BRD, bezpečná mobilní peněženka s kryptoměnou, kterou používají zhruba dva miliony uživatelů ve 170 zemích, oznámila své nové partnerství se společností Wyre, předním poskytovatelem plateb pro blockchainový průmysl. Toto partnerství umožní zákazníkům BRD v USA přímo propojit své bankovní účty a bezpečně vyměnit své fiat za kryptoměny. S bankovním převodem si uživatelé budou moci pořídit nejnižší poplatky při nákupu kryptoměny. Tuto novou funkci podporuje více než 1700 amerických bank.

Partnerství BRD se společností Wyre je pozoruhodné, protože pomůže BRD posunout se k naplnění jejího dlouhodobého cíle stát se vedoucím centrem mobilních finančních služeb pro kryptoměny.

„S kryptoměnou chráněnou značkou BRD v hodnotě více než 6 miliard USD jsme se ukázali jako nejdůvěryhodnější služba v tomto odvětví,“ řekl Adam Traidman, generální ředitel a spoluzakladatel BRD. “Stále se zaměřujeme na integraci nejlepších platebních partnerů s nejnižšími poplatky, jako je Wyre.”

“BRD je jedním z nejlepších týmů ve vesmíru.” Upřednostňují bezpečnost a soukromí uživatelů, přičemž stále dodávají smysluplnou hodnotu, “řekl Michael Dunworth, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Wyre. “BRD i Wyre mají obrovské množství zkušeností a nemohl jsem být více nadšený z toho, co v průběhu času dodáme komunitě.”

Zprávy o nižších nákupních poplatcích za fiat-krypto jsou hudbou pro uši mnoha lidí v komunitě kryptoměn, kteří čelí nutnosti platit tradičně vysoké poplatky za kreditní karty.

„Neustále jsme slyšeli od amerických zákazníků o frustraci ohledně nedostatku inovací a zjednodušení ze strany současných lídrů na trhu, konkrétně Coinbase,“ řekl Aaron Lasher, hlavní strategický ředitel a spoluzakladatel BRD. “Zatímco se více dobře financovaní hráči stávají více opatrovníky a centralizovány, BRD zůstává neochvějná ve své misi přinést masám základní hodnotu blockchainu: decentralizovanou a inkluzivní.”

Zvýšený růst BRD následuje po úspěšném zvýšení řady B o 15 $ v roce 2018. Podle tiskové zprávy dosáhla BRD jednoho z nejrychlejších startů v historii společnosti v roce 2019:

• DOUBLED počet transakcí v prvních 4 měsících roku 2019
  • DVOJNÁSOBEK počet zákazníků, kteří si vyměňovali kryptozařízení v prvních 4 měsících roku 2019
  • TRIPLED počet stávajících bezplatných uživatelů, kteří přecházejí na zákazníky prémiové burzy

BRD poskytuje spotřebitelům a drobným investorům nejjednodušší způsob, jak začít s bitcoiny a kryptoměnami. Zákazníci mohou flexibilně nakupovat pomocí kreditních karet, kontrolovat účty, hotovost nebo jiné kryptoměny. BRD také využívá špičkový model zabezpečení a soukromí, který je skutečně decentralizovaný a využívá nejnovější bezpečnostní technologie dostupné na mobilních platformách.

S odhadovanou hodnotou kryptoměny v hodnotě více než 6 miliard USD je BRD hodnocena jako jedna z nejdůvěryhodnějších mobilních peněženek v bitcoinech a kryptoměnách. Tisková zpráva vítá jejich přední světový tým podpory pro jeho průměrnou dobu odezvy pod 90 minut, což umožňuje rychlé zodpovězení všech otázek zákazníků.

Aplikace BRD je k dispozici ke stažení na webu Obchod s aplikacemi nebo Google Play. Další informace najdete na webu BRD na adrese www.BRD.com.

O společnosti BRD

BRD je globální společnost, která přináší mobilní služby s blockchainovými finančními službami. BRD poskytuje spotřebitelům jednoduchý a bezpečný způsob nákupu a ochrany jejich digitálních aktiv. Společnost BRD byla zahájena v roce 2015 a její hlavní sídlo je ve švýcarském Curychu. BRD je společnost s rizikovým kapitálem, která získala 55 milionů USD od investorů zaměřených na bankovnictví, FinTech a blockchain.

Krypto aplikace BRD jsou k dispozici pro iOS i Android ve více než 171 zemích. S více než 2 miliony zákazníků po celém světě získala společnost BRD odhadem 6 miliard USD kryptoměn pod ochranou a je jednou z nejrychleji rostoucích finančních aplikací pro blockchain pro každodenní spotřebitele (aplikace Top 10 Finance v 71 zemích).

O společnosti Wyre

Wyre je předním poskytovatelem infrastruktury v oblasti kryptoměn. Po obchodování s aktivy v kryptoměně přes 3,5 miliardy USD a dokončení komerčních devizových plateb přes 1 miliardu USD pomocí kryptoměny jako železnice má Wyre zavedenou síť vztahů s předními bankami, burzami a decentralizovanými partnery. Zákazníci jsou schopni okamžitě převést fiat na kryptoměnu globálně ve více než 50 zemích, v 8 různých fiat měnách a 3 kryptoměnách pomocí API společnosti Wyre.

Společnost Wyre se zaměřuje na dodržování předpisů, regulační licence, likviditu a zpracování plateb, aby pomohla svým partnerům vytvářet nástroje na blockchainu.

Výše uvedená tisková zpráva je sponzorovaným příspěvkem, který se řídí našimi redakčními pokyny.