Tämä viikko salauksessa | 13. huhtikuuta 2018

Bulls on Parade (älä päästä polkemaan)

Ensimmäisen kerran viikkoina olemme nähneet selkeän, myönteisen nousun vauhtia kolikoiden laajuisille markkinoille. Salausvaluutan kattava markkina-arvo on noussut 23% 326 miljardia dollaria, viime perjantaiaamuna 248 miljardia dollaria. Mutta on yksi huomautus: suurin osa tästä kasvusta on tapahtunut viimeisten 36 tunnin aikana.

Johtavat hintamuutokset tavalliseen tapaan, Bitcoin nousi noin 1000 dollaria yhdessä tunnissa, hyppäämällä 6800 dollarista hieman yli 7700 dollariin 12. huhtikuuta klo 7.00–8.00. Tämän dramaattisen hintaliikkeen myötä Bitcoin-shortsit puristettiin alimmalle volyymilleen puolessa kuukaudessa, kun liikenneympyrä 15 000 kauppaa sulki asemansa torstai-aamun aikana. Kun shortsit lyhennettiin ja hinnat puhalsivat katon läpi, Bitcoinin yhden tunnin kaupankäyntivolyymi piikin aikana oli 1,2 miljardia dollaria, mahdollisesti suurin yhden tunnin tilavuus valuutan historiassa.

Ylöspäin suuntautuva hintaliike on epäilemättä hyvä – olemme kaikki iloisia nähdessämme vihreää salkussa – mutta tämä lyhyt puristus oli niin spontaania ja hintaliike niin kuin “elpyminen”, jonka olemme nähneet aiemmin vuoden 2018 karumarkkinoilla, että ” en juo vielä nousevaa Kool-Aidia. Silti shortsit olivat kaikkien aikojen korkeimmillaan, ennen kuin hintatoiminta siirtyi ja noin ~ 37% likvidoitiin, ja massiivinen kaupankäyntivolyymi Bitcoinin tunnin nousussa on rohkaisevaa.

Myönteinen kehitys, mutta pysykää tajuina, koska meillä ei ehkä ole vielä lupaa lentoonlähtöön.

Bitcoin: Kun menimme edellä, Bitcoin nousi eilen aamulla dramaattiseen hinnankorotukseen. Lehdistöajasta lähtien se on viikoittain hinnannousu 18% hintaan 8050 dollaria.

Ethereum: Tehtyään huonosti muutaman viikon ajan, Ethereum näyttää jopa paremmalta kuin Bitcoin, ylöspäin 27% yli viikon hintaan yli 510 dollaria.

Aaltoilu: Ripple on tahdissa Ethereumin kanssa, istuen 0,65 dollarissa noustessaan 27% tällä viikolla.

Kotimaan uutiset

Nano-tiimi sidottu ryhmäkanteisiin Bitgrail Losesin takia: Bitgrail-saaga jatkuu, mutta tällä kertaa toimia ryhdytään Nanon ydinryhmää vastaan. Colin LeMahieu, Mica Busch, Zack Shapiro ja Troy Retzer ovat kaikki syytettyjä kantelija Alex Brolan New Yorkin osavaltion tuomioistuimessa nostamassa oikeudenkäynnissä, joka väittää edustavansa Nano-sijoitusyhteisöä yleensä. Ryhmäkanne veloittaa kantajia harhaan sijoittajilta käyttämään Bitgrail-pörssiä nanon ostamiseen ja varastointiin ja vaati tiimiä haastamaan nanon takaisin menetettyjen varojen palauttamiseksi. Tunnit ennen oikeudenkäynnin ilmaantumista, Nano ilmoitti että se oli perustanut laillisen rahaston uhreille, jotka menettivät NANO: n Bitgrailille, ja sitoutui vastaamaan 1 miljoonan dollarin rahoitusosuudet.

Viikon puvuissa JP Morgan käyttää omaa oikeudellisista ongelmista peitetystä salauksen ostopalkkiosta: Taloudellinen titaani JPMorgan Chase & Co tuijottaa alas oman oikeudenkäynnin tynnyriä. Manhattanin liittovaltion tuomioistuimesta tullessaan valtakunnallinen vastaajien luokka syyttää laitosta yllätysmaksuista kryptovaluuttaostoksista ja käsittelee näitä käteisennakkoina. Muiden maksujen joukossa vastaajat sanovat, että “Chase (JPM.N) peri käteisennakkoista sekä ylimääräisiä maksuja että huomattavasti korkeammat korot kuin luottokorteilta.” Helmikuun alussa pankki alkoi laskea kryptovaluuttaostoksia luottokorteilla, oletettavasti omaisuusluokan volatiliteetin vuoksi.

