Mikä on Bitcoin

Bitcoin-maailma on täynnä sekä jännitystä että uteliaisuutta … ja mahdollisuuden nousta nousuun. Kaikki jokapäiväisistä Joeista hyvämaineisiin asiantuntijoihin panostavat Bitcoinin menestykseen.

Bitcoinin julkaisemisesta on kulunut villi 8 vuotta. Erityisesti olemme nähneet otsikoita ihmisistä, jotka tahattomasti ostivat bitcoineja varhaisessa vaiheessa, muuttuvat lapsi-miljonääreiksi. Uusien kryptovaluuttojen valtavan potentiaalin myötä huomiomme kääntyy usein Bitcoiniin keskeisenä esimerkkinä tulevista.

Olemme suunnitelleet tämän oppaan opettamaan sinulle Bitcoinista niin, että olet nopea ja valmis liittymään salausmaailmaan.

Mikä on Bitcoin?

Bitcoin julkaistiin avoimen lähdekoodin ohjelmistona vuonna 2009, ja sitä hyvitetään usein maailman ensimmäisenä kryptovaluuttana parhaiten määritelty digitaalisena valuuttana, joka on olemassa vain sähköisesti.

Bitcoin on hajautettu, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole keskuspankkia myöntävää viranomaista tai poliittista laitosta, joka kontrolloi liikkeessä olevan bitcoinin määrää. Mutta Bitcoin-alusta on kaukana anarkiasta.

Koko prosessi on melko yksinkertainen ja organisoitu: Bitcoinin haltijat pystyvät siirtämään bitcoineja vertaisverkon kautta. Näitä siirtoja seurataan “blockchainissa”, jota kutsutaan yleisesti nimellä jättiläinen pääkirja. Tämä pääkirja kirjaa kaikki tehdyt bitcoin-tapahtumat. Jokainen lohkoketjun “lohko” on rakennettu tietorakenteesta, joka perustuu salatut Merkle-puut. Tämä on erityisen hyödyllistä petosten tai vioittuneiden tiedostojen havaitsemisessa. Jos yksi ketjun tiedosto on vioittunut tai vilpillinen, estoketju estää sitä vahingoittamasta pääkirjaa.

Sen sijaan, että luottaa hallitukseen uuden valuutan painamisessa, Bitcoinin lohkoketjuohjelmointi käsittelee bitcoinien valmistusajankohtaa ja kuinka monta tuotetaan. Se seuraa myös bitcoinien sijaintia ja varmistaa tapahtumien oikeellisuuden.

Tällä hetkellä on noin 17 miljoonaa bitcoinit liikkeessä. Ei ole keskitettyä sääntelyvirastoa tai hallitusta, joka kontrolloi bitcoinien toimitusta, mikä tarkoittaa, että toimitusta ohjataan suunnittelulla. Aina luotavan kokonaissaannin määrä on rajoitettu 21 miljoonaan bitcoiniin.

Tämä korkki herättää väitteen siitä, että Bitcoinilla voi olla ongelmia skaalauksessa. Koska Bitcoin on kuitenkin olennaisilta osin äärettömän jaollinen (eli käyttäjät voivat siirtää vain 0.00000001 bitcoinia), tämä ei todellakaan aiheuta skaalausongelmaa. Maaginen luku 21 miljoonaa on mielivaltainen.

Uskotaan, että Bitcoinista on suunniteltu deflaatiovaluutta taistelemaan hallituksen inflaatiota piilotettuna verotuksena ansaitun varallisuuden jakamiseksi uudelleen. Monet ihmiset ylistävät Bitcoinia ihmisten voimaannuttamisesta kaatamalla ohimenevien poliitikkojen valuuttapainovaltaa.

Kuinka Bitcoin toimii?

Yksi Bitcoinin houkuttelevimmista ominaisuuksista on sen häikäilemätön vahvistusprosessi, joka minimoi huomattavasti petosriskin. Koska Bitcoin on hajautettu, vapaaehtoiset – joita kutsutaan “kaivostyöläisiksi” – tarkistavat ja päivittävät jatkuvasti lohkoketjun. Kun tietty määrä tapahtumia on vahvistettu, lohkoketjuun lisätään toinen lohko ja liiketoiminta jatkuu tavallista.

Mikä on “Mining”?

Sen sijaan, että jokainen tapahtuma vahvistettaisiin yhdellä keskuspalvelimella, olennaisesti kaikki muut verkon henkilöt tarkistavat jokaisen tapahtuman.

