Tämä viikko salauksessa

Sanat eivät voi viedä minua alas, mutta hinnat voivat

Sauvat ja kivet saattavat rikkoa luuni, mutta alaspäin suuntautuva myyntipaine johtaa minut konkurssiin.

Sen jälkeen kun Bitcoin ei onnistunut rikkomaan keskeistä vastustasoa 10 000 dollarilla, markkinat ovat olleet vaikeuksia löytää tukea. Se on laskenut jatkuvasti sunnuntaista lähtien, ja tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että lopetamme viikon punaisella kynttilällä. Kun salauksen kokonaismarkkina-arvo on 392 miljardia dollaria, a 14% lasku viime perjantaista lähtien, todennäköisyys nähdä, että pitkä punainen kynttilä viikoittain on korkea.

Ottaen huomioon härkäloukkujen trendit tämän vuoden karhumarkkinoilla, voimme olla hieman romahtamassa. Tai tämä voi olla vain korjaus viimeaikaiseen positiiviseen hintatoimintaan. Joko niin, pidä silmällä Bitcoinia potentiaalisten tukitasojen kerrannaisina kahdella (8400 dollaria, 8000 dollaria 7600 dollaria jne.) Ja lähesty markkinoita hieman terveellä varalla – jos murtumme liian kauas alle 8 tuhatta dollaria, se voi tarkoittaa viikkoa enemmän punaista.

Bitcoin: 8610 dollaria, Bitcoin on rikkonut melkein kuukauden pituisen viikoittaisen voiton, kirjoittamalla a 10% menetys viime perjantaista lähtien.

Ethereum: Ethereum on vielä huonompi, alaspäin 16% viikoittain hintalappu 680 dollaria.

Aaltoilu: Kaikkein pahinta on, että Ripple, joka istuu 0,69 dollaria, on hävinnyt 30% sen arvosta viikon aikana.

kryptovaluuttamarkkinat 10. toukokuuta

Kotimaan uutiset

Coloradon lainsäätäjä sanoo kyllä ​​ja ei lainsäädännölle, joka antaisi ohjeet rahakkeiden tunnistamiseksi arvopapereiksi: Laki HB 1426 hyväksyttiin ongelmitta Coloradon talossa, mutta senaatilla oli muita suunnitelmia lainsäädännöstä. Saatuaan äänestyksen HB 1426: n puolesta senaatti pyysi äänestämään uudelleen ja lakiehdotus hylättiin klo 18-17. Jos laki olisi annettu, laskussa olisi erotettu toissijaisuusmerkit ja arvopaperimerkit; entistä, CryptoKitties-kaltaisten tavaramerkkien, katsottaisiin olevan “kerättäviä postimerkkejä”, kun taas kaikki rahavoittoa varten jaetut rahakkeet katsotaan arvopapereiksi. Lain lakisääteinen yhteenveto kuuluu seuraavasti: “Lainsäädännössä määritellään” avoin lohkoketjun tunnus “ja vapautetaan tietyt avoimet lohkoketjun merkit” arvopaperin “määritelmästä” Colorado Securities Actin “tarkoituksiin.”

Samaan aikaan Länsi-Virginia käytti juuri Blockchainia valtion vaaleissa, ensimmäinen Yhdysvalloissa: Colorado saattaa olla pesemässä lainsäädäntökäsiään blockchainissa, mutta toisella puolella maata Länsi-Virginia likaisee kätensä. Äänestysten päättyessä 8. toukokuuta Länsi-Virginian hallitus sai osan äänestyksistään Voatzin blockchain-äänestysalustalta, mikä teki ensimmäisistä Yhdysvaltain vaaleista äänten tallentamisen tekniikan avulla. Toistaiseksi koekäytönä pidetty vaihtoehto oli avoin vain lähetetylle sotilashenkilölle, poissaoleville äänestäjille, jommankumman ryhmän puolisoille ja huollettaville sekä rekisteröidyille äänestäjille Harrisonin ja Monongalian läänistä..

