Tällä viikolla salauksessa: 4.20.2018

Älä pysäytä minua nyt

Vakavasti, älä, koska markkinat kirjaivat juuri toisen suora viikko ylöspäin – viimeinen kerta, kun positiivinen kasvu oli selvästi kahden viikon ajan, palasi viime vuoden joulukuussa.

Koko salausmarkkinat ovat nousseet 375 miljardin dollarin kokonaispääomalla 13% viime perjantaina 325 miljardin dollarin arvosta. Tämän nousun myötä olemme jälleen maaliskuun puolivälissä ja koputamme 400 miljardin dollarin oveen, jota emme ole nähneet maaliskuun alusta lähtien.

Kuten nousevat ennusteet löytävät tien napsautussyötteiden otsikoihin ja “asiantuntijoihin” Herald välitön härkäajo, jatka varoen. Näimme Bitcoinin nousevan 12 000 dollariin helmikuussa nopealla nousulla, jolla oli ihmisiä uskoen karhumarkkinat olivat ohi. Trendit ovat varmasti etsimässä, mutta tunnemme olomme mukavammaksi, kun Bitcoinin hinta ylittää ja pysyy yli 9000 dollarin.

Bitcoin: 8500 dollaria, Bitcoin on kasvanut 5% viikolla. Ei niin dramaattinen määrä kuin viime viikolla, mutta silti jonkin verran kasvua, josta ollaan kiitollisia.

Ethereum: Kanssa 13% nousee tällä viikolla, Ethereumin 587 dollarin hintalappu on tervetullut käänteinen lyönnistä, jonka se on ottanut vertaisiinsa nähden vuoden 2018 karhumarkkinoilla..

Aaltoilu: Ripple on johtanut kolmen hengen ryhmäämme suurimpia voittoja tällä viikolla 23% viikoittain 0,85 dollaria.

Kotimaan uutiset

Uinti “ohuessa oletuskokeessa” Craig Wright jättää miljardin dollarin oikeusjutun: Aikaisemmin itsensä itsensä julistanut Bitcoinin luoja Craig Wright on jättänyt oikeusjutun Floridan eteläisen piirin liittovaltion tuomioistuimeen. Veljensä kuoleman jälkeen Ira Kleiman nosti kanteen Wrightia vastaan ​​jo helmikuussa ja väitti Wrightin väärin “[takavarikoineen Dave Kleimanin] bitcoineja ja hänen oikeuksiaan tiettyihin bitcoin-tekniikkaan liittyviin immateriaalioikeuksiin.” Oikeustilan luovuuden esittelyssä Wright ja hänen lakimiehensä tuomitsevat oikeudenkäynnin menettelyn lopettamista koskevassa ehdotuksessaan väittäen, että “shakedown” perustuu vain “ohueseen oletusten, keinottelujen, ristiriitaisten väitteiden, kuulemisten ja vihjailu.”

Stablecoin-projektin perusta kerää 133 miljoonaa dollaria riskipääomarahoituksessa: Aiemmin nimellä Basecoin, yhdysvaltalainen stablecoin-aloituskanta on kerännyt huikeat 133 miljoonaa dollaria useilta institutionaalisilta sijoittajilta. Perustan mukaan blogipostaus, Bain Capital Ventures, GV, Stanley Druckenmiller, Kevin Warsh, Lightspeed, Foundation Capital, Andreessen Horowitz, Wing VC, NFX, Valor Capital, Zhenfund, INBlockchain, Ceyuan Ventures, Sky9 Capital ja muut ovat osallistuneet projektin rahoittamiseen. “Yhdessä”, kirjoituksessa lukee, “rakennamme kryptovaluutta algoritmisen keskuspankin kanssa, jonka uskomme tekevän kryptovaluutan vakaan ja käyttökelpoisen ympäri maailmaa.”

