Esittelyssä Kaleido, Amazonin Foray Blockchainiin

Amazon tuli juuri sisäänkäynnistä blockchain-teollisuuteen, ja se avaa oven alustalla, jonka on tarkoitus helpottaa yritysten ja yritysten syntyvää tekniikkaa.

Verkkopalvelujen monoliitti on tehnyt yhteistyötä Ethereum-yrityshautomon ConsenSysin kanssa tuodakseen Kaleido Blockchain Business Cloud -alustan, “all-in-one blockchain -alustan, jonka tarkoituksena on nopeuttaa ja yksinkertaistaa teknologian yrityskäyttöä”, Amazon Web Service’s Marketplacelle..

Erään virkamiehen mukaan Lehdistötiedote Amazon, “Kaleido tarjoaa täydellisen ratkaisun niille, jotka ovat valmiita johonkin muuhun kuin tee-se-itse-skripteihin tai malleihin, virtaviivaistamaan suojattujen, yksityisten lohkoketjuverkkojen seisomista uhraamatta kykyä mukauttaa ympäristöä. Nämä yksityiset verkot tarjoavat kaikki taustalla olevan blockchain-tekniikan edut säilyttäen samalla tarvittavan turvallisuuden ja suorituskyvyn. “

Pohjimmiltaan Kaleido kehitettiin alentamaan pääsyn esteitä, sekä teknisiä että taloudellisia, jotka ovat estäneet organisaatioita soveltamasta tai kokeilemasta blockchain-tekniikkaa liiketoiminnassaan. ConsenSysin aivolapsi Kaleido toimii Amazonin verkkopalveluissa (AWS) ja on saatavana AWS-markkinoilla. AWS: n sovelluskokonaisuudessa Kaleido on yhteensopiva Amazonin nykyisten verkkopalvelujen, kuten Amazon EMR, Amazon Athena ja Amazon Virtual Private Cloud, kanssa..

Hybridi lähestymistapa yrityslohkoketjuihin

Yrittäessään ottaa käyttöön ja käyttää blockchain-verkkoja yritykset kohtaavat usein ylitsepääsemättömiä tai kalliita esteitä. Yhdessä konsensusmekanismien, hallintomallien ja koodauskielten teknisen labyrintin kanssa – puhumattakaan näihin liittyvästä teknisen ammattikielten sanastosta – blockchain-ratkaisujen toteuttaminen voi olla enemmän hässäkkää kuin ongelmat, joita he yrittävät korjata.

“Asiakkaat kohtaavat yhteisiä ongelmia ja sudenkuoppia, kun he sijoittavat paljon aikaa ja rahaa blockchain-projekteihinsa”, Steve Cerveny, ConsenSys -yrityksen johtaja ja Kaleido-alustan perustaja selittää. “Joten kokoontui joukkue rakentamaan foorumin, joka yhdistää – yksinkertaisella, yhtenäisellä ja yhtenäisellä tavalla – oikeat kokemukset ja työkalut. Tiesimme, että meidän on suunniteltava alusta liiketoimintaongelmista alaspäin, koska juuri siellä kestävät ongelmat kohtaavat yritykset blockchain-tilassa. “

Kaleidon yksityisen ja julkisen lähestymistavan avulla järjestelmän toiminnalle pyritään tarjoamaan organisaatioille julkisen estoketjun muuttumaton turvallisuus vaarantamatta yksityisen verkon joustavuutta. Tämän “kaksoismoodin” avulla Kaleidon käyttäjät voivat yhdistää Ethereumiin rakennetun yksityisen, luvallisen järjestelmän yleiseen, luvattomaan Ethereum-verkkoon. Siksi yksityisen ketjun toimet on ankkuroitu Ethereumin mainnetiin, mikä helpottaa tietojen julkista tarkistamista, jos organisaation yksityisessä järjestelmässä syntyy ristiriita.

Näiden välitysankkureiden lisäksi Kaleidossa on integroitu analytiikka ja tuki erilaisille konsensusmekanismeille (esim. IBFT, RAFT, POA) ja protokollavaihtoehdoille (esim. Geth ja Quorum).

Vaihe kohti esteettömyyttä

Vuonna 2015 ConsenSys yritti tuoda samanlaiset yritysratkaisut teknologiateollisuuden huomion keskipisteeseen Ethereum Blockchain as-a-Service (E BaaS) -palvelun avulla Microsoftin pilvipalvelun kautta toimivan Azure-palvelun kautta. E BaaS oli kuitenkin hiekkalaatikkopalvelu, joka tarjosi käyttäjilleen joukon komentosarjoja ja perustyökaluja omien blockchain-sovellusten rakentamisen aloittamiseksi..

Kaleido vie E BaaS: n ennakkotapauksen askeleen pidemmälle. Se on enemmän kuin pelkkä komentosarja ja työkalut, se on täysin toimiva, käyttövalmis lohkoketjualusta, joka on saatavana Amazonin pilvipalvelun kautta. Tämä antaa yhteisöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta blockchainista tai koodaustaitoja, käynnistää ratkaisuja, jotka vastaavat heidän yksityisyyden, vaatimustenmukaisuuden ja skaalautuvuuden tarpeisiin, samalla kun säilytetään blockchainin julkinen varmuus turvallisuudesta ja luotettavuudesta.

Koska ensimmäinen blockchain-ohjelmisto palveluna, joka on rakennettu Ethereumille, Kaleido voi olla elokuva blockchainin valtavirran ja perinteisen käyttöönoton tulevaisuudelle.

“ConsenSysin perustamisesta vuonna 2014 lähtien olemme olleet tehtävässä nopeuttaa Ethereumin käyttöönottoa ja kaikkia etuja, joita hajauttaminen voi tuottaa yrityksille ja yhteiskunnille ympäri maailmaa”, sanoo Ethereumin perustaja ja perustaja Joseph Lubin. ConsenSys. “Uskomme, että Kaleidosta tulee de facto standardi ja globaali blockchain-alusta yrityksille, joka tarjoaa perusta, joka puuttui tähän päivään asti yrityksen työkalupaketista.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me