Salausvaluutan maksukortin myöntäjä Wirexistä tuli kolmas blockchain-pohjainen alusta, joka sai sähköisen rahan lisenssin Ison-Britannian taloushallinnolta (FCA). Tämä lisenssi antaa yritykselle laajan valikoiman uusia ominaisuuksia. Näihin uusiin toimintoihin kuuluu pääsy perinteisiin pankkipalveluihin.

Kilpailuvirasto on vastuussa rahoitussääntöjen määrittelemisestä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Aiemmin viranomainen tarttui kryptovaluutan käsitteeseen. Kilpailuvirasto ilmaisi useaan otteeseen huolenaiheita salaustilan huijauksista. Sähköisen rahan lisenssi osoittaa tasapainoisemman lähestymistavan kryptosfääriin.

Uutiset vievät Wirexin yksinoikeusluokkaan, johon kuuluu ryhmä Pohjois-Amerikan suurimman pörssin, Coinbase, takana. Coinbase-kehittäjien oli saatava FCA: n hyväksyntä, koska heidän keskuksensa hoitaa fiat-to-crypto -vaihtoa. Wirexin alustassa on monia samoja toimintoja kuin Coinbase-keskuksessa. Näihin toimintoihin kuuluu kyky vaihtaa Bitcoin, altcoins ja fiat -valuutta suoraan.

Yrityksen johtajat totesivat, että lisensointi ei vaikuta alustan toimintaan millään tavalla. Suurin ero tulee olemaan alhaisempien kaupankäyntikurssien muodossa asiakkaille, jotka vaihtavat fiatia kryptovaluutaksi.

Wirex

Wirex virkamiehet rekisteröitynyt lisenssille vuonna 2017. Yritysjohtajien mukaan hyväksymisprosessi kesti yhdeksän kuukautta. Sähköisen rahan lisenssin avulla Wirex voi integroida palvelunsa suoraan perinteiseen pankkitoimintaan. Yritys voi nyt tarjota asiakkaille mahdollisuuden muuntaa fiat kryptovaluutaksi suoraan alustan sisällä.

Wirex-virtuaalikortti

Wirex-virtuaalikortti on ennakkoon maksettu kryptovaluuttakortti, joka muuntaa varat automaattisesti fiat-valuutaksi käytön aikana. Esimerkiksi Wirex-virtuaalikortinhaltija lataa korttinsa yhdellä 50: stä tuetusta kryptovaluutasta. Kortin lataaminen on ilmaista, ja voit siirtää rahaa suoraan pankkitililtäsi salauksen ostamiseksi.

Nämä ladatut varat pysyvät salauksena siihen hetkeen asti, kun pyyhkäiset ennakkoon maksettua maksukorttiasi. Sillä hetkellä alusta vaihtaa automaattisesti vastaavan määrän salausta fiat-valuutaksi ja maksaa myyjälle.

Wirex Visa Debot -kortti The Coinage Timesin kautta

Wirex Visa -maksukortti The Coinage Timesin kautta

Wirex-kortin käyttäjät ansaitsevat 0,05 prosenttia Bitcoinissa joka kerta, kun he käyttävät Wirex Visa -korttiaan ostosten tekemiseen. Voit lunastaa, muuntaa ja käyttää nämä salaustulot heti alustan sisällä. Salausmaksukortit ovat tulleet suositummiksi viime vuoden aikana, eikä Wirex ole ainoa avaruusalusta, joka käyttää tätä välitöntä muuntomenetelmää. Tämä strategia antaa sinulle mahdollisuuden käyttää salaustasi yhtä helposti kuin fiat-valuutta, ja monet avaruudessa pitävät näitä toimintoja kriittisenä askeleena kohti lisääntynyttä käyttöönottoa.

Salaussovellus

Wirex-salaus sovellus voit ostaa, tallentaa, vaihtaa ja käyttää salausta suoraan Apple- tai Android-käyttöisellä älylaitteellasi. Voit lähettää rahaa muille sovelluksen käyttäjille maailmanlaajuisesti ilmaiseksi. Tämä kattava lähestymistapa salaustilaan antaa Wirex-käyttäjille vankemman salauksen. Wirex-lompakossa on tällä hetkellä yli 500 000 latausta Google Play -kaupassa. Sovelluksella on neljän tähden sijoitus, jossa on yli 6000 arvostelua.