Osoita “kaivostyöläisiä”.

Haluan yksinkertaistaa prosessia, jotta me kaikki ymmärrämme: Kaivostyöläisille esitetään monimutkainen matemaattinen ongelma ja ensimmäinen, joka ratkaisee matemaattisen tehtävän, lisää tarkistetun tapahtumalohkon kirjanpitoon. Laskelmat perustuvat työn todistukseen (POW) tai todisteeseen siitä, että oikean vastauksen saamiseksi käytettiin vähimmäismäärä energiaa.

Ei ole varsinaisia ​​ihmisiä, jotka ovat jumittuneet tietokoneisiin, joissa on muistikirjapapereita ja laskimia, jotka tekevät laskennan ennakkotyötä; laitteistoa käytetään Bitcoin-kaivoksen suorittamiseen. Jos etsit ihanteellista kumppania Bitcoin-projekteihisi, aloita Bitcoinin louhinta D-CentralMining Hosting Colocation -palvelut.

Bitcoinin sisäänrakennettu palkkiojärjestelmä korvaa onnistuneille kaivostyöläisille bitcoin-palan. Palkinto muuttuu ajan myötä Bitcoinin ohjelmoinnin mukaan, ja palkkio puolittuu noin neljän vuoden välein. Nykyinen palkkio jokaisesta uudesta vahvistettujen tapahtumien lohkosta on noin 12,5 bitcoinia.

Kaivosprosessit ovat yhä kehittyneempiä. Suosituin menetelmä käyttää ASICS-sovelluskohtaisia ​​integroituja piirejä. ASICS ovat CPU-tietokoneita muistuttavia laitteistojärjestelmiä, jotka on rakennettu vain bitcoinien louhinnan vuoksi.

Bitcoin-kaivostoiminta vie paljon vaivaa ja voimaa, ja pelkkä kilpailu vaikeuttaa uusien tulokkaiden pääsyä kilpailuun ja voittoa. Uudella kaivostyöläisellä ei tarvitse olla vain riittävää laskentatehoa ja tietoa sen käyttämiseksi kilpailun ylittämiseen, vaan myös toiminnan rahoittamiseen tarvittavan suuren määrän pääomaa.

Yksinkertainen esimerkki Bitcoin-tapahtumista

Vaikka Bitcoinin taustalla olevaa tekniikkaa saattaa tuntua vaikealta ymmärtää, Bitcoinin käyttämisen ei tarvitse olla vaikeaa. Tässä on esimerkki siitä, kuinka yksinkertainen reaalimaailman Bitcoin-tapahtuma voi olla.

Yksinkertainen Bitcoin-tapahtumainfografia

Bitcoin-lompakot: Kuinka tallentaa bitcoinejasi

Joten sinulla on tämä digitaalinen valuutta. Et voi todella istuttaa sitä taskussa. Käydään läpi hyödyllisiä määritelmiä, ennen kuin ryhdymme salausten tallentamiseen:

 1. Vaihtoalusta: missä vaihdat rahaa kryptovaluutoille, kuten Bitcoin, Ethereum tai Litecoin. Voit myös vaihtaa yhtä kryptovaluuttaa toiseen.
 2. Lompakkoalusta: lähinnä pankkitili, jossa salausvaluuttasi pidetään.
 3. Kova lompakko: offline-lompakko, jota ei ole linkitetty verkkoon.
 4. Julkinen salausavain: tilisi numero. Samoin kuin miten joku lähettäisi rahaa pankkitilillesi tilinumeroosi, julkinen salausavaimesi on tiedot, jotka annat jollekulle salauksen vastaanottamiseksi.
 5. Yksityinen salausavain: avain, jonka avulla voit käyttää Bitcoinejasi ja muita kryptovaluuttojasi. Vartioit tätä elämälläsi. Jos jollakin on pääsy siihen, hän voi siirtää (varastaa!) Bitcoinisi.

Nyt kun olemme saaneet sen tieltä, voimme keskustella paremmin Bitcoin-lompakosta.

Kun kuulet bitcoinien hakkeroinnin, olet todennäköisesti kuullut “vaihtoalustan” hakkeroinnista. Koska Bitcoinin lohkoketjurakenne tekee siitä äärimmäisen vaikean hakata (rajojen mahdoton), sitä pidetään erittäin turvallisena.

