Kryptovaluuttamarkkinoiden päivitys

Olemme aloittaneet vihreän kesän. Toivottavasti nyt on turvallista laittaa salatut talvitakit pois ja liukastua uimapukuihin, kun astumme ensimmäisenä kesänä 2019.

Big Bad Bitcoin on tällä hetkellä lähestymässä 10000 dollarin estettä ja on nousussa 17,57% viikolla. Viime kerralla BTC oli lähellä $ 10k, se oli vapaassa pudotuksessa keskellä salaus talvea 5. toukokuuta 2018. $ 10k tuntuu paremmalta, kun se on matkalla ylös.

Ethereumilla oli myös loistava viikko ylöspäin 12,31% ja lähes 300 dollaria per ETH. XRP on käynnissä 11%. Binance Coin palasi viime viikolta ja on ylöspäin 16,88%. Yksityisyyden kolikot Monero ja ZCash ovat ylöspäin 22,55% ja 23,69% vastaavasti todennäköisesti Facebook-uutisten yhteydessä, jotka ilmoittivat virallisesti stablecoininsa käynnistämisestä. MonaCoin, joka tunnetaan nimellä “ensimmäinen japanilainen kryptovaluutta”, on käynnissä 41,35%.

Se ei kuitenkaan ollut kaikki auringonpaistetta ja koiranputkea. Muutama projekti menetti vihreän aallon ja upposi punaiseen: Tezos alas 7,11%, Nano alas 8,71%, ja Komodo alas 10,45%, tappiot, jotka kaivavat vielä syvemmälle, kun lisätään viikon suuret BTC-voitot.

salauksen hinta

Viikon suuret kryptovaluuttauutiset

Facebook Announches Vaaka lanseeraa kiistanalaisille väkijoukoille: Facebook ilmoitti virallisesti testiverkosta ja lanseerasi kauan odotetun Libra-tabletin, ja kaikilla ja heidän isoäidillään oli julkinen kommentti siitä. Lähes 2,4 miljardia aktiivista käyttäjää kuukaudessa ei ole järkyttävää, koska FB teki aaltoja. Yksi Vaakojen päätavoitteista on luoda maailmanlaajuinen valuutta maailman pankkitonta väestöä varten. Vaaka, joka on samanlainen kuin fiat-valuutta, haluaa auttaa kaikkia pitämään varansa turvassa ja helposti käytettävissä.

Japanin suurin viestisovellus toisen kryptovaluutanvaihdon käynnistämiseksi: Line, Japanin suosituin viestintäsovellus, jolla on yli 80 miljoonaa käyttäjää, odottaa Japanin rahoituspalveluviraston hyväksyntää käynnistää BitMax-niminen salausvaihto. Line aloitti aiemmin Singaporessa sijaitsevan salausvaluutanvaihdon BITBOXin, ja BitMaxin tavoitteena on käyttää samaa tekniikkaa kuin yleensä hyvin hoidetussa BITOX-pörssissä. Hyväksynnän on määrä tapahtua jo kesäkuussa 2019.

Ihmiset sanovat tavaraa

Bitcoinista 15 000 dollariin? Tyler Winklevoss ajattelee niin: Kun $ 10k BTC on näkyvissä, Gemini-perustaja Tyler Winklevoss twiittasi $ 15k seuraavaksi loogiseksi hintatavoitteeksi tunnukselle. John McAfee myös himoitsi väittäen, että jos BTC rikkoo 100 000 dollaria, sen seuraava kohde on viileä 1 000 000 dollaria.

Jos bitcoin rikkoo 10k, voit lyödä vetoa, että se rikkoo 15k…&# 128077;&# 127995;&# 128640;

– Tyler Winklevoss (@tylerwinklevoss) 19. kesäkuuta 2019

Mitä uutta CoinCentralissa?

Mikä on Vaaka? | Opas Facebookin tulevaan kryptovaluuttaan: Ellet ole jäänyt loukkuun Himalajan vuorille viime viikon ajan, olet todennäköisesti kuullut Vaaka.

Mikä on LEO? | Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Bitfinexin kryptovaluutasta: LEO on apuohjelmatunnus, jota voit käyttää kaikilla iFinex-alustoilla, mukaan lukien Bitfinex ja Ethfinex. Tunnus on saanut nimensä iFinexin yrityksen mottosta ”Unus Sed Leo”. Latinalaisessa lauseessa kuvataan tarina, jossa emakko lyö leijonan siitä, että sillä on vain yksi lapsi. Leijona on samaa mieltä vastauksesta, mutta toteaa, että yksi lapsi on leijona, väittäen laadun puolesta määrää.

Mikä on virne? | Ensimmäinen suuri Blockchain MimbleWimble: Grin on yksityinen, kevyt MimbleWimble blockchain -projekti. Kuten Monero ja Zcash, Grinin tavoite on pitää henkilöllisyytesi ja taloushistoriasi yksityisenä, kun osallistut verkostoon.

Voivatko Facebookin (FB) kolikot todella häiritä salaus- ja rahalähetysmarkkinoita: Facebookin erittäin salassa toimiva Libra-projekti on viime aikoina tullut otsikoihin johtuen valtavasta mahdollisuudesta häiritä sekä kansainvälisiä rahalähetysmarkkinoita että kryptovaluutta-alaa.

Libra Pokes Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset toimimaan: Joissakin uutisia koskevissa uutisissa Facebookin vaaka on myös tuottanut unelevan karhun, joka on Washington. Yhdysvaltain lainsäätäjät ja sääntelyviranomaiset ovat pitäneet pitkään sileää ja ristiriitaisia ​​kantoja kryptovaluuttaan, ja heidän huolenaiheensa keskipiste on toistaiseksi ollut kuluttajien suojeleminen huijauksilta ja laittoman toiminnan rahoittamisen estäminen. Kuitenkin emoyrityksen kanssa, joka istuu jo kuumassa sääntelyvedessä käyttäjien yksityisyyden huolenaiheiden ja mahdollisten uhkaavien monopolimaksujen vuoksi, Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset todennäköisesti pitävät tarkasti silmällä Vaaka ja kryptovaluutatila yleensä.

Tulevat FATF-ohjeet voivat tuoda tuomion joillekin salausyrityksille: Tänään voi olla “make or break” -päivä lukuisille kryptovaluuttayhtiöille, etenkin pörsseille ja salauksenhoitajille. Sinä päivänä Financial Action Task Force (FATF) julkaisee ohjeita siitä, miten maiden tulisi valvoa digitaalista omaisuutta, Bloomberg raportoi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me