Tämä viikko salauksessa: 4. toukokuuta 2018

Ei härkiä ***, Marketin näköinen nouseva

Kun kirjoissa on jälleen yksi viikko luotettavia voittoja, markkinat etsivät, salkut ovat vihreässä, ja se aamukahvi, jota saatat juoda lukiessasi, on täynnä optimismia.

Crypton markkinaosuus on yli 450 miljardia dollaria ensimmäistä kertaa maaliskuun ensimmäisten päivien jälkeen. Viikon aikana se on saatu 7%, ja menee vieläkin paremmin kuukausittain 42% huhtikuun alussa.

Älä unohda, ettei näillä markkinoilla ole mitään varmaa ennen kuin aloitamme itsemme harjoittamisen; Bitcoin voisi tehdä yhden surullisesta 1000 dollarin kaatopaikasta muutamassa minuutissa, kaikki tiedämme, tai jopa 1 000 dollarin pumppu. Silti positiivinen hintatoiminta on tasaista ja kaupankäyntimäärät ovat kasvaneet, joten pidä silmällä Bitcoinia, kun lähestymme 10 000 dollaria. Jos se rikkoo sen, se voi olla pitkä matka vielä ylöspäin.

Bitcoin: Bitcoinin hinta on 9 658 dollaria 4% viikolla. Vaatimattomat voitot, mutta sitten joka viikko vihreää ei voida maalata kaksinumeroisilla voitoilla.

Ethereum: Ethereumille se on kuitenkin yksi niistä kaksinumeroisista viikoista, koska salauksen numero 2 on noussut 15% hintaan 791 dollaria.

Aaltoilu: Ripplellä oli myös suhteellisen hiljainen viikko, lähettämällä a 6% voitto 0,90 dollarin hintalappuaan.

Kotimaan uutiset

“Bitcoin ei ole petos”, Goldman Sachs myöntää, näyttää kaupankäynniltä: Kuka sanoo, ettet voi opettaa vanhalle koiralle uusia temppuja? Goldman Sachs on elävä todiste siitä, että voit, sillä perintörahoitusyhtiö paljasti aikovansa tarjota kryptovaluuttapalveluita lähitulevaisuudessa. Rana Yared, Goldman Sachsin johtaja, joka on vastuussa yrityksen kryptovaluuttastrategian laatimisesta, huomautti, että yritys on ollut täynnä asiakkaan pyyntöjä. “Se resonoi kanssamme, kun asiakas sanoo:” Haluan pitää Bitcoin- tai Bitcoin-futuureja, koska mielestäni se on vaihtoehtoinen arvovarasto “, hän kertoi New York Timesille.

Odd Man Out: Crypto Toisin kuin muut omaisuuslajit, “sijoittajien tulisi kulkea varovasti”, Bloomberg sanoo: Toinen päivä, toinen perinteinen talousuutisliike, joka raportoi kryptovaluutan volatiliteetista (luulen, että useimmat meistä saivat muistion joulukuun valmistelun ja helmikuun kaatumisen jälkeen). Bloomberg julkaisi keskiviikkona raportin, jossa tarkastellaan tätä volatiliteettia perusteellisesti. Artikkeli tarjoaa tosiasiallisesti joitain vivahteellisia näkökulmia salauksen suhteelliseen markkina-asemaan vakiintuneisiin varoihin verrattuna, mukaan lukien värikäs, joskin epäselvä kaavio, joka tarkastelee eri omaisuusluokkien korrelaatioita.

ICO vs. IPO palautuu yli 90 päivän ajalta

Pitäisikö sitä (takautuvasti) pitää arvopaperina Ethereumin laillisuuskudoksena ?: Tämä keskustelu ei ole mikään uusi, mutta viime aikoina sääntelyviranomaiset ovat lyöneet siihen enemmän valvontaa. Viime viikolla CFTC: n entinen puheenjohtaja Gary Gensler puhui puheessaan, että “on vahva tapaus, että toinen tai molemmat ETH: sta ja XRP: stä ovat vaatimusten vastaisia.” Jos liittohallitus kohtelee Ethereumia arvopaperina, se tekisi projektin 2014 ICO: sta laittoman arvopaperimyynnin, ja kryptovaluutan olisi rekisteröidyttävä SEC: ssä, jotta se käy kauppaa Yhdysvalloissa. Silti mikään ei ole kivissä ja keskustelu paljastaa “harmaan alueen” kryptovaluuttojen sääntelylle; SEC: lle maaliskuussa toimitettu ehdotus, joka vaatii esimerkiksi sääntelypoikkeusta, väittää, että Ethereum on “tullut niin hajautetuksi, ettei sitä pidä pitää arvopaperina”. Ethereumin säätiö toisti mielipiteen ilmoittaessaan, että se hallitsee vain alle 1% ETH: n kiertävästä tarjonnasta.