Vaihdot ovat kuitenkin a erilainen tarina. Ehkä merkittävin hakkerointi oli Tokiossa toimiva MtGox-hakkerointi vuonna 2014, jolloin 850 000 bitcoinia, joiden arvo oli yli 350 miljoonaa dollaria, katosi yhtäkkiä alustalta. Tämä ei tarkoita sitä, että itse Bitcoin olisi hakkeroitu; se tarkoittaa vain, että vaihtoalusta on hakkeroitu. Kuvittele, että Iowassa pankki on ryöstetty: Yhdysvaltain dollaria ei ryöstetty, pankki teki.

Bitcoinia ympäröivät teollisuudenalat ovat uusia eivätkä ilman heidän vääntötään. Bitcoinin puolustaja ja arvostettu pääomasijoittaja Marc Andreessen totesi, “MtGoxin oli kuoltava, jotta Bitcoin menestyisi. Sen entinen rooli Bitcoinin varhaisista päivistä on korvattu paremmilla, vahvemmilla yksiköillä. “

Vaikka useimpia lompakkoalustoja pidetään erittäin turvallisina, hakkereiden mahdollisuus tekee monista käyttäjistä paranoidi. Nykyään monet bitcoin-vaihto ovat saaneet suuria investointeja pääomasijoittajilta. Niitä on nyt säännelty tiukemmin, etenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevia. Voit verrata mitä tahansa bitcoin-vaihtoa toiseen ja tarkastella perusteellisia katsauksiamme Miten ostaa Bitcoin-opasta. Olemme myös listanneet kaksi suosituinta vaihtoehtoa alla: “

Se tuo meidät koviin lompakkoihin. Kova lompakko on pohjimmiltaan USB, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa salausavaimet offline-tilassa ja pois päältä. Salausavaimesi elää vain kovassa lompakossa ja sitä on mahdotonta hakata (ellei joku varasta fyysisesti kova lompakkoasi).

.ledger nano s laitteiston lompakko

Kovat lompakot ovat niin turvallisia, että on lukemattomia tarinoita ihmisistä, jotka asettavat huolimattomasti väärän kova lompakon, joka on täynnä kryptoja, eivätkä koskaan pysty palauttamaan tuhansia, satoja tuhansia tai miljoonia bitcoineja.

Jotkut käyttäjät valitsevatpaperilompakko ” mikä on pohjimmiltaan salausavaimesi paperille, joka on tallennettu jonnekin turvalliseen tapaan kuin pankkiholvi. Vaikka paperilompakoita ei suositella, ne voidaan tehdä joko online-avaimen generaattorilla (ei suositella haittaohjelmien uhkien takia) tai käsinkirjoitetuilla.

Jos haluat lisätietoja Bitcoin-lompakoista, lue opas parhaan Bitcoin-lompakon löytämiseen.

Miksi käyttää Bitcoinia?

Bitcoinia kutsutaan usein rahamaailman tulevaisuudeksi useista syistä.

 • Se on hajautettu ja tuo valtaa takaisin ihmisille. Vain vuosi vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen perustettu Bitcoin on houkutellut monia ihmisiä, jotka pitävät nykyistä rahoitusjärjestelmää kestämättömänä. Tämä tekijä on voittanut niiden sydämet, jotka suhtautuvat epäilevästi poliitikkoihin ja hallitukseen. Ei ole mikään yllätys, että valtava ideologien yhteisö rakentaa, ostaa ja työskentelee aktiivisesti kryptovaluutta-maailmassa.
 • Vapaus. Konsepti, jonka mukaan voi kuljettaa miljoonia tai miljardeja dollareita Bitcoinissa rajojen yli, maksaa mistä tahansa milloin tahansa eikä tarvitse odottaa pitkittyneitä pankkiviiveitä, on merkittävä myyntivaltti.
 • Turvallisuus. Bitcoin-maksuja ei tarvitse välttämättä sitoa henkilökohtaisiin tietoihin. Koska henkilökohtaiset tiedot jätetään pois tapahtumista, käyttäjät eivät ole yhtä alttiita uhille, kuten henkilöllisyysvarkauksille. Bitcoin voidaan myös varmuuskopioida ja salata rahasi turvallisuuden varmistamiseksi.
 • Alhaiset transaktiopalkkiot. Pankit ja yritykset, kuten PayPal, veloittavat rahojen lähettämisestä ja vastaanottamisesta. Bitcoin korvaa 2,5%: n “transaktiomaksun” sellaisella, joka on vain murto-osa siitä.

Muuttamaton pääkirja. Bitcoinin blockchain-julkinen pääkirja on objektiivinen. Ihmiset uskovat sen olevan oikeudenmukainen, koska se perustuu puhtaaseen matematiikkaan, ei kyseenalaisten poliitikkojen inhimillisiin virheisiin ja korruptioon.

