Parhaat Bitcoin Wallet -arvostelut vuodelle 2019

Keskellä Bitcoin-yhteisön kohinaa ja jännitystä, satunnainen otsikko vaihto hakkeroitu saa jokaisen Bitcoin-käyttäjän vatsan kouristamaan. Yksi suurimmista huolenaiheista, joita monet meistä ovat, on saada hakkereitamme tarttumaan Bitcoinimme ja muut kryptomme suoraan nenän alle..

Mutta salamurtovaras ei ehkä ole edes pahin vihollinen. On lukemattomia traagisia ja rajat ylittäviä koomisia tarinoita ihmisistä, jotka menettävät omat bitcoininsa: Tämä köyhä kaveri kadotti kiintolevyn Bitcoin-datatiedostolla, joka sisältää 150 bitcoinia (arvo noin 405 000 dollaria tänään) ja toinen mies heitti vahingossa kovalevyn, jossa oli 7500 bitcoinia (arvo noin 20,5 miljoonaa dollaria tänään).

Joten miten voimme suojata salauksemme hakkereilta ja itseltämme?

Osoita Bitcoin-lompakoita.

Parhaat Bitcoin-lompakot

Jos olet etsinyt tapaa säilyttää salauksesi turvallisesti, älä etsi enää. Olemme saaneet sinut katettua.

Huomautus: Mobiilikäyttäjät voivat pyyhkäistä vierittääksesi tätä taulukkoa

Erilaiset Bitcoin-lompakot

Ennen kuin aloitamme, käymme läpi erityyppiset Bitcoin-lompakot. Siellä on tulossa uusia ehtoja, mutta älä unohda! Olemme tehneet tämän oppaan yksinkertaiseksi ja helpoksi niin, että jopa kryptovaluutan aloittelijat vievät asiantuntijat pois.

Bitcoin-lompakoita on kolme tyyppiä: laitteisto, ohjelmisto ja paperi. Laitteiston lompakot ovat fyysisiä lompakoita, joihin yksityiset avaimesi on salattu, ohjelmistolompakot ovat ohjelmia, jotka elävät joko tietokoneellasi tai Internetissä, ja paperilompakot ovat fyysisiä asiakirjoja, joissa on yksityiset avaimet.

Kovia lompakoita varten tarvitset digitaalinen allekirjoitus. Digitaalinen allekirjoituksesi on henkilötodistuksesi. Näin osoitat, että omistat tietyn yksityisen avaimen vilkuttamatta avainta julkisesti. Digitaaliset allekirjoitukset vahvistavat omistajuuden pitämällä yksityisen avaimen turvassa ja poissa uteliailta käsiltä.

laitteiden lompakoiden etu on, että yksityiset avaimesi ovat eristetty tietokoneeltasi, joten varkausriski on lähellä nollaa. Ohjelmistolompakot puolestaan ​​ovat edelleen yhteydessä Internetiin ja altistavat sinut riskille.

Laitteiston lompakon ainoa mahdollinen haittapuoli on, että se maksaa rahaa. Useimmat ohjelmistolompakot ovat ilmaisia. Vaikka molemmat lompakot suojaavat bitcoinejasi turvallisemmin, jotkut käyttäjät haluavat siirtää lisäkustannukset mieluummin.

Kaikin keinoin sinä teet. Mutta haluaisin henkilökohtaisesti mieluummin käyttää noin 100 dollaria turvallisuuden takaamiseksi kuin ottaa riskejä ilmaisen ohjelmiston lompakon reitillä.

Bitcoin-laitteistolompakot

Epäilemättä Bitcoin-laitteistolompakot ovat turvallisin tyyppi Bitcoin-lompakko. Laitteiden lompakot erottaa ohjelmistolompakoista se, että kun ne kytketään irti – “kylmävarastoon”.

Tämä tarkoittaa, että laitteiston lompakko on irrotettu Internetistä ja että sitä ei voida koskettaa. Hakkerit, troijalaiset ja muut haittaohjelmat eivät pääse mihinkään kylmävarastoon. Pidän henkilökohtaisesti laitteistolompakoista, koska olen huolestuttava. Nautin mielenrauhasta tietäen, että joku, joka on paljon parempi Internetissä kuin minä, ei juokse kovalla työllä ansaittujen bitcoinien kanssa.

