Tämä viikko kryptovaluutassa – 26. tammikuuta 2018

Onko turvallista tulla ulos ?: No, näytti varmasti siltä, ​​että pudotus oli muuttumassa pomppimiseksi. Mutta onko se kuun pomppu vai kuolleen kissan pomppu, emme voi todellakaan sanoa. Kummassakin tapauksessa markkinat ovat paljon terveellisemmät kuin sen jälkeen, kun ne menettivät yli 40% markkina-arvostaan ​​toisella viikolla, mutta polkevat edelleen vettä juuri nyt, kun niin monet kädet hyppäsivät alukseen.

Bitcoin: Ole-isoisä Bitcoin on nähnyt parempia päiviä, mutta se latautuu terveellisemmin tämän kirjoituksen jälkeen kuin markkinoiden viimeisimmän korjauksen alimmassa pisteessä (9500 dollaria). Nykyisessä muodossaan isä BTC kelluu hieman yli 11 000 dollarin yläpuolella, mikä on valitettavasti alhaisempi kuin 13 000 dollarin hinta, jota se käytti pian korjauksen jälkeen, korkein sitten. Silti BTC on vain alaspäin 5% viime perjantaina avaushinnastaan, ja se on kaiken kaikkiaan aika hyvä.

Ethereum: Ethereum näyttää olevan vakauden näkemys markkinoilla, jotka yrittävät edelleen löytää jalansijaansa. Viime lauantaina se nousi 1160 dollariin pudotuksen jälkeisessä nousussa, aivan kuten Bitcoin. Se on sittemmin laskenut, mutta nykyisellä hinnalla 1050 dollaria se on vain muuttunut 1,8% viime perjantaihinnasta.

Aaltoilu: Anteeksi XRP-fanit, mutta Ripple tulee viimeiseksi, sen hinta on joukon suurin häviäjä. 1,23 dollaria, se on huikea 24% lähtöhinnastaan ​​viime viikon perjantaihin. Sen viikko ei ollut muuta kuin laskusuunta, jonka alin $ 1.16

Kunniamaininnat: Meillä on pari uutta lisäystä Market Cap -sadan 100 parhaan joukkoon, jotka ansaitsevat huudon. Yksi tällainen lisäys, IOStoken, on ylöspäin 140% viime perjantaista alkaen ja istui 0,096 dollaria. Melko tuhlaaja tunnukselle, joka oli listattu CMC: ssä vasta 16. tammikuuta.

Seuraavaksi annamme rekvisiitta Cindicatorille. Huiputettuaan kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 0,34, se lepää mukavalla 0,27 dollarilla ylöspäin 22% viime viikolla.

Tämä viikko

Suosittu Payments Firm Stripe lopettaa Bitcoin-tuen: Stripe, yksi suurimmista verkkomaksualustoista yrityksille, ilmoitti keskiviikkona Bitcoin-tuen lopettamisesta. Pitkillä tapahtumilla ja kasvavilla maksuilla yritys toteaa, että “on vähemmän käyttötapauksia, joissa Bitcoinin hyväksyminen tai maksaminen on järkevää”.

Ethereum saa “B”: n Weiss-luokitusten ensimmäisissä luokissa kryptovaluutoissa: Keskiviikkona Weiss Ratings julkaisi luettelon noin 80 kryptovaluutasta välillä A (erinomainen) – E (erittäin heikko). Ethereum sai B: n ja Bitcoin C: n, joista kukaan luettelosta ei saa A: ta tai sitä korkeampi. Perustaja Martin D. Weissin mukaan “monet kryptovaluutat ovat hämärä, ylikypsä ja alttiita kaatumisille. Markkinat tarvitsevat kipeästi selkeyttä, jonka vain vankat, puolueettomat luokitukset voivat tarjota ”.

arvosanat

Coinbase on levinnyt $$$, ja ulkopuoliset sijoittajat haluavat palan piirakasta: Mammuttipörssi Coinbase tuotti miljardin dollarin tuloja vuonna 2017, mikä on dramaattisesti 66% enemmän kuin alkuperäinen tuloennuste 600 miljoonaa dollaria. Vaikka ulkopuoliset sijoittajat kehottavat yritystä listaamaan Coinbasen osakemarkkinoille, yritys pysyy edelleen yksityisenä. Yli 13 miljoonan käyttäjän suositussa pörssissä on enemmän käyttäjiä kuin pankki- ja välitystoimisto Charles Schwabissa.