Bloomberg, Novogratzin Galaxy Digital Capital Team käynnistää Crypto Index Fund -rahaston: Miljardierisijoittaja ja kryptokapitalisti Mike Novogratzin Galaxy Digital Capital ja Bloomberg ovat käynnistämässä yhteisen kryptovaluuttaindeksirahaston. Bloomberg Galaxy Crypto Index tunnetaan rahaston seurauksena Bitcoinin, Ethereumin, Ripplen, Bitcoin Cashin, EOS: n, Litecoinin, Dashin, Moneron, Ethereum Classicin ja Zcashin hintoja. Molemmat osapuolet pitävät indeksiä salausmarkkinoiden “ensimmäisen institutionaalisen luokan vertailuarvona”. Vaikka alkuperäinen Bloomberg-raportti osoitti, että indeksi on avoin Bloomberg-asiakkaille, siinä ei paljastettu, olisiko indeksi avoin Bloombergin asiakaskunnan ulkopuolella oleville sijoittajille, olivatko ne akkreditoituja vai ei.

Winklevosses turvaa viidennen patentin, kun institutionaaliset pelaajat kiristävät markkinoiden pitoa: Joulukuussa 2017 jätetty Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto myönsi Winklevoss IP: lle patentin “[järjestelmistä], menetelmistä ja ohjelmistotuotteista pörssissä käydyille tuotteille, joilla on digitaalista matematiikkaan perustuvaa omaisuutta”. Pohjimmiltaan patentti myöntää Winklevossille lisenssin kaupankäynnin kohteeksi pörssissä vaihdetuilla tuotteilla (cryptocurrencies) (todennäköiset rahakkeet).

Winklevoss-patentti

Robinhood kerää 363 miljoonaa dollaria D-sarjan pääomasijoituskierroksella: He sanovat, että ihmiset, jotka ansaitsivat eniten rahaa 1800-luvun kullan kiireessä, olivat ne, jotka myivät lapioita. No, Robinhoodilla on oltava kauniita lapioita, koska se houkutteli 363 miljoonan dollarin rahoitusta D-sarjan pääomasijoituskierroksellaan. DST Globalin, Iconiqin, Capital G: n, Sequoia Capitalin ja KPCB: n rahoittaman rahoituksen arvo on 5,6 miljardia dollaria. Robinhood aikoo käyttää pääomaa laajentamaan kryptovaluuttakauppapalvelua, joka on tällä hetkellä saatavana 10 osavaltiossa, koko Yhdysvaltoihin..

New Yorkin pörssin emoyhtiö haluaa tuoda Bitcoin-kaupan Wall Streetille: Intercontinental Exchange (ICE), atlantalainen yhtiö, joka omistaa New Yorkin pörssin, suunnittelee suunnittelevansa omaa kryptovaluuttakauppaa. Jos vaihto perustetaan, institutionaaliset asiakkaat voisivat käydä kauppaa Bitcoinilla vaihtosopimuksilla, johdannaisilla, jotka antaisivat pankeille mahdollisuuden pitää sopimuksia kryptovaluutan hinnoista ja suorittaa kauppoja seuraavan päivän maksuilla. Nämä vaihtosopimukset antaisivat pörssille täydellisen sääntelyn suojan CFTC: n kaupankäyntilainsäädännön mukaisesti, ja itse pörssi olisi ensimmäinen perinteinen rahoituspörssi, jolla käydään kauppaa suoraan Bitcoinilla, jos se toteutuisi.

Blockchainia tutkiva Facebook luo tutkimusryhmän: Mark Zuckerberg ja Facebookin tiimi eivät halua kryptovaluuttamainoksia verkkosivustolleen, mutta se ei tarkoita, etteivät he tutkisi tekniikkaa Facebookin eduksi ja kehittämiseksi. David Messus, Facebook Messengerin johtaja ja Coinbase-hallituksen jäsen, ilmoitti henkilökohtaiselle Facebook-sivulleen, että hän “perustaa pienen ryhmän tutkimaan, kuinka parhaiten hyödyntää blockchainia Facebookissa, alusta alkaen”. Zuckerberg ilmoitti tammikuussa julkisesti blockchain-sovelluksen punnitsemisesta Facebookin palveluihin ja totesi omalla henkilökohtaisella sivullaan: “Olen kiinnostunut menemään syvemmälle ja tutkimaan näiden tekniikoiden positiivisia ja negatiivisia puolia ja kuinka parhaiten käyttää niitä meidän palvelut.”