Mitkä ovat Bitcoinin haitat?

Kaikista eduistaan ​​huolimatta Bitcoinilla on edelleen merkittäviä kysymyksiä.

Ehkä yksi suurimmista syistä, miksi kaikki eivät ole hypänneet Bitcoin-junalle, johtuu siitä, että sen hintaa peittää epävarmuus. Monet ihmiset ovat huolissaan…

 1. Laillinen harmaa alue. Suuret hallitukset ovat pysyneet suurelta osin syrjässä, ja tämä on luonut sekä potentiaalia että pelkoa Bitcoinin kannattajille ja kriitikoille. Bitcoinia ei tue sääntelyvirasto, ja hallitus teknisestä syystä luovuttaisi vallan tukemalla hajautettua valuuttaa. Tätä ei ole suurelta osin virallisesti käsitelty. Bitcoinin hinta on kuitenkin yleensä erittäin herkkä uutisille, jotka koskevat Yhdysvaltain hallituksen mielipidettä kryptovaluutoista. Esimerkiksi kun SEC kielsi hyväksynnän bitcoin-pohjaiset pörssituotteet– Pääosin bitcoinilla tuetut varat osakemarkkinoilla – vuonna 2017 Bitcoinin hinta laski 18%. Vaikka hallituksen toimet vaikuttavat Bitcoinin hintaan ja käyttöönottoon, hallitukset eivät pysty kriminalisoimaan Bitcoinia. Itse asiassa hallitukset, kuten Yhdysvallat ja Kiina ovat investoineet siihen jonkin verran.
 2. Vaihda hakkereita. Kuten edellä todettiin, vaihto-hakkeroinnilla ei ole mitään tekemistä Bitcoin-järjestelmän eheyden kanssa … mutta markkinat hämmentyvät siitä huolimatta. Tämä suuntaus näyttää minimoivan, kun käyttäjät näkevät, että kryptot palautuvat vaihto-hakkereista. Kun vaihto kehittyy ja tulee turvallisemmaksi, tästä uhasta tulee vähemmän ongelma. Lisäksi pörssiin suuntautuvat ulkopuoliset investoinnit tarjoavat pääomaa niiden kasvuun.
 3. Maksukyvyttömyys. Tämä on enimmäkseen kiistanalaista Bitcoinin 47 dollarin markkina-arvon takia, mutta se saa silti käyttäjät hiki. On erittäin epätodennäköistä, että Bitcoinin hinta romahtaisi ja et pystyisi toimimaan, mutta se on silti huolestuttavaa. Kun lisää sijoittajia sijoittaa, epälikviditeetistä tulee vähäinen riski, koska todennäköisesti on aina ostajia Bitcoineille.
 4. Volatiliteetti. Juuri tästä syystä monet keinottelijat houkuttelevat Bitcoinia, on sama syy, miksi monet potentiaaliset käyttäjät ovat epäröivät osallistua. Käyttäjät, jotka pitävät Bitcoinia spekulatiivisena sijoitusvaihtoehtona, pelaavat olennaisesti prosessia, ja Bitcoinin tulevaa hintaa ei tunneta suurelta osin. On arvioita, että Bitcoin on molempien arvoinen penniä muutamassa vuodessa, kun taas jotkut ennustavat, että yksi bitcoinin arvo on 500 000 dollaria kolmessa vuodessa. Kun uudet sijoittajat jatkavat investointeja ja markkina-arvo kasvaa, Bitcoinin hinta voi vakiintua.
 5. Yritysten hyväksynnän puute. Hintojen volatiliteetti on suuri syy, että monet yritykset eivät ole vielä ottaneet Bitcoinia käyttöön maksuvälineenä. Kuluttajien lisääntynyt omaksuminen ja hintavakaus lopulta vähentävät tätä haittaa.

Toinen haitta on, että vaikka monet ihmiset ovat kuulleet Bitcoinista, harvat ymmärtävät tarkalleen, mikä se on tai miten se toimii. Tällaiset oppaat auttavat työntämään neulaa ja rakentamaan perustan, mutta viime kädessä käyttäjien on etsittävä lisätietoja.

Bitcoinin vahvuus on sen verkostovaikutuksessa. Mitä enemmän levitämme sanaa ja kasvatamme Bitcoin-yhteisöä, sitä paremmin bitcoinimme ovat.

