Tämä viikko kryptovaluutassa – Viikkokatsaus

Hinnat kiipeävät jatkuvasti: Hyvä enemmistö kryptovaluutoista jatkoi hinnankorotuksiaan edellisestä viikosta.

Vaikka edellinen kertomus oli, että Bitcoin Cash aikoi ohittaa Bitcoinin, molemmat ovat kokeneet huomattavaa kasvua tällä viikolla. Bitcoin on lähestymässä 8 300 dollaria ja Bitcoin Cash kokivat a 51,07% hypätä hintaan.

Ethereum koki myös melkoisen juoksun lähellä viikon loppua a 37,81% kymmenen parhaan kolikon joukosta Bitcoin Cash (+51,07%), Ethereum (+37,81%) ja Dash (+32,54%) hintahyppy oli suurin. IOTA (-8,17%) kokenut hiukan räjähdyksen edellisen viikon suuresta kasvusta.

Kolikoiden kasvu

Lähde: coinmarketcap

Tetherin ongelma: Tether väitti hakkeroituneensa noin 31 miljoonaan dollariin 19. marraskuuta sen jälkeen, kun 30 950 000 dollarin USDT lähetettiin luvattomaan digitaaliseen lompakkoon. Jos et ole perehtynyt, Tether on käynnistysohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää digitaalisia rahakkeita, joiden takana ovat fiat-valuutat, kuten Yhdysvaltain dollari, euro ja jeni. USDT on sidottu Yhdysvaltain dollariin, ja sen oletetaan olevan täysin Tetherin varantotilin varoilla.

Häiriön ennustaminen: New York Times julkaisi artikkelin tällä viikolla tarjottiin lukijoille varoituksen sanoja sääntelemättömän pörssin käyttämisessä. Bitfinex kutsuttiin korkeamman riskin pörssiksi, koska se oli “läpinäkymätön operaatio”. Sattumalta Tether omistaa myös samat ihmiset, jotka omistavat Bitfinexin. Bitfinex väittää olevansa maailman suurin pörssi, ja samanlainen onnistunut hyökkäys pörssiin voi aiheuttaa tuhoja salausyhteisölle.

Nyt näet minut, nyt et: Confido, startup, joka keräsi 374 000 dollaria USD: lta ICO: lta kuin juoksi 6.-8. Marraskuuta, katosi yhtäkkiä kaikkien sijoitusmerkkien kanssa. Käynnistys löysi ratkaisun lähetysten seuraamiseen ja maksujen suorittamiseen. Confido edustaja lähetti Redditiin, ”Katsokaa minulla ei ole aavistustakaan mitä täällä on tapahtunut. Kaikkien sosiaalisen median alustojemme ja verkkosivustojemme poistaminen on ollut minulle yllätys. ” Oliko Confido strategisesti toteutettu huijaus? Puuttuuko se aidosti ja saatamme nähdä “Oletko nähnyt minut?” julisteet kadunkulmissa? Vain aika näyttää.

Mitä uutta CoinCentralissa?

Hyvää kiitospäivää kaikille, toivomme, että sinulla oli räjähdys selittämällä, miten Bitcoin toimii tätillesi, setäillesi, isovanhemmillesi ja vieraillesi serkkuillesi.

Tällä viikolla CoinCentral-tiimi kootti lisää mielenkiintoisia resursseja:

Tällä viikolla tehdyt uudet kryptovaluuttaoppaat:


  • Mikä on Ark? – Opi mitä ARK on ja mitä ongelmia tiimi haluaa ratkaista.
  • Mikä on Hshares? – Katsaus tunnukseen, joka on suunniteltu sallimaan arvonsiirto lohkoketjujen välillä ja lohkoketjujen ja lohkottomien kryptovaluuttojen välillä.
  • Mikä on Tangle – Aloittelijan opas siitä, mikä voisi olla vallankumouksellinen uusi rakenne (ja mitä voimia IOTA).
  • Aloittelijan opas Ethereum-paperilompakkoihin

Lisää kryptovaluutta-uutisia verkosta

Uusi ATH Bitcoinille: Bitcoin iski tällä viikolla toisen kaikkien aikojen korkeimman tason ja nousi noin 8 290 dollariin tämän päivityksen aikaan. Hinta on jatkanut nousua ylöspäin huolimatta näennäisesti antagonistisen Bitcoin Cashin nopeasta kasvusta. Tämä on ollut ilmiömäinen vuosi Bitcoinille, koska se aloitti vuoden 2017 pelkästään 970 dollaria, mikä tekee hintavoitosta edellisvuodesta selvästi yli 700%.

JP Morgan pitää dabblingia Bitcoin-futuureissa: Huolimatta toimitusjohtajansa kiivaasti Bitcoinin vastaisista lausunnoista JP Morgan Chase harkitsee pääsyn tarjoamista Chicagon Mercantile Exchange (CME) -futuurikauppaan oman futuurialustansa kautta. Kun yhä useammat rahoituslaitokset alkavat tukea investointeja Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin, näyttää siltä, ​​että toimitusjohtaja Jamie Dimonin valintasanat painavat JP Morgania lopulta kutsuakseen kaikkia Bitcoiniin sijoittavia “tyhmiksi”..

Joukkueen pitkäaikainen HODL: Rick Falkvinge, Bitcoin Cashin itse julistama toimitusjohtaja, huomautti, että jos Bitcoin täyttää lupauksensa (“eikä ole mitään viitteitä siitä, että se ei tekisi”), niin yhden Bitcoinin vastineen tulisi olla 2 000 000 – 5 000 000 dollaria. Tämän vision mukana on myös seuraus siitä, että ei enää olisi järkevää mitata Bitcoinin arvoa dollareina tai euroina, koska fiatit olisivat romahtaneet omalla painollaan.

Joukkueen lyhytaikainen HODL: Mike Novogratz, miljardööri ja pitkäaikainen Bitcoin-härkä, ennustaa, että Bitcoinin hinta sulkeutuu vuonna 2017 noin 10000 dollariin ja Ethereumin hinta on noin 500 dollariin. Luulen, että kirjaimellisesti lopetamme vuoden 10000 dollarilla Bitcoinissa. Mielestäni se on kunnollinen siirtyminen täältä. Luulen, että päätämme vuoden lähes 500 dollarilla Ethereumissa. ” Novogratz osti Bitcoinin 50 dollaria kullakin vuonna 2013 ja pyyhki Eterin listautumisannissa noin 0,30 dollaria. Hän väittää myös sijoittaneensa 10% elämän säästöistään sekä Bitcoiniin että Etheriin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me