Mitä uutta CoinCentralissa

Viisi suurinta kaivostoimintaa maailmassa: Jos tiedot ovat uutta öljyä, tällaiset toiminnot ovat uudet poraajat ja öljynporauslautat.

GDAX vs. Binance Exchange -vertailu: Yhdellä on fiat-vaihtoehtoja, toisesta on tullut maailman vaihtoehto altcoineille, mutta molemmat sijoittuvat jatkuvasti viiden parhaan joukkoon päivittäisen määrän suhteen.

Fluidity Summit 2018: Blockchain ja rahoituksen tulevaisuus: Fluidity-konferenssissa on NYC: n blockchain-viikolla osa Mike Novogratzia, Bill Lubinia ja muita salakehän merkittäviä ääniä.

Tehosta VC: n Adam Draperia Blockchainista startup-supervoimana: Tämän isän jalanjäljissä Adam Draper on nouseva lohkoketjussa.

Mikä on estossa? | Johdatus lohkojen tutkijoille: Löydätkö itsesi eksyneeksi ei-hyökkäysten, hashien ja lompakko-osoitteiden sokkeloon käyttäessäsi lohkojen etsintää kuten etherscan? Siellä on kartta.

Mitä mahdollisuuksia Blockchain voisi luoda immateriaalioikeuksille (IP) ?: Kopiointikirjoittaminen ja patentit lohkoketjussa – kuulostavat meille melko loogiselta.

Cryptocurrency Mining’s Drain on GPU Supply: Kun kaivostoiminta on tulossa suositummaksi, näytönohjainten valmistajien on pidettävä pelien, heidän perinteisen asiakaskuntansa, pitäminen onnellisina, kun GPU: n hinnat riisiä.

Papua-Uusi-Guinea on sääntelemättömän taloudellisen lohkon (ketjun) uusin lapsi: Pienemmät kansakunnat lähestyvät salausta mahdollisuutena stimuloida kasvua, eikä Papua-Uusi-Guinea ole poikkeus.

Kyllä, lohkoketju voidaan hakata: Anteeksi pettymyksen, kaverit, mutta olkoon se verkon häiriöitä tai 51%: n hyökkäys, estoketjut voivat vaarantua.

Mitä hyväntekeväisyysjärjestöjen tulisi tietää ennen Bitcoin-lahjoitusten hyväksymistä ?: Olemme kaikki salakirjoituksen puolesta, mutta ennen kuin lisäät Bitcoinin lahjoitusvaihtoehtona, on joitain huomioitavia tekijöitä.

Miksi Blockchain-tekniikka on vastaus maailman pankkijärjestelmän ongelmiin: Odota, ajattelin, että yritimme välttää pankkeja – oikein, kaverit?

Sadat verkkosivustot osuvat Coinhive-ohjelmistoon, kävijämiinat Monero Unawares: Bad Packetsin Troy Mursch selvitti yli 300 sivuston verkoston, joka oli saanut tartunnan Monero-selainkaivokseen käytetyn Coinhive-ohjelmiston avulla.

NYSE-emoyhtiön suunnitelmat Bitcoinin tuomisesta Wallstreetiin: NYT-raportti: New Yorkin pörssin omistaja Intercontinental Exchange työskentelee väitetysti omalla Bitcoin-pörssillään.

7 hienoimmista asioista, joita voit ostaa Bitcoinilla: Risteilyt, huoneistot – helvetti – jopa korkeakoulututkinto, ja nämä ovat vain epätavallisia asioita.

Lähteellä: Githubin blockchain-alueen tutkiminen: Sukella Githubin nurkkoihin etsintäoppaamme avulla.

Keskusyksikkö Airdropille miljoonan dollarin MFT kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen: Lentopisaroista on tullut uusi kuuma tapa vaihtaa valuuttoja, ja nyt niitä käytetään hyväntekeväisyyteen.