Piipusta puhuen, salamaverkolla oli pizzahetkensä: Kauan odotettu Lightning Network on käynnissä, ja sitä on jo käytetty todellisessa ostoksessa. Reddit-käyttäjä btc_throwaway1337 lähetti r / btc: lle aiemmin tällä viikolla, että hän oli käyttänyt Bitcoin Lightning -verkkoa tilaamaan VPN-reitittimen TorGuardilta. Riskialtista liiketoimintaa, jolla verkon ollessa pääverkossa on silti joitain tarpeellisia silkkuja. Fanfareja ja juhlia täynnä olevassa kommenttiosassa käyttäjät eivät voineet olla vertaamatta ostoa vuoden 2010 kuuluisaan pizzaostokseen, jossa Bitcoin vaihtoi omistajaa todelliseen ostokseen ensimmäistä kertaa kirjattuna.

Vermontissa talon ostaminen Blockchainilta: Palo Alton (Kalifornia) yrityksen ansiosta Vermontin asukkaat voivat tallentaa kiinteistöasiakirjojaan blockchainiin. Propy, Inc. paljasti pilottiohjelmansa aiemmin tällä viikolla, jonka tarkoituksena on virtaviivaistaa ostosopimuksia, hallituksen omistuksia ja ostajan / myyjän vastaavuutta. Tämä on vasta viimeinen sarja blockchain-ystävällisiä kiinteistövälitystoimia eri puolilla Yhdysvaltoja, koska Miami ja New York ovat nähneet kiinteistöjä ostamalla kryptovaluutoilla


Se ei ole vaihe, äiti-matala osakemarkkinoiden volatiliteetti ajaa sijoittajat kryptomarkkinoille: On käynyt ilmi, että salauksen suuri volatiliteetti ja villit vaihtelut eivät lannista ihmisiä – päinvastoin. Crypton kasvukipu on houkutellut sijoittajia vaikuttamatta osakemarkkinoiden vähäisistä vaihteluista. Deutsche Bankin globaali rahoitusstrategi Masao Muraki väittää, että osakemarkkinoiden volatiliteetin pienentyessä odota sijoittajien kääntyvän Bitcoinin ja ystävien puoleen saadakseen mahdollisesti lupaavampia tuottoja.

Tarvitseeko joku aikakatkaisua? CNBC Pundit kehottaa kollegaa “piss off” Live TV: ssä: Innokkaat salauksen harrastajat ja sijoittajat ovat todennäköisesti tulleet ymmärtämään kryptovaluuttojen kattavuutta. Mutta seulomalla institutionaalista FUD: ää ja toisinaan tietämättömiä mielipiteitä, voit löytää muutaman komediapalan. CNBC Fast Money -segmentissä muuttui sitcomiksi, Dan Nathan käski Rich Rossin “piss off”, kun Ross haastoi Nathanin pitkäaikaiset puhelut. Asiat tulivat koetukselle, kun Nathan kutsui Rossia “glibiksi”, koska hän kutsui BTC: tä huonoksi sijoitusvalinnaksi vuonna 2017, minkä jälkeen Ross tutki Nathanin sijoitusvalintoja ja sai kommentin.

Robinhood Stock Trading -sovellus avaa vaihtoehtoja Bitcoinille, Ethereumille: Se ei ole varastaminen rikkailta, mutta Robinhood haluaa antaa salauksen vaihtoehtoja tarvitseville. Mobiili sijoitusohjelma, jossa painotetaan sijoitusmahdollisuuksien avaamista keskimääräiselle joelle, ilmoitti torstaina avaavansa Ethereum- ja Bitcoin-paria asiakkaille Kaliforniassa, Massachusettsissa, Missourissa, Montanassa ja New Hampshiressa. Robinhoodilla on 78 prosentin vuosituhannen käyttäjäkunta, jolla on potentiaalia houkutella lisää nuoria 3 miljoonan aktiivisen kauppiaan alustalle..

