Kuinka ostaa Ethereumia & Parhaat vaihto-arviot

Ethereum (Ether) aloitti toimintansa vuoden 2015 puolivälissä, mutta ylitti nopeasti kaikkien muiden kryptovaluuttojen markkina-arvon – paitsi Bitcoin. Vuoden 2017 alussa yhden ETH: n hinta oli alle 10 dollaria. Tästä lähtien hinta oli yhdessä vaiheessa yli 40-kertainen vuoden 2017 aloitushintaan.

Tämä uskomaton hinnankorotus yhdistettynä laajempaan ymmärrykseen Ethereumin potentiaalista on kiinnostunut monilta uusilta sijoittajilta osta Ethereum.

Kuinka ostaa Ethereumia

Helpoin tapa ostaa Ethereumia on käyttää online-kryptovaluutan vaihtoa. Koska kryptovaluuttojen suosio on noussut viime vuosina, ei ole ollut pulaa uusista yrityksistä, jotka haluavat helpottaa niiden vaihtoa.

Valittavanasi on niin paljon vaihtoehtoja, Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva vaihto. Tässä oppaassa kuvataan vaihdon väliset erot ja linkitetään täydellisiin arvosteluihin ja kunkin mainitun vaihdon käyttöoppaisiin.

Paras Ethereum-pörssi

Vaikka kaikki nämä kryptovaluutanvaihdot tekevät samaa asiaa (helpottavat kryptovaluuttojen ostamista ja myymistä), ne toimivat eri tavalla. Helpottamaan asioiden ymmärtämistä olemme hahmottaneet kolme vaihto-ryhmää:

Ryhmä A – Tämän ensimmäisen pörssiryhmän avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa fiat-valuutoilla (USD, EUR, GBP jne.) Ja kryptovaluutoilla avoimilla markkinoilla. Nämä sivustot toimivat samalla tavalla kuin perinteiset valuutta- ja pörssit, jolloin käyttäjät voivat tehdä limiitti-, markkinointi-, lopetus- ja jopa marginaalikauppoja.

Tyypillisesti näillä sivustoilla on rajoitetut talletus- ja nostomenetelmät fiat-valuutoille, jotka tarjoavat yleisimmin pankkisiirtoja ja pankkisiirtoja.

Vaikka nämä sivustot voivat olla monimutkaisia ​​uusille käyttäjille, heillä on yleensä alhaisimmat palkkiot mistä tahansa ryhmästä.

Ryhmän A vaihtoihin kuuluvat Gemini, Kraken, GDAX, & CEX.IO (CEX.IO tarjoaa myös B-ryhmän tarjouksia).

Ryhmä B – Toinen pörssiryhmä toimii enemmän kuin “online-kryptovaluutan vähittäiskaupat”. Sen sijaan, että heidän käyttäjät tekisivät kauppaa markkinoilla, he helpottavat suoraan kryptovaluutan ostamista ja myyntiä käyttäjiensä kanssa. Tämä luo enemmän aloittelijaystävällinen prosessi kuin ryhmän A vaihdot.


Nämä vaihdot mahdollistavat myös tyypillisesti käyttäjien tehdä ostoksia pankki- ja luottokortit, pankkisiirtojen lisäksi.

Vaikka näitä sivustoja pidetään tyypillisesti aloittelijoiden helpoin tapa ostaa ja myydä Ethereumia, ne veloittavat korkeampia maksuja kuin ryhmän A pörssit.

Ryhmän B vaihtoihin kuuluvat Coinbase, CEX.IO ja Coinmama.

Ryhmä C – Viimeinen pörssiryhmä toimii samalla tavalla kuin ryhmän A pörssit, mutta tarjoaa vain kryptovaluuttakauppaa. Tämä tarkoittaa, että näissä pörsseissä voit vain käydä kauppaa kryptovaluutoilla muille kryptovaluutoille. Tämä ryhmä ei tarjoa mahdollisuutta ostaa tai myydä kryptovaluuttoja fiat-valuutalla.

Ryhmän C vaihtoihin kuuluvat Bittrex ja Poloniex (emme suosittele Poloniexia).