Kysymykset Loom kuin Bytecoin-pumput 1000% tärkeimmillä pörssi-ilmoituksilla, kaatopaikat verkon ongelmien jälkeen: Oliko se pumppu ja kaatopaikka, oliko se huijaus? Kun nämä kysymykset ovat edelleen olemassa, tiedämme tämän.

Kuka on Adam Back? Tietoja Blockstreamin toimitusjohtajasta: Viimeisimmässä teollisuuden muuttajaprofiilissamme tarkastelemme Adam Backiä ja hänen töitään Blockstreamissa.

Binance vs. Bitfinex Exchange -vertailu: Katso, kuinka kaksi maailman suosituimmista pörsseistä pinoaa toisiaan vastaan ​​viimeisimmän vertailumme avulla.

Mikä on kryptovaluutan pääverkko: Kun kymmeniä mainnettejä on tarkoitus käynnistää tänä keväänä ja kesänä, näemme, kuinka moni näistä projekteista oli spekulaation arvoinen.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

Blockchain-standardit Works for Kiinassa, odota niitä vuoteen 2019 mennessä, virkamiehet sanovat: Sanat “Kiina”, Bitcoin “,” blockchain “ja” kielto “ovat esiintyneet samoissa otsikoissa ja / tai lauseissa useammin kuin olemme valmiita laskemaan, mutta vain koska media sanoo sen, ei tee siitä niin; Jos Kiinan hallituksesta ja salauksen vastaisista tunteista on tullut synonyymejä, joku unohti kertoa sen kiinalaisille poliitikoille. Paikallisten raporttien mukaan päättäjät muodostavat blockchain-standardikomitean ja työryhmän. Blockchainin ja hajautetun kirjanpitotekniikan standardointikomiteaa, jota kutsutaan, luodaan “antamaan toimialalle ohjeita”, Kiinan Blockchain Research Office -yksikön johtaja Li Ming kertoi Xinxuan Economic Information Daily -lehdelle.

Ota rahat ja juokse: iranilaiset käyttävät salausta 2,5 miljardin dollarin siirtämiseen rajojen yli: Iranilaiset väittävät vastauksena Yhdysvaltojen irtautumiseen Obaman aikakauden Iranin ydinsopimuksesta salakirjoituksella rahan siirtämiseksi maasta 2,5 miljardin dollarin verran, toteaa Iranin talouskomission puheenjohtaja Mohammad Reza Pourebrahimi. Useiden kansainvälisten hallitusten tukema epävarmuus ydinsopimuksen tulevaisuudesta on saanut Iranin riidan romahtamaan viimeisen puolen vuoden aikana menettämättä neljänneksen arvostaan. Korkojen noustessa, hallituksen parantamien valuutanvaihtajakauppiaiden ja kansallisen valuutan devalvoitumisen myötä iranilaiset ovat kääntyneet Bitcoinin ja muiden vastaavien puoleen, kun he ovat joutuneet kohtuullisiin menetelmiin taloudensa siirtämiseksi. “Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että Bitcoin on kirjaimellisesti ainoa tapa saada rahaa maasta … mutta rialin rajun inflaation myötä monilla ihmisillä ei ole varaa siihen”, eräs lähde kertoi Forbesille.

Casper Hits Githubin ensimmäinen julkaisu, joka oli tyytyväinen edistykseen seuraavien kuukausien hiljaisuuden jälkeen: Pitkään odotettu aloite Ethereumin konsensusmekanismin uudistamiseksi osoittaa elämän merkkejä muutaman kuukauden ajan median hämäryyden varjossa elämisen jälkeen. Casperin pääkehittäjä Danny Ryan sitoutui 8. toukokuuta ensimmäinen versio Github-protokollan lisäys, jonka mukaan “v0.1.0 merkitsee meille julkaisujen koodaamista selkeämmin auttaaksemme asiakkaita ja ulkopuolisia tilintarkastajia seuraamaan sopimusta ja muutoksia helpommin.” Redditissä hän ilmoitti yhteisölle, että “[enemmän kuin vain tutkimusryhmä käyttää sopimusta nyt – tilintarkastajat, asiakaspalvelijat jne.”, Joten halusimme aloittaa selkeämmän version ja muutoslokien julkaisemisen, jotta kaikki pysyisivät järjestyksessä. “