New Yorkin oikeusministeri aloittaa tutkimuksen kryptovaluuttapörsseistä: Eric T.Schneiderman ja hänen tiiminsä New Yorkin osavaltion oikeusministerin toimistossa lähettivät kyselylomakkeen 13 kryptovaluutanvaihdon yhdysvaltalaisille toimistoille. Lähetetty Coinbase, Gemini, Bittrex, Binance, bitFlyer USA, Bitstamp USA, Bitfinex, Huobi, Kraken, Circle Internet Financial Limited (Poloniex), Tidex, Gate.io ja itBit, kyselylomake etsii tietoa perustoiminnoista, maksuista ja kaupankäynnistä politiikat, sisäinen valvonta ja riskienhallinta. Geminiin toimitusjohtaja ja perustaja Tyler Winklevoss suhtautui myönteisesti koettimeen mahdollisuutena positiiviseen sääntely-yhteistyöhön, mutta Krakenin toimitusjohtaja Jesse Powell on halveksinut yritystä ja julkisesti ilmoitettu että Kraken ei noudata.

Sijoittajat eivät (vieläkään) ilmoita salausvaluuttavoittoja veroistaan: Noin kuukausi sitten suosittu veroilmoituspalvelu Credit Karma ilmoitti, että alle 1% sen asiakkaista ilmoitti salausvaluuttainvestoinnit verolomakkeissaan. No, veropäivä oli kolme päivää sitten, ja vähän on muuttunut. Yrityksen uusien raporttien mukaan alle 100 250 000 hakemuksesta ilmoitti voittoja kryptovaluuttainvestoinneista – se on vain 0,04%, mikä on merkittävä poikkeama karkeasti 8% amerikkalaisista jotka pitävät salausta jossakin muodossa.

Coinbase hankkii Earn.comin, palkkaa Earnin toimitusjohtajan CTO: ksi: Coinbasella on ollut kiireinen Q1, ja se on jatkanut vain kilojen pakkaamista jo jo vahvistuneeseen teollisuuden määräävään asemaansa. Tällä viikolla raportit ilmestyivät, että yksi salauksen suurimmista yrityksistä oli hankkinut Earn.com -ostoksen, joka arvioitiin olevan 100 miljoonan dollarin pallokentällä. Osana kauppaa Earn.comin toimitusjohtaja Balaji Srinivasan palkataan Coinbaselle yhtiön ensimmäiseksi teknologiajohtajaksi..

SEC Slaps Riot Blockchain with Subpoena, Probes for Info on the Company Focus-Shift to Blockchain: (Pääsivu) Sen jälkeen kun salaus aloitti toimintansa vuonna 2017, yritykset, kuten Long Island Iced Tea (nyt Long Blockchain), Kodak, Overstock ja Atari, ovat hyppyneet hype-junaan, muuttaneet tuotemerkkejä tai ehdottaneet ICO: ita tulojen lisäämiseksi. Riot Blockchain, joka tunnettiin aiemmin nimellä Biotech Bioptix, on yksi näistä yrityksistä, ja kuten monet tässä tehdasrakennuksessa, he ovat herättäneet SEC: n epämiellyttävää huomiota. Nimimuutoksen jälkeen yhtiön osakkeet nousivat 1500% ylöspäin. Tällaiset haastekutsut ovat yleistyneet perinteisille yrityksille, jotka ovat muuttaneet liiketoimintamalleja hyödyntääkseen salauksen suosiota, ja SEC on “varoittanut, että ei ole hyväksyttävää, että yritykset, joilla ei ole merkityksellistä kokemusta alalta, harjoittavat blockchain-tekniikkaa, muutosta heidän nimensä ja tarjota sijoittajille välittömästi arvopapereita ilmoittamatta riittävästi riskeistä. “

Dow Jones Media Group -kumppanit rohkean ohjelmiston kanssa: Suuressa voitossa, Dow Jones Media Group on tehnyt yhteistyötä Brave-selaimen ja Basic Attention Token -tiimin kanssa testatakseen digitaalisen mainonnan ja julkaisemisen lohkoketjua. Kumppanuus antaa Brave-selaimelle pääsyn premium-sisältöön MarketWatchissa ja Barron’sissa, kahdessa Media-ryhmän tuotemerkissä, “ensin tullutta palvellaan ensin” -palvelun virallisen mukaan. Lehdistötiedote. Lisäksi sekä MarketWatchista että Barronista tulee sertifioituja julkaisijoita Basic Attention Tokenille.

https://t.co/xsPVwWAN7h

– Rohkea ohjelmisto (@brave) 18. huhtikuuta 2018

Mitä uutta CoinCentralissa?