Ledger Review

Ledger ja TREZOR ovat nimiä, jotka tulevat aina esiin, kun tarkastelet Bitcoin-lompakoita.

Ledger Nano S toimii kuten mikä tahansa muu kova lompakko, muutamalla pienellä erolla. Kaikille siellä oleville Bitcoin-muotimiehille Ledger voittaa ehdottomasti tyyliluokassa.

Ledger-lompakon asettaminen on melko yksinkertaista. Tarvitset vain Chrome ja suojatun tietokoneen. Kirjan mukana tulee PIN-koodi turvallisuuden lisäämiseksi. Jos PIN-koodi syötetään väärin kolme kertaa, Ledger pyyhkii itsensä puhtaaksi.

Kauhistuttava, mutta ei maailman loppu. Ledgerin avulla voit määrittää palautussiemenet hakemaan yksityiset avaimesi, jos laite katoaa tai on rikki. Tämä palautussiemen on joukko sanoja, jotka on koottava yhteen tietyssä järjestyksessä. Ledger antaa sinun palauttaa kaikki kadonneet bitcoinit palautussiemenellä, joten sinun ei tarvitse hikoilla.

Tämä Reddit-käyttäjä tiivisti sen hienosti: ”Sain juuri Ledger Nano S: n ja rakastan sitä. Suurin etu on, että yksityinen avain tallennetaan täysin offline-tilassa eikä sitä koskaan altisteta tietokoneellesi, joten mahdollisuutesi hakkeroida lompakkoasi ovat yhtä lähellä nollaa kuin ne tulevat. Jos kadotat sen, voit palauttaa lompakon toiseen laitteeseen tai toiseen lompakkoon kokonaan siemenen mukana. Se on todella sijoitus, joka voi säästää tuhansia linjoja. “

Pääkirjan luokitus: Kaiken kaikkiaan Ledger-lompakko toimii juuri niin kuin haluat. Se pitää bitcoinisi turvassa, siihen on helppo päästä – mutta vain sinulle, ja on anteeksiantava, jos talosi palaa.

Lisätietoja tästä lompakosta on Ledger Nano S -katsauksessa.

Trezor-arvostelutrezor-lompakon tarkistus

TREZOR on laitteistolompakko, joka pitää yksityiset avaimesi offline-tilassa ja jonka avulla voit allekirjoittaa tapahtumia digitaalisella allekirjoituksellasi ilman Internet-yhteyttä..

TREZORia tervehdetään usein siitä, että se toimii samanaikaisesti offline-kylmävarastona ja antaa sinun käyttää kolikoitasi. Se on melko pieni, hieno laite, jota voit kuljettaa avaimenperällä. Jos luulit Tamagotchin olevan viileä, kuvittele laite, joka mahtuu miljoonia dollareita Bitcoinia kämmenellesi.

Aina kun haluat käyttää bitcoinejasi, voit tehdä sen TREZORin rajoitetun USB-yhteyden kautta. Rajoitettu USB-yhteys toimii kuin tietokoneen hiiri: hiiri välittää sijaintinsa tietokoneelle, mutta tietokone ei voi liikuttaa hiirtä. Se on yksisuuntainen yhteys. TREZOR voi olla turvallisesti vuorovaikutuksessa tietokoneiden kanssa, jotka voivat olla vaarassa tai haittaohjelmien saastuttamia. Tämä on hämmästyttävää, kun hallitset bitcoinejasi turvallisesti.

TREZOR-tileillä ei ole myöskään käyttäjänimiä tai salasanoja, joten hakkerointi on erittäin vaikeaa. TREZOR-laitteesi on kaikki mitä tarvitset. Ellei jollakin ole fyysistä pääsyä laitteeseesi, tiliäsi ei voi käyttää.

Jos haluat edelleen mitätöidä riskin siitä, että joku fyysisesti hakkeroi laitteeseesi, TREZOR tarjoaa salasanasuojauksen Bitcoin-pääsylle. Tämä tunnuslause olisi pelkästään muistettava eikä sitä tule kirjoittaa missään.

