S potěšením oznamujeme, že spolupracujeme s Síť Blockchain Virtual Reality (VR) (BVRN), vytvořil Live Planet, Inc..

Live Planet je průkopníkem infrastruktury pokročilých mediálních technologií a právě oznámila nadcházející spuštění první sítě VR vytvořené speciálně pro blockchainový průmysl. Síť bude obsahovat důkladné a poutavé programování VR od špičkových ovlivňovatelů blockchainového průmyslu, včetně Bad Crypto Podcast, Crypto Trader, Boxmining, BLOCKTV a CoinCentral.com. Systém Live Planet VR, nejpokročilejší end-to-end systém zachycování a distribuce pohlcujícího videa na světě a první používaná aplikace Síť VideoCoin technologie, decentralizovaný systém kódování, ukládání a distribuce videa. Síť jedinečně umožňuje ovlivňovatelům zapojit publikum novými, vzrušujícími a kreativními způsoby, rozšiřovat jejich sledování a prohlubovat jejich vztah se svými stávajícími fanoušky.

Síť Blockchain VR kombinuje dvě z nejdůslednějších a nejrušnějších technologií současnosti: blockchain a VR. Partneři pro obsah využijí revoluční end-to-end systém Live Planet VR pro streamování svých podcastů a videocastů v křišťálově čistém 360 stereoskopickém videu, ať už živém nebo nahraném. Síť je aktuálně k dispozici pro streamování na pohlcujících video výstupech včetně Samsung VR, Oculus, Daydream, na webu LivePlanet.live a YouTube.

Live Planet uzavřela partnerství s některými z nejuznávanějších osobností kryptoměny a blockchainu, které se mohou pochlubit kombinovaným globálním publikem půl milionu nadšenců blockchainu.

• CoinCentral: Nezávislá publikace a top 10 kryptoměnových novin pokrývající nové technologie, inovativní tokeny, burzy, křižovatky se skutečným světem, bitcoiny, ethereum a jejich blockchain. Alex Moskov je partnerem a šéfredaktorem.
  • Špatný krypto podcast: Nejlepší světový bitcoinový podcast pokrývající blockchain, kryptoměnu, ethereum, altcoiny, fintech a budoucnost digitálních plateb. Hostitelem je internetový průkopník Joel Comm a marketingový technolog Travis Wright. Díky Bad Crypto Podcast je krypto snadno pochopitelné jak pro začátečníky, tak pro nadšence krypto..

• BLOCKTV: Live, 24/7, přední televizní zpravodajský zdroj pro komunitu blockchainů a kryptoměn, poskytující spolehlivé, inovativní a podrobné aktualizace v reálném čase po celém světě.

• Boxmining: Michael Gu je zakladatelem Boxmining.com, centrálního centra pro přesnou diskusi o kryptoměnách, blockchainu a decentralizované budoucnosti. Kanál YouTube Boxmining se může pochlubit více než 190 000 předplatiteli a 12 miliony zhlédnutí.

• Crypto Trader: Ran Neuner je výkonným producentem a hostitelem Crypto Trader, první televizní show kryptoměny na světě vysílané na CNBC Africa a YouTube.

• Decentralizované filmy: Produkční společnost se sídlem v Los Angeles plně financovaná kryptoměnou. To bylo založeno v roce 2017 brazilským americkým hercem a producentem Oto Gomes.

• YEN.io: Platforma pro správu a růst komunity pro online skupiny kultivující rozhovory o budoucnosti. Krypto komunity potřebují moderní nástroje pro správu komunikace a růst svého kmene; to je to, co stavíme. Aktuálně v soukromé beta verzi.

Pro tvůrce obsahu je Blockchain VR Network příležitostí předvést inovace a využívat špičkové pohlcující mediální technologie k zapojení nových i stávajících posluchačů na hlubší úrovni. Pro diváky síť poskytuje bezprecedentní, vzrušující pohlcující zážitek ze všech věcí blockchainu a kryptoměny.

“Jsme tak nadšeni touto novou sítí a všemi možnostmi, které nabízí.” Live Planet a VideoCoin neúnavně usilovaly o vizi konvergování VR s technologií blockchain – zápas vytvořený v nebi, “řekl Halsey Minor, zakladatel a generální ředitel společnosti Live Planet a strategický technologický partner sítě VideoCoin. „Blockchain VR Network tuto vizualizaci aktualizuje a jsme nadšení, že při jejím debutu můžeme spolupracovat s těmi nejkvalitnějšími ovlivňujícími a komentátory v oboru.“

Síť Blockchain VR bude brzy streamována ve VR. Obsahoví partneři, kteří mají zájem o připojení k síti se můžete zaregistrovat zde.

O společnosti Live Planet, Inc..

Live Planet, Inc.. vyvíjí infrastrukturní technologie mediálních technologií s cílem transformovat svět médií a souvisejících služeb směrem k přesvědčivější a kontrolovatelné budoucnosti pro spotřebitelské a obchodní aplikace všude. Mezi iniciativy Live Planet patří The VideoCoin Network a Live Planet VR System: komplexní řešení pro snadné vytváření a poskytování živého a zaznamenaného obrazu – perfektní stereoskopické VR video programování a aplikace. Další informace o systému Live Planet VR najdete na https://www.liveplanet.net. Kreativní profesionálové a inovátoři, kteří usilují o utváření budoucnosti pohlcujících médií, se mohou zapojit do programu našich partnerů kontaktováním [chráněno e-mailem].

O síti VideoCoin:

Síť VideoCoin je decentralizovaná platforma pro video infrastrukturu, která nově definuje proces vytváření, ukládání a distribuce digitálního video obsahu. Vyvinuto společností VideoCoin Development Association Ltd. (Kajmanské ostrovy) a implementováno společností Live Planet, Inc. pro provoz na novém blockchainu s tokenem nativního protokolu, VideoCoin (VID). Síť VideoCoin Network, poháněná rozsáhlou distribuovanou video infrastrukturou, zavede „nový cloud“ tím, že spojí nevyužívané výpočetní zdroje z celého světa, aby přinesla revoluci ve video službách s technologií blockchain. Ekosystém VideoCoin Network sníží náklady nasazením nevyužitých výpočetních zdrojů a distribucí videa typu peer-to-peer, což umožní novou generaci aplikací prostřednictvím otevřených API a vývoje založeného na otevřených zdrojích, se zvýšenou ochranou soukromí pomocí decentralizovaného komplexního šifrování. Další informace najdete na https://videocoin.io nebo náš blog, následuj nás na Cvrlikání a přidejte se k našemu Skupina svárů zde.