Tämä viikko kryptovaluutassa – 22. joulukuuta 2017

Bitcoin Cash siirtyy kolikkopohjan renkaaseen. Bitcoin osuu: Coinbase lisäsi spontaanisti Bitcoin Cashin, 8 Mt: n haarukan & mahdollinen Bitcoinin hyökkäys, jonka uutiset nousivat hintaan yli 50% ja pudotti Bitcoinin yli 1800 dollaria.

Mestari vie suuremman hengityksen: Bitcoin jatkoi laskua räjähtävältä kuukaudelta, jota Coinbase lisäsi nopeasti BCH: ta. Kirjoitushetkellä Bitcoin istuu 13 200,00 dollaria.

Ripple jatkaa HAM: ia: Viime viikolla Ripple saavutti ATH: n 0,87 dollaria monien haltijoiden yllätykseksi, jotka olivat tottuneet Ripplein roikkumaan 0,30 dollarin vaihteluvälissä. Tällä viikolla Ripple melkein kosketti 1,40 dollaria.

Joulu tuli aikaisin Altsille: Tunnukset, kuten Ripple (+62,30%), Cardano (+112%), NEM (+68%), QTUM (+192,74%), TRON (+150%), Lisk (+123%), Komodo (+200%) ja Hshare (+90%) näki valtavan piikin markkina-arvossa ja huomiossa. Jopa Verge pystyi tekemään nöyrällä +588% saada. Kaikki kaksikymmentä suosituinta markkina-arvomerkkiä ovat saavuttaneet ennätyskorkeudet tällä viikolla. Alt-kolikkomarkkinoiden nopea kasvu on alkanut herättää yhä enemmän huomiota moniin rakennettaviin blockchain-pohjaisiin projekteihin.

…. Se oli vasta torstaihin, jolloin kaikki kesti a jyrkkä nenä sukeltaa punaiseen. Kauan odotettu markkinakorjaus johti siihen, että suurin osa rahakkeista otti a 20% – 40% osuma vain muutaman tunnin kuluessa, ja Bitcoin putosi takaisin korkealle 12 000 dollaria. Onko taivas putoamassa? Luultavasti ei. Jos olet katsonut salausvaluuttamarkkinoita jonkin aikaa, olet todennäköisesti tottunut satunnaiseen vetämiseen.

coinmarketcap joulukuu

Goldman Sachs perustaa kryptovaluuttakaupat: Mukaan

Bloomberg, Michael DuVally Goldman Sachsista sanoi lausunnossaan “Vastauksena asiakkaidemme kiinnostukseen digitaalisiin valuuttoihin tutustumme parhaiten palvelemaan heitä”. Jos Goldman Sachs jatkaa muutostaan, se on ensimmäinen merkittävä Wall Street Bank, joka luo kryptovaluuttamarkkinoita. Älkäämme unohtako JPMorganin toimitusjohtaja Jamie Dimon joka toinen kuukausi lähettämäämme muistutusta, joka kutsui kaikkia Bitcoinin ostajia “tyhmiksi”.

Syöttää Bitcoins Momentum, NYSE-tiedostot Bitcoin ETF: ien luetteloon: ehdotettu sääntö Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) tarkistaa muutosta. Jos päätös hyväksytään, sijoitus antaisi sijoittajille mahdollisuuden lyödä vetoa Bitcoinin menestyksestä käyttämällä kryptovaluutta-maailmassa aivan uutta ajoneuvoa.

Buzz siitä, mitä valuuttoja Coinbase lisää seuraavaksi: Monet keinottelijat uskovat, että minkä tahansa Coinbaseen lisättävän kolikon arvon odotetaan kasvavan. Tämä ei ole perusteeton oletus nähdessään, mitä Bitcoin Cashille tapahtui. Huhut ovat nojautumassa kohti Ripple, Dash ja Iota, muun muassa luoden hypeä siitä, mitä seuraava käteislehmä kryptovaluutassa tulee olemaan.

Huhut suosivat aaltoilua ?: Ripplen upean viikon jälkeen ja sen 1 dollarin virstanpylvään läpäisemisen jälkeen XRP räjähti jälleen noin 0,65 dollarista 15. joulukuuta ja oli 1,22 dollaria. Työntö liittyi suurelta osin kiertäviin huhuihin, joiden mukaan Coinbase lisää pian valuutan vaihtoon. Monet kryptovaluuttayhteisön ihmiset ovat spekuloineet, että Ripple voi olla seuraava lisättävä kolikko.

Coinbase sisäpiirikaupan vaatimusten tutkiminen:

Coinbase-käytännöt estävät työntekijöitä keskustelemasta uusien valuuttojen mahdollisesta lisäämisestä alustalle kenenkään kanssa organisaation ulkopuolella. Jonkin sisällä blogipostaus Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong: “Jos löydämme todisteita työntekijöistä tai urakoitsijoista, jotka rikkovat käytäntöjämme – suoraan tai epäsuorasti – en epäröi irtisanoa työntekijää välittömästi ja ryhtyä asianmukaisiin oikeustoimiin.” Tämä viesti tulee sen jälkeen, kun BCH: n hinnat ovat nousseet jyrkästi ennen valuutan lisäämistä vaihtoon.

Mitä uutta CoinCentralissa?