Nyt, jos sinulla on joukko telepaatisia ninjoja bitcoineidesi jälkeen, voit suojata sinua käyttämällä lohkoketjua käyttävää keinotekoisesti älykästä androidia. (Vitsit, emme ole vielä siellä.)

TREZOR-luokitus: Kaiken kaikkiaan pidän TREZORista paljon. Se on erittäin turvallinen ja intuitiivinen. Hinta on hieman korkeampi kuin useimmat lompakot, mutta sen ominaisuudet, TREZOR-tiimi ja tuotteen saavutettavuus oikeuttavat sen.

Lue lisätietoja Trezor-arvosteluistamme.

KeepKey Review

KeepKey on toinen laitteistolompakko. Vaikka jotkut saattavat mieluummin käyttää sen tyylikästä muotoilua ja näytön kokoa, se on melkein kaksi kertaa niin suuri kuin TREZOR tai Ledger Nano S. Se ei ole Tamagotchi-kokoinen kuin TREZOR, joten ehdottomasti jotain harkittavaa.

KeepKey ei myöskään ole yhtä hyvämaineinen kuin Ledger ja TREZOR. Ja salamaailman villissä villissä lännessä maineella on paljon merkitystä. Tästä huolimatta sillä on ilmiömäinen valtakirja. KeepKey sisältää pin-koodin ja numeroiden satunnaistamisen kolikoidesi suojaamiseksi. Voit käyttää sitä myös vaarantuneissa tai haittaohjelmien saastuttamissa tietokoneissa, vaikka en suosittelisi sitä.

KeepKey tukee Bitcoinia, Litecoinia, Dogecoinia, Namecoinia, Testnetiä, Ethereumia ja Dashia. Tämä on iso juttu käyttäjille, jotka haluavat pitää altcoininsa poissa verkosta.

KeepKey-luokitus: KeepKeyn kyky tallentaa niin laaja valikoima altcoineja on erittäin houkutteleva. Se on vähän suurempi kuin muut laitteistolompakot, mutta siitä ei ole paljon aihetta. Turvallisuus on huippuluokkaa, ja sillä on merkitystä.

Lisätietoja on täydellisessä KeepKey Review -sivustollamme.

keepkey-lompakon tarkistus

Helpoin käyttää online-Bitcoin-lompakoita

Nyt kun olemme käyneet läpi kovat (lompakko) jutut, siirrytään online-lompakkoihin. Online-lompakot toimivat pilvessä, joten käyttäjät voivat käyttää niitä käytännössä mistä tahansa tietokonelaitteesta missä tahansa. Näihin lompakkoihin on erittäin helppo päästä ja ne on helppo asettaa verrattuna koviin lompakkoihin, mutta niitä hallitsee viime kädessä kolmas osapuoli. Vaikka nämä kolmannet osapuolet parantavat jatkuvasti turvallisuutta ja toteuttavat ennakoivia toimenpiteitä, riski on edelleen olemassa.

Laitteiden lompakoilla voit vaihtaa joustavuutta turvallisuuteen. Verkkolompakoiden kompromissi on joustavuuden turvallisuus. Et voi saada kaikkea.

Coinbase Wallet -katsaus

Jos luet tätä opasta ennen kuin olet ostanut ensimmäisen bitcoinin (tai murto-osan bitcoinista), haluat todennäköisesti aloittaa Coinbasen kanssa.

Coinbase on yksi helpoimmista tavoista ostaa ja tallentaa bitcoinejasi, ja se on suosituin vaihtoehto ihmisille, jotka ovat vasta aloittaneet salausmaailmassa.

Coinbase on välitys, vaihto ja lompakko. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa, myydä, käydä kauppaa ja tallentaa kolikoita kaikki samalla alustalla. Tätä joustavuutta laitteistolompakot eivät tarjoa.

