Tämä viikko kryptovaluutassa – Viikkokatsaus

Toinen viikko. Toinen kaikkien aikojen korkein. Viime viikkojen uutiskirjeessä huipputarina oli Bitcoin, joka rikkoi 6000 dollaria. Vain viikkoa myöhemmin Bitcoinin hinta on nyt 7305 dollaria tämän kirjoituksen yhteydessä.

Maailman suurin Exchange-humala Bitcoinilla: CME Group Inc., maailman suurin ja monipuolisin johdannaisten markkinapaikka, ilmoitti tekevänsä esitellä bitcoin-futuurit vuoden loppuun mennessä. Tähän päätökseen on voinut vaikuttaa osittain Cboe Global Markets Inc., joka ilmoitti aikovansa tarjota bitcoin-futuureja aiemmin tänä vuonna.

Rich Crypto-Fork -isä, huono Crypto-Fork-isä: Olet ehkä huomannut, että Bitcoinin hinta räjähti viime viikkojen aikana. Tämä johtuu suurelta osin markkinavoimista, jotka jakavat Bitcoininsa valmistautuakseen tulevaan Bitcoin2x-haarukkaan. Tutkitaan kuitenkin tätä, jotta voimme todella ymmärtää miksi. Monet tajuavat Bitcoin-sijoittajat pitävät haarukoita mahdollisuutena pääsääntöisesti saada ilmaista rahaa kun haarukka luo kaksi rahaketta, kuten näimme Bitcoinin ja Bitcoin Cashin kanssa. Haarukkaa tukevat pörssit antavat Bitcoin-haltijoille vastaavan määrän haaroitettua tunnusta. Joten jos sinulla on 100 bitcoinia haarukan aikaan, päädyt 100 bitcoineihin ja 100 Bitcoin2x: ään haarukan jälkeen (edellyttäen, että tietysti vaihto tukee haarukkaa). Siksi me yleensä taipumus nähdä a tulva ihmisiä, jotka jakavat omaisuutensa BTC: hen ennen haarukan työntämistä, mikä on mahdollisesti keinotekoinen korkea, ja seuraava ulosvirtaus takaisin altaisiin haarukan jälkeen. Tosin on olemassa useita muita tekijöitä, jotka eivät ole sijoitusneuvoja, mutta sinun tulisi ainakin olla tietoinen tällaisista malleista.

Bitcoin takaisin Kiinaan taas, ehkä: 19. päivän jälkeen Kiinan kommunistisen puolueen kansallinen kongressi 24. lokakuuta jotkut väliaikaiset rajoitukset, määräykset ja käytännöt perutaan. Tämä tarkoittaa, että Bitcoinin kielto kaupankäynti Kiinassa voi olla yksi niistä. Ottaen huomioon, että Kiinan naapurit ja kansalliset kilpailijat, kuten Venäjä ja Japani, ovat alkaneet omaksua lohkoketjun ja siirtyä nopeasti syömään Kiinan menetettyä maata kiellon aikana, tämä ei näytä olevan niin kaukaa. Tämä on kuitenkin edelleen voi olla ja uutiset kehittyvät edelleen, mutta tämä olisi tietysti iso juttu Bitcoin-yhteisölle.

Hyvä kuin kulta: Vuonna haastattelu Epoch Timesille, blockchain-tutkija Saifedean Ammous jakoi oivalluksia siitä, miksi Bitcoin on yhtä hyvä kuin kulta. Tärkein näkökohta on kyky tarjota järkevää rahaa minkä tahansa keskushallinnon tai viranomaisen valvonnan ulkopuolella kaikkialla maailmassa. Bitcoin on samanlainen kuin kulta siinä mielessä, että sen 21 miljoonan bitcoinin rajoitettu tarjonta tekee siitä “kovaa rahaa”. Tämä tarkoittaa, että sen määrää on vaikea lisätä, minkä vuoksi on vaikea manipuloida kysyntää. Siellä missä Bitcoin loistaa kullan yläpuolella, on kyky käyttää sitä suoraan maksuna, joka lähetetään kenelle tahansa kaikkialla maailmassa, sekä kuinka suhteellisen halpa on liikkua ja turvata.

