Tämä viikko kryptovaluutassa – 16. maaliskuuta 2018

Minä upotan, sinä upotat, me upotamme

Juuri kun ajattelimme olevamme poissa kuopasta, kryptovaluuttamarkkinat heittävät meidät takaisin takaisin. Hinnat ovat olleet tasaisessa laskusuhdanteessa siitä lähtien, kun salauksen kokonaismarkkinakorko palautui positiiviseen asemaan viime kuun puolivälissä. Markkinan markkina-arvo oli 17. helmikuuta 1719 miljardia dollaria. Sen arvo on nyt 336 miljardia dollaria 35% pudota kuukauteen ja a 7% pudota viikolla.

Voisi olla verokausia Yhdysvaltain kansalaisille, se voi olla Googlen FUD, joka kieltää salaukseen liittyvät mainokset. Katalysaattorista huolimatta markkinat ovat tällä hetkellä A-luokan laskusuuntaisia, ja se saa meidät miettimään, onko tämä helmikuun kaatumisen jatkuva verberatio.

Bitcoin: Hintansa ollessa noin 8500 dollaria, Bitcoin on pudonnut 5,5% viime viikosta. Toki, ei tuhoisa pudotus, mutta silti ei sellainen hintatoiminta, jonka haluat nähdä.

Ethereum: Crypton hopeahakijalla on vähän hopeavuoroa tällä viikolla. Bitcoiniin verrattuna Ethereumilla on kaksinkertaiset vaikeudet, 11%: n tappio viikolla nykyisellä hinnalla 619 dollaria.

Aaltoilu: Luettelomme numero kolme on huonoin kunnossa ikäisensä kanssa, koska Ripple on pudonnut 12% viikolla ja on 0,70 dollaria per XRP.

kryptovaluuttamarkkinat 16. maaliskuuta

Kotimaan uutiset

Salaus tulee kongressiin – tällä kertaa edustajainhuone: Yhdysvaltain edustajainhuone järjesti virallisen kuulemistilaisuuden kryptovaluutoista tämän viikon keskiviikkona. Pääomamarkkinoiden, arvopapereiden ja investointien alivaliokunnan valvonnassa tutkijat ja teollisuuden johtajat ajoivat salakirjoituksen kotiin Yhdysvaltain lainsäätäjille, mukaan lukien kongressin Blockchain Caucus -johtaja Tom Emmer. Kokous toimi pohjana kongressin jäsenille, jotka eivät olleet tietoisia salauksen sääntelystä, ja keskittyi erityisesti ICO: iin..

Suojausriskit? SEC-koetukset kryptovaluutta-suojausrahastoista: Tiedämme SEC: n naudanlihasta ICO: n kanssa, mutta nyt Yhdysvaltain sääntelyvirasto seuraa salauksen hedge-rahastoja. Kuluttajien etujen suojaamiseksi SEC on pyytänyt tietoja muun muassa rahastojen turvaominaisuuksista, hinnoittelumalleista ja vaatimustenmukaisuudesta, ja jotkut rahastot ovat ilmeisesti jopa saaneet haasteen SEC: n täytäntöönpanoyksiköltä.

Tennesseen lainsäätäjät ajavat ristiriitaisia ​​laskuja salakirjoitukseen, Blockchain: Hyvästä tai pahasta, asiat lämpenevät etelään salausta varten. Sekä Tennessee State House että senaatti käsittelevät lainsäädäntöä, joka kieltää eläkerahastosijoitukset salaukseksi, mutta niillä on myös laskuja, jotka hyväksyisivät “laillisen viranomaisen käyttää Blockchain-tekniikkaa ja älykkäitä sopimuksia sähköisten tapahtumien suorittamisessa” ja ” suojata] tiettyjen Blockchain-tekniikalla suojattujen tietojen omistusoikeuksia. ” Molempien lakien versiot on hyväksytty senaatissa, kun taas parlamentti ei ole vielä äänestänyt niiden versiosta lainsäädännöstä.

