Weiss Ratings -toimisto, joka on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista ammatillisista ja taloudellisista luokituspalveluista, julkaisi tänään odotetut kryptovaluutta-luokitukset. Floridan Palm Beach -yhtiö ilmoitti uusien salaukseen liittyvien arvosanojen mainostamisesta ensimmäisiksi laatuaan, ja ilmoitti aikovansa aloittaa kryptovaluuttojen luokittelun viime viikolla Weiss Ratings -sivusto.

Ja kun heidät vapautettiin virallisesti tänään, 24. tammikuuta, heitä kohdattiin vähemmän fanfareilla ja enemmän kiistoja.

virallinen raportti on Bitcoin tulossa “reilulla” C + -luokituksella, sillä vaikka grandaddy crypto “saa erinomaiset pisteet turvallisuudesta ja laajamittaisesta käyttöönotosta”, silti “sillä on suuria verkon pullonkauloja, mikä aiheuttaa viivästyksiä ja korkeita transaktiokustannuksia”.

Toisaalta Ethereumille annettiin “hyvä” B-luokka, koska “toiseksi yleisimmin käytetty kryptovaluutta hyötyy helpommin päivitettävästä tekniikasta ja paremmasta nopeudesta huolimatta joistakin pullonkauloista”.

Ainoat muut kolikot, jotka saavat B- tai B-luokituksen, ovat Cardano, EOS, Neo ja Steem, kun taas useimmat kolikot keräsivät C-, C- tai C + -arvot samalla tavalla kuin Bitcoin. Ryhmässä oli muutama huono esiintyjä, joilla oli D-luokitus, mukaan lukien PotCoin ja Matchpool, mutta yksikään 74 mitoitetusta kolikosta ei antanut Weissin ensimmäiseen arvosteluun, koska yhdellekään ei annettu A-arvoa erinomaisesta.

CNBC: ssä Squawk Box -haastattelu, Martin D. Weiss paljasti, että yritys tarkastelee useita tekijöitä arvioidessaan salauksen arvoa, mukaan lukien sijoitusriski / palkkio, tekniikka ja käyttöönoton todennäköisyys.

“Sinulla voi olla loistava teknologiaindeksi – kaikki palaset ovat paikallaan erittäin mukavalle ja vahvalle valuutalle – mutta ellei sitä todellisuudessa testata markkinoilla, se ei ehkä onnistu, ja juuri tämä viimeinen, neljäs indeksi testaa,” hän sanoi haastattelussa.

Muissa uutisissa luokitukset kohtaavat esteitä, tyytymätön yhteisö

Arvostelujen virkaanastumisen aattona Weiss Ratingsin verkkosivusto joutui hajautetun palvelunestohyökkäyksen, Weiss Ratings -tiimin, uhriksi. blogipostaus paljastaa. Diss-hyökkäys, jonka Weiss väittää olevan peräisin Koreasta, jätti sivuston epäkunnossa 24. tammikuuta aamuun.

“Weiss Ratingsin henkilökunta oli viime yönä koko yön ja torjuu palvelunestohyökkäyksiä Koreasta, mikä näkyy Korean sosiaalisen median lukuisissa maininnoissa yhteistoiminnasta Weiss Ratings -sivuston kaatamiseksi”

Martin D. Weiss uskoo, että hyökkäys koordinoitiin “yrityksenä estää [luokitusten] julkaisu tänään”, koska “sosiaalisen median kommentit ilmaisivat huomattavaa pelkoa [virasto aikoi julkaista negatiivisia luokituksia haluamallaan valuutalla”.

Polttoaineen lisääminen tuleen, väärennettyjä kopioita raportin alkoi liikkua verkossa 25. tammikuuta julkaistun päivämäärän sijasta varsinaisen 24. tammikuuta. Lisäksi vilpillinen kopio näyttää olevan laadittu Microsoft Excelissä, ja se antaa Tronille A ++ -luokituksen, kun taas Weiss-luokitusten korkein arvosana on A+.

Weiss Ratings otti Twitteriin varoittaakseen kuluttajia väärennetyistä luokituksista ja kehotti heitä luottamaan vain heidän näkemiinsä tietoihin kryptovaluutta-luokitusten aliverkkotunnus.

Kiireellinen kuluttajahälytys: Varo väärennettyjä kryptovaluutta-luokituksia, jotka on lähetetty Twitter-tileille ja Internetiin. Ainoat todelliset Weiss-kryptovaluutta-luokitukset ovat https://t.co/ec61TcJlDE

– Weiss Ratings (@WeissRatings) 24. tammikuuta 2018

Samaan aikaan salausyhteisön jäsenet eivät ole kovin vaikuttuneita luokituksista. Reddit viestejä ovat kyseenalaistaneet sen, miksi Cardano, jolla on vain valkoista paperia, tai EOS, joka on edelleen testiverkossa, sai vertailukelpoiset arvosanat Ethereumille. Vielä hämmentävää, he löytävät, on se tosiasia, että suurimmalle osalle ekosysteemiä annettiin C-luokitus, sama luokitus Dogecoin, projekti, jonka oma perustaja oli vitsi, sai.

Varoitus lukijoillemme

Väitteet omistaa pintaan että virallinen raportti on huijaus ja että raportin tilaussivusivu on hakkerien asettama toimialue, jolla sijoittajat huomaavat sijoittajat huomaamattomasti maksavan väärennetyn palvelun.

Tässä vaiheessa emme voi vahvistaa tai kieltää näitä väitteitä, mutta CoinSquare on äskettäin päivitti artikkelin arvioiden kattavuudesta, jonka mukaan Weiss on vahvistanut sekä luokitusten että tilauspalvelun laillisuuden.

CNBC on myös julkaissut tarinan luokituksista, joten Coin Central tuntui siltä, ​​että voimassaoloalueella olisi tarpeeksi mennä eteenpäin tämän tarinan kanssa. Siitä huolimatta kannustamme sijoittajia tekemään oman tutkimuksensa ennen kuin siirrytään eteenpäin Weissin kryptovaluutta-luokituspalvelun kanssa. Lisäksi mielestämme on viisasta odottaa, onko Weiss julkaissut asiasta virallisempia, avoimempia ilmoituksia.

Kopio nykyisin viralliseksi hyväksytyistä luokituksista löytyy tässä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me