Tällä viikolla toimme sinulle kourallisen uusia oppaita ja resursseja uusista jännittävistä projekteista. Tällä viikolla tehdyt uudet kryptovaluuttaoppaat:

  • Tulevat Bitcoin-haarukat: mitä sinun tarvitsee tietää – Koska yhä useampi projekti aikoo haarautua Bitcoinista, on tärkeää tietää, mitä odottaa.
  • Mikä on Tether – Lisätietoja tästä hieman kiistanalaisesta dollariin sidotusta omaisuudesta.
  • BitConnect: Onko se Legit vai Ponzi-järjestelmä? -Onko tämä sijoitusalusta liian hyvä ollakseen totta?
  • Mitä Masternodes ovat? Johdanto ja opas – Tervetuloa monien blockchain-pohjaisten projektien olennaiseen osaan.
  • Mikä on Augur? – Tämä hajautettu ennustemarkkinoiden foorumi voi olla valtava häiriöitä monille teollisuudenaloille ja yhteiskunnan sektoreille.

Jos haluat nähdä joitain salausvaluutan kirkkaimpia mieliä, kuten Tim Draper, Brad Garlinhhouse (Ripplen toimitusjohtaja) ja Charlie Lee (Litecoinin perustaja) puhuvat, tule liittymään meihin osoitteessa Blockchain Connect San Franciscossa 26. tammikuuta 2018. Voi, lukijamme voivat myös napata 30% alennuksella koodilla “sattuma”

blockchain connect kolikon keskellä

Lisää kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Litecoinin perustaja myy kaikki Litecoininsa: Litecoinin perustaja Charlie Lee myi kaikki kolikot “eturistiriidan” vuoksi. Alla on lausunto, jonka hän lähetti Reddit ilmaista päätös.

“Viime vuoden aikana yritän pysyä poissa hintoihin liittyvistä tweeteistä, mutta se on vaikeaa, koska hinta on niin tärkeä osa Litecoinin kasvua. Ja aina kun twiittin Litecoinin hinnasta tai jopa vain hyvistä tai huonoista uutisista, minua syytetään sen tekemisestä henkilökohtaisen edun vuoksi. Jotkut ihmiset ajattelevat jopa lyhentävän LTC: tä! Joten mielestäni on eturistiriita pitää LTC: tä ja tweetata siitä, koska minulla on niin paljon vaikutusvaltaa. Olen aina pidättäytynyt ostamasta / myymästä LTC: tä ennen tai jälkeen suurten twiittini, mutta vain tämän tiedän. Ja aina tulee olemaan epäilys siitä, oliko jokin tekoni edistänyt omaa omaisuuttani Litecoinin ja yleensä salausvaluutan menestyksen yläpuolella.

Tästä syystä olen viime päivinä myynyt ja lahjoittanut kaiken LTC: n. Litecoin on ollut minulle taloudellisesti erittäin hyvä, joten olen riittävän hyvin turvattu, jotta minun ei enää tarvitse sitoa taloudellista menestystäni Litecoinin menestykseen. Ensimmäistä kertaa yli 6 vuoden ajan en omista enää yhtä LTC: tä, jota ei ole tallennettu fyysiseen Litecoiniin. (Minulla on muutama niistä keräilyesineinä.) Tämä on ehdottomasti outo tunne, mutta myös jotenkin virkistävä. Älä huoli. En lopeta Litecoinia. Vietän edelleen kaiken aikani Litecoinin parissa. Kun Litecoin onnistuu, minua palkitaan edelleen monin eri tavoin, enkä suoraan kolikoiden omistamisen kautta. Uskon nyt, että tämä on minulle paras tapa valvoa edelleen Litecoinin kasvua.

Älä kysy, kuinka monta kolikkoa myin tai mihin hintaan. Voin kertoa teille, että kolikoiden määrä oli pieni prosenttiosuus GDAX: n päivittäisestä määrästä, eikä se kolaroinut markkinoita. “

Kadonneen Bitcoinin valitettavat sielut: Bitcoin-lompakoissa on monimutkaiset salasanat ja suojausavaimet, jotka estävät hakkereita varastamasta Bitcoinia. Jotkut valitettavat varhaiset Bitcoinin käyttöönottajat ovat unohtaneet salasanansa ja kääntyneet epätoivoisesti hypnotistien, kuten Jason Millerin, puoleen muistamaan. Ja sitten on James Howell, mies, jonka arvo olisi tänään 126 miljoonaa dollaria Bitcoinissa, jos hänen laitteistolompakkoaan ei haudattaisiin kaatopaikalle Newportissa, Walesissa.

Mikään kuin mukava, kylmä syy blockchainista: Aikaisemmin nimellä Long Island Iced Tea Corp. (LTA), juoma-yhtiö lisäsi nimensä “Blockchain”. Varasto nousi melkein heti 180 prosenttiin. Joillekin tämä muistuttaa pelottavasti dot com -aikaa, jolloin kuka tahansa yritys voisi lisätä nimiinsä .com ja hypätä hintaan. Vaikka yritys pysyy juomateollisuudessa, se väittää aikovansa rakentaa ja ostaa lohkoketjuinfrastruktuurin tullakseen finanssipalvelualalle. Varo maailmaa.

Virosta tulee ensimmäinen maa ICO: n käynnistämiseksi: Kaspar Korjus, toimitusjohtaja, e-residenssi, ilmoitti äskettäin Viron oman “estcoinin” perustamisesta. Tunnus myönnetään kaikille sen e-residenssiohjelman jäsenille.

EtherDelta keskeyttää palvelun hakkeroinnin jälkeen: EtherDelta-käyttäjät kokivat keskiviikon, kun suosittu kryptovaluutanvaihtofoorumi oli hakkeroitu. Hakkerointi huijasi käyttäjiä lähettämään rahakkeita hakkerille vaihdon sijaan. Noin 308 ETH (266 789 dollaria) sekä muutama sata tuhatta dollaria muita rahakkeita varastettiin digitaalisen hyökkäyksen aikana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me