Winklevoss Twins voitti patenttihakemuksen salauksen, pilvipalvelun maksujärjestelmälle: He eivät voineet saada jalansijaa nousevalla sosiaalisen median sektorilla, mutta Winklevossin kaksosista on tulossa teollisuuden muuttajia salausalalla. Gemini-pörssin omistajille myönnettiin juuri patentti “järjestelmästä, menetelmästä ja ohjelmistotuotteesta turvallisten tapahtumien käsittelemiseksi pilvipalvelujärjestelmässä”. Tämä lisää jatkuvasti laajenevaa sarjaa viisi patenttia Winklevoss IP, LLC: n, kaksosen oikeushenkilön hallussa. On spekuloitu, että duo saattaa pyrkiä ottamaan tekniikan käyttöön Gemini-vaihdossaan.

Cryptocurrency Tax Anxieties (and FUD) Loom kuten US Tax Day Nears: Paljon mustetta on läikkynyt IRS: n kryptopoluutan sijoittamista ja kaupankäyntiä koskevaan veropolitiikkaan. Jotkut artikkelit ovat hyödyllisiä oppaita neuvomaan lukijoita turvallisissa arkistointikäytännöissä, kun taas toiset lukevat puhtaana FUD- ja pelottamistaktiikana – kuten yllä linkitetty CNBC-artikkeli. Emme käske sinua säästämään vastuutasi Yhdysvaltain kansalaisena, mutta sanomme sen, ellet ole tuottanut hulluja voittoja (kuusi numeroa tai enemmän) viime vuoden sijoituksistasi, 250 000 dollarin sakot ja vankeusartikkeli viitteet eivät todennäköisesti ole sinulle.

Miljardin dollarin trifecta: Rockefellerit liittyvät Soros-, Rothschild-rahastoihin Crypto Investments: Rockefeller-perhe lyö vetoa kryptovaluutasta, ja he lyövät vetoa kaukoliikenteestä. Venrock, perheen riskipääomarahasto, on tehnyt yhteistyötä cryptocurrency -sijoitusyrityksen CoinFundin kanssa estääkseen blockchain-pohjaisia ​​yrityksiä ja startup-yrityksiä. Tämä tekee Rockefellersistä viimeisimmän maailman rikkaimmista perheistä ja rahastoista, jotka sijoittavat teollisuuteen George Sorosin ja Rothschildien kaltaisten tapaan..

Bittrex avaa käyttäjän rekisteröinnin uudelleen, tervehtii uusia tulokkaita uudella ilmeellä ja sulkee rekisteröinnin uudelleen: Osana yleistä sivustomerkintää Bittrex avasi aseensa uusille käyttäjille tällä viikolla. Muutos tapahtuu sen jälkeen, kun Bittrex lopetti uuden tilin luomisen joulukuussa, minkä monet huippupörssit toteuttivat infrastruktuurin laajentamiseksi. Bittrex väittää laajentuneensa yli 50 työntekijään väliaikaisesti antaen sen ulkoasulle täydellisen käyttöliittymän / käyttöliittymän peruskorjauksen (yhteisössä on ollut vaihtelevia arvioita). Sen jälkeen kun tulokkaiden tulva hukutti vaihdon uusiin tileihin, vaihdon oli suljettava rekisteröinti kysynnän hallitsemiseksi.