Mitä uutta CoinCentralissa?

Kryptovaluuttamaksut ja Litecoin-pehmeä haarukka: Rahaa ei tarvitse tuhlata. Opi lopettamaan cryptocurrency-tapahtumamaksujen liikaa maksaminen.

Mikä on EthLend ?: Ota selvää, miten tämä projekti poistaa perinteisten pankkien vallan ja hallinnan hajautetulla lainalla.

Mobiilipörssisovellus Robinhood toivottaa salauksen tervetulleeksi: Tämä mammutti osakekauppasovellus avasi ovensa kryptovaluuttakaupalle. Uskalla tulla sisään?

Mikä on Binance-kolikko ?: Maailman suurin salausvaihto meni nollasta sankariksi todella nopeasti, eikä se lopu tähän. Lisätietoja siitä, miten tämä kolikko säästää kauppiaita raskailta transaktiomaksuilta.

Weissin kryptovaluutta-luokitukset paljastettiin: Luottaisitko johonkin maailman arvostetuimmista ja riippumattomimmista luokituslaitoksista? Olisiko vai ei, vilkaise, miten kryptoilla meni tässä luokitusluettelossa, jossa kukaan ei saa A: ta.

Kuka on Da Hongfei? Lue lisää NEO: n perustajasta ja hänen vallankumouksellisesta kryptovaluutastaan

Pois kilpailuista: Katso neljä kolikkoa, jotka kilpailevat salauksen kärkipaikasta

Mikä on CoinDash?: Ota selvää, kuinka tämä kolikko voi maksimoida kaupankäyntimahdollisuutesi antamalla sinun kopioida saavutettujen kauppiaiden tarkat liikkeet.

3 helppoa verosuunnittelutyökalua kryptovaluutta-sijoittajille: Vältä tilintarkastuksen päänsärkyä ja käytä tämän oppaan työkaluja, jotta et sekaannu IRS: n kanssa.

Mikä on kaasu?: Kuten riisisi papuillesi, GAS täydentää NEO: ta ja antaa NEO-lohkoketjuun rakennettuja älykkäitä sopimuksia ja merkkejä.

Pelaamisesta musiikkiin: Kryptovaluutat ovat alkaneet tunkeutua viihdeteollisuuteen digitalisoiduista furball-palloista luchadora-naamioituihin japanilaisiin kultasarjoihin..

Yhdysvaltain kongressi yrittää torjua kryptovaluutan rahoittamaa terrorismia: Lue lisää siitä, miksi tällä uudella terrorisminvastaisella laskulla on salausvaluuttoja.

Kuinka saada kolikoita Bitcoistan Haarukat: Valinta on sinun – myydä tai HODL. Tutustu hyviin mahdollisuuksiin ansaita hieman ylimääräistä käteistä samalla kun tuet alkuperäistä salakuningasta.

Mikä on Kyber Network?: Opi, miksi Kyber tuo nopeutta, turvallisuutta ja likviditeettiä kryptovaluutanvaihtoprosessiin.

Mikä on LUXCoin (LUX)?: Johdanto tähän hybridi kryptovaluuttaan, joka voi ravistaa merkittävästi perinteisten pankkipalvelujen maailmaa.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Nostot jäädytettiin 723 miljoonan dollarin jälkeen Japanin pörssistä: NEM-säätiön presidentin mukaan Lon Wong, yksi Japanin suurimmista pörsseistä, Coincheck, on kokenut “maailman historian suurimman varkauden”. Pitkä jatkoi, että Coincheckin käyttämät turvatoimet olivat “erittäin rentoja”, mikä teki Coincheckistä helpon tavan hakkerit hakkereille.