Indonesia on valmis Bitcoiniin: Indonesiassa on maailman neljänneksi suurin väestö, josta 80% on pankkitonta, offline-tilassa ja toimii kassaperusteisesti. Koska Bitcoin ja muut kryptovaluutat eivät vaadi pankkitiliä, se voi tarjota Indonesian kansalaisille “verkon ulkopuolelta” digitaalisen maksutavan edut ja mukavuuden tarvitsematta luottaa vakavasti puuttuvaan pankki-infrastruktuuriin. Monien erilaisten elementtien olisi kuitenkin oltava käytössä, jotta tämä olisi realistisesti mahdollista. Suurin haaste olisi saada miljoonat indonesialaiset mukaan teknisesti raskaaseen maksuekosysteemiin, lisäämään älypuhelinten ihmisten määrää ja navigoimaan hämärässä sääntelymaastossa. [Forbes]

Mitä uutta CoinCentralissa?

  • Tällä viikolla CoinCentralin Steven Buchko lähti kentälle (Chevron-huoltoasema) kokeilemaan Bitcoin-pankkiautomaattia. Tämä hauska lukea yksityiskohdista ei ole niin hauskaa aikaa, jonka Steven käytti tällä menetelmällä Bitcoinin ostamiseen.
  • Pyrimme jatkuvasti kouluttamaan maailmaa kryptovaluutasta, lisäsimme kourallisen uusia oppaita erilaisille vaihtoehtoisille kryptovaluutoille:
  • Mikä on IOTA?
  • Kuinka ostaa IOTA
  • Mikä on Litecoin?
  • Mikä on NEO?

Lisää kryptovaluutta-uutisia verkosta

Bitcoin Biz on Boomin ’: Bitcoiniin liittyvillä työmarkkinoilla on tapahtunut merkittävää kasvua Freelancer.com raportoi 82 prosentin kasvun Bitcoiniin liittyvissä työpaikoissa vasta kolmannella vuosineljänneksellä. Kaikilla sisällöntuottajista, toimittajista, suunnittelijoista, salaustekijöistä, tietoturva-asiantuntijoista, markkinoijista ja kehittäjistä on tapahtunut huomattavaa lisääntymistä kryptovaluuttaan liittyvässä työssä. Sen lisäksi, että työtä on enemmän, työ vaatii myös korkeamman tason taitoja ja maksaa keskimäärin 10-20% enemmän kuin tavalliset markkinakorot. Lisäksi, jos olet huono kirjailija, joka on intohimoinen kryptovaluutoista, palkkaamme myös meitä &# 128521;

Venäjän jopa jotain: Lyhyessä vuodessa Venäjän hallitus siirtyi seitsemän vuoden vankeustuomioiden jakamisesta kaikille, jotka käyttävät Bitcoinia, yhdeksi maailman nopeasti kasvavista kryptovaluutan keskuksista. Yksityinen sektori, joka omistaa blockchainin, ei ole mitään epätavallista, koska yksityiset yritykset ympäri maailmaa rakentavat innovatiivisia tekniikoita blockchainilla. Venäjän hallituksen äkillinen ja nopea käyttöönotto ja omaksuminen tekniikalle, jota se pitää lain rangaistavana, vaikuttaa kuitenkin hieman epätavalliselta. Siellä on kourallinen teorioita kuten talouskasvun stimuloiminen ilman riippuvuutta öljystä ja kaasusta, tai tapa venäläisille oligarkeille välttää länsimaiset pakotteet, tai jos pyydät Redditiä ja joitain Facebook-ryhmiä, hodlata Bitcoin ja ostaa lamboja.

Etelä-Korea säätelee Bitcoinia hyödykkeeksi: Etelä Korealainen keskuspankki, Korean keskuspankki, ilmoitti, että Bitcoinia säännellään hyödykkeenä valuutan sijaan. Keskuspankki ei aio käynnistää asetusta pian.