Nashvillen siluetti

Yllätys, yllätys: Apuohjelmatunnukset tarjoavat apuohjelman uudeksi omaisuusluokaksi Wyomingin lainsäätäjän mukaan: Huolimatta liittovaltion sääntelyelimistä, jotka näyttävät viime kuukausina lukittuneen turvesotaan salauksen laillisen luokituksen vuoksi, Wyoming auttaa kryptovaluuttaa luomaan oman polun. Wyoming House Bill 70 allekirjoitettiin tällä viikolla, mikä on ensimmäinen lainsäädäntö maailmassa, joka tunnustaa salauksen omaksi ainutlaatuiseksi omaisuusluokakseen. Waiting Blockchain Coalitionin perustaja Caitlin Long toivoo, että maamerkkiä koskeva lainsäädäntö “[näyttää] esimerkin siitä, kuinka tästä voisi tulla standardi liittovaltion lain mukaan”.

Circle Invest on nyt saatavana Yhdysvaltain kansalaisille 46 maassa: Vuodesta 2018 on tulossa aktiivinen vuosi blockchain-keskittyvälle yritykselle Circle. Kuukausi sen jälkeen, kun organisaatio osti Poloniex Exchangen, joukkue on ilmoittanut avaavansa uuden kryptovaluutan sijoitusalustan Circle Investin “varhaisen pääsyn” tarjoamiseksi Yhdysvaltain kansalaisille jokaisessa osavaltiossa, joka estää Minnesotan, Havaijin, Wyomingin ja New Yorkin ( jonka he odottavat lisäävänsä “hyvin pian”).

Petro jatkaa lainsäätäjien hylkäämistä: Jos nykyajan diktaattori päättää ajaa salaushyppyjunalla, älä ihmettele, kun muu poliittinen maailma vastustaa sitä. Aiemmin tällä viikolla Floridan senaattori Bill Nelson lähetti valtiovarainministerille Steven Mnuchinille kirjeen Venezuelan ICO: sta petroon, sen valtion tukemaan kryptovaluuttaan. Nelson on yhdessä muiden kansainvälisten poliitikkojen kanssa huolissaan siitä, että Venezuelan presidentti Nicolas Maduro käyttää ICO-rahoitusta pakotteiden välttämiseen ja hallinnonsa rahoittamiseen..

Nicolas Maduro ja Bitcoin

Uusi lakiesitys voisi kerätä seksimerkkejä: Muutaman alan ammattilaisen mukaan, sekä aikuisteollisuudesta että kryptoalalta, kaksi uutta laskua, jotka työnnetään kongressin läpi, saattavat aiheuttaa ongelmia laillisen seksityön kohteena oleville kryptovaluutoille. Pakatut kaupat, Fight online seksikauppaa koskeva laki ja Lopeta seksikauppiaiden lain salliminen (Lyhyesti FOSTA-SESTA) voi “aiheuttaa ongelman kenellekään tahansa seksityössä”, Spankchainin perustaja Janith Griffith uskoo, koska “[tuottajat] voivat olla vaikeuksissa” prostituution edistämisen “[ja] se voi myös aiheuttaa ongelmia tunnusten haltijoille. “

Winklevoss Twins haluaa karsia salauspetoksia itsesääntelyorganisaation kanssa: Cameron ja Tyler Winklevoss ovat tehneet hyvää itselleen joillekin kavereille, joiden epäilemättä Facebook-konsepti oli kirjattu heidän alta. Kuuluisasta duosta on tullut teollisuuden muuttajia blockchain-maailmassa Gemini Exchange -palvelun avulla. Nyt he käyttävät vaikutusvaltaansa ehdottaakseen itsesääntelyelintä Yhdysvaltoihin perustuvalle vaihdolle. Virtuaalinen hyödykeliitto he uskovat auttavansa parantamaan tietoturvaa, avoimuutta ja hallintastandardeja kaikkialla vaihdossa.

Mitä uutta CoinCentralissa?

Kuinka lukea kryptovaluutta-paperia: Kyllä, valkoiset lehdet voivat usein tuntua teknisen ammattikielten ja tuskallisesti abstraktien käsitteiden miinakentältä, mutta jos investoit projektiin, on tärkeää oppia, mistä siinä on kyse – ja mikä on parempi tapa kuin suoraan hevosen suusta?

Mikä on metalli (MTL)? Aloittelijan opas: Lue lisää siitä, kuinka Metal-tiimi haluaa nopeuttaa käyttöönottoa helppokäyttöisellä, kattavalla lompakkoratkaisulla kaikkiin salaustarpeisiisi.

Mikä on World Wifi / WeToken (WT)? Aloittelijan opas: Maailman Wi-Fi on estoketjuprojekti, joka merkitsee pääsyä yksityisomistuksessa oleviin langattomiin reitittimiin.

