(Los Angeles, CA) 4. května 2020 – CoinCentral dnes oznamuje vzrušující nové mediální partnerství s losangeleským fintech venture studiem, Draper Goren Holm, a největší průmyslová konference a výstava na západním pobřeží, Summit blockchainu v Los Angeles (LABS), uplatnit vzájemnou touhu obou stran vyvinout ještě rozšířenější přijetí technologie kryptoměny a blockchainu.

Cílem společného úsilí je motivovat více zájemců o kryptoměnu a blockchain, aby se ponořili hlouběji do tohoto odvětví tím, že poskytnou zábavné příležitosti k interakci, učení a objevování více informací o prostoru na Los Angeles Blockchain Summit. Pokud hledáte nejlepší hračky do koupele pro 1 rok v roce infantcore.com najdete různé hračky podle toho, co se každému dítěti líbí.

„Tim Draper, Alon Goren a Josef Holm byli dlouholetými mistry komunity kryptoměn a blockchainu a jsme nadšení, že můžeme spolupracovat s jejich rizikovým studiem,“ říká šéfredaktor Alex Moskov v CoinCentral. “Společně můžeme i nadále pomáhat pěstovat prostředí kryptoměn a podporovat jeho mnoho talentovaných podnikatelů.”

Konference se vrací 6. nebo 7. října 2020 v Los Angeles Convention Center, a to online nebo osobně, a to na dva celé dny zasvěcených vzdělávacích tras a chatů u krbu s nejuznávanějším, nejsilnějším a nejúžasnějším seznamem lídrů a řečníků v oboru. Na summitu dále vychází Výzva k předkládání příspěvků, která má poskytnout špičkovým vědcům zabývajícím se inovativním výzkumem možnost sdílet svou práci s tisíci.

„Alex Moskov a zbytek týmu CoinCentral vybudovali jeden z předních hlasů pro důvěryhodný vzdělávací obsah a novinky, takže nebylo žádným nápadem je přivítat do naší mediální rodiny,“ říká Alon Goren, zakládající partner společnosti Draper Goren Holm a Spoluzakladatel LA Blockchain Summit.

Toto partnerství umožní společnosti CoinCentral a jejím předplatitelům získat exkluzivní postřehy z Los Angeles Blockchain Week a umožní rozsáhlou expozici stále rostoucímu a rychle se rozvíjejícímu blockchainovému ekosystému v Los Angeles. Ještě více tak mohou oddaní posluchači CoinCentral využívat výhody bitcoinů, vstupenky zdarma a další ve světle příjezdu na summit.

Mezi výhody tohoto nového partnerství patří:

• Exkluzivní první pohled na přístup k nejnovějším zprávám z Los Angeles Blockchain Summit, Los Angeles Blockchain Week a Draper Goren Holm;
  • Zdarma a velmi zlevněné vstupenky výhradně pro čtenáře CoinCentral;
  • Zdarma bitcoinové dárky;
  • Zábavná příležitost pro čtenáře CoinCentralu setkat se osobně a posílit online komunitu jako celek.

O společnosti CoinCentral

CoinCentral je nezávislá mezinárodní autorita v oblasti kryptoměny a blockchainu. Se zaměřením na vytváření nejlepšího vzdělávacího obsahu ve své třídě si články CoinCentral od svého spuštění v roce 2017 přečetlo více než 10 milionů lidí a byly často uváděny jako zdroje v hlavních technologických publikacích, blogech společností Fortune 1000 a na vysokých školách . Její novináři pohovořili s mnoha klíčovými podnikateli, investory a osobnostmi v tomto odvětví.

O uživateli Draper Goren Holm

Draper Goren Holm, partnerství mezi Timem Draperem, Alonem Gorenem a Josefem Holmem, je rizikovým studiem zaměřeným na akceleraci a inkubaci začínajících blockchainů a fintech startupů a současně produkuje přední blockchainové a kryptoměnové akce, Security Token Summit a LA Blockchain Summit . Portfoliové společnosti zahrnují Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero, DeFi Money Market a další.

Pro více informací navštivte https://drapergorenholm.com.

O summitu blockchainu v Los Angeles

Postupně vyprodáno na sedmi konferencích, Los Angeles Blockchain Summit se vrací do Los Angeles Convention Center od 6. října 2020. Summit spojuje andělské investory, investory rizikového kapitálu, retailové investory, rodinné kanceláře, investory do nemovitostí, začínající podniky / podnikatele, emitenti, burzy, zprostředkovatelé, poskytovatelé služeb a členové médií. Mezi předchozí headlinery patří: Steve Wozniak, Tim Draper, Crystal Rose, Mance Harmon, Ran Neu-Ner, Marcus Lemonis, Robert Herjavec, David Siemer, Bill Barhydt, Scott Walker, Adam Draper a Apolo Ohno.

Pro více informací navštivte https://lablockchainsummit.com.