Tämä viikko kryptovaluutassa – Viikkokatsaus

Bitcoin rikkoo 6000 dollaria: Pian sen jälkeen, kun lähetimme viime viikoilla tämän viikon kryptovaluutan uutiskirjeen, Bitcoin ylitti 6000 dollaria ensimmäistä kertaa perjantaina. Hinta jatkoi nousuaan ja oli perjantaina peräti 6 194 dollaria (Lähde).

Kukaan ei näytä välittävän Bitcoin Goldista: Tämän viikon Bitcoin Gold -haarukan jälkeen BTG: n hinta on pudonnut nykyiseen hintaan 128,15 dollaria. Tämä nostaa BTG: n hinnan vain hieman yli 1/3 Bitcoin Cashin hinnan. Sen lisäksi, että sijoittajat eivät näytä olevan kiinnostuneita uudesta haarukka-kolikosta, BTG: stä on tullut vähän uutisia. Ainoa BTG-uutinen, jossa on huomattava määrä osakkeita, kertoo kuinka BTG: n verkkosivusto kärsi valtavan DDOS-hyökkäyksen heti haarukan jälkeen.

Onko todellinen ohut varjoisa, seisokaa: Ikään kuin kryptovaluuttamaailma ei olisi ollut riittävän tapahtumarikas, tuleva Bitcoin SegWit2x -haarukka 16. marraskuuta ympärillä on ihmettelemässä, kumpaakin Bitcoinia pidetään todellisena Bitcoinina. Kumpikin puoli on täynnä arvostettuja hahmoja Bitcoin-yhteisössä, samoin kuin kohtuullinen osuus sitkeistä ideologeista, jotka kutsuvat toisiaan Twitterissä.

Haarukan valmistelu: Haarukan ennustetaan tapahtuvan noin 16. marraskuuta. Valmistaudu itseäsi varmista, että seuraat, kun vaihdot ilmoittavat, mitä he tekevät haarukalle. Esimerkiksi Coinbase ilmoitti, että he “kutsumme ketjun, jolla on eniten vaikeuksia, Bitcoinilla”. Gemini toisti tämän kannan sanoen “… mitataan lohkoketjun kumulatiivisia laskennallisia vaikeuksia sen määrittämiseksi, mitä kutsumme Bitcoiniksi ja BTC: ksi, ja Gemini-alustalla”.

Kun olemme päässeet lähemmäksi SegWit2x-haarukkapäivää, koomme perusteellisen raportin kunkin suuren pörssin SegWit2x-menettelyistä. Pysy kuulolla tämän raportin kanssa.

“Ok kaverit, blockchain saattaa olla uhka”: Moody’s, the century plus old bond credit rating company, julkaisi raportin “Consumer Digital Payments – US”, jossa todettiin, että kryptovaluuttojen ja lohkoketjujen “uhka” on “kaukana”, mutta yritykset lopulta omaksuvat tekniikan. [Lähde: Bitcoin-lehti]

Kotona ICO: n kanssa: Vanhan koulun verkkokaupan jättiläinen Overstock.com haluaa nostaa suurimmat ICO-kierrokset, jotka on koskaan asetettu 500 miljoonaan dollariin enemmistöomistuksessa olevalle tytäryhtiölleen t0 (vaihtoehtoisesti tZERO). Ylijäämä on ollut olemassa vuodesta 1999 lähtien, ja elokuusta 2017 lähtien se oli yksi ensimmäisistä suurimmista verkkokaupan yrityksistä, joka aloitti Bitcoinin maksamisen. Myös heidän toimitusjohtaja Patrick Byrne on ollut innokas blockchain-tekniikan kannattaja. Lisäksi Overstock.comista tuli ensimmäinen julkisesti noteerattu yritys, joka laski liikkeeseen osakkeitaan blockchainin kautta joulukuussa 2016 ja käytti t0-tytäryhtiötään myymään 126 565 osaketta. Overstock on työskennellyt kehittämään t0: n kaikkien aikojen ensimmäinen kaupankäyntialusta lohkoketjuun perustuvien osakkeiden ja arvopapereiden osalta. Lehdistötiedotteessa Byrne totesi, että “vaikka monet epäilivätkin, tZERO-tiimi työskenteli ahkerasti ollakseen keihään kärjessä luottaessa, kykenevästi ja institutionaalisesti skaalautuvia salakirjoitustekniikoita salaustekniikalle.” ICO: n odotetaan käynnistyvän 15. marraskuuta ja kestävän 31. joulukuuta saakka.

Mitä uutta CoinCentralissa?

  • Mikä on seuraava Bitcoin? – CoinCentral-kirjailija Aaron Mangal ottaa kuvan tästä yleisestä kysymyksestä.
  • [Päivitetty] Kuinka ostaa Ethereum-opas – Ether-osto-oppaamme on päivitetty uusilla vaihdoilla ja lisätietolla johtavien pörssien välisistä eroista..
  • Lisää vaihtoarviointeja ja vertailuja – Olemme jatkaneet uusien vaihtoarvostelujen ja vertailujen lisäämistä auttaaksemme käyttäjiä löytämään heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat kryptovaluutanvaihdot.