Tämä Strip Club Vegasissa antaa sinun maksaa tansseista salauksessa: Onko sinulla varapuheita maagisen internetrahan ja seksin suhteen? Loistava. Nyt voit ruokkia uteliaita taipumuksiasi salauspinoasi Legends Roomissa Las Vegasissa.

Mikä on WAX ?: WAX, lyhenne sanoista Worldwide Asset eXchange, on maailmanlaajuinen hajautettu markkinapaikka videopelien virtuaalivarallisuudelle.

Talon alakomitea järjestää ensimmäisen kuulemistilaisuuden kryptovaluutoista, ICO: t: Yhdysvaltain edustajainhuone vihdoin kuuli kehittyviä kryptovaluuttamarkkinoita viime keskiviikkona.

Kryptovaluuttaratkaisut, jotka auttavat ruukkuteollisuutta kasvavilla kivuillaan: mitä he ovat, mitä he voisivat tehdä: Molemmat saisivat todennäköisesti tyttöystäväsi isän hyväksynnän, joten miksi heidän ei pitäisi mennä yhdessä?

Tapaa Alexandra Prodromos, Chicagon nousun vetovoima johtavana blockchain-keskuksena: Joskus blockchain-teollisuutta kritisoidaan siitä, ettei siinä ole tarpeeksi naisia, kun taas toisinaan alalla olevat naiset ovat sen vaikutusvaltaisimpia jäseniä.

Binance käynnistää oman Blockchain for Exchange, BNB-tunnuksen: Ikään kuin vastauksena joihinkin sen käyttäjiin kohdistuvaan API-tietojenkalasteluhyökkäykseen, Binance lisää anteia kehittämällä oman lohkoketjun.

Olet kuullut ICO: sta, mutta entä riskipääomasijoitukset kryptoon: Se on vanha koiran temppu, mutta se kestää melko hyvin ICO-pakettia vastaan, joka haastaa sen nurmikon.

Mikä on Golem (GNT)? Aloittelijan opas: Kuvittele maailmanlaajuinen supertietokone, jota ohjaa blockchain-tekniikka. Nyt kun olet saanut idean, lue lisätietoja oppaastamme.

Mikä on DDEX? Hajautettu digitaalinen vaihto: DDEX antaa salakirjoituksesta lompakosta lompakkoon mahdollisuuden. DDEX-vaihdon suuri etu on, että voit käydä kauppaa rahakkeilla turvallisesti tarvitsematta avata tiliä ja jakaa nimesi, osoitteesi ja muita henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Lighting Labs julkaisee ensimmäisen mainnet-beetan, paljastaa siemenrahoituksen: Lightning Labs julkaisi juuri Lightning Network Beetan, ja tämän julkaisun mukana tuli hyvä säkki siemensijoittajia tekniikan edelleen kehittämiseen.

Loom Network lanseeraa Ethereumin skaalausratkaisun: Tämä viikko, Loom Network otti käyttöön dApp-skaalausratkaisunsa tuotantoon yhdessä testisivuston DelegateCall kanssa.

Mikä kaupunki on blockchain-teknologian pääkaupunki ?: On kourallinen kaupunkeja, jotka kilpailevat seuraavaan Piilaaksoon lohkoketjusta, mutta jotka voittavat?

Bitcoinin täydet solmut: mitä ne ovat ja kuinka perustaa yksi: Nämä solmut tukevat Bitcoin-lohkoketjua, ja jos pystyt kestämään oppimiskäyrän sellaisen perustamiseksi, voit pelata omaa osaa hajautetussa vallankumouksessa solmun omistajana.

Blockchain myrskyttää freelance-maailmaa: kuusi aloitettavaa katsottavaa: Teknologian kehittyessä freelancesta on tullut elinkelpoisempi vaihtoehto perinteisille urapoluille, ja salaus aikoo tehdä siitä entistäkin.