CFTC: n puheenjohtaja varoittaa sääntelystä yleensä, älä odota konsensusta tai selkeyttä milloin tahansa pian: Chris Giancarlosta on tullut salausliikkeen poliittinen kultaseni siitä lähtien, kun hän oli todistanut senaatissa maaliskuussa. Mutta se ei tarkoita, että Crypto Dad tulee sokerimaalaan omaisuusluokan lakisääteisen luokituksen yhdysvaltalaisten sijoittajien perheelleen. Maanantaina haastattelussa CFTC: n puheenjohtaja ilmoitti, että on hankalaa soveltaa vuonna 1935 kirjoitettuja sääntöjä upouusi-upeaan omaisuuteen ja totesi, että “Bitcoinilla ja monilla muilla virtuaalivaluutan vastineilla on todella elementtejä kaikista eri omaisuusluokista onko maksuväline, onko pitkäaikainen omaisuus, ja niin sääntelyviranomaisina olemme käsittäneet tämän juuri nyt reaaliajassa ja se on monimutkaista. Enkä näe, että se olisi ratkennut pian. “

SEC etenee Blockchain Company Longfinia vastaan ​​laittomasta osakemyynnistä: Huhtikuun alussa SEC nosti oikeudenkäynnin Longfin Corp: aa vastaan, yhtiö, jonka osakkeet nousivat 2000 prosenttia sen jälkeen kun se oli siirtänyt keskittymisensä lohkoketjuun. SEC veloittaa Longfinin osakkuusyrityksiltä Andy Altahawilta, Suresh Tammineedilta ja Dorababu Penumarthilta tämän uudelleenbrändin hyödyntämisen myymällä noin 27 miljoonan dollarin arvosta laittomasti vaihdettuja osakkeita, jäädyttämällä prosessin noin kaksi miljoonaa osaketta. “SEC on osoittanut, että se todennäköisesti osoittaa oikeudenkäynnissä, että nämä syytetyt osallistuivat rekisteröimättömään, laittomaan Longfin Corp: n osakkeen julkiseen tarjoamiseen”, Yhdysvaltain käräjätuomari Denise Cote kirjoittaa tuomioistuimen raportissa..

Väitetyn laittoman ICO: n Colorado-virkailijat tutkivat yrityksiä: Coloradon sääntelyvirastojen osasto (DORA) on tulossa kahdelle yritykselle laittoman kryptovaluuttamyynnin edistämiseksi Coloradon asukkaille. DORA on kiinnittänyt Kaliforniassa sijaitsevan Linda Healthcare Corp.:n ja Washingtonin osavaltiossa sijaitsevan Broad Investments LLC: n rikkomalla Coloradon osavaltion arvopaperilakeja. Molemmat yritykset ovat keskellä omaa ICO: ta, ja DORA väittää, että kumpikaan ei tarjoa sijoittajille varoituksia sijoitushyödykkeisiin sijoittamisen riskistä.

Oscar Mayer lanseeraa kryptovaluutta-kampanjan, ja se on mitä odotat: Oscar Mayer loi kryptovaluutan, jota tukee sen mielestä Amerikan kolesterolilla infusoidun aamiaisen kulta-standardi: nauhat omasta jalostetusta, säilöntäaineisiin pakatusta pekonista. Et voi keksiä tätä tavaraa, ihmiset. Bacoin, kuten yritys sitä kutsuu, on “lunastettavissa aidon Oscar Mayer -pekonipakkauksille”. Yritys luovuttaa myynninedistämiskolikon, jolla ei ole rahallista arvoa, a arvonnat joka kestää 14. toukokuuta, ja voittajat ja osallistujat voivat jakaa mainoskampanjan Twitterissä vahvistaakseen Bacoinin rasvattomia tuottoja.

bacoin-kaavio

Mitä uutta CoinCentralissa?