Kiinan toiseksi suurin kaivosvalmistaja Canaan Creative tulee julkiseksi Hongkongissa: South China Morning Post ilmoitti keskiviikkona, että Canaan Creative aikoo käynnistää listautumisannin Hongkongissa. Alun perin Yhdysvaltoihin suunniteltu IPO olisi ensimmäinen blockchain-yrityksen julkinen tarjous kaupungissa, jos se tapahtuisi. Asiaan perehtyneen lähteen mukaan Canaan Creative toivoo keräävänsä 1 miljardia dollaria myynnistä.

Whitehat paljastaa hakkerointitoiminnan, joka tartutti yli 300 verkkosivustoa Coinhive Mining -ohjelmistolla: Kryptojacking on salakoodin yleisnimikkeisiin lisättävä salakirjoitus, joka on hankala, epämiellyttävä tavujen yhdistelmä, joka on käytännössä vielä epämiellyttävämpää, ja siitä on tulossa yhä suurempi huolenaihe kyberturvallisuudessa. Yleisimmin paljastuneen käytännön tapaukseen Bad Packetsin turvallisuustutkija Troy Mursch paljasti hakkerointikampanjan, joka tartunnan 348 verkkosivustoon Coinhive-ohjelmistolla, jonka avulla verkkosivuston kävijät voivat lisätä laskentatehoa Monero-kaivokseen selaintensa kautta. . Purkamisen jälkeen operaatio vaikutti muun muassa San Diegon eläintarhan, Chihuahuan, Meksikon hallituksen, Lenovon ja UCLA: n verkkosivustoihin..

Olemme nähneet lukemattomia esimerkkejä siitä, kuinka haittaohjelmien salaus varastaa suorittimen resurssit salausvaluutan louhimiseksi. Viimeisimmässä blogikirjoituksessani selitän kuinka seuranta #PRTG voi auttaa lieventämään tätä uhkaa.https://t.co/f7FNoy03Xl

– Huonojen pakettien raportti (@bad_packets) 11. toukokuuta 2018

Australian hallitus punnitsee lohkoketjun toimitusketjukaupalle: Australian sisäasiainministeriö (DHA) piti puheenvuorossa kaupan ja investointien kasvun sekakomitealle korostamaan lohkoketjua muun nousevan tekniikan, kuten IoT-laitteiston ja tekoälyn, joukossa ratkaisuna Australian läpinäkyvyyden ja tehokkuuden lisäämiseksi. “Suurin osa kauppiaista luotetaan ja on vuorovaikutuksessa turvallisessa ja avoimessa toimitusketjussa”, DHA: n tiedottaja totesi. “Älykkyys- ja riskinarviointikykyä ja tulojen keräämistä parannetaan uusilla ja uusilla tekniikoilla, kuten lohkoketjulla, mikä parantaisi tiedustelutietojen ja kauppatietojen oikeellisuutta, validointia ja analysointia.”

Eurooppalainen pörssi ajaa lainsäätäjiä sääntelyyn, suurempi oikeudellinen selkeys: Lontoon eToro- ja Itävallan Bitpanda-pörssien johtajat pyytävät enemmän, ei vähemmän, kryptovaluuttakauppasääntöjä Euroopan hallituksilta. “Olisimme iloisia siitä, että meillä olisi määräyksiä, joten tiedämme, missä olemme”, Bitpandan toimitusjohtaja Eric Demuth kertoi Bloombergille. ”Sääntelyn edut ovat selvät. Asianmukainen kehys palvelee sekä kuluttajien suojelua että teollisuuden pitkäikäisyyttä ja legitiimiyttä “, totesi eToron toimitusjohtaja Iqbal Gandham toistamalla Demuthin kehotusta toimia. Asianmukaiset KYC: n ja rahanpesun vastaiset lait voivat antaa uskottavuutta markkinoille, joita usein peittää sen tumma verkko, ja tasoittaa tietä valtavirran hyväksymiselle, molemmat johtajat uskovat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me