3 aloittelijaystävällistä menetelmää Ethereumin ostamiseen

Lukuisat startupit, jotka haluavat auttaa asiakkaita ostamaan ja myymään kryptovaluuttoja, ovat itäneet vastauksena lisääntyneeseen kryptovaluuttojen kysyntään. Valittavanasi on niin paljon vaihtoehtoja, tässä on 3 suosituinta ja luotettavinta aloittelijaystävällistä paikkaa, joissa voi ostaa eetteriä.

1) Kolikkopohja

Coinbase on suosituin suositus aloittelijoille, jotka haluavat ostaa eetteriä. Coinbase tarjoaa toimintoja, jotka toimivat harjoittelupyörinä uusille tulokkaille.

Coinbase aloitti toimintansa vuonna 2012 ja pyrki luomaan helpomman tavan ostaa ja myydä Bitcoinia. Toisin kuin perinteiset kryptovaluutanvaihdot, Coinbase helpottaa suoraan kryptovaluutan vaihtoa käyttäjilleen. Heidän sivustollaan on useita etuja verrattuna muihin vaihtoihin:

 • Takaamasi hinta ja palkkiot on ilmoitettu selkeästi tilauksen tekohetkellä. Tämä tarkoittaa, ettei monimutkaisten markkinarajapintojen käsittelyä.
 • Voit lukita ensimmäisen tilauksen hinnat nopeammin Coinbasessa kuin useimmissa pörsseissä. Coinbase lukitsee hintasi, kun teet tilauksen, eikä odota talletusten tyhjentämistä. Saat ostamasi kryptovaluutan määrän asetettuun tilaushintaan talletuksesi tyhjentämisen jälkeen.
 • Voit käyttää luotto- ja maksukortteja välittömiin Coinbase-ostoksiin, vaikka rajasi ovat huomattavasti alhaisemmat kuin pankkisiirrolla.

Aistimalla eetterin kysynnän kasvu, Coinbase lisäsi Ethereumin tuen vuonna 2016. Heidän Ethereum-palveluillaan on nyt samat edut kuin alkuperäisellä Bitcoin-palvelullaan.

Osta Ethereum Coinbasesta

Vaikka suosittelemme salauksen tallentamista lompakkoon, jossa sinulla on täysi hallinta, Coinbase tarjoaa yhden turvallisimmista verkkolompakoista. Voit käyttää Coinbase-lompakkoasi Ethereumin tallentamiseen, lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Sen lisäksi, että Coinbase on helppokäyttöinen, se on myös yksi luotettavimmista nimistä kryptovaluutassa. Yhtiön kotipaikka on San Franciscossa Kaliforniassa ja se on saanut lukuisia investointeja tunnetuilta pääomasijoittajilta merkittävästi arvoltaan 1,6 miljardia dollaria. Yhdysvalloissa toimivan digitaalisen omaisuuden vaihdon myötä yritys noudattaa myös kaikkia vaadittuja lakeja ja määräyksiä. Coinbase on auttanut yli 11 miljoonaa käyttäjää 32 maassa vaihtamaan yli 20 miljardia dollaria digitaalisena valuuttana.

Voit rekisteröityä Kolikkopohja tai lue lisää täydellisestä Coinbase-tarkastelusta ja käyttöoppaasta.

Käy Coinbasessa

Coinbase-arvostelu

2) Kaksoset

Tyler ja Cameron Winklevoss perusti Geminiin vuonna 2015. Yhtiön kotipaikka on New York, jota säätelee New Yorkin osavaltion finanssiministeriö. Huolimatta siitä, että he ovat läsnä vähemmän aikaa kuin jotkut kilpailijat, he ovat rakentaneet nopeasti suuren maineen.

Toisin kuin Coinbase, Gemini toimii perinteisempänä kryptovaluutanvaihtona. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat käyttää verkkosivustoa käydä kauppaa muiden markkinoiden käyttäjien kanssa. Sivusto toimii kuten perinteinen osakekanta tai Forex-foorumi.

Gemini Ether Exchange

Gemini-käyttäjät voivat käydä kauppaa Bitcoinilla, Ethereumilla ja USD: llä. Talletukset ja nostot ovat valitettavasti saatavilla vain pankkisiirrolla ja pankkisiirrolla. Sivuston avulla voit kuitenkin aloittaa kaupankäynnin, kun talletuksiasi vielä käsitellään. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden lukita ostohinnat nopeammin kuin melkein kaikki muut perinteiset pörssit. Gemini mukana tulee edelleen myös erittäin alhaiset palkkiot liittyvä "Ryhmä A vaihtoa".