Ja … olemme palanneet! Bittrex aloitti uusien käyttäjien rekisteröinnit viime yönä. Aloita kaupankäynti yksinkertaisesti suorittamalla rekisteröinti- ja asiakasvahvistusprosessimme https://t.co/F7hqiiHOup pic.twitter.com/DVtXG8vYUZ

– Bittrex (@BittrexExchange) 12. huhtikuuta 2018

Executive jättää Goldman Sachsin työskentelemään Mike Novogratzin Crypto Merchant Bankissa: Ahdistava perintölaitoksille? Hidastetaan siellä, koska se on vain yksi johtaja, mutta silti se on symbolinen ele. Richard Kim, joka oli tiettävästi työskennellyt Goldman Sachin kryptovaluutta-strategiapöydällä, on lähtenyt yrityksestä liittyä Mike Novogratziin Galaxy Digitalin varatoimitusjohtajana. Novogratz, joka oli myös toiminut Goldman Sachsissa 11 vuotta, lähti Wall Streetiltä vuonna 2015 keskittymään kryptovaluuttaan.

Mitä uutta CoinCentralissa?

Kuinka Blockchain-tekniikka muuttaa peliteollisuutta: Blockchainilla on potentiaalia uudistaa kuinka kehittäjille maksetaan korvausta, miten pelinsisäiset taloudet toimivat ja kuinka pelaajat voivat hallita pelin sisäisiä varoja.

Kuinka siirtää Ethereum Ledger Nano S: lle: Yksinkertainen oppitunti, mutta niin tärkeä EH-varastosi hallitsemiseksi oikein.

Blockchainin 3 keskeistä hyötyä liiketoiminnalle: Teknologian eduilla on laaja seuraus siitä, miten vanhat yritykset tallentavat, siirtävät ja hallitsevat tietoja ja hoitavat päivittäisiä toimintoja.

Mikä on Bancor (BNT)? Aloittelijan opas: Opi kaikki tarvitsemasi tiedot Bancorista aloittelijan oppaastamme.

Mitä Blockchain tarkoittaa pienelle taiteilijalle: Tapaus on tehty salauksen avaamisesta luovan tyyppisille oville, jotta heidän työtään ansaitsisivat tasaisemmin, ja taiteilijat eivät ole poikkeus.

Bitcoin-kaivostoiminnan tila: Oikeudelliset määräykset ympäri maailmaa: Täydennä kansainvälisiä kaivosmääräyksiä kirjoittamalla globaalin kaivoslainsäädännön tilasta.

Kuinka Blockchain voi muuttaa huippuluokan taidemaailmaa: Pienikokoiset taiteilijat hyötyvät ehdottomasti blockchainin eduista, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi jättää kuraattorit, gallerian omistajat, museo-operaattorit ja tunnetut taiteilijat.

Kuinka siirtää Ethereumia Ledger Nano S: stä: Otsikko kertoo kaiken, artikkeli kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää – nuff sanoi.

Viisi tapaa Blockchain-tekniikka muuttaa taiteen tekemistä: Se muuttaa tapaa, jolla ansaitsemme rahaa, rekisteröimme ja myymme taidetta, mutta blockchainilla on myös mahdollisuus elävöittää koko taiteellista prosessia.

BitMEX (Bitcoin Mercantile Exchange Review): BitMEX on tullut yhä suositummaksi vuoden 2018 laskusuhdanteessa marginaalikauppapalveluihin. Lisätietoja yksityiskohtaisen tarkastelun avulla.

Nanotiimiä vastaan ​​jätetty luokan toiminta vaatii “Pelastushaarukan” kadonneille Bitgrail-rahastoille: Nanon yditiimi on lyönyt kanteen, koska Bitgrailia väitetään mainostavan sijoittajilleen, ja kantaja haluavat kovan haarukan palauttamaan kadonneen omaisuutensa.

Älykkään sopimuksen rakentaminen: Se on helpompaa kuin luulet: Aivan kuten oman shitcoinin lyöminen, oman älykkään sopimuksen luominen ei ole niin monimutkaista kuin luulisi.

Monero: Tarina viidestä haarukasta: Jos tosin Bitcoin kovasti haarautui liikaa, entä tämä yksi-Monero tuottaa viisi haaroitettua kolikkoa viikossa.

Mikä on CryptoKitties? Aloittelijan opas Blockchainin keräilykissoista: Rakastan heitä tai vihaan heitä, CryptoKittiesistä on tullut katkottua osa Ethereumin ekosysteemissä, joten mistä kaikesta huolimatta?

Sisäpiirin opas parhaista hajautetuista taidegallerioista: Tarkoitatko todella hajautettuja taidegallerioita? Joo, miksi luulet, että olemme puhuneet blockchainin kasvavasta läsnäolosta taidemaailmassa niin hiljattain?

