Tämän viikon suosituimmat salausuutiset

Bitcoinin hinta viimeisten viikkojen jälkeenkin: Viime viikolla Bitcoinin hinta nousi yli 1000 dollarilla, kun sijoittajat jättivät altcoineja ja valmistautuivat kahteen tulevaan Bitcoin-haarukkaan (Bitcoin Gold ja SegWit2x). Tätä kirjoitettaessa Bitcoinin hinta on laskenut 0,37% viimeisten 7 päivän aikana KolikkoMarketCap. Katso, miten altcoin-hinnat sujuivat myöhemmin tässä viestissä.

Ethereum-haarukat: Aiemmin tällä viikolla Ethereum kävi läpi viidennen kovan haarukan. Yhden eetterin hinta heilahti ylös ja alas, ennen kuin se laski noin 305,00 dollariin tänään. Tämä kova haarukka on osa Bysantin päivitystä, ja se kävi läpi sujuvasti vähän tai ei lainkaan kiistoja.

Kanada haluaa salausta: Ontarion arvopaperikomissio (OSC) äskettäin totesi (tyypillisesti kanadalaisella tavalla), että se “haluaa tukea” kolikoiden alkutarjouksia ja kryptovaluuttoja. Se on koonnut Launchpad-nimisen tiimin vastaamaan nopeasti kryptovaluuttatarjouksiin ja auttamaan kelvollisia fintech-yrityksiä ymmärtämään sääntelyvaatimuksia. OSC on Kanadan suurin arvopaperimarkkinavalvoja ja valvoo Toronton pörssiä sekä hallinnoi Commodity Futures Act- ja Ontario Securities Act -lain.

IBM menee salaukseen: IBM yhteistyössä Stellarin kanssa helpottaa ulkomaanmaksuja joka pystyy käsittelemään tällä hetkellä 7 fiat-valuuttaa, kuten Ison-Britannian punta, Fidžin dollari, Australian dollari, Uuden-Seelannin dollaari ja Tong Pa’anga. On mielenkiintoista huomata, että Stellar luotiin Ripple-protokollan haarukana vuonna 2014, ja tämä on valtava voitto Stellarille. Uutisten jälkeen Stellarin hinta yli kaksinkertaistui, vaikka hinta on nyt suunnilleen 1,65X siitä, mistä se alkoi.

Hyvä kuin kulta? Goldman Sachs totesi että Bitcoin ei ole ”uusi kulta” valuutan suhteen ja johtui tästä Bitcoin-lompakoiden ja pörssien haavoittuvuuksista sekä hintojen volatiliteetista. Goldman Sachs totesi myös, että jalometallit, kuten kulta, ovat edelleen “paras pitkäaikainen arvon varasto”.

Tämä sai meidät ajattelemaan. Rahan pääominaisuudet ovat:

 • Kestävyys: Sen on kyettävä kestämään
 • Siirrettävyys: Sen on oltava mukava ja helppo kuljettaa mukana.
 • Jaettavuus: Se on voitava jakaa pienempiin nimellisarvoihin.
 • Vaikea väärentää: Sen on oltava vaikeaa väärentää.
 • Hyväksyminen väestön keskuudessa.
 • Arvotallennus: sen on kyettävä yleensä pitämään arvoa ajan myötä.

Toteutimme myös Twitterissä kyselyn saadaksemme teiltä mielipiteitä aiheesta. Tätä kirjoitettaessa äänestys jaetaan täsmälleen puoleen 1632 äänellä. Kerro meille ajatuksesi:

Luuletko #Bitcoin tai jalometallit täyttävät enemmän rahan pääominaisuuksia?

– CoinCentral (@realcoincentral) 19. lokakuuta 2017

Salakirjoituksen ja muiden valuuttojen välinen keskustelu jatkuu, mutta yleensä löysimme useita etuja, joita Bitcoinilla on jalometalleihin nähden, etenkin sen kyky olla kannettava ja äärettömän pienin jaettavissa.

Mitä uutta CoinCentralissa?

SegWit2x-opas – Kun SegWit2x-haarukka on asetettu marraskuun puoliväliin, tämä opas tuo sinut vauhtiin.