Kuinka rakentaa oikea salausvaluuttasalkku: Siellä ei ole vielä Crypto Investing for Dummies -opasta, mutta meillä on muutama sana sanottavaksi aiheesta.

Kuinka lohkoketju voi poistaa köyhyyden kolmannen maailman maissa: Kuulostaa hieman optimistiselta, mutta pankki- ja hajautettujen palvelujen pankkitoiminta voi elvyttää kolmannen maailman taloutta.

Monero Mining: Johdatus kaivostoiminnan yksityisrahojen maailmaan: Etsitkö ohjeita Monero Miningin käytön aloittamiseen? Älä katso enää.

MOVA: n Lachlan McDonald haluaa lisätä vastuullisuutta toimitusketjuihin: Tutustu haastatteluun MOVA: n toimitusjohtajan ja perustajien Lachlan McDonaldin kanssa saadaksesi lisätietoja blockchainin asemasta toimitusketjun logistiikassa.

Bitcoin-osakekeskustelu: Käytännön sijoitusneuvoja pitkäaikaiselle sijoittajalle: Salausriskien suojaaminen perinteisillä osakkeilla voi olla petos joillekin hodlerille, mutta mielestämme se on melko bang-up-idea.

Verotetaanko kryptovaluutan kaivostoiminnan tuloja: Lyhyt vastaus on, sijainnistasi riippuen, kyllä, on todennäköistä, että kaivostoiminnan tuottoja pidetään osana tavanomaisia ​​tuloja.

Waves käynnistää älykkäät sopimukset Testnetissä: Waves alkoi rikkoa äskettäin esiteltyjä älykkäitä sopimuksiaan tällä viikolla verkon testiverkossa.

Kuinka Blockchainia sovelletaan kyberturvallisuuteen juuri nyt ?: Ihmiset kysyvät usein esimerkkejä blockchainin todellisesta sovelluksesta; entä kyberturvallisuuden alueella?

Pitäisikö sinun hyväksyä palkkasi Bitcoinissa ?: Voimme antaa sinulle hyvät ja huonot puolet, mutta viime kädessä valinta on sinun.

Voivatko kryptovaluuttainvestoinnit mullistaa terveydenhuollon?: Terveystiedot blockchainista, sairausvakuutukset blockchainista, hajautettu terveydenhuollon tietojen hallinta – luetteloa jatketaan.

Bitcoin Cash päivittää älykkäiksi sopimuksiksi, suurempi lohkokoko 15. toukokuuta kovalla haarukalla: Kyllä, voit haarukata haarukan, ja kyllä, Bitcoin Cash haluaa isompia lohkoja ja kilpailla Ethereumin kanssa.

Eksklusiivinen haastattelu Qtumin Patrick Dain kanssa: Skaalaus nopean kryptauksen ekosysteemissä: Haastattelussamme Patrick Dai sai loistavan kuvan skaalautuvuudesta ja salauksen valtavirran ottamiseen tarvittavasta kehityksestä.

Kikin Kin-kolikko: Huomio-talouden uudelleentarkastelu: Kik haluaa hajauttaa sosiaalisen median Kin Coinin ICO: lla.

Coinbase vs. Binance Exchange -vertailu: Epäilemättä kaksi suurinta vaihtoa siellä, katso kuinka nämä kaksi behemotit pinoavat toisiaan vastaan.

Oscar Mayer loi juuri Bacoinin, salausvaluutan, jonka voit lunastaa pekonille (vakavasti): Voit vaihtaa Bacoinia “pekonin kultastandardiksi”, mikä antaa uuden merkityksen ymmärryksellemme lauseesta “laillinen maksuväline”.

Ethereal Summit 2018: Vaikuttaviin lohkoketjuihin liittyvät projektit, taide, musiikki ja paljon muuta: Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa roolistamme mediasponsorina tämän vuoden Ethereal Summitissa, joka on blockchain-konferenssi, joka keskittyy visuaaliseen taiteeseen ja musiikkiin.

Qlink (QLC) & Telekommunikaation uudelleenkuvaus: Kuvittele matkapuhelinpalvelujen tarjoaja, joka ei ole lainkaan palveluntarjoaja, mutta hajautettujen, wifi-liitettyjen laitteiden verkko.