kolikkotarkastus hakata

Venäjän hallituksessa syntyy erimielisyyksiä salaussäännöistä: Venäjän valtiovarainministeriö julkisti 25. tammikuuta Digital Assets Regulation Billin, kokonaisvaltaisen lainsäädäntöyrityksen salausvaluutan, kaivostoiminnan, ICO: iden, kaupankäynnin ja vastaavien huomioon ottamiseksi. Venäjän keskuspankki on eri mieltä tästä lainsäädännöstä, koska heidän mielestään yleishyödylliset rahakkeet – jotka toimivat – katsovat, että rahoitussijoitukset, kuten arvopaperit, olisi sallittava vain kaupankäynnissä. Laskussa oli selvää, että kaikki rahakkeet ja kolikot ovat kuitenkin rahoitusvaroja, eivät laillisia maksuvälineitä, joita voidaan käyttää maksamiseen maassa.

Etelä-Korea kieltää ulkomaalaiset ja nimettömyyden, laillistaa vaihdon: Mukaan kommentteja Rahoituspalvelutoimikunnan mukaan “talletus- ja nostotilien oikean nimen todentamista koskevan järjestelmän perustaminen saatetaan päätökseen 30. tammikuuta 2018 mennessä”. Pohjimmiltaan muutos kieltää ulkomaalaisia ​​käymästä kauppaa pörsseissä ja pakottaa kauppiaat pitämään heidän nimensä vastaavia pankkitilejä.

tuntematon bitcoin

Bulgarian poliisin harjoittama OneCoin-toimisto: Kuten Bulgarian tasavallan syyttäjänvirasto, Bulgarian poliisi takavarikoi OneCoinin palvelimet viime viikolla joukossa väitteitä, joissa väitettiin projektille “Ponzi-järjestelmä”. OneCoin mainosti itseään kryptovaluuttana tekemällä “maksuja helpommin, nopeammin ja edullisemmin”, mutta viranomaisten ansiosta ei enää voida huijata innokkaita sijoittajia väärillä lupauksilla.

Pohjois-Korean hakkerit jatkavat hakkerointia Etelä-Korean pörsseissä: Pohjois-Korea ei vaikuta kansainväliseltä huomautukselta siirtämällä eteenpäin hyökkäyksiä Etelä-Korean kryptovaluutanvaihtoon. Arvokkaalla digitaalisella omaisuudella toimiva amerikkalainen kyberturvallisuusyritys Recorded Future väittää, että Lazarus-ryhmä on useiden tietoturvaloukkausten takana. Viime vuonna suosittu pörssi Bithumb menetti lähes 7 miljoonaa dollaria pohjoiskorealaisille hakkereille.

Pohjois-Korean hakkereita

Indian Banks Siphonin asiakkaiden pääsy kryptovaluuttoihin: Intian suuret pankit eivät halua mitään tekemistä Bitcoinin ja sen serkkujen valuuttojen kanssa, mikä tarkoittaa asiakkaiden pääsyn rajoittamista. Toistaiseksi Axis Bankilla, ICICI Bankilla, HDFC Bankilla, Intian valtionpankilla (SBI) ja Yes Bankilla on joko suljetut tilit, jotka on liitetty salausvaluutan vaihtoon, tai hallinneet niitä. Ottaen strategiansa kansainvälisestä pelikirjasta, he ovat maininneet vilpilliset / epäilyttävät liiketoimet tekosyynä tällaisten toimien toteuttamiseen.

Kansainvälinen kutsu maailmanlaajuiseen strategiaan kohti salausta: Vaikka jotkut kansakunnat mieluummin sivuuttavat salauksen kasvun ja rajoittavat sitä kokonaan, Kansainvälinen valuuttarahasto mieluummin käsittelee aihetta suoraan. Yhdistyneiden Kansakuntien taloudellinen suupala on kehottanut kansainvälistä yhteisöä kokoontumaan ilmiön huomioon ottamiseksi. IMF: n tiedottaja Gerry Rice, että “kansainväliselle keskustelulle ja yhteistyölle” on kiireellinen tarve, jotta hallitukset eivät sivuuttaisi sitä, mitä IMF uskoo olevan sarjavaroja väestönsä kustannuksella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me