Tällä viikolla lähetimme kaksi uutta perusteellista kryptovaluuttaopasta:

 • Mikä on Ripple XRP? – Tutustu kolmanneksi suurimpaan kryptovaluuttaan, jonka tarkoituksena on auttaa rahoituslaitoksia siirtämään rahaa helpommin rajojen yli.
 • Mikä on Monero? – Opi kuinka yksityisyyteen keskittynyt Monero toimii ja mitä se tekee paremmin kuin Bitcoin.
 • Jos olet uusi salausvaluutta tai vasta uusi CoinCentralille, kannattaa ehkä tarkistaa joitain muita oppaita, kuten:
 • Mikä on Bitcoin?
 • Mikä on Ethereum?
 • Etsitkö uutta kryptovaluutan vaihtoa? Tutustu jatkuvasti kasvavaan Exchange Review and Comparison -osioon.
 • Lisää kryptovaluutta-uutisia

  Puoli miljardia tietämätöntä salauskaivosta: Mainoksia estävä yritys Adguard analysoi 100 000 suosituinta Alexan sijoittamaa sivustoa etsimään selaimen kaivoskoodeja, kuten Coinhive ja JSEcoin. Analyysissä todettiin, että 220 verkkosivustosta on käyttänyt salauksen louhintaohjelmia, ja suosituimmat kohdemaat ovat Yhdysvallat. Intia, Venäjä ja Brasilia. Se tarkoittaa, että yli 500 miljoonaa ihmistä on kaivannut tietämättään kryptovaluuttoja.

  Hyödyllinen tukahduttaminen: ICO: iden torjunta voi olla todellisuudessa auttaa Bitcoinia. Koska maat, kuten Kiina ja Etelä-Korea, kieltävät ICO: iden merkkimyynnin, ihmiset ovat löytäneet turvapaikan Bitcoinista eri altcoiinien sijaan. Pääoman tulo Bitcoiniin altcoineista on auttanut nostamaan hintaa. Yhtenä vakaimmista kryptovaluutoista Bitcoin on todennäköisesti edelleen suhteellisen turvallisuuden lähde verrattuna epävakaampiin altcoin-markkinoihin.

  Olemme 1%: Toinen tapa tarkastella Bitcoinin kasvumahdollisuuksia on tarkastelemalla joitain sen pääkilpailijoita, Yhdysvaltain dollaria ja kultaa. Bitcoin on kasvanut räjähdysmäisesti muutaman viime vuoden aikana runsaaseen markkina-arvoon, joka on yli 90 miljardia dollaria, mutta se on silti kaukana massamarkkinoiden käyttöönotosta. Bitcoinin pääasialliset käyttötapaukset, jotka ovat arvon säilyttäminen ja vaihtoväline, ovat olleet rajoitettuja verrattuna Yhdysvaltain dollariin, ja se johtuu suurelta osin siitä, että sen on edelleen säilytettävä uusia käyttäjiä ollakseen merkityksellinen vaihtoväline. Yhdysvaltain dollarin kapean rahan tarjonta on noin 28,6 biljoonaa dollaria ja kaikki koskaan louhittu kulta on noin 8000 miljardia dollaria. Tämä asettaa Bitcoinin noin 1 prosenttiin tai alle näiden kahden kilpailijan arvosta.

  Ovatko yhdysvaltalaiset sijoittajat kaivamassa salausta? A Venturebeat-artikkeli tarkasteli yhdysvaltalaisten sijoittajien jakautumista ja kiinnostusta kryptovaluuttoihin. Se osoitti, että kryptovaluutan korot korreloivat suurelta osin valtion virtuaalivaluuttasääntöjen kanssa. Muutama valtioista, joista suurin kiinnostus oli, olivat Kalifornia, Colorado, Nevada, Texas ja New Hampshire. Havaiji on osavaltio, jolla on vähiten korkoa.

  Julian Assange on kiitollinen ja pikkumainen: Wikileaksin perustaja Julian Assange twiitti sarkastisesti sydämellisen kiitoksen Yhdysvaltain hallitukselle, senaattorille McCainille ja senaattori Liebermanille yrityksistä katkaista Assange kaikesta rahoituksesta Irakin ja Afganistanin sotia koskevan yksityishallinnon tiedon julkistamisen jälkeen. Assange pakotettiin sijoittamaan Bitcoiniin vuonna 2010, työntämällä häntä ansaitsemaan 50000%: n tuotto.