Kuinka käyttää MetaMaskia Aloittelijan opas: Tarvitsetko apua suositun ERC20-selainlompakon asettamisessa ja käytössä? Saimme takaisin.

Kuinka Blockchain-äänestys toimii ja miksi sitä tarvitaan: Blockchainilla on potentiaalia tuottaa nopeampi, läpinäkyvämpi ja luotettavampi vaalitulos kuin nykyinen tekniikka tukee.

Binance Exchange -katsaus: Paljon on muuttunut edellisen Binance-katsauksemme jälkeen, joten kirjoitimme toisen, jotta pysymme mukana vaihdon edistymisessä ja kasvussa.

Kuka on Nick Szabo? Lisätietoja miehestä, joka kirjaimellisesti kirjoitti kirjan älykkäistä sopimuksista ja teorioi Bitcoinin vuosia ennen kummankin luomista.

Mikä ja kuka on Bitmain? Kaivosjätti on tehnyt itselleen nimen ASIC-sirujen valmistuksessa ja kaivosryhmänsä Antpoolin kanssa.

Koulutuskampanja kryptovaluuttatoimien mahdollisista riskeistä: Vaikka kansalliset hallitukset ovat ottaneet käyttöön merkittäviä kryptovaluutta-asetuksia ja -kieltoja ympäri maailmaa, hyvin harvat sääntelyviranomaiset ovat painottaneet koulutustoimia keinona opettaa uusille sijoittajille salaukseen sijoittamisen mahdollisista riskeistä.

Silmukka, Nebulas-perustajat perustavat Blockchain-kehitysyhteisön entisille Googlen työntekijöille: Hitters Xu, Daniel Wang ja Andy Tian ovat perustaneet xGoogler’s Blockchain Alliancen pyrkiessään tuhoamaan Googlen huippuosaajia blockchain- ja kryptovaluuttatekniikoiden kehittämiseen.

Coinbase-arvostelu: Onko Coinbase turvallista ostaa kryptovaluutta: Toinen uudistettu arvostelu yhdestä avaruuden johtavasta pörssistä.

Asic Mining vs Cryptocurrency Project -tiimit: Kissa- ja hiiripeli: ASIC-kaivoslaitteiden nousu ei vain lisännyt harrastuskaivostyöläisten markkinoille pääsyn estettä, vaan myös helpottanut yritysten massiivisen kaivostoiminnan aloittamista.

NY: n oikeusministeri lähetti kyselylomakkeen 13 pörssiin, tiedusteluun liiketoiminnasta: New Yorkin osavaltion oikeusministerin toimisto on lähettänyt kyselylomakkeet 13 pörssiin saadakseen lisätietoja liiketoimintamalleista, sisäisestä valvonnasta ja perustoiminnoista.

Lääkärit ja tohtorit ottavat Blockchainin: haastattelu Peer Atlas -tiimin kanssa: PeerAtlasin tehtävänä on tehdä lääketieteellisestä tiedosta ilmainen ja luoda kestävä ja skaalautuva kannustinrakenne lääkäreille ja lääketieteen ammattilaisille osallistumaan ja päivittämään tietoja mainoksettomassa ja vertaisarvioidussa lääketieteellisessä kirjastossa.

Tutkitaan ICObenchin ICO Market Review -tuloksia: ICO-tarkastelusivusto ICObench julkaisi 6. huhtikuuta ICO Market Review -katsauksensa maaliskuussa yhdessä kiehtovien teollisuustietojen kanssa. Se sisältää tietoja eri ICO-alustoista, markkinoiden yleisestä kehityksestä, tilastoista toimialoittain ja paljon muuta.