Vaikka uskomme, että Gemini on hieman vähemmän aloittelijaystävällinen kuin Coinbase, heidän tiiminsä on tehnyt ilmiömäisen työn suunnitellessaan helppokäyttöisen käyttöliittymän.

Voit oppia lisää lukemalla Gemini-arvosteluamme tai voit kirjaudu sisään Kaksosiin täällä.

Käy Kaksosissa

Gemini-arvostelu

Lontoosta lähtevä CEX.IO edustaa toista pitkään luotettua menetelmää kryptovaluutan ostamiseen.

Yritys aloitettiin alun perin vuonna 2013 sekä Bitcoin-pörssi- että pilvikaivospalvelujen tarjoajana. Vuonna 2016 yritys lisäsi Ethereumin alustalleen ja lopetti pilvikaivospalvelun. He ovat myös äskettäin lisänneet Dashin ja Zcashin alustalleen.

CEX.IO tarjoaa sekä täyden vaihdon että helpot osto- / myyntimenetelmät. Sivusto hyväksyy talletukset ja nostot luottokorteilla ja pankkisiirroilla. Ne antavat myös vahvistetuille jäsenille korkeammat luottokorttirajat kuin Coinbase.

Osta Ethereum CEX.IO: lta

CEX.IO: n haittapuoli Coinbaseen verrattuna on sen potentiaalisesti korkeammat palkkiot. Silti CEX.IO on hyvä vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat tehdä suuret ostokset luottokorteilla, tai käyttäjät paikoissa, joita Coinbase ei tue.

Voit oppia lisää CEX.IO-katsauksestamme tai kirjaudu sinne nyt.

Käy CEX.IO

CEX.IO-arvostelu

Lisää pörssejä

Suurimmalle osalle tätä lukevista, yksi edellä mainituista pörsseistä on todennäköisesti paras vaihtoehto Ethereumin ostamiseen.

 • Kolikkopohja – Luotetuin ja helpoin käyttää vaihtoa.
 • Kaksoset – Erittäin alhaiset maksut, mutta silti suhteellisen aloittelijaystävällinen.
 • CEX.IO – Erittäin korkeat luottokorttiostorajat vaihtoehtoihin verrattuna.

Tämän sanottuamme ymmärrämme, että jokaisella on erilaiset tarpeet, joten tässä on enemmän suositeltuja vaihtoehtoja.

Bittrex

Kuten aiemmin mainittiin, Bittrex tarjoaa salausvaluuttakauppaa vain muille kryptovaluutoille. Käyttäjillä ei tällä hetkellä ole vaihtoehtoja tallettaa fiat-valuuttoja. Jos ostat ensimmäistä kertaa mitään kryptovaluutta, Bittrex ei ole sinua varten.

Bittrex Ethereum & amp; Bitcoin-kauppapari

Tämän sanottuaan Bittrex on vakiinnuttanut asemansa yhtenä vakavien kauppiaiden tärkeimmistä pörsseistä. Sivusto tarjoaa yli 250+ kauppaparia, jotka on nimetty Bitcoin-, Ethereum- ja Tether-markkinoilla. Jos sinulla on jo Bitcoin, Bittrexiä voidaan käyttää kaupankäyntiin Bitcoinilla Ethereumille tai monille vähemmän tunnetuille altcoineille. Tämä vaihto on myös suosikki usein kauppiaiden ja kryptovaluutta-keinottelijoiden keskuudessa.

Bittrex sijaitsee Yhdysvalloissa ja perustettiin vuonna 2014. Ne tarjoavat vankan asiakastuen ja erittäin alhaiset palkkiot.

Käy Bittrexissä

Bittrex-arvostelu

Coinmama

Coinmama on toinen vaihtoehto niille, jotka haluavat ostaa suuria määriä eetteriä luottokorteilla. Slovakian pörssin avulla käyttäjät voivat ostaa sekä Bitcoinia että Ethereumia.