  Suurimmat kiitokseni Yhdysvaltain hallitukselle, senaattorille McCainille ja senaattorille Liebermanille Visa, MasterCard, Payal, AmEx, Mooneybookers et ai. @WikiLeaks se sai meidät investoimaan Bitcoiniin – > 50000% tuotto. pic.twitter.com/9i8D69yxLC

  – Julian Assange &# 128313; (@JulianAssange) 14. lokakuuta 2017

  Venäjältä rakkaudella: Vladimir Putin ilmoitti suljetussa ovessa Moskovassa, että Venäjä laskee liikkeeseen oman kryptovaluuttansa. “CryptoRuble” voidaan vaihtaa fiat-ruplaan milloin tahansa, mutta jos haltija ei pysty selittämään, mistä CryptoRubles on peräisin, heiltä veloitetaan 13%: n vero. Lisäksi CryptoRubleä ei voida louhita, ja vain keskusviranomaiset myöntävät, ylläpitävät ja valvovat sitä. [CoinTelegraph]

  Japanista, Barsin takaa: Yuki Takenaka, Ripple-pörssin perustaja ja johtaja Hamamatsussa, Shizuokan prefektuurissa, oli pidätettiin asiakkaiden huijaamisesta.

  Venäjän Ethereum Mining lämpenee: Comino, venäläinen kryptovaluutan käynnistys, rakensi korkean teknologian Ethereum-kaivoslaitteen, joka toimii myös lämmittimenä. Vaikka tämä kuulostaa kauhealta ajatukselta kotivaltiolleni Floridalle, se näyttää helpolta tavalta saada parhaan hyödyn julmista venäläisistä talvista.

  Tezos-ongelmat: Muistat, että muutama kuukausi sitten Tezos keräsi 232 miljoonaa dollaria ICO: lla. Tezoksen perustajat Arthur ja Kathleen Breitman ovat tänään kiistassa sveitsiläisen säätiön presidentin kanssa, joka auttoi hoitamaan ICO: ta ja mainostamaan Tezosia, Johann Geversiä. Tämä kansainvälinen kiista uhkaa yli 400 miljoonan dollarin bitcoinia ja eetteriä. [Reuters]

  Tämän viikon salausmarkkinoiden kehitys

  Vaikka Bitcoinin hinta päättyy viikolla melkein tasaisesti, sen kaksi suurinta kilpailijaa, Ethereum (305,12 dollaria, -6,07%) ja Ripple (0,021609 dollaria, -12,64%) ovat molemmat laskussa. 12 kryptovaluutasta (mukaan lukien Bitcoin), joiden markkina-arvo on yli miljardi dollaria, ne jakautuvat 50/50 voittajaksi ja häviäjäksi.

  (Tietolähde)

  Qtumin markkina-arvo (969 007 830 dollaria) on noussut 22,25% tällä viikolla lähellä miljardin dollarin merkin murtamista.

  Top 100 salausta – suurimmat voittajat ja häviäjät

  Tämä osio näyttää kryptovaluutat, joiden hinnat nousivat tai laskivat eniten viimeisten 7 päivän aikana (168 tuntia). Pyrittäessä välttämään erittäin pienikokoisia kryptovaluuttoja, olemme sisällyttäneet vain kryptot, jotka aloittivat ja / tai päättivät viikon 100 parhaan salausvaluutan markkina-arvolla (yhteensä 111 kryptovaluutta). Kaikki tiedot ovat peräisin coinmarketcap.com

  Suurimmat vahvistimet

  Tällä viikolla neljän kryptovaluutan hinnat nousivat yli 100% ja 20 nousivat yli 10%. Viisi suurinta voittajaa olivat SmartCash (216%), ZenCash (162,32%), NoLimitCoin (126,29%), Neblio (100,85%) ja Metaverse ETP (90,8%).

  (Tietolähde)

  Suurimmat häviäjät

  Sijoittajien onneksi yksikään luettelossamme olevista kryptovaluutoista ei menettänyt yli 100%, vaikka 22 krypton hinnat laskivat yli 10%. Viisi suurinta häviäjää olivat Centra (-44,12%), ChainLink (-32,55%), Gnoosi (-29,42%), Kin (24,54%) ja Veritaseum (-24,02%).

  (Tietolähde)

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me