ChainXChange v Las Vegas zakončil 15. srpna a nechal účastníky s některými cennými pohledy na kryptoměnu a zastřešující technologický průmysl.

Konferenční centrum Mandalay Bay uspořádalo třídenní akci, která zahrnovala řečníky, jako je spoluzakladatel společnosti Apple Steve Wozniak, šéfredaktor časopisu Wired Nicholas Thompson, zástupce šéfredaktora Wall Street Journal Sam Walker, slavný ekonom a laureát Nobelovy ceny Paul Krugman a více.

Konference byla zaměřena na téma „Jak změníte svět“ a zaměřila se převážně na to, jak mohou spotřebitelé a podniky využít sílu nových technologií, jako je umělá inteligence a blockchain.

Den 1

1. den ChainXChange oficiálně odstartoval Blockchain Week v Las Vegas.

Vrcholem akce byl panel se všemi třemi hlavními řečníky dne, který se zabýval tématy, jako je přesouvání pracovních míst a dokonce i společenské změny prostřednictvím automatizace, důsledky kvantového výpočtu a samozřejmě to, jak bude blockchain hnacím motorem.

Kabelový šéfredaktor časopisu Nicholas Thompson prozkoumali dynamicky se měnící technologickou krajinu a její dopad nyní i v budoucnu na všechny aspekty našeho života.

Zástupce šéfredaktora Wall Street Journal Sam Walker sdílel klíčové postřehy o vůdcovství ze své nejprodávanější knihy The Captain Class a pomohl divákům pochopit, jak je uplatnit v dnešním rychle se měnícím světě.

Houman Haddad smíchané odborné znalosti s humanitárním úsilím vyvinuly úspěšný pilot, který prokázal užitečnost Blockchainu při uspokojování potřeb syrských uprchlíků.

Den 2

Den 2 vyzdvihl panel složený z krypteptiků, slavného ekonoma a laureáta Nobelovy ceny Paula Krugmana, bývalého JP Morgan Market Strategist a zakladatele Fundstrata Toma Lee, Jessicy VerSteegové, generální ředitelky Cannabis Blockchain Company Paragon, Lilia Infante, zvláštního zástupce ministerstva spravedlnosti Cryptocurrency Criminal Task Force a Cory Johnson, hlavní tržní stratég blockchainové platební společnosti, Ripple

Kromě toho byl Jason Derulo vyveden jako speciální host a mluvil s hostitelem a moderátorem ChainXChange Denise Roberson v chatu u krbu o zahájení jeho tokenu celebrit s Global Crypto Offering Exchange (GCOX), stejně jako o jeho současném filantropickém úsilí.

Běžný také poznamenal, že je velkým zastáncem umělé inteligence a jeho partnerství se společností Microsoft bylo hnací silou při podpoře zavádění umělé inteligence do vnitřních měst

Gary Vaynerchuk vyzval všechny účastníky konference, aby nasadili trpělivost a odkazovali na začátky internetu a na to, jak to bylo považováno za výstřelek.

Druhý panel noci byl s Společné, Gary Vaynerchuk, Neil Sahota a Phu Styles. Panel se zabýval tím, jak umělá inteligence ovlivní pracovní sílu, jak se ženy dostávají do popředí technologií a další předpovědi do budoucna.

DEN 3

Wozniak sdílel vášnivý příběh o tom, jak ho jeho fascinace vytvářením počítačů ve věku 8 let katapultovala jako tvůrce prvního počítače Apple.

Mezi řečníky dne patřila Molly Bloom, která se podělila o příběh své minulosti od počátků hraní underground pokeru a o tom, jak její zkušenosti z ní udělaly lepší podnikatelku.

Mezi další zajímavé součásti dne patřily rozhovory generálního ředitele Lottery.com Tonyho DiMattea, experta na potravinovou vědu a technologii Dr. Matthewa Langeho, významného obchodníka s bitcoiny a pedagoga Tone Vays, Michaela Terpina (který podal Soudní spor proti AT ve výši 223 milionů USD&T toho rána), právník a filantrop Robert Shapiro, investiční andělský investor Mary Jo Potter a generální ředitelka Wala Trisha Martinez

Wozniak a Bloom se připojili, aby diskutovali o všem, od toho, jak přicházející inovace změní náš svět, až po osobní filozofie o podnikavosti. Všech pět vidí v budoucnu pozoruhodný dopad bitcoinů, blockchainu a umělé inteligence, i když stejně jako někteří panelisté ze dne dva, i Wall Tone a expert na kryptoměny Tone Vays zůstali skeptičtí ohledně integrace blockchainu nad rámec používání bitcoinů

Sdíleli slova moudrosti. Molly Bloom zdůraznila důležitost meditace a samostatné práce, abyste se našli, než se pustíte do větších iniciativ. Vays trval na zachování soukromí. Wozniakova slova ukončila diskusi. Vysvětlil svou filozofii, že štěstí je životním bodem, který převedl na rovnici H = F ^ 3, kde H představuje štěstí a F v kostkách znamená jídlo, přátele a zábavu. Na svoji rovnici navázal jednoduchou radou pro podnikatele: „Dělejte věci, které vás dělají šťastnými.“

Dříve v průběhu dne podnikatel v oblasti kryptoměn přistoupil k důsledkům pro blockchain v různých průmyslových odvětvích. Terpin hovořil o udržitelnosti, zákonech Shapiro, Potterově zdravotnictví a Martinezovi o globálním nebankovním styku. S výjimkou Shapira, který je stále skeptický vůči neměnným aspektům blockchainu v právu, všichni vyjádřili velmi optimistické výsledky pro technologii v příslušných oborech.