Viron sähköinen asuinpaikka ja lohkoketjun hallinta, selitys: E-Residency-ohjelman avulla kuka tahansa ympäri maailmaa voi osallistua tai aloittaa liiketoiminnan Virossa. Sopiva täydennys hajautettuun tulevaan salaukseen pyrkii.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Beanie Babies, Chicken McNuggets ja uhkapelaaminen: John Oliver puhuu salauksen: Viime viikolla tänä iltana John Oliver esitteli televisiosegmentissään aihetta blockchainista tyypillisessä sardonisessa tyylissään. Syövästä suorastaan ​​halventavaan huomautukseen hän verrattiin sijoittamista markkinoihin uhkapeleihin, nauroi blockchainin ja kananäkojen vertailuista, veti ikivanhan Beanie Babies -vertailun ja jopa puhui EOS: sta. Ennen kaikkea hänen segmenttinsä läpäisi yhden viestin: sijoittajat varoivat ja kulkevat varovasti.

Esittelyssä Binance-ketju, seuraava askel Binancen salausmatkalla: Aivan oikein – Binance pyrkii käynnistämään oman lohkoketjunsa. Vaihto julkisti kehityksen tiistaina blogikirjoituksessa ilman määrättyä päivämäärää, jolloin joukkue aikoo viedä ketjun livenä. Siirto näyttää olevan vastaus viimeaikaisiin API-hakkeroinnin Binance-käyttäjiin, ja siirtyvien BNB-kolikoiden joukossa uuteen lohkoketjuun se antaa vaikutelman, että vaihto saattaa siirtyä hajautettuun malliin.

Binance kasvoi liian nopeasti ja liian kiireinen aloittamaan mitään muuta. Joten kaikki mitä voimme tehdä, on vain aloittaa yksi Binance. https://t.co/r5RjPNyrDq

– CZ (ei anna salausta pois) (@cz_binance) 13. maaliskuuta 2018

Etelä-Korea kevenee, antaa ICO: lle vihreän valon: Etelä-Korean hallitus pyrkii kääntämään kotimaisten ICO-kieltojensa. Viime vuoden lopussa Etelä-Korean virkamiehet kieltivät ICO: n pelätessään sijoittajariskejä ja petoksia, mutta paikallisten uutispisteiden mukaan lainatun valtion virkamiehen mukaan “[rahoitusviranomaiset] ovat keskustelleet maan veroviraston, oikeusministeriön ja muiden asiaankuuluvien valtion virastojen kanssa suunnitelmasta sallia ICO: t Koreassa, kun tietyt ehdot täyttyvät. “

Thaimaan SEC julkaisee salausvaluuttasääntöjen pelisuunnitelman: Thaimaan hallitus suunnittelee vapauttavansa muodollisen lainsäädännön kryptovaluuttateollisuuden valvomiseksi, tämän viikon aikaisemmat raportit paljastivat. Hallitus toivoo, että lainsäädäntö vähentää petoksia ja rahanpesua kotimaassaan sekä perustaa virallisen kehyksen kryptovaluuttojen verotukselle. Sääntöjen on määrä julkaista kuukauden lopussa.

Ensimmäinen Facebook, nyt Google: Salausmainokset pian kielletty Googlen palveluista: Yksi internetin isännöitsijöistä kertoo salaukseen liittyvien mainosten virran palveluissaan ja alustoillaan. Google lakkaa näyttämästä mitään, mikä käsittelee salausvaluuttoja tänä kesäkuussa, “mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, alkuperäiset kolikoiden tarjoukset, kryptovaluutanvaihdot, kryptovaluutta-lompakot ja kryptovaluuttakauppaneuvot”.

Israel kertoo salausnumeron Tel Avivin osakeindekseissä: Muodollinen ilmoitus Israelin turvallisuusviranomainen ilmoittaa, että Israelin hallitus kieltää kaikki kryptovaluuttaan / blockchainiin liittyvät yritykset Teleksin pörssin indekseistä. Siksi mikään rahoituslaitos, joka käy kauppaa, kaivaa tai sijoittaa kryptovaluuttoihin, ei voi listata indeksiä pörssissä, mutta tällaisten yritysten osakkeet ovat edelleen pörssissä hyväksyttäviä.

Jerusalem Israel

Etelä-Korean hallitus ryöstää kolme vaihtoa kavallussyistä: Paikallisten tietojen mukaan jotkut häikäilemättömät eteläkorealaiset pörssioperaattorit ovat joutuneet viralliseen pidätykseen. Epäiltyjä syytetään asiakasvarojen kavaltajasta, ja Soulin eteläisen piirinsyyttäjän toimisto takavarikoi matkapuhelimet, kiintolevyt ja kovat asiakirjat todisteiksi näiden epäilyjen vahvistamiseksi..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me