Coinbase on maailman suurin Bitcoin-pörssi, joka on melko iso kohde hakkereille. Coinbasen etuna monilla muilla online- ja kovilla lompakoilla on, että kaikki sen digitaaliset valuutat on vakuutettu. Tämä tarkoittaa, että jos alustaa rikottaisiin (fyysinen turvallisuus, kyberturvallisuus tai työntekijöiden varkaus), Coinbasen vakuutussopimus kattaisi kaikki menetetyt rahasi. Coinbase pitää myös alle 2% asiakasvaroistaan ​​vain verkossa, loput kylmävarastossa ja lisäävät luottoa heidän turvallisuuteensa.

Toinen vetoomus Coinbasesta on sen merkittävät valtakirjat. Se on Bitcoin-yritys, joka sijaitsee San Franciscossa ja arvostettujen sijoittajien tukemana. Lontoon Lloyd’s kattaa vakuutuksensa ja siten kaikki Coinbase-käyttäjät. Lisäksi, jos asut Yhdysvalloissa ja sinulla on fiat-valuuttaa, Coinbase-lompakko on FDIC-vakuutuksen alainen, jopa 250 000 dollaria fiatista. Tämä vakuutus ei kata yksittäisten tilien hakkerointia, joten jos sinulla on heikko salasana ja et ryhdy riittäviin varotoimiin kirjautumistiedoissasi, se on sinussa.

Voit käyttää Coinbase-lompakkoasi verkon kautta tai Coinbase iOS- ja Android-sovellusten kautta. Coinbase hallitsee edelleen kaikkia yksityisiä avaimiasi, joten suosittelen, että käytät sitä bitcoinin ostamiseen ja myyntiin varojen tallentamisen sijaan. Ellet käytä heidän Multisignature Holvia.

Multisignature Vault on kunnollinen ratkaisu suurempien bitcoin-määrien turvaamiseen. Tämä Multisignature Holvi on 2/3-lompakko. Tämä tarkoittaa, että Coinbasella on yksi avain, sinulla (tilinomistajalla) on toinen avain ja yksi avain on jaettu. Mikä tahansa kaksi avainkolmiosta sallii varojen käytön.

Ylimääräinen turvaverkko on 48 tunnin käsittelyaika kaikille nostoille Vaultsista. Voit peruuttaa viallisen nostopyynnön tämän anteliaan ajan kuluessa.

Se on myös hyvä asia, että Coinbase on hyvämaineinen yritys, koska se voi sulkea Vault-tilisi milloin tahansa.

Coinbase-luokitus: Coinbase on loistava paikka aloittelijoille ostaa ja tallentaa Bitcoinia. Tästä huolimatta suosittelen nopeaa päivittämistä laitteistolompakkoon, jos bittiäsi pinotaan. Tämä varmistaa kolikoidesi täydellisen hallinnan.

Katso lisätietoja Coinbase-arvosteluistamme.

coinbase-lompakon tarkistus

Blockchain.info tarkistus

Vaikka Blockchain ei ole kaukana parhaasta vaihtoehdosta, halusin sisällyttää sen joka tapauksessa.

Tärkein naudanliha Blockchainin kanssa on, että kaikki liiketoimet on ohjattava yrityksen palvelimien kautta, ja ne ovat käyneet läpi hämmentävän määrän katkoksia viime vuosina. Jos olet yhtä tyytymätön ajatukseen siitä, että tilisi ei ole käytettävissä milloin tahansa satunnaisesti, sinun kannattaa todennäköisesti välittää tämä tili. Bitcoin, monille ihmisille, koskee täydellistä hallintaa missä ja milloin tahansa. Blockchain näyttää askel taaksepäin.

blockchain-koti

Blockchain.infoon pääsee joko selaimella tai matkapuhelimen kautta, mikä olisi erittäin kätevää, jos palvelinongelmia ei olisi niin paljon. Voit käyttää Blockchain-lompakkoa millä tahansa selaimella lompakkosi osoitteella ja voit varmuuskopioida matkapuhelimella. Suojauskerroksia on kaksi: Verkkoversiossa on 2FA (kaksivaiheinen todennus), eli Blockchain ilmoittaa käyttäjille tekstillä, kun joku yrittää kirjautua sisään. Mobiilikäyttäjät voivat asettaa sovellukselle myös nelinumeroisen salasanavaatimuksen..