Pozoruhodné citace

Běžný:

Nadace Common Ground Foundation sídlí v Chicagu.

“Pracujeme s dospívajícími z Chicaga z vnitřního města a vystavujeme je všem možným věcem, ať už jde o výživu po jógu nebo jen o akademickou podporu a mentorství, a když jsme se spojili se společností Microsoft, uzavřeli jsme smlouvu, že přispěly nejen k technologii, ale také přispěly penězi a vším do naší nadace, aby v zásadě pomohly rozvíjet naši mládež. Mám pocit, že si děti všude zaslouží tu příležitost černé a hnědé děti bílé a asijské, ale černá a hnědá komunita je natolik nedostatečná, pokud jde o to, kde je technologie a opravdu se s ní cítí spojená, že musíme být jejími obhájci a musím být obhájcem zejména mě, jako bych byl člověk, který se „opravdu trochu“ nepohnul blízko k technologii, víte, že jsem o srdci, ale jakmile jsem viděl, můžeme do této technologie dát své srdce a dobře využít tato zařízení , Byl jsem za to. “

Gary Vee:

“Myslím, že slovo, které se mi na této konferenci nejvíce naplní, je trpělivost.” Když přemýšlím o blockchainu nebo krypto, když přemýšlím o AI, a co je důležitější, když přemýšlím o své kariéře, myslím, že slovo trpělivost je něco, o čem je zde třeba mluvit. Dnešní odpoledne pro mě bylo velkou zábavou, protože mi nakopává vibrace na konferencích v sociálních médiích, které jsem navštívil v letech 2005, 2006, 2007 … nakopává stejné vibrace k pocitům, které jsem cítil, když jsem sledoval podnikání v oblasti elektronického obchodování v roce 1995 -1996, dnes proběhlo mnoho rozhovorů, kdy se to stane mainstreamem. “

“Bývaly doby, kdy jsem šel hledat konference, kde jsou lidé jako kdy bude hledání přijato a od začátku až k samotnému internetu, všem mladým lidem, kteří zde tráví neúměrné množství času, aby ospravedlnili blockchain.” a krypto, chci vám připomenout, že byla doba, kdy sám internet vybledl. “

“Poprvé jsem byl na konferenci, která vypadala takto, seděl jsem v obchodní komoře na panelu, kde si ze mě 45 minut doslova staří lidé dělali legraci, protože se smáli myšlence, že by si lidé kupovali víno na internet a více lidí v panelu, na kterém jsem byl, řekl, že do roku 2006 internet nebude existovat! “

“Opravdu chci dát radu starému časovači, který prošel několika cykly inovací, pokud jste utratili tolik energie, kolik utratíte za debatu o tom, zda kryptoměna a blockchain uspějí, pokud si vezmete stejnou energii a ve skutečnosti stal se praktikem provádění ve vašem řemesle, byl byste mnohem dále! “

“Kdybych vám mohl z mého pohledu něco nechat a na této konferenci hovoří spousta zajímavých lidí, velmi bych doporučil nasadit mnohem více trpělivosti.” Ať už máte pravdu, nebo je to jejich právo, je to zcela irelevantní, všechno se odehraje a my všichni budeme v pondělí ráno Quarterback. “

“Myslím, že je velmi důležité, aby to lidé v tomto prostoru pochopili, je pravděpodobné, že 90-98% měn to nezvládne!” Co je na tomto prostoru tak neuvěřitelné, je likvidace. Na rozdíl od toho, když jsem investoval do startupů v rané fázi, kde to byl buď svátek, nebo hladomor, během toho nedošlo k žádné likvidaci. “

Ale prosím, potřebuji, aby lidé rozuměli blockchainovým technologiím, které předcházely závěru, ale měny, které jsou na nich postaveny, mají enormní volatilitu.

“Tak prosím pochopte, když jsme v těchto prostorech, jejich enormní volatilita, a je to velmi kurva brzy, jako” skutečné “brzy, jako opravdu kurva brzy a myslím, že nedostatek trpělivosti, dokazování, že jste měli pravdu a musíte udělat Zranitelnost je 10 milionů dolarů nebo cokoli, co ti kurva prochází myslí. Nedostatek trpělivosti v tomto kolektivu, naší kolektivní zranitelností je nedostatek trpělivosti. “

Jessica VerSteeg

“Vedu mezinárodní společnost a na konci měsíce je pro mě mnohem snazší platit všem mým [zaměstnancům] v bitcoinech.”

Tom Lee

“Je chyba být medvědí, když už jsi dole.” Medvědí trh do značné míry prošel vývojem kryptoměny. Jediným okamžikem, kdy můžete vydělat peníze velkým způsobem, je nákup, když ostatní prodávají. ““

Cory Johnson

“Pravidla silničního provozu nejsou jasná.” Dokud k tomu nedojde, průmysl se nebude vyvíjet v takovém rozsahu, jaký může. “

Pozoruhodné motivy

Během akce rezonovaly následující témata:

• Bitcoin je králem a zůstane zde.
  • Regulace je na spadnutí a pro komunitu velmi dobrá věc.
  • Mnoho altcoinů nepřežije, pokud nevyřeší skutečné potřeby trhu, ale blockchainová technologie nepochybně přinese čtvrtou technologickou revoluci.
  • Existuje mnoho důsledků pro blockchain na pomoc nedostatečně obsluhovaným a překlenutí globální nerovnosti.