Kuinka ostaa Bitcoinia

Kuten edellä mainittiin, Bitcoinin alkuvuosina oli vaikea löytää luotettava paikka ostaa kryptovaluutta erityisesti niille, jotka eivät tienneet kuinka ostaa bitcoinia. Bitcoinin kysynnän kasvaessa on syntynyt lukuisia uusia yrityksiä helpottamaan Bitcoinin ostamista helposti.

Nykyään monet Bitcoin-pörssit ovat saaneet suuria investointeja pääomasijoittajilta. Niitä on nyt säännelty tiukemmin, etenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevia. Voit verrata vaihtoa ja tarkastella syvällisiä katsauksia Bitcoin-osto-oppaassamme. Olemme myös listanneet kaksi suosituinta vaihtoehtoa alla:

 • Kolikkopohja julkaistiin vuonna 2012 toivoen antaa käyttäjille helpomman tavan ostaa Bitcoin. Perustamisestaan ​​lähtien San Franciscossa sijaitsevasta käynnistyskoneesta on tullut yleisimmin suositeltu ostovaihtoehto aloittelijoille. Voit oppia lisää täydellisestä Coinbase Review -sovelluksesta ja käyttöoppaasta.

Coinbase ostaa bitcoinia

 • Gemini perustettiin vuonna 2015 Tyler ja Cameron Winklevoss. Vaikka he käynnistivät viime aikoina kuin monet kilpailijoistaan, New Yorkissa toimiva kryptovaluutanvaihto on nopeasti rakentanut suuren maineen salausyhteisössä. Voit oppia lisää Gemini-arvosteluista ja käyttöoppaasta.

Kuka keksi Bitcoinin?

Satoshi Nakamoto hyvitetään Bitcoinin suunnittelussa. Nakamoto väittää olevansa Japanissa asuva mies, syntynyt 5. huhtikuuta 1975, mutta on spekulaatioita siitä, että hän on itse asiassa joko yksittäinen ohjelmoija tai ohjelmoijien ryhmä, jolla on taipumus tietotekniikkaan ja salaukseen hajallaan ympäri Yhdysvaltoja tai Eurooppaa..

Nakamoton uskotaan luoneen ensimmäisen blockchain-tietokannan ja on ratkaissut ensimmäisenä kaksoismenoja koskevan ongelman, jota muut digitaaliset valuutat eivät onnistuneet. Vaikka Bitcoinin luojaa ympäröi mysteeri, hänen velhonsa Oz-tila ei ole estänyt digitaalisen valuutan suosimista yksityishenkilöiden, yritysten ja jopa hallitusten keskuudessa..

Bitcoinin suosio

On tärkeää tarkastella Bitcoinin suosiota ajan myötä, koska… no, katso alla:

Bitcoin-hakumäärä

Hakumäärä hakusanalla “Bitcoin”. Arvo 100 on huippusuositusta.

Google Trends rakentaa kaavion edustamaan suhteellista hakua kiinnostavuutta kaavion korkeimpiin kohtiin. 100-arvo on termin “Bitcoin” suosituin huippuluokka, ja arvo 50 tarkoittaa, että se oli tuolloin puolet niin suosittu. Pisteet 0 osoittavat, että termi oli alle 1% yhtä suosittu kuin huippu. On hämmästyttävää, kuinka Bitcoiniin liittyvät haut ovat lisääntyneet viime vuosina.

Kun Bitcoin alkoi liikkua vuonna 2009, sen varhaiset käyttöönottajat koostuivat ohjelmoijista ja kapealta joukosta teknisiä ihmisiä. Sen suosio ajan mittaan osoittaa, että monet Bitcoinin haitoista todennäköisesti häviävät, kun Bitcoinista tulee vakiomuotoisempi.

Ei ole yllättävää, että Bitcoinin hinta on kasvanut kysynnän kasvaessa. Kuten näette, lisää ostajia tulee markkinoille ja nostaa hintaa, kun useammat ihmiset oppivat Bitcoinista ja sen teknisistä sovelluksista.

Bitcoinin suosio on kiistatta ollut sen ykkönen verrattuna lukuisiin muihin kryptovaluuttoihin. Hankkimalla suuren määrän käyttäjiä ja käyttäjiä Bitcoin on saavuttanut verkkoefektin, joka houkuttelee vielä enemmän käyttäjiä. Käyttäjät, jotka muuten olisivat varovaisempia sijoittamalla suhteellisen tuntemattomaan ja todistamattomaan digitaalivaluuttaan, ovat vakuuttuneita Bitcoinin suorituskyvystä ajan myötä, sen kasvavasta yhteisöstä ja siitä, että tuntemansa ihmiset ottavat käyttöön salauksia.

