 50%: n markkinaosuuden fiat to Bitcoin -kaupan määrässä. Samaan aikaan Korean Won on edelleen yli 50% Ethereumin kauppapareista.

Vedonlyönti tilalle (ja talolle. Ja autolle. Ja muulle): 39-vuotias Didi Taihuttu toimitti kaiken ylellisestä neljän makuuhuoneen talostaan, autosta, moottoripyörästä, lasten leluista, vaatteista ja kengistä myyntiin. Hän aikoo ostaa Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja tuotolla. Taihuttu totesi: “Olemme seikkailunhaluinen perhe ja aiomme pelata hetkeksi pelaamaan minimalistista elämää. Jos et koskaan ota riskiä, ​​elämä on tylsää. ” Business Insider Austrailia

Luokka on istunnossa: tietyt Sveitsin yliopistot, kuten Sveitsin Luzernin ammattikorkeakoulu, ilmoittivat ottavansa Bitcoinin käyttöön maksutapana opetukselle. Koulu totesi, että he olivat kiinnostuneita Bitcoinista, koska se kykenee tuomaan tietoa huipputeknologioista, kuten blockchainista. Yliopisto ei hyväksy Bitcoinia suoraan, vaan työskentelee sen sijaan Bitcoin Suisse AG -nimisen jalostusyrityksen kanssa. CoinTelegraph

(Opi Bitcoinin ja kryptovaluutan perusteet maksuttomassa ladattavassa Bitcoin 101 Infographic -palvelussa)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me