Wirex-mobiilisovellus kotisivun kautta

Wirex-mobiilisovellus kotisivun kautta

W-Pay Wirex -maksuverkko

Wirex-maksuverkko on monipuolinen ketjun ulkopuolinen likviditeettiverkosto. Verkko mahdollistaa lähes välittömät maailmanlaajuiset maksut älykkäiden sopimusten avulla. Kehittäjät mainitsivat Bitcoinin Lightning Networkin idean tärkeimmäksi inspiraattoriksi. W-Pay -alusta on ensimmäinen joukkopalvelupalvelu, joka integroi salausvaluutan estoketjut onnistuneesti perinteisiin pankkipalveluihin, etenkin VISAan.

Wirex AML / KYC

Wirex-alusta sai sähköisen rahan lisenssin noudattamalla tiukkoja asiakkaasi tuntemista (KYC) ja rahanpesun vastaisia ​​lakeja. Nämä protokollat ​​edellyttävät, että jokainen käyttäjä todistaa todellisen henkilöllisyytensä. KYC- ja AML-lait ovat yleismaailmallisia perinteisellä pankkisektorilla. Nyt kryptovaluutan käyttäjät kohtaavat samat lakisääteiset vaatimukset yhä useammalle blockchain-pohjaiselle alustalle.

yrityshistoria

Wirex tuli markkinoille vuonna 2014. Alustan alkuperäinen nimi oli E-kolikko. Yritys menestyi välittömästi, ja vuoteen 2017 mennessä yrityksen palveluksessa oli yli sata asiantuntijaa. Wirex sai lisää vetovoimaa markkinoilla saatuaan yli 200 000 dollaria onnistuneesti BnkToTheFuture -alustalla.

Vuonna 2017 Wirex saavutti jälleen varainhankinnan voiton kiinnittäminen 3 miljoonaa dollaria A-sarjan rahoituksesta yhdeltä Japanin suurimmalta rahoituslaitokselta, SBI Groupilta. SBI-ryhmälle ei ole vieras blockchain-tekniikka, ja yrityksellä on jo kumppanuuksia Ripple-, BitPesa- ja PrimeChain-tekniikoiden kanssa.

Wirex Company Party verkkosivuston kautta

Wirex Company Party verkkosivuston kautta

Wirexillä on toimistot Lontoossa, Tokiossa, Delawaressa, Singaporessa, Kiovassa ja Torontossa. Virtuaalivaluutan lompakon tarjoaja tarjosi palveluja yli 900 000 käyttäjälle maailmanlaajuisesti vuonna 2017. Samana vuonna alustan liiketoimintamäärä oli yli miljardi dollaria. Alusta on erittäin suosittu, ja palveluja tarjotaan 130 maassa.

FCA: n salausohjelmat

Ymmärtääkseen jatkuvasti kasvavaa FinTech-sektoria FCA päätti avata salauksen sääntelyn hiekkalaatikko. Yritykset pyysivät pääsyä ohjelmaan, ja jos se hyväksytään, Kilpailuvirasto auttaa yrityksiä täyttämään tiukat vaatimukset. Yrityksen verkkosivujen mukaan FCA myönnetty 40 yritystä, jotka rekisteröivät pääsyn ryhmään. Neljäkymmenestä hyväksytystä yksitoista on blockchain-pohjaisia ​​ja hajautettuja pääkirjaalustoja.

FCA ilmoitti julkisessa lausunnossaan testaavansa kryptovaluuttoihin liittyviä ehdotuksia. Testi auttaa virkamiehiä määrittämään tällaisten alustojen kuluttajien edut ja riskit valvotussa ympäristössä. Projekti houkutteli jo joitain raskaita lyöjiä. Erityisesti alustalla 20 | 30 on kumppanuuksia Lontoon pörssin ja rahoituspalveluyrityksen Nivauran kanssa.

Uusi aika salaukselle

Salausalueessa tapahtuu muutos, kun yhä useampi sääntelyyn hyväksytty alusta tulee markkinoille. Nämä alustat vaihtavat aiempien kryptovaluutta-sovellusten nimettömyyttä vankemman ja yhteentoimivamman salauskokemuksen takaamiseksi. Vaikka yksityisyyden suojaaminen helpomman saatavuuden vuoksi ei ole ihanteellista kaikille osapuolille, se sopii täydellisesti henkilöille, jotka haluavat pysyä perinteisten rahoituspalvelujen alueella.

Wirex onnistui sijoittamaan yrityksensä täydellisesti talouden digitalisointiin. Alustan helppokäyttöisyys antaa uusien salakirjoittajien pääsyn markkinoihin luottavaisin mielin. Voit odottaa näkevänsi enemmän all-inclusive-blockchain-pohjaisia ​​alustoja salausmarkkinoilla tämän vuoden edetessä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me