Kuinka ostaa Animecoin (ANI): Otsikko kertoo kaiken, ihmiset.

Stablecoinien toiminta ja niiden tasapaino hintojen vaihtelun suhteen: Stablecoins pyrkii tarjoamaan haihtumattomia salausasioita, kolikoita, jotka voivat avata adoptioportin vanhoille laitoksille, jotka eivät kosketa salausta hintavaihteluidensa vuoksi..

Cambridge Analytica Nixesin kryptovaluuttahanke Facebook Data Fiascon jälkeen: Löydettyään itsensä Facebookin tietosuojakiistojen keskellä Cambridge Analytica luopuu suunnitelmistaan ​​käynnistää ICO.

Johdanto jatkokaavioihin: Katso uusin TA-oppaamme terävöittääksesi silmäsi trendien yhtenäisyyden havaitsemiseksi.

Lopullinen opas yksityisyyden kolikoihin: Tämän oppaan avulla asetamme lukitsemattomuuden anonyymiksi kattavan yleiskatsauksen kryptovaluutan parhaasta yksityisyysvaihtoehdosta.

Uutisia ympäri maailmaa

Silmukka, sumut ja Gifto-perustajat perustavat Blockchain-allianssin entisille Googlen työntekijöille: Daniel Wangilla (Loopring), Hitters Xulla (Nebulas) ja Andy Tianilla (Gifto) on kaksi yhteistä asiaa: he ovat kaikki entisiä Googlen työntekijöitä, ja he kaikki jättivät Googlen työskentelemään salausprojekteissa. Nyt trio perustaa exGooglers Blockchain Alliancen (GBA), ryhmän, joka on sitoutunut rekrytoimaan huippulahjakkuuksia Googlesta kehittämään ja tutkimaan blockchain-tekniikkaa. “Tämä yhteisö toimii yhteistyötilana kyselyille, vuoropuhelulle ja kehitykselle liittyen blockchain-tekniikkaan Googlen työntekijöille”, allianssi väittää. GBA: lla on tällä hetkellä aktiivisia yhteisöjä San Franciscossa, Pekingissä ja Shanghaissa.

#Lukkoketju on vihdoin saanut xGooglerin huomion! Kolme entistä Googlen työntekijää @HittersXu (Perustaja #Nebulas), Daniel Wang @helsinki , Andy Tian @andytian ovat perustaneet xGoogler Blockchain Alliancen (GBA). Lisätietoja siitä?https://t.co/XeA8hDJHLD

– Nebulas.io (@nebulasio) 16. huhtikuuta 2018

IBM, kansainväliset pankit testaavat kokeilutapahtumia Blockchain-pohjaisen kaupan alustalle: IBM, Sveitsin yhdyspankki, Montrealin keskuspankki, CaixaBank, Commerzbank ja Erste-konserni aloittivat pilottikaupan Batavialle, joka on blockchain-pohjainen toimitusketjun seuranta- ja kaupankäyntialusta. Palvelu toimii seuraamalla toimitusketjun toimituksia ja toteuttamalla kauppasopimuksia älykkäillä sopimuksilla. “Kaupankäyntitiedot ja älykkäät maksut, jotka kuljetustiedot käynnistävät automaattisesti, muodostavat tärkeän perustan riskienhallinnalle ja rahoitusvälineille ja lisäävät arvoa jokaiselle toimitusketjulle”, Commerzbankin edustaja Niko Giesber sanoi ohjelmasta.

Binance (voi olla) Käteistalletusten toteuttaminen Fiat-Crypto-kaupankäynnissä: Kun Binance on etsinyt suotuisampia sääntelyvesiä Maltan trooppisilta rannoilta, Binancen toimitusjohtaja kertoo neuvottelevan kotimaisten pankkien kanssa valuuttatilien avaamista “mahdollisesti tukeakseen fiatia”. “Olemme erittäin varmoja, että voimme pian ilmoittaa pankkikumppanuudesta. Malta on erittäin edistyksellinen salauksen ja fintechin suhteen ”, toimitusjohtaja Zhao Changpeng kommentoi kehitystä.

