Tämä viikko kryptovaluutassa – 5. tammikuuta 2018

Bitcoin: Kryptovaluutan lippulaiva tuli vuonna 2018 suhteellisen hiljaiseen tahtiin, mutta alkoi piristyä tämän viikon lopussa. Kirjoitushetkellä Bitcoin on ylöspäin 14,55% viikoksi.

Ethereum: Vaikka Ethereum menetti markkinaosuutensa 2. sijan Ripplen räjähtävälle juoksulle, se mursi 1000 dollarin hintarajan lähes 1075 dollaria vahvistuksella 31,82% viikoksi.

Ripple nyt toiseksi arvokkain valuutta: Tämä on ollut villi ja jännittävä matka Ripple-sijoittajille tällä viikolla. Valuutta saavutti ATH: n 3,81 dollaria, a 1424% kasvua 30 päivää aiemmin. Dramaattinen kasvu tulee, kun maailmanlaajuinen kiinnostus kryptovaluuttaan kasvaa edelleen ja antaa väreille käytännöllistä käyttöä (suurten nimellisten rahoituskumppanuuksien kanssa) rajatylittäviin maksuihin.

Altcoins auttaa salakirjoitusmarkkinoita saavuttamaan 700 miljardin dollarin ATH: n: Joulukuu ei ehkä ole ollut paras kuukausi Bitcoinille ja muille suurimmille kryptovaluutoille, mutta “joulua edeltävä myynti on nyt selvästi takana”, eToron analyytikko Mati Greenspan toteaa. CoinMarketCapin 4. tammikuuta kirjoittamishetkellä mukaan markkina-arvo oli lähes 762 miljardia dollaria.

Tron saapuu kymmenen parhaan areenalle Pelkästään viimeisen seitsemän päivän aikana Tronin virallinen valuutta (TRX) kasvoi melkein 444% saavuttaa noin .28 dollaria. Tron on tällä hetkellä markkina-arvoltaan 6. sijalla. Tron on ottanut viime aikoina otsakkeita hämmästyttävään kasvuunsa, samoin kuin suurten nimien kumppanuuksiin ja tähtitutkittuun yritystiimiin.

Tähtien nousu uusiin korkeuksiin: Stellarin (aiemmin Stellar Lumens) takana oleva tekniikka on lähes identtinen Ripplen kanssa, mikä on monille sijoittajille vahva syy nähdä Stellar-projekti uskottavana kolikkona, jolla on kirkas tulevaisuus. Kun John McCaleb lähti Ripplestä aloittaakseen Stellarin, voidaan olettaa, ettei edes McCaleb pysty ennustamaan, että Stellar saavuttaisi 0,91 dollarin ATH: n niin nopeasti. Arviointi merkitsee lähes 10-kertaista nousua joulukuun alussa nähdystä 0,9 sentin arvosta. Tähti kasvoi 127% viikoksi.

CMC tammikuu

Peter Thiel’s Silicon Valley Venture Capital Firm tekee ison panoksen Bitcoiniin: Vuoden 2017 puolivälissä perustajarahasto käytti 15 – 20 miljoonaa dollaria Bitcoinille. Tuolloin Bitcoinin hinta oli noin 2500 dollaria. Thiel pitää Bitcoinia kryptovaluutan kullana spekuloimalla, että se on erittäin aliarvostettu nykyiseen arvoonsa.

Crypton uusi miljardööri Mile: Varo Bill Gatesia, Warren Buffetia ja Jeff Bezosia, kaupungissa on uusi joukko miljardöörejä. Maanantaina 1. tammikuuta 2018 Ripplen toimitusjohtajan / perustajien arvo oli 88 900 000 000 dollaria markkina-arvolla seuraavasti: Chris Larsen (37,3 miljardia dollaria), Brad Garlinghouse (9,5 miljardia dollaria) ja Jed McCaleb (5,3 miljardia XRP). Ottaen kuitenkin huomioon salauksen epävakauden, ei ole mitään takeita siitä, että ne pysyvät tässä luokassa pitkällä aikavälillä.

Rikolliset & Salaus: Vaikka Bitcoinista tuli tunnetusti helpottava liiketoimia pimeillä markkinoilla, viimeaikainen suuntaus käyttää enemmän yksityisiä kolikoita, kuten Monero, on huolestuttanut virkamiehiä. Euroopan unionin lainvalvontaviraston Europolin mukaan Monero yhdessä Ethereumin ja Zcashin kanssa on saamassa suosiota digitaalisessa maanalaisuudessa. Vaikka nämä kolikot ovat näennäisesti jäljittämättömiä, Chainalysisin kaltaiset yritykset tehostavat toimia näiden rikollisten torjumiseksi, mukaan lukien rikokset, kuten rahanpesu ja kiristys..