Jos olet uusi salausvaluutta tai vasta uusi CoinCentralille, muista tutustua suosituimpiin aloittelijoiden kryptovaluuttaoppaisiin:

  • Mikä on Bitcoin?
  • Mikä on Ethereum?
  • Mikä on Ripple?
  • Mikä on Monero?
  • Ethereum vs. Ethereum Classic

Lisää kryptovaluutta-uutisia verkosta

Peukkua Wozista: Steve Wozniak, Apple Computersin rakastettava perustaja, puhui Money2020-konferenssissa ja kuvasi Bitcoinin olevan “aito ja todellinen” siinä mielessä, että sitä ei voida laimentaa, kun taas hän viittasi fiat-valuuttoihin, kuten tulostettavaan Yhdysvaltain dollariin, ” eräänlainen huijaus. ” [Lähde: Bitcoin-lehti]

Mikään uusi Bitcoin-naysayers -maailmasta: Rahoitusmaailman päähenkillä oli vähän sanottavaa tällä viikolla sen jälkeen, kun Bitcoin osui hetkellisesti 6000 dollariin. Tämä saa meidät miettimään, kuinka rahoitusalan kapteenit, kuten JP Morganin toimitusjohtaja Jamie Dimon, joka kutsui kaikkia sitä kauppiaiksi “tyhmiksi”, ja Larry Fink, Blackrockin toimitusjohtaja, joka kutsui Bitcoinia “rahanpesuindeksiksi”, katsotaan vuosikymmenen ajan. Ennustamisen ei pitäisi olla niin nopeaa, mutta jokin kertoo minulle, jos Bitcoin jatkaa kasvuaan, saatamme alkaa nähdä joitain PR-turvotuksia ja anteeksipyyntöjä.

MIT tekee MIT-asioita: Massachusettsin teknillinen instituutti (MIT) tekee jälleen uutisia ja muistuttaa maailmaa siitä, miksi sitä pidetään teknisten kykyjen voimalaitoksena ja inkubaattorina, ilmoittamalla pilottiohjelmasta antaa tutkintotodistuksia Bitcoin-lohkoketjun kautta. Blockcerts Wallet -nimisen sovelluksen avulla 111 tutkinnon suorittaneelle myönnetään tutkintotodistus ja he voivat “jakaa tutkintonsa melkein heti kenelle tahansa, maksutta, ilman välittäjän osallistumista”. Joten nyt sen sijaan, että MIT-tutkinto väittäisi väistämättä, että hänellä on MIT: n tutkintotodistus, he voivat näyttää sinulle blockchainin kautta.

Down Underin säännöt: Australian hallitus on määrä äänestää laeista, jotka antavat AUSTRAC: lle finanssitiedustelun valvojalle uudet valtuudet valvoa digitaalista valuutanvaihtoa. Australian tavoitteena on aloittaa rahanpesun sääntely Bitcoinin kautta ja muut kryptovaluutat, ja jos ne hyväksytään, nämä lait vaativat pörssejä rekisteröitymään hallituksessa.

Amazon saattaa Aloita Bitcoinin hyväksyminen: Huhujen mukaan verkkokaupan jättiläinen Amazon voi alkaa hyväksyä Bitcoinin jo lokakuun lopussa. Nämä huhut perustuvat Piilaakson rahoitusteknologian lähteiden esittämiin väitteisiin Saksalainen sanomalehti Welt. James Altucher, joka tunnetaan kirjoistaan, podcastistaan, yrittäjyyskokemuksestaan ​​ja satunnaisista röyhkeistä “Crypto-Millionaire Hosts Free Cryptocurrency Masterclass” -kohdistetuista Facebook-mainoksista, väitti myös, että Amazon voi tehdä Bitcoin-ilmoituksen tulokokouksessa 26. lokakuuta. Tätä kirjoitettaessa Bitcoinin hinta ei ole 7 000 dollaria +, joten näyttää siltä, ​​että neuvottelupuhelusta ei ole tullut uutisia.

On tärkeää toistaa, että tämä tarina on huhu, ja niitä tulisi kohdella sellaisina.

Venezuelalaisten kaivostoiminta inflaation selviämiseksi: Aikaisemmin yksi Etelä-Amerikan rikkaimmista maista on käsitellyt äärimmäistä hyperinflaatiota, jonka IMF ennustaa voivan saavuttaa 720% tänä vuonna. Monet venezuelalaiset ovat ottaneet Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen louhinnan vaihtoehtona nykyisille olosuhteille. Kaivostoiminta, joka tuo 800 dollaria kuukaudessa, tarjoaa kansalaisille paremman elämäntavan maassa, jossa minimikuukausipalkka on 40 dollaria, jota täydentävät hallituksen 56 dollarin setelit. Venezuelalaiset tekevät sen kuitenkin vaarassa, että heidät pidätetään energiavarkauksista. [Yahoo News]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me