Vaikka emme voi ennustaa tulevaisuutta, toiset yrittävät sitä jatkuvasti meitä kohtaan. Molemmat "uutiset" eivät ole tarkkoja. Työskentelemme pankkien kanssa (mahdollisesti tukemaan fiatia), mutta USD-suunnitelmia ei ole lyhyellä aikavälillä. Ei mukana xvg: tä tai xpr: ää. Ole varovainen ennustavan suhteen "kristallipallo" uutiset.

– CZ (@cz_binance) 20. huhtikuuta 2018

Älä puhalla kuormaa: Vertaa kumppaneita PornHubin kanssa: Kiistanalainen nimettömyysraha Verge lopetti tällä viikolla kumppanuuden yhden maailman suurimmista pornosivustoista, Pornhubin kanssa. Epätavanomainen kumppanuus, kehitys lisää Vergen maksuvaihtoehtona verkkosivustolla niille, jotka päättävät maksaa varastaan. Molemmat osapuolet ovat saaneet aikaan uraauurtavaa kumppanuutta, ja jotkut yhteisön jäsenet ovat maininneet sen vain vähän kuin Verge, joka maksaa Pornhubille mainosajasta, koska sopimuksen mukana oli oma ilmoitus video- ja sai Vergen logon esille integroidun Pornhubin omien kanssa sivuston kotisivulla päiväksi.

Cambridge Analytica romuttaa suunnitelmat omalle kolikolleen Facebook-tietokiistan jälkeen: Tietokonsultointiyritys Cambridge Analytica joutui tuleen, kun paljastui, että yritys osti tietoja 87 miljoonalta Facebook-käyttäjältä. Ilmeisesti yritys aikoi käynnistää oman kryptovaluutan keskittyen henkilötietoihin, mutta kiistan seurauksena se ei todennäköisesti ole enää korteissa enemmän kuin ilmeisistä syistä. “Ennen Facebook-kiistaa kehitimme joukkoa tekniikoita auttaaksemme yksilöitä palauttamaan henkilötietojaan yritysyrityksiltä ja saamaan täyden läpinäkyvyyden ja valvonnan siitä, miten heidän henkilötietojaan käytetään”, yrityksen edustaja totesi. “Etsimme useita vaihtoehtoja ihmisille henkilötietojensa hallintaan ja kaupallistamiseen, mukaan lukien blockchain-tekniikka.”

Vietnam lisää tutkintaa salauksen jälkeen, kun teollisuuden suurin huijaus vaivaa kansalaisiaan: Viime viikolla vietnamilainen Modern Tech -yhtiö ilmoitti juoksevan noin 658 miljoonalla dollarilla ICO-varoja kahdelle rahakkeelle, Ifanille ja Pincoinille. Vastauksena pääministeri Nguyen Xuan Phuc on kehottanut sääntelyviranomaisia ​​ja valtion virkamiehiä tehostamaan kryptovaluuttahankkeiden, erityisesti ICO: iden, seurantaa ja sääntelyä. “Salausvaluuttainvestoinnit ja kaupankäynti ja rahankerääminen alkuperäisten kolikoiden avulla kehittyvät monimutkaisemmalla tavalla”, ja hallitus uskoo asianmukaiseen valvontaan ja riskitoimenpiteisiin..

Kiinassa virkamiehet pidättävät epäillyn pyramidijärjestelmän operaattorit: Paikallisten lähteiden mukaan Kiinan poliisi on pidättänyt kotimaiseen pyramidijärjestelmään osallistuneita. Salausvaluutta-alusta, joka tunnetaan nimellä DBTC, houkutteli noin 13 000 sijoittajaa ja keräsi noin 13 miljoonan dollarin arvosta varoja. Ilmeisesti rahasto lupasi 12 700 dollarin päivittäisen tuoton 400 000 dollarin alkuinvestoinnille, mikä antaisi yli 100 prosentin tuoton kolmen kuukauden kuluessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me