Toisin kuin Coinbase ja CEX.IO, Coinmama ei tarjoa lompakkopalvelua, joten sinun on annettava Ethereum-osoite erillisestä lompakosta, johon eetterisi voidaan lähettää. Tästä syystä pidämme sitä vähemmän aloittelijoille ystävällisenä vaihtoehtona kuin nämä kilpailijat.

Osta Ether Coinmamasta

Kuten CEX.IO, joka tarjoaa myös korkeita luottokorttien ostorajoituksia, Coinmamalla on melko korkeat maksut. Voit verrata luottokorttimaksuja keskuksen vaihdoissa luottokortti -osio alla.

Käy Coinmamassa

Coinmama-arvostelu

GDAX

GDAX on saman yrityksen omistuksessa kuin Coinbase. Jos Coinbase on aloittelijoille ystävällinen tarjous, GDAX on vaihto vakavammille kauppiaille.

Sivuston avulla käyttäjät voivat asettaa markkinoita, rajoittaa ja lopettaa tilauksia seuraaville kaupankäyntiparille:

BTC / USD, BTC / EUR, BTC / GBP, ETH / USD, ETH / EUR, ETH / BTC, LTC / USD, LTC / BTC, LTC / EUR

Voit rahoittaa tilisi pankkisiirrolla ja pankkisiirrolla tai Coinbase-tililläsi. Jos haluat lisätietoja GDAX: n ja Coinbase: n välisistä eroista, lue GDAX vs Coinbase -vertailumme.

Käy GDAX: ssä

GDAX-arvostelu

Kraken

Kraken on toinen vaihtovaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtaa fiat-valuuttoja Ethereumiin tai muihin kryptovaluuttoihin. Kuten Gemini ja Coinbase, ne antavat käyttäjille mahdollisuuden tehdä fiat-talletuksia pankkisiirrolla ja pankkisiirrolla. Sivusto tarjoaa myös paljon enemmän altcoineja kaupankäynnille kuin nämä kaksi kilpailijaa.

kraken osta & amp; myydä tilauksia

Vaikka Kraken ei tarjoa kaupankäynnille niin monta kryptovaluutta kuin Bittrex, ne tarjoavat kaupankäyntiä seuraaville kryptovaluutoille:

Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Ripple, Monero, Zcash, Dash, Ethereum Classic, Gnosis, Iconomi, Melon, EOS, Augur, Tether, Dogecoin, Stellar, Bitcoin Cash

Vuonna 2011 perustettu yritys on vuosien varrella rakentanut vankan maineen kryptovaluuttayhteisössä. Heillä näyttää kuitenkin olevan enemmän valituksia hitaasta asiakastukesta kuin useimmilla kilpailijoillaan. Toinen yleinen valitus on heidän huono käyttöliittymä.

Käy Krakenissä

Kraken-arvostelu

Osta Ethereum luottokortilla

Monet kryptovaluutan uudet tulokkaat toivovat käyttävänsä luottokorttia ensimmäiseen ostokseensa. Valitettavasti hyvin harvat pörssit hyväksyvät luottokortit. Luottokortit avaavat oven vilpillisille ostoille, takaisinperinnälle ja korkeille maksuille.

Luottokortteja hyväksyviä kryptovaluutanvaihtoa on kuitenkin muutama. Voit verrata niitä alla olevaan taulukkoon ja oppia lisää jokaisesta sivustosta napsauttamalla niiden arvosteluita.

* CEX.IO-maksuarviot ovat "Ostaa myydä" FOK-tilaukset. Palkkiot ovat alhaisemmat, kun käydään kauppaa pörssissä.

Ethereumin ostajan opas – usein kysytyt kysymykset

Valitettavasti meillä ei ole tarpeeksi aikaa vastata jokaiseen yksittäiseen kysymykseen, joka lukijoilla on, kun on aika tehdä ensimmäinen eetterihankintansa. Olemme kuitenkin vastanneet alla oleviin useimpiin Ethereumin uusien tulokkaiden esittämiin kysymyksiin.

Mikä on ero Ethereumin ja Eetterin välillä?

Eetteri on Ethereum-verkon valuutta. Vaikka teknisesti valuuttaa ei kutsuta Ethereumiksi, termiä käytetään usein vaihdettavasti kuvaamaan sekä verkkoa että valuuttaa. Tästä syystä ja jotta emme hämmentäisi lukijoita, käytämme myös termiä ”Ethereum” vaihtokelpoisesti.