Blockchain.info Luokitus: Toistaiseksi Blockchain.info on hyvä suunnitelma B, mutta sen ei pitäisi olla ensimmäinen valinta. Turvallisuus on huippuluokkaa, mutta sen luotettavuuden ja mukavuuden puute nostaa punaiset liput.

Bitcoin-paperilompakot

Bitcoinin turvaamiseksi paperilompakot eivät ole aivan Fort Knox. Paperilompakot, käsinkirjoitetut tai fyysiset kopiot, ovat helppo saalis haittaohjelmille, ellei niiden luominen online-tietokoneella ole erityisen varovainen..

Paperilompakot ovat yksi riskialttiimmista tavoista tallentaa bitcoinejasi, mutta ne ovat silti vaihtoehto. Jos ne ovat salaamattomia, olet pohjimmiltaan turisti, joka kuljettaa lomalla rahaa ja kalliita koruja.

Bitcoin-asiakkaat

Olet todennäköisesti kuullut termin “Bitcoin-asiakas” heittäneen muutaman kerran. Bitcoin-asiakas on ohjelmisto, joka helpottaa yksityisten avainten luomista ja suojausta sekä maksamista yksityisen avaimen puolesta.

Saatat kysyä itseltäsi, Mikä on ero Bitcoin-asiakkaan ja Bitcoin-lompakon välillä?

No, lompakko on teknisesti tietoja, joita tarvitaan bitcoinien käyttämiseen ja vastaanottamiseen. Tämä sisältää yksityisen avaimen, julkisen avaimen ja julkisen avaimen osoitteen.

Asiakas on kuitenkin rajapinta verkkoon. Asiakas on laitteen laitteisto ja ohjelmisto, joka mahdollistaa yhteyden muodostamisen verkkoihin. Se hoitaa kaiken viestinnän ja päivittää lompakon saapuvilla varoilla. Se käyttää myös lompakon tietoja lähtevien tapahtumien allekirjoittamiseen. Asiakas on vain laite, ei yritys.

Jos olet edelleen hämmentynyt, älä huoli. Termit ovat päällekkäisiä. Ei varmasti auta, että useimmat yritykset ovat asiakkaita ja lompakot ja markkinoivat itseään “lompakkoina”. Esimerkiksi suosittu Bitcoin-lompakko on, että Airbitz synergisoi “lompakko “- ja” asiakas “-toiminnot, jotta voit tallentaa oikeat tiedot ja olla vuorovaikutuksessa verkon kanssa intuitiivisella ja turvallisella tavalla. Potentiaalisille käyttäjille “lompakko” näyttää olevan helpommin ymmärrettävissä suhteessa heidän rahoihinsa kuin “asiakas”.

Exodus-lompakon tarkistus

Exodus-lompakkoa voidaan parhaiten kuvata “Blockchain-varojen lompakkoksi”, koska voit tallentaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum ja Dash. Jos investoit aktiivisesti altcoineihin, Exodus-lompakko on erittäin houkutteleva. Olen sen pyöreän muotoilun ja intuitiivisen käyttöliittymän fani, mutta Exodus lanseerattiin heinäkuussa 2016 ja on edelleen suhteellisen uusi lompakko.

Exoduksen sisäänrakennetun vaihto-ominaisuuden avulla voit vaihtaa altcoinejasi bitcoineihin ja bitcoineja altcoineihin. Shapeshiftin ansiosta salauksia on helppo vaihtaa lompakosta, ominaisuus vain harvoilla lompakoilla.

Muista, että Exodus on yhteydessä Internetiin ja on siksi luontaisesti vaarallisempi kuin kova lompakko.

Lisätietoja Exodus Wallet Review -sivustolta.

Jaxx Wallet -katsaus

Jaxx on toinen ohjelmistolompakko, joka on loistava vaihtoehto altcoin-harrastajille.