BitConnect löi ja lopeta: Surullisen bitcoin-lainanantofoorumi BitConnect on kuumassa vedessä, kun Texas Securities Commissioners antoi hätätilanteen ja lopettamisen määräyksen. Kiistanalaisella alustalla on 4,1 miljardin Yhdysvaltain dollarin markkina-arvo ja sitä ympäröi mysteeri.

Bitconnect lakkaa ja hylkää

Mitä uutta CoinCentralissa?

Onnellista uutta vuotta kaikille! Vuonna 2018 on niin paljon lupaavia projekteja ja ideoita, joita emme voi innostaa. Tämän viikon artikkeleita ovat:

  • Mikä on substraatti: Tällä hajautetulla alustalla on tehtävä vapauttaa keskitetyt siteet, jotka sitovat web-hostingia ja sisällön käyttöä.
  • Mikä on Bodhi: Lue lisää ennustemarkkinoiden alustan maailman heikommasta kehityksestä.
  • Mikä on ICON (ICX): ICON pyrkii yhdistämään maailman rakentamalla jättimäisen yhdistävän hajautetun verkon.
  • Mikä on Bytecoin? : Tämä tunnus luotiin vuonna 2012 ja se on yksi varhaisimmista kehitetyistä kryptovaluutoista.
  • Bittiä & Tavua 101: Johdatus salaukseen: Ymmärrä, kuinka tavut ovat keskeinen osa tietoa, jota tarvitaan ymmärtämään salauksen valuuttojen taustalla olevat voimat.

    Onko 2018 Alttien vuosi ?: Kun Bitcoin menettää markkina-aseman, 2018 voi olla muodostumassa vuodeksi massiiviselle altcoin-kasvulle.

  • Hallitukset, jotka haluavat kiertää valtion sanktioita kryptovaluutoilla: Jotkut maat etsivät kryptovaluuttoja liikkuakseen hallituksen asettamien pakotteiden ympärillä.
  • Onko Bitcoin Mining sen arvoista ?: Selvitä, onko sijoittaminen Bitcoin-kaivostoimintaan arvoinen aikaa, vaivaa ja rahaa.

Jos haluat nähdä cryptocurrency -maailman vaikuttajat, kuten Tim Draper, Brad Garlinhhouse (Ripplen toimitusjohtaja) ja Charlie Lee (Litecoinin perustaja), puhu, tarkista Blockchain Connect San Franciscossa 26. tammikuuta 2018. Lukijamme saavat 30% alennusta koodilla “sattuma” &# 128578;

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Japanilainen rahoitusmammutti väittää, että Bitcoin lisää BKT: tä 0,3%: Kahden Nomuran analyytikon mukaan “varojen lisääntymisen astetta tuskin voidaan jättää huomiotta”. “Varallisuuden vaikutuksella” rikkaammaksi tuntevat kryptovaluutta-sijoittajat ottavat uuden omaisuutensa ja muuttavat ne “todellisen maailman” menoiksi. Tällä hetkellä miljoona Japanin kansalaista omistaa noin 3,7 miljoonaa bitcoinia.

Egyptin Grand Mufti väittää, että Bitcoin on “epäislamilainen”: Kuultuaan erilaisten talousasiantuntijoiden kanssa suurmufti Shawki Allam totesi, että kryptovaluutta itsessään on islamin uskon vastainen. Vertaamalla kryptovaluutta uhkapeleihin (mikä on islamissa kielletty), Grand Mufti totesi, että virtuaalivaluutta kulkee käsi kädessä “Suora vastuu yksilöiden taloudellisessa tuhossa”. Samoin marraskuussa 2017 Turkin johtava uskonnollinen viranomainen huomautti yhtäläiset lausunnot, joissa digitaaliset valuutat olivat luonteeltaan rikollisia ja siten islamia vastaan..

Egyptin mufti

Presidentti Reaganin edellinen johtajajohtaja ajattelee, että olemme kaikki “typeriä keinottelijoita”: David Stockman ei selvästikään ole kriittisen valuutan fani. Itse asiassa CNBC: n Futures Now -ohjelmassa haastattelussa Stockman totesi, että “se on pohjimmiltaan todella typeriä keinottelijoita, jotka ovat vakuuttaneet itsensä puiden kasvavan taivaalle. Se palaa upeassa kaatumisessa. ” On huomattava, että Stockmanilla on usein laskeva näkymä rahoitusmaailmassa.

Vaikka Bitcoin kohenee, USD laskee: 10 prosentin tappiolla Yhdysvaltain dollari koki suurimman vuotuisen laskunsa muihin merkittäviin valuuttoihin verrattuna vuodesta 2003. Vaikka fiat-valuutat, kuten euro ja punta, vahvistuivat dollariin nähden, yksikään ei ollut aivan yhtä voimakas kuin digitaaliset valuutat, mukaan lukien Bitcoinsin 1 341 prosentin nousu vuoden 2017 alusta loppuun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me