Codex-yhteistyökumppanit ConsenSysin ja Rare Art Labsin kanssa live-huutokauppaan NYC Ethereal Summitissa: Tänä tiistaina blockchain-nimirekisteri Codex ilmoitti yhteistyöstään Ethereumin perustajan Joe Lubinin perustaman blockchain-ohjelmistokehitysyhtiön ja yrityshautomon ConsenSysin kanssa järjestämään suoraa hyväntekeväisyyshuutokauppaa Ethereal Summitin aikana.

Haastattelu: Halsey Minor videomaailman muuttamisesta VideoCoinilla: Halsey Minor on sarjayrittäjä, jolla on ansioluettelo, joka saa minkä tahansa startup-nörtin pään pyörimään, ja meillä oli ilo puhua hänen kanssaan hänen viimeisimmästä hankkeestaan, VideoCoinista.

Bittrex Exchange avaa käyttäjän rekisteröinnin uudelleen, sulkee sen uudelleen kirjautumisajon jälkeen: Kuukausien ajan erotettuina uusille tulijoille Bittrex avasi ovensa uusille tileille, mutta vain sulkemaan rekisteröinnin uudelleen ylivoimaisen kysynnän jälkeen.

Fyysiset varat blockchainissa: miksi vaivata ?: Jos salauksessa on kyse digitoinnista, miksi käyttää lohkoketjua ja rahakkeita fyysiseen omaisuuteen? No, kuten oppaamme näyttää, kysymys vastaa itse.

Mikä on Pepe Cash? Aloittelijan opas memeihin blockchainissa: Jotkut tekisivät paljon ponnisteluja omistamaan oman oman harvinaisen Pepe-niin paljon, että tällaiselle väärentämättömälle muistomerkille on olemassa markkinarako (jos tämä tuntuu sinulle debyyttiltä, ​​jatka ja jatka lukemista, koska tämä opas ei todennäköisesti muuta mielipiteesi).

Haastattelu: Halsey Minor innovaatioista blockchain-maailmassa: Katso toinen osa haastattelustamme VideoCoinin perustajan Halsey Minorin kanssa.

Mikä on Bysantin kenraalien ongelma? Tee ymmärrys tästä tietojenkäsittelyongelmasta oppaan avulla.

Aika Draper näkee $ 250k Bitcoinin horisontissa: Tulevalla teknisellä sijoittajalla ja Bitcoin-härällä Tim Draperilla on optimistisia odotuksia Bitcoinin hinnasta kolmessa vuodessa.

Mikä on Decentraland (MANA)? Aloittelijan opas: Decentraland on Ethereum-pohjainen virtuaalitodellisuusalusta. Tässä virtuaalimaailmassa ostat tontteja, joista voit myöhemmin kulkea, rakentaa niitä ja ansaita rahaa. Toiminnallesi ei ole rajoituksia. Se on ensimmäinen digitaalinen alusta, jonka kaikki käyttäjät omistavat kokonaan.

Bitcoin Mining: Riskit ja edut yrittäjille: Kaivostoiminta ei ole kaikille, mutta jos olet päättänyt aloittaa sen itse, sinun on harkittava joitain etuja ja haittoja ennen sukellusta.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa

ASIC Miningin vuoksi Monero Forks – viisi kertaa: Kun Bitmain ilmoitti julkaisevansa ASIC-kaivosmiehen ASIC-vastustuskykyiselle Monerolle, yksityisyysraha päätti käydä haarukalla muuttamaan komentosarjaalgoritmiaan ja pitämään juurensa. Jotkut kehittäjät ovat kuitenkin tyytyväisiä ASIC-kaivostoimintaan Moneron yksimielisyyteen, ja he kaikki päättivät kovasti haarautua Moneroon vastaamaan kehitystä antamalla meille Monero 0, Monero Original, Monero Classic, MoneroC ja Monero-Classic (joo, näitä on kaksi, ja molemmilla on sama tunnus (XMC), mutta hei, ainakin viiva erottaa heidät).