Jaxx on saatavana Windows-, Mac- ja Linux-työasemissa. Se on käytettävissä myös Android- ja iOS-mobiililaitteilla ja -tablet-laitteilla sekä Chrome- ja Firefox-laajennusten kautta. Lompakko toimii samoin kuin mikä tahansa muu bitcoin-lompakko, ja sen yksinkertainen käyttöliittymä tekee salkun tarkastelemisesta helppoa. Nautin mahdollisuudesta käyttää erilaisia ​​valuuttakursseja, asettaa PIN-koodi ja asettaa erilaisia ​​tapahtumamaksumääriä (kuinka nopeasti tapahtumasi käsitellään).

Jaxx on integroitu myös Shapeshiftiin – kuten Exodus -, joten voit vaihtaa altcoineja sovelluksessa. Tämä on melko suloinen, kun otetaan huomioon, että Jaxx tukee tällä hetkellä Bitcoinia, Litecoinia, Zcashia, RSK: ta, Auguria (REP), Dashia ja Ethereumia (ETC ja ETH).

Muista, että Jaxx toimii myös verkossa ja on luonnostaan ​​vaarallisempi kuin laitteiston lompakko tai kylmävarasto.

Airbitz Mobile Bitcoin -lompakkokatsaus

Airbitz on kyse turvallisuudesta. Se on hajautettu, suojattu ja varmuuskopioitu. Kumpikaan Airbitz tai mikään kolmas osapuoli ei pääse kolikoihisi. Airbitz tarjoaa sinulle itsenäisyyttä. Se on kuin viileä äiti.

Airbitz toimii myös Bitcoin-yhteisössä ja sillä on hakemisto yrityksistä, jotka hyväksyvät bitcoinin. Airbitz-käyttöliittymä on myös melko helppokäyttöinen, joten se on paras valinta aloittelijoille, jotka etsivät turvallisuuden elementtiä.

Airbitz Mobile Bitcoin -lompakko

MyCelium Bitcoin Wallet Review

MyCelium on suosittu keskitason Bitcoin-käyttäjien keskuudessa vankan edistyneen yksityisyyden ja turvaominaisuuksiensa ansiosta. Se on yleensä hieman hankala aloittelijoille, mutta käyttäjät arvostavat sen avoimen lähdekoodin ohjelmistoa ja läpinäkyvyyttä.

Ehkä MyCelium-lompakon suurin kohokohta on se, että kehittyneiden yksityisyysominaisuuksien avulla voit pysyä tuntemattomana, kun taas kehittyneet turvaominaisuudet pitävät bitcoinisi turvassa. Valitettavasti MyCeliumiin pääsee vain älypuhelimen kautta, koska verkko- tai työpöydän käyttöliittymää ei ole.

Lisätietoja on MyCelium Wallet Review -sivustolla.

MyCelium Mobile Bitcoin -lompakko

Lopulliset ajatukset

Mikään ei ole 100% turvallista. On olemassa tiettyjä laitteisto- ja ohjelmistolompakoita, jotka ovat erittäin lähellä, mutta eivät täydellisiä. Yksi asia, jota laitteistot ja ohjelmistot eivät voi suojata, on inhimilliset virheet. Inhimillisiin virheisiin kuuluu tietojen unohtaminen tai petoksiin hyökkääminen, jotka huijaavat sinua lähettämään bitcoineja väärään osoitteeseen.

Lompakot säilyttävät rahasi. He pitävät ansaitut rahasi turvassa. Mutta he voivat tehdä vain niin paljon. Pidä tämä mielessä!

He sanovat, että hyville ihmisille tapahtuu huonoja asioita. Mutta uskallan sanoa, että niitä tapahtuu vain huolimaton hyvät ihmiset?

(Etsitkö Ethereum-lompakkoa? Katso luettelo parhaista Ethereum-lompakon vaihtoehdoista.)

Kuinka ostaa Bitcoinia ja muuta suosittua kryptovaluutta

Tekijä CoinCentral

|

7. elokuuta 2017

Kuinka ostaa Bitcoinia ja muita suosittuja kryptovaluuttoja Bitcoinin (BTC) ja muiden altcoiinien (vaihtoehtoisten kryptovaluuttojen) hintojen noustessa, kun kryptot muuttuvat valtavirtaan, uusi…

Lue lisää

Käy Airbitzin verkkosivustolla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me