Varoitus sanat Ron Paulilta: Tuoreessa haastattelussa Kitco News, entinen presidenttiehdokas Ron Paul kehotti Yhdysvaltojen hallitusta tulisi käyttää “odota ja näe” -menetelmää sen sijaan, että hyppisit siihen. Mitä tulee Bitcoiniin, joka kilpailee Yhdysvaltain dollarin kanssa, Paul huomautti, että jos ihmiset haluavat käyttää Bitcoinia, “hallituksen tulisi pysyä poissa siitä”.

Crypto-Hedge Funds on nousussa: Yli 90 hedge-rahastoa, jotka keskittyivät digitaalisiin omaisuuseriin, kuten Bitcoin, tuli puusta vuonna 2017, nostamalla salausrahastojen kokonaismäärä 124: een. Arvioiden mukaan salausrahastojen hallinnoimat varat ovat noin 2,3 miljardia dollaria, mikä on kova kertasumma, joka kykenee liikkumaan markkinoilla, mutta ei melkein läheskään hedge-rahastosektorin ennätykselliset 3,15 biljoonaa dollaria.

Pois sääntelykilpailuista: Kanssa yli 30 maailmanlaajuista sääntelyviranomaista Ilmoittaessaan heidän henkilökohtaiset suunnitelmansa, miten lähestyä ICO: ita ja merkkikauppaa, voimme nähdä maailmanlaajuisen sääntelyympäristön muodostuvan. Esimerkiksi Japanissa on 11 säänneltyä Bitcoin-vaihtoa, ja niiden on sanottu olevan hallita yli 60% maailmanlaajuisista Bitcoin-markkinoista, ottaa huomioon, että Kiina kielsi heti kryptovaluuttojen ja ICO: iden myynnin. Maailmanlaajuisten salausvaramarkkinoiden arvo on 180 miljardia dollaria, mikä tekee siitä merkittävän keskipisteen monille hallituksille.

Siunauksia Thieliltä: Miljardööri riskipääomasijoittaja Peter Thiel on tukenut Bitcoinia pitkään ja todennut, että ihmiset ovat aliarvioi sitä edelleen. Yhtenä PayPalin perustajista Thielillä on merkittävä käsitys Bitcoinin mahdollisuudesta mullistaa raha- ja maksutila. Koska joku on kyllästynyt maksamaan 2,9% pelkästään maksun saamiseksi, ei ole vaikea olla samaa mieltä hänen kanssaan.

New York pidätti väitetyn ICO-huijausyrittäjän: New Yorkissa toimiva liikemies Maksim Zaslavskiy pidätettiin arvopaperipetosten salaliittoon, joka liittyi kahteen ICO: han. Zaslavskiy väitti houkuttelevan sijoittajia antamalla lupauksia korkeasta tuotosta. Jos Zaslavskiy on syyllistynyt, hän voi saada jopa viisi vuotta vankeutta ja sakon. [CoinTelegraph]

GDAX hahmottaa tulevaisuuden merkkistandardinsa: 2. marraskuuta GDAX julkaisi sen Digital Asset Framework että hahmoteltiin kriteerit, jotka tulevien tunnusten on täytettävä, jotta ne voidaan luetella. Muutama näistä kriteereistä sisältää sen, onko digitaalinen omaisuus yhdenmukainen GDAX: n arvojen ja tehtävän kanssa, ja onko se laillista Yhdysvaltain nykyisen arvopaperilain mukaan.

Miltä Bitcoin näyttää 20 vuodessa? Jos olet päässyt niin pitkälle uutiskirjeemme kautta, et ehkä ole sellainen, joka välttäisi hyvää (ja pitkää) lukua. tiistai Daniel Jeffries yritti ennustaa tulevaisuutta, yksityiskohtaisesti, mitä hänen mielestään on varastossa Bitcoinille, kryptovaluutalle ja Blockchainille. Tämä keskipitkä viesti Hackernoonille on arvioitu 34 minuutin lukemaksi, mutta se on aika arvoinen, jos sinulla on se.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me