Paremman ymmärtämisen vuoksi kannattaa ehkä lukea aloittelijoiden opas Ethereumiin.

Täytyykö minun ostaa koko eetteri?

Ei! Eetteri on jaettavissa 18 desimaalin tarkkuudella. Vaikka mikään vaihto ei salli sinun ostaa .000000000000000001 eetteriä (murto-osan Yhdysvaltain sentin arvoinen), useimmat sallivat sinun tallettaa vain 10 dollaria.

Kuinka CoinCentralin kurssi vaihtuu?

Pörssejä arvioitaessa ja tarkistettaessa tavoitteenamme on vastata yleisimpiin kysymyksiin, joita kryptovaluutta-kauppiailla on pörsseistä. Tämä sai meidät keskittymään ensisijaisesti seuraaviin tekijöihin:

 • Aloittelijan ystävällisyys
 • Asiakaspalvelu
 • Yhteisön mielipide
 • Palkkiot
 • Talletus- ja nostomenetelmät
 • Saatavilla olevat kryptovaluutat

On tärkeää, että lukijamme ymmärtävät, että lopullinen luokitusnumero on näiden kuuden tekijän yhdistelmä. Vaikka Bittrex voi olla korkeammalla luokituksella kuin GDAX, se ei tarkoita, että se olisi parempi vaihto sinulle. Bittrexin luokitusta lisää niiden kaupankäynnin kohteena olevien kryptovaluuttojen runsas määrä, mutta niiden korko on alle GDAX talletus- ja nostomenetelmissä, koska ne eivät tarjoa fiat-maksutapoja. Tarkoitus on, että saat parhaan hyödyn arvosteluistamme, sinun pitäisi todella lukea ne, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

Arvostelumme on kirjoittanut kourallinen arvostelijoita. Vaikka arvostelijamme tekevät parhaansa tutkiakseen ja puhuakseen tosiasioista, on mahdotonta sanoa, että mielipiteellä ei ole ainakaan osaa arvosteluissamme (ja useimmissa online-arvosteluissa yleensä).

Kuinka minun pitäisi säilyttää eetterini?

Tyypillisesti ei ole suositeltavaa tallentaa suuria määriä mitään kryptovaluutta pitkäaikaisessa pörssissä. Tähän on kaksi pääasiallista syytä.

 1. Aina kun salaus- tai vaihtotiliä isännöidään verkossa, se tarjoaa hakkereille mahdollisuuden rikkoa tiliä. Varmista aina, että käytät suojattua salasanaa ja otat 2-tekijän todennuksen (2FA) käyttöön. Huomaa, että tekstiviestiä 2FA ei yleensä suositella. Sen sijaan sovellusten, kuten Google Authenticator ja Authy, uskotaan olevan paljon turvallisempia.
 2. Suurinta osaa verkkopörsseistä valvovat keskusviranomaiset (yritykset). Nämä yritykset hallitsevat salausvaluuttasi, koska sinulla ei ole pääsyä lompakon avaimiin. Tästä syystä on suositeltavaa säilyttää kryptovaluutta lompakossa, johon sinulla on täysi hallinto.

Voit oppia lisää Ethereum Wallet Guide -oppaastamme.

Pitäisikö minun ostaa / onko liian myöhäistä sijoittaa Ethereumiin?

Onko sinun investoitava Ethereumiin vai ei, on viime kädessä kysymys, johon sinun on vastattava itse. Kuten minkä tahansa sijoituksen kohdalla, sinun tulee tehdä oma tutkimus ja sijoittaa summa, jonka sinulla olisi varaa menettää.

Tämän sanottu, jos Ethereum saavuttaa täyden potentiaalinsa, se ylittäisi nykyajan hinnat. Salausvaluutta on kokonaisuutena vielä hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa.

Mistä voin ostaa muita kryptovaluuttoja?

Vaikka kaikkia edellä mainittuja pörssejä voidaan ostaa useille muille kryptovaluutoille, olemme luoneet erityisiä oppaita seuraaville kolikoille:

 • Mistä ostaa Bitcoinia
 • Mistä ostaa IOTA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me