22 Euroopan kansaa muodostaa eurooppalaisen blockchain-kumppanuuden: Tällä viikolla 22 Euroopan maata allekirjoitti työehtosopimuksen muodostaakseen eurooppalaisen Blockchain-kumppanuuden, johon kuuluvat Itävalta, Belgia, Bulgaria, Tšekki, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi ja Yhdistynyt kuningaskunta Koalition on tarkoitus olla “väline yhteistyölle jäsenvaltioiden välillä vaihtaa kokemuksia ja asiantuntemusta tekniikan ja sääntelyn aloilla ja valmistautua EU: n laajuisen lohkoketjun käynnistämiseen. digitaalisilla sisämarkkinoilla julkisen ja yksityisen sektorin hyödyksi. “

Kryptovaluutan haittaohjelmista on tulossa rehottava maailmanlaajuinen ongelma, raportti paljastaa: Ison-Britannian kansallisen kyberturvallisuuskeskuksen mukaan kryptovaluuttakaivostoiminnan haittaohjelmista on tullut läsnäoleva, digitaalinen loinen monille maailmanlaajuisesti toimiville tietokoneen käyttäjille. Suuntaus alkoi vuonna 2017, kun hakkerit kehittivät kaivosohjelmia Monerolle, ja raportin mukaan jopa 4000 verkkosivustoa voi saada haittaohjelman tartunnan, mukaan lukien jopa 55% maailmanlaajuisista yrityksistä.

Älä unohda maksaa apuohjelmia: Venäjän kaivostoiminta lopetetaan myöhässä olevien sähkölaskujen vuoksi: Venäjän sisäasiainministeriö on sulkenut yhden Venäjän suurimmista kaivostiloista (ellei Euroopassa). MIA pidätti kaksi Orenburgin kaupungin kaivostoiminnasta vastaavaa miestä, koska he eivät olleet antaneet monen miljoonan kilowattitunnin sähkölaskua. Ilmeisesti operaatio oli laittomasti kuluttanut sähköä paikallisen sähköntoimittajan sähköasemilta.

Malta houkuttelee edelleen salausyrityksiä, kun OKEx siirtyy saarikansalle: Etelä-Korean pörssi OKEx, joka flirttailee jatkuvasti CoinMarketCapin 24 tunnin kaupankäyntimäärillä # 1 ja # 2, on liittynyt Binanceen Maltalle. Vaihto julkisti liikkeen tämän torstain lehdistötiedotteessa. Malta, joka on äskettäin hyväksynyt salaus- ja ICO-ystävällisen lainsäädännön, ansaitsee nopeasti maineen nimellä “Blockchain Island”, koska sen yritys houkutella blockchainiin liittyviä yrityksiä rannoilleen vastaava lainsäädäntö saavuttaa toivotun vaikutuksen.

OKEx laajenee Maltalle ottaen huomioon maan kattavat blockchain-aloitteet.https://t.co/CrE4wEPOuq pic.twitter.com/nMfKFl4N1g

– OKEx (@OKEx_) 12. huhtikuuta 2018

Mikä kielto? Kiinalainen salaussijoitusrahasto kasvaa pääomalla 1,6 miljardia dollaria: Uskotko silti ikivanhoja tiedotusvälineiden tarinoita, joiden mukaan Kiina on jälleen “kieltämässä” salauksen? Kerro se Xiong’An Global Blockchain Innovation Fund -rahastolle, joka on yksityisesti ja julkisesti rahoitettu salauksen / lohkoketjun kehitysrahasto, joka käynnistyi viime maanantaina. Yuhangin piirihallitus, Tulevien tiede- ja teknologiakeskusten hallintokomitea ja Hangzhou Yanqi Investment Management Co. ovat mahdollistaneet yhteisrahoitetun sijoitusvarren, jonka valtion varojen osuus on noin 30% organisaation pääomasta..

Santander paljastaa rajatylittävän maksusovelluksen Ripple’s Protocol -sovelluksen avulla: Santander Group, maailmanlaajuinen pankkilaitos, aikoo ottaa käyttöön uuden maksusovelluksen. One Pay FX, kuten sitä kutsutaan, käyttää Ripplen verkkoa keskittyäkseen rajat ylittäviin rahalähetyksiin, ja Santander ilmoitti aikovansa tarjota sovelluksen asiakkaille Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Puolassa ja Brasiliassa, jotka muodostavat lähes puolet pankin asiakaskunnasta. Tie haluaa laajentaa sovelluksen palveluja myös muihin maihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me