CyberMiles (CMT) & Sähköisen kaupankäynnin älykkäiden sopimusten haaste: CyberMiles on uusi blockchain-alusta, joka on suunniteltu helpottamaan nopeita verkkokauppatapahtumia.

Loopring NEO: Kaikki LRN-tunnuksesta & Pudottaa lentokoneesta: Loopring lanseeraa uuden tunnuksen NEO-verkolle – tässä sinun on tiedettävä.

Bittrex vs. Binance Exchange -vertailu: Katso, miten nämä kaksi vaihtoa vertailevat oppaamme.

Kuinka Blockchain mullistaa IT-infrastruktuurin: Katsotaanpa joitain markkinoiden suurimmista blockchain-projekteista ja miten ne voivat vaikuttaa IT-infrastruktuurin tulevaisuuteen.

Miner One tuo Bitcoin tähtiin, laukaisee kaivoslautan avaruuteen: Space Miner One tuo kirjaimellisesti Bitcoinia uusille korkeuksille.

Blockchain mullistaa lääketeollisuuden – näin: Blockchainin toiminnallisuus on suunniteltu muuttamaan terveydenhuollon toimintaa.

Kolme strategiaa sen valitsemiseksi, mikä kryptovaluutta sijoittaa seuraavaksi: Pieni päivitys vihreisiin (ja punaisiin) lippuihin etsiä ostaessasi uusia kolikoita.

Bittrex vs. GDAX -vertailu: Kolmas viikonvaihtovertailumme tällä viikolla, koska jos aiot käydä kauppaa, on parempi käydä kauppaa parhaiden kanssa.

Ethereumin kaivos ASIC-aikakaudella: Ethereumin ASIC: t ovat täällä, ja he todennäköisesti heittävät jakoavaimen kolikon hajautuslevyyn, jota toistaiseksi ovat hallinneet GPU: t.

Johdanto teknisiin indikaattoreihin: Yleiskatsaus joistakin tärkeimmistä indikaattoreista, joita sinun tulisi etsiä kaupankäynnin aikana.

Onko mobiilikaivostoiminta kannattavaa ?: Toivomme varmasti, koska kaivoslaitteilla on helvetin ylläpito.

Kryptovaluutta-uutisia ympäri maailmaa.

Sähke peruuttaa julkisen ICO: nsa kerättyään yli miljardi dollaria yksityisissä kierroksissa: Telegram on saanut täyden rahoituksen, joten se peruuttaa julkisen ICO: n suunnitelmat. Salatut viestipalvelut ilmoittivat tällä viikolla, että blockchain-alustan Telegram Open Network julkista myyntiä ei enää tarvita, kun yritys keräsi noin 1,7 miljardia dollaria 165 akkreditoidun sijoittajan välillä kahdessa yksityisessä ICO-kierroksessa. Äskettäin sähke oli kielletty sekä Iranissa että sen kotimaassa Venäjällä, jälkimmäinen kielto johtui sen perustajan kieltäytymisestä luovuttamasta salattuja avaimia Venäjän hallitukselle.

Kiinan kansallinen radio ampuu laukauksia OKExissä ja syyttää laittomasti palvelevien kiinalaisten vaihtoa: Kiinan kansallinen radio nimeltään ”Kiinan ääni” kutsutaan OKEx-pörssiä kiinalaisen asiakkaan palvelemiseen. Radion salanimisen lähteen Yangin mukaan OKEx toimii edelleen Pekingistä, ei Belizestä ja Hongkongista, koska se mainostaa. Yang väittää edelleen, että OKEx on myynyt kiinalaisille käyttäjille Bitcoin-futuurisopimuksia käyttämällä Alipay- ja Wechat-tilejä maksuissa.

Kaivosmies tekee historiaa lähettämällä kaivoslautan avaruuteen: Raspberry Pi 3 -kiintolevyllä, akulla, satelliittilähettimellä ja GoPro Hero 5: llä varustettu Space Miner One lanseerattiin stratosfääriin tänä maanantaina testatakseen Bitcoin-kaivostoiminnan toteutettavuutta tyhjällä lopullisella rajalla. Saavutettuaan 100000 jalkaa laitoksen vetypallo räjähti ja lähetti laitteet takaisin maahan. Humalalta, miltä se kuulostaakin, avaruudessa tapahtuvalle kaivokselle on tosiasia, mukaan lukien helposti kerättävän aurinkoenergian ja viileämmän lämpötilan hyödyt.