Bitcoinin ensimmäinen liikkeen etu, suosio ja verkostovaikutus ovat vahvistaneet sen suosituimmaksi kryptovaluutaksi, jolla on suurin markkina-arvo. Litecoinin kaltaisilla kilpailijoilla voi olla lukuisia teknisiä etuja Bitcoinin algoritmiin nähden (katso lisätietoja täältä), mutta heillä on vain murto-osa Bitcoinin markkina-arvosta ja niiden hupenevat yhteisöt koostuvat suurelta osin uskollisista, keinottelijoista ja antagonistisista Bitcoinin vastaisista ostajista.

Mitä voimme oppia Bitcoinin suosiosta

Ymmärtäminen, mikä tekee Bitcoinista niin suositun, antaa meille mahdollisuuden paitsi käsittää, mihin Bitcoin on menossa, myös kuinka muut kryptovaluutat yleensä toimivat. Bitcoin pystyy houkuttelemaan käyttäjiä paremmin kuin mikään muu kryptovaluutta, koska…

 1. Sillä on verkkovaikutus. Bitcoinin verkko vahvistaa arvonsa uusille tulokkaille ja antaa Bitcoinille viruksen kasvunopeuden.
 2. Korkea markkina-arvo on lohduttava. Bitcoinin massiivinen markkina-arvo antaa käyttäjille tunteen turvallisuudesta ja vakaudesta, koska sitä on vaikeampaa manipuloida ja vähemmän altis hintojen voimakkaille vaihteluille. Yli 100 miljardin dollarin markkina-arvolla Bitcoin on verrattain paljon turvallisempi salausinvestointi.
 3. Keinottelu ajaa numeroita. Monet Bitcoinin käyttäjät pitävät kiinni bitcoineistaan ​​toivoen myyvänsä ne valtavalla voitolla yhden päivän ajan. Uutisartikkeleilla kuvaamalla Bitcoin-miljonäärejä onnellisina lapsina, jotka pääsivät sisään aikaisin, et voi todella syyttää heitä. Esimerkiksi, jos olisit viettänyt 5 dollarin latte-rahasi 2000 bitcoiniin eräänä aamuna vuonna 2010, niiden arvo olisi tänään noin 5,4 miljoonaa dollaria. Tekee sinusta todella haluamasi, että olet hallinnoinut Starbucks-budjettiasi paremmin, eikö vain?

Uutiset herättävät huomiota ja huomio lisää ymmärrystä. Vaikka monet ihmiset ovat parvenneet kryptovaluuttoihin puhtaasti etsimään taloudellista hyötyä, on paljon ihmisiä, jotka ovat yksinkertaisesti uteliaita. Jotkut kansat ovat kiinni ja yrittävät ymmärtää, mitä salauksia on kyse. Vaikka useammat käyttäjät lisäävät Bitcoinin verkkovaikutusta, useammat ihmiset, jotka muodostavat syvällisen käsityksen salauksista, vahvistavat myös aktiivista Bitcoin-yhteisöä.

Lopulliset ajatukset

Bitcoin on edelleen suhteellisen nuori valuutta, mutta se on saavuttanut huomattavaa käyttäjien omaksumista ja kasvua. Bitcoinin verkko vain vahvistuu, kun yhä useammat ihmiset hankkivat bitcoin-pankkiautomaattipalvelun oppiakseen Bitcoinin perusteknologiasta ja potentiaalista suhteessa muihin arvon tallennusmenetelmiin.

Bitcoinia pidetään kryptovaluuttalaivaston lippulaivana “yhdyskäytävän” kryptovaluuttana. Bitcoinin potentiaalin ymmärtäminen on tärkeä ensimmäinen askel nähdäksesi loistavia ratkaisuja, joita työstetään kryptovaluuttamaailmassa.

Bitcoin maalaa tulevaisuuden, joka eroaa huomattavasti nykyisestä fiat-pohjaisesta maailmasta. Tämä on joko jännittävää tai huolestuttavaa suurimmalle osalle. Varusta itsellesi parhaat mahdolliset resurssit. Ryhdy aktiivisiksi yhteisöissä, jotka tutkivat edelleen paitsi Bitcoinin ja muiden kryptien teknisiä sovelluksia myös niiden kokonaispotentiaalinsa häiritä käytännössä kaikkia markkinoita. Varautukaa. Kryptot ovat tulossa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me