Ei niin hullu kuin miltä se kuulostaa: paljon halvempaa lähettää avaruuteen kerätty aurinkoenergia takaisin maapallolle lohkojen muodossa kuin sähkö. https://t.co/GWeby2f9ce

– Peter Todd (@peterktodd) 16. elokuuta 2017

Etelä-Koreassa käynnissä olevien ICO: iden oikeudellinen kehys: Korean Timesin mukaan Etelä-Korean lainsäätäjät laativat lainsäädäntöä, joka laillistaisi ICO: t ja uudet kolikoiden tarjoamisen maassa. Korean demokraattisen puolueen edustaja Hong Eui-rak johtaa tervetulleita aloitteita, joiden tarkoituksena on kumota hallituksen viime vuoden päätös kieltää kotimaiset ICO: t. “Laskun tarkoituksena on laillistaa ICO: t hallituksen valvonnassa”, Hong sanoi keskiviikkona pidetyssä kansalliskokouksen foorumissa ja totesi edelleen, että “lainsäädännön ensisijainen tavoite on [auttaa] poistamaan blockchainiin liittyvien yritysten epävarmuustekijät. ”

Lisää Koreasta: Kehittäjä tallentaa Korean rauhansopimuksen Ethereum Blockchainista: Panmunjomin julistus tulee olemaan pysyvästi saatavilla Ethereumin lohkoketjussa yhden eteläkorealaisen kehittäjän aloitteen ansiosta. Ryu Gi-hyeok hajautti kaksi transaktiota Ethereumin lohkoketjuun englanninkielisillä ja korealaisilla tekstillä rauhansopimuksesta, jonka Moon Jae-in ja Kim Jong-un allekirjoittivat Korean välisessä vuoden 2018 huippukokouksessa. Rauhansopimus merkitsee muodollista loppua vuoden 1953 Korean sota-aselepoon, ja siihen sisältyy molempien maiden sitoumus “pyrkiä yhteisesti lievittämään akuutteja sotilaallisia jännitteitä ja käytännössä poistamaan sodan vaara Korean niemimaalla”.

Huobi Labs solmii kumppanuuden perustaa miljardin dollarin blockchain-rahasto: Kiinan pörssi Huobi, yksi maailman johtavista kryptovaluuttakauppapaikoista, tekee yhteistyötä Tianya Communityn kanssa 1 miljardin dollarin blockchain-teollisuusrahaston luomiseksi. Aloite on “kansallisen tason” strategia, jonka Kiinan kommunistisen puolueen pääsihteeri Xi Jiping sanktioi rahaston virallisen lehdistötiedotteen mukaan, ja siihen sisältyy globaalin kulttuurisen ja luovan lohkoketjun laboratorion rakentaminen Hainanin maakuntaan Kiinaan. ”

Etiopia-kumppanit Cardanon kanssa tuovat Blockchainin kotiin Agritechille: Tällä viikolla Etiopian hallitus allekirjoitti Cardanon kanssa yhteisymmärryspöytäkirjan blockchain-tekniikan soveltamisesta maan maatalousteknologiateollisuuteen. Etiopian tiede- ja teknologiaministeriön kanssa tehdyssä sopimuksessa määrätään, että Cardano auttaa kouluttamaan Etiopian kehittäjiä blockchain-tekniikassa. Agritech-ratkaisut rakennetaan Cardanolle, ja täyden alustan odotetaan olevan vuoden loppuun mennessä. “Tänä vuonna tarjoamme ensimmäisen kurssimme Afrikassa, luultavasti Etiopiassa, ja odotamme ensimmäisen etiopialaisten kehittäjien kohortin osallistuvan Cardano-koodiin vuoden loppuun mennessä”, John O’Connor, Afrikan operaatioiden johtaja Cardanon vanhemmalta IOHK, sanoi sopimuksesta.

Allekirjoitti juuri Etiopian tiede- ja teknologiaministeriön kanssa MOU: n tutkia lohkoketjun kehittäjien koulutusta ja käyttää Cardanoa Agritech-teollisuudessa pic.twitter.com/r06W0RSZye